Ten Hag gefileerd: 'Hoe haal je het in je hoofd?'

ArthurV, 26-11-2018 om 22:00, 25951 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De heren van Veronica Inside zijn op zijn zachtst gezegd totaal niet te spreken over de late wissel van Max Wöber van afgelopen zaterdag. Tegen NAC Breda kwam de Oostenrijker één minuut voor het laatste fluitsignaal in de ploeg voor David Neres. Eerder dit jaar ontstond er nog een hoop commotie, nadat oud-Ajacied Amin Younes in de blessuretijd weigerde in te vallen.

'Hoe haal je het in je hoofd, waar slaat dit op?', is René van der Gijp uitgesproken. 'Hij doet dit dus omdat Sydney van Hooijdonk inviel. Had je dat gelezen van Wayne Rooney? Die vertelde dat hij, nadat hij een paar minuten mocht invallen in de Europa League-finale, er helemaal klaar mee was. Het is inderdaad ontiegelijk vernederend.'

Volgens Johan Derksen had Wöber zijn opdracht om in te vallen gewoon moeten weigeren. 'Waarom zegt die Wöber niet: ga er zelf lekker in. Als je karakter hebt dan weiger je dat. Dan krijg je wel een rel, maar iedereen zou daar begrip voor hebben. Ook een bestuurder in de Raad van Commissarissen van de club moet niet denken dat je je door een coach, die zichzelf benoemd heeft tot topcoach, moet laten misbruiken. '

Ook Valentijn Driessen is niet mals voor de oefenmeester van Ajax. 'Breng hem desnoods tien minuten eerder. Je weet dat je hem tegen AEK Athene nodig hebt, laat hem dan tien minuten voetballen. Maar een minuut... Dan komt zo'n jongen erin en kan vervolgens zomaar een hamstringblessure oplopen na een sprint.'

Volgens Driessen staat Ten Hag er bij een deel van de spelersgroep, ondanks de uitstekende resultaten, nog steeds niet goed op. 'Vanwege dit soort dingen. Ze accepteren hem wel, omdat hij steeds meer naar de spelers is opgeschoven. Maar dit is killing.'

Shop hier jouw cadeaus voor de feestdagen!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pinpanter
Een winnende trainer heeft altijd gelijk. De charlatans bij VoetbalInside worden betaald om spraakmakend te zijn, op zinnige insiderskennis lukt hen dat niet. Dus komt er "kan m'n tante ook bedenken"- geneuzel uit.
0 0
Pheadrus
Ik ben gestopt dit programma te kijken om dit soort commentaar. Het voegt helemaal niets toe voor mij.
1 -1
geronimo
Die Driessen zat ook erbij en die had weer de vuilste opmerking met zijn, Ze accepteren hen alleen omdat hij naar de spelers luistert
2 -1
masterrr
Stoken om het stoken...
Natuurlijk wat vreemde wissel, maar alles draait om het resultaat. Om dan nog even een wisselspeler te brengen bij 0-2 in laatste paar minuten begrijp ik eigenlijk wel
2 -1
Esthas
Het is gewoon zoeken.. Het gaat natuurlijk veel te goed met Ajax, dat trekken de heren niet.
2 -2
jackwolf
Zo tendensieus om hierover weer te beginnen. Voordat gedoetje met Younes was dit onderwerp van discussie.
1 -1
suske
Deze heren met hun programma zijn het volgen niet waard. Jammer dat vanavond de wedstrijd word uitgezonden bij Veronica. Daar zitten we weer met Derksen opgescheept voor de wedstrijd analyses. Ik denk dat ik maar op 401 kijk Ziggo sport.
4 -1
Mokum2018
Ik kijk ook via Ziggo, dan maar van Halst of Mulder
0 -1
Redrum
Heel simpel, pas om 18:55 schakel ik in op Veronica en tijdens de rust zap ik weer weg om een kwartier later weer terug te keren. Heb je totaal geen last van welke idioot er ook in de studio zit te raaskallen.
4 -1
suske
Dat is ook een mogelijkheid natuurlijk.
2 -1
JariHeijden
Toch wel bijzonder dat andere programma's en krantenartikelen hier helemaal niet over spreken. Je kunt iets vinden van 1 minuutje invallen. Maar zo'n drama als dit k*tprogramma er van maakt is ronduit triest. En meer proberen een relletje te creëren.

Er zijn genoeg sukkels die al dit soort praatjes nog geloven ook.

Wat Ozymandias en royajax5 zeggen dekt volgens mij volledig de lading. Er is maar één remedie tegen deze tv-paljassen, en dat is gewoonweg niet kijken.
2 -1
Redrum
Precies, het is echt heel simpel. Ik kijk zelf al jaren niet meer naar dat programma en het bevalt me prima.
3 -1
Youri08
Of het vernederend is weet ik niet, het is uiteindelijk die jongen zijn werk. Maar blijf het wel totaal onnodig vinden om iemand voor een minuut in te laten vallen. Slaat nergens op. Of je wisselt iemand voor de 80ste minuut of alleen daarna in noodgeval door de stand of blessure. Totaal zinloos om iemand in de laatste minuut in te laten vallen bij een 2-0 voorsprong tegen NAC, kan geen reden bedenken.
2 -2
DeMeervanweleer
Hoe meer die glibber van een Driessen stookt en hoe meer ze onzin uitkramen aan analistentafels, te meer ik sympathie voor TH krijg en hem steun...
Volgens mij is Erik TH rechtlijnig en eerlijk, iemand zonder lijntjes en dubbele agenda`s, dat zal de Telegraaf niet helemaal lekker zitten.
1 -2
AlexIbarra
Younes was in principe een basisspeler die al een EL finale had gespeeld.
Wöber is een reservespeler die minuutjes kan gebruiken voor AEK.

Liever 10-20 minuten natuurlijk maar Ik vond de uitleg van TH ook prima. Als je hem er in de 82e minuut in zet en het wordt een minuut later 1-2, speel je nog 10 vervelende minuten. Pas na de 3-0 was het beslist.

Misschien pakt Wöber nog ff 10 ruggen wedstrijdpremie voor een helft warmlopen en 1 minuut invallen, weten wij veel... Vandaag mag hij het echt laten zien.
1 -1
Ozymandias
Guardiola, Klopp, Pochettino, Emery, Sarri... zo maar wat namen van hoofdtrainers die dit jaar bij een veilige voorsprong spelers met een veel grotere status dan Wöber in de laatste vijf minuten van de wedstrijd hebben laten invallen. Maar nee, Ten Hag is een idioot omdat hij doet wat zo'n beetje elke hoofdtrainer van niveau wel eens doet...

Guardiola liet bijvoorbeeld Touré regelmatig in de laatste vijf minuten invallen en dat is de grootste speler in de history van City (volgens de fans van City). Touré verzette in die vijf minuten dan net zo veel werk als andere spelers in een hele helft deden. Waarom zouden we dit niet van Wöber mogen verwachten die nog alles te bewijzen heeft?
8 -2
RuffRhythim
Leuk doorzichtig stokertje weer dit hoor.

En dan vooral de mensen die zich er druk om maken. Alsof dit nergens op de wereld gebeurd. Oh the drama....Get a life!
3 -1
royajax5
Lekker makkelijk scoren weer van die heren aan tafel en vriend Valentijn.
Alsof dit alleen bij Ajax (Ten Hag) gebeurd.

Zal PSV even als voorbeeld pakken met nutteloze wissels na minuut 85.
Utrecht --> 86e minuut Malen erin
Ajax --> 87e minuut Ramselaar erin
NAC --> 93e minuut Mauro erin
VVV --> 93e minuut Malen erin
Groningen --> 89e minuut Verreth erin (vooruit het stond 2-1)
Vitesse --> 93e minuut Ramselaar erin (vooruit het stond 1-0, tegen 10 man)

Waarom moet hier bij Ten Hag een heel item van gemaakt worden?
10 -1
3*stars*3
Wist niet dat psv ook zoveel wisselt in de laatste minuten maar dit zegt weer genoeg over de heren aan tafel.
Gijp begon destijds ook overbezorgde van Ajax aan een kinderziekenhuis.
Paar maanden later deed Fey het zelfde in Rotterdam maar hoorde je hem niet.

Over Driessen hoeven wij het niet te hebben.
Genee zei gister dat zijn mening over Ten Hag wat gekleurd is en hij kon het niet ontkennen, de rat.
3 -1
Ferd
Natuurlijk drukken Gijp en Derksen zich 'over the top' uit, maar het punt is wel dat een speler een minuutje in laten vallen natuurlijk dikke bullshit is. Om tijd te rekken bij een 1-0 voorsprong terwijl je onder druk staat, dan begrijp ik het. Maar je staat voor, er is niets aan de hand, doe dat zo'n jongen dan niet aan.

Ten Hag doet dit wel vaker. Met Younes, met Neres, nu met Wober. Geef ze dan minimaal 10 minuten, en niet flauw een minuutje.
2 -5
ETM
Lijkt me ook, maar wat is Ten Hag's uitleg? Ik denk dat t met Wober allemaal wel mee valt. Tis gewoon weer een leuk ballonnetje om op te blazen.
2 -1
Amsterdam Loyals
Onzin! Ze krijgen dik betaald, dus gewoon je werk doen!
1 -2
ETM
Wat een voorspelbare lulkoek. Rooney vergelijken met Wober?! Een speler die zolang tot de wereldtop behoorde en dan op die manier een miniscule bijrol krijgt van zn trainer.

Wober is ogenschijnlijk een hartstikke nuchtere jonge knul, en voelt zich gewoon onderdeel van het team. Dan val je dus in als de trainer dat nodig acht. Heeft 1 van deze heren hem gesproken?

Younes-situatie is ook onvergelijkbaar. Younes was een heel seizoen basisspeler, maar maakte daarna een vrije val. Die liep met zn ziel onder zn arm. Dat had Ten Hag moeten aanvoelen. Vervolgens had Younes alsnog gewoon in moeten vallen.
Het is namelijk geen vrienden-ploeg. Het is namelijk weldegelijk een betaalde baan. De trainer bepaald de wissels. Niet de spelers.

Labyad gaf onlangs aan dat Ten Hag ook heel betrokken is bij zijn wisselspelers. Dan mogen we er gewoon vanuit gaan dat Wober zich in een traject voelt te zitten, en niets anders dan zn rol wil vervullen ook als dat een extreem late wissel betreft.

Rare wissel? Ja dat vind ik wel. Maar Ten Hag bepaald. Ajax brak het verzet van het ultra defensieve NAC vrij eenvoudig. Ik lig niet wakker van die wissel, Wober ligt zeer waarschijnlijk niet wakker van die wissel.
Maar de heren op tv hadden een leuk thema te pakken. En een aantal supporters denken zo te zien ook met hooivorken de zeepkist op te moeten ;)
4 -2
Leviathan
Younes is gewoon een vies mannetje dat al veel eerder op de bank thuis hoorde en toen zeker blij moest zijn dat hij überhaupt nog een bal aan mocht raken.
0 -7
ETM
Ik zie Younes persoonlijk meer als in wezen een sympathieke gozer, die helaas t spoor bijster is geraakt, en vandaaruit erg verkeerd gehandeld heeft.
8 0
020bornraised
Niet zo zeiken joh
0 -4
Barric
Inderdaad geen handige actie van Ten Hag. Hij zal heus wel zijn beweegredenen hebben maar dit is niet slim. Terwijl je toch zou denken dat ie wel beter zou weten na het incident met Younes. Hoop wel dat Wober een duidelijke en acceptabele uitleg heeft gekregen (wat Ten Hag overigens niet verplicht is te doen maar wel slim)!!
1 -1
atouba19
Dat moment is natuurlijk voer voor die onrusstokers van voetbal inside. Op zo’n moment wachten ze ‘t hele weekend.
Al niettemin is het natuurlijk wel raar dat Ten Hag wöber 1 min voor ‘t einde inbrengt met 0-2.
1 -2
Stibba020
Eens, dat sloeg echt helemaal nergens op.
6 -7
Hagmag
Ten Hagmag inderdaad nog eens goed nadenken over hoe om te gaan met Wöber, gelet op het feit dat hij morgen waarschijnlijk in de basis zal moeten starten.
Ik kan mij niet voorstellen dat hij een ander konijn uit zijn hoge hoed gaat toveren.
Als Wöber morgen gaat spelen, had hij toch veel meer minuten moeten maken tegen het nietige NAC.
En ja ik ben het eens met de heren van VI.
Wöber wordt op deze manier geschoffeerd c.q. niet echt goed voor zijn zelfvertrouwen.
Zo ga je niet met mensen om.
Ten Hagmag zich dit aantrekken.
Nog niets geleerd van het incident Younes.
3 -5
AlexIbarra
'Het nietige Nac'.
Dat zijn de gedachten waardoor wij geen prijzen pakken.

We spelen niet zo best momenteel en Moeten elk punt pakken.
Benfica verliest van Moreirense uit een gehucht, Bayern verspeelt een ruime voorsprong tegen Fortuna Dusseldorf.

Zaterdag was een leuke dag voor Labyad, vandaag hopelijk voor Wöber.
Maar Ajax Moet winnen.
1 0
GvanAchteren
Wöber voelt zich te kakken gezet?? Kom op zeg, die is harstikke blij dat hij erbij hoort en dinsdag mag spelen.
3 -5
AjaxCitizen
Dit vind ik wel een punt waar Ten Hag aan kan werken. Dat late wisselen ben ik geen voorstander van. Voor spelers is het niet echt goed voor het zelfvertrouwen als je maar zo kort mag invallen.
3 -2
Maxipaxi
Dat mensen nog naar die sukkels kijken?
7 0
AjaxRobEnschede
NSB-er Driessen weer met fantastische teksten: Hij had een hamstring blessure op kunnen lopen. Ja die loop je op als je een minuutje invalt niet alles het langer is ??? Wat een domgeneuzel weer. Die man praat poep. Niet alleen een verachtelijk mannetje maar ook zinloze praat En het ergste is wordt door de snor nooit tegen gesproken. De snor die altijd zijn mening geeft maar ja als Valentijn niet meer komt....
3 -7
behangdelul
Maar hebben we al antwoord van TH waarom hij het deed?
1 0
Babangida83
Driessen onruststoker. En wat een heisa weer om bijna niks. Maar ze hebben wel gelijk dit keer, that's something.
0 -4
Schwalbino
DIt was duidelijk een boodschap. Jij gaat dinsdag spelen.
0 -3
Joseph
Wat is dan de boodschap? Jij gaat dinsdag spelen, maar ik vind je niet goed genoeg om je in een fitte ploeg meer minuten te geven?
2 -3
Redrum
Hebben ze het ook nog over voetbal gehad of waren de randzaken weer eens interessanter voor de kijkcijfers?
4 -2
Bocarra
:-))) Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die dit serieus nemen en middels hele lappen text menen te moeten reageren. :-))
6 -5
Inhartennieren
Het is ook weer erg dom van Ten Hag.
6 -6
fanforeffer
Ze hebben weer een stok gevonden................
3 -5
Zuiderling
Ze krijgen die stok ook makkelijk in de handen geworpen..
4 -3
Bjorn
Ben het helaas helemaal eens. 0-2 voorsprong 90+1, niet doen. Je doet er helemaal niemand een plezier mee.
3 -2
Ajax4xbestevaneuropa
Mensen roepen: Altijd wat te zeuren over die ten hag. Of dat Wober zo wel de winstpremie meepakte . Je moet je altijd afvragen of het zin heeft iemand 5 minuten mee te laten doen als de wedstrijd al gespeeld is. Een jeugdspeler laten ruiken oke. Maar iedere voetballer weet dat je in 3-5 minuten de bal 2 keer kan raken of misschien zelfs helemaal niet als je pech hebt. Dus wat levert die paar minuten op? Wat is het nut? Ritme opdoen in 5minuten? Tactische wissel als je 3-0 voor staat? De meeste trainers denken zo: Ik ben de baas en als ik jou 10 seconde wil laten spelen dan kan ik dat doen. Macht tonen. Of ten hag is zo dom dat hij nog steeds denkt dat hij spelers er een plezier mee doet om ze een paar minuten te laten spelen. Zo van : Is hij ook tevreden.
Altijd makkelijk om te roepen dat spelers genoeg verdienen en niet moeten zeuren. Je moet het ook zo zien Die winstpremie is maar wat wisselgeld op die tonnen die ze al krijgen. Dus een speler heeft liever geen vernedering van 100 seconde op het veld staan zonder bal te raken voor die paar duizend winstpremie.
Stel mijn baas zou zeggen, kom ff 5 minuutjes werken en krijg je 1% van je maandloon. Zou ik ook denken : Oh en nu moet ik een gat in de lucht springen omdat ik wat kan verdienen? Alsof Wober het scorebord en de klok niet heeft gezien.Blessure ofzo kan ik nog in komen dat je moet wisselen. Anders is het gewoon een trainer die wil showen.Zoals psv uit iemand laten debuteren terwijl je een pak slaag krijgt. Zo van : Nou heb ik toch nog historie geschreven door iemand te laten debuteren. Trainers hebben ook een groot ego.
2 -3
Ferd
Winstpremie per wedstrijd bestaat bij Ajax allang niet meer. Dat is dus bullshit.
0 0
Marcw1972
Helemaal mee eens! Die wissel sloeg nergens op. Als je nou een krappe voorsprong moet verdedigen en je rekt hiermee wat tijd, dan snap ik het. Maar Ten Hag heeft zelf ook gevoetbald en zou toch moeten begrijpen dat je dit niet moet doen.
3 -2
RaynoFischer
Echt overal gebeurd het, maar als Ten Hag het doet is het 'ineens een groot probleem :P

Het gaat goed, dus ze moeten weer naar dingen zoeken
11 -6
Tinus
Maakt het wat uit dat ze het overal doen? Gewoon een oerdomme wissel van Ten Hag. Het zijn misschien een stel schreeuwers aan tafel bij Genee, maar Ten Hag maakt het ze ook wel bijzonder makkelijk. Helemaal als hij achteraf weer eens met een kulverhaal komt om halsstarrig verkeerde keuzes goed te praten.
3 -3
Joseph
Ik vind het gewoon niet bij Ajax passen. Geen enkel respect voor de speler en een complete overschatting van de tegenstander als hij het daarom zou doen, meestal gebeurt het elders om tijd te rekken, dat past al helemaal niet bij Ajax dat tegen de kleine dwerg uit Breda speelt.
3 -1
BRAMHOUTEN
niemand weet hier de achtergrond van. wie weet gunt hij wober nog een wedstrijdpremie. en was hij doordat hij met de w3dstrijd bezig was de tijd vergeten. zo makkelijk om te oordelen. driessen is gewoon een smerige rat. die echt teveel aandacht krijgt
1 0
3*stars*3
Was idd een belachelijke wissel.
Maar ook weer een herhaling aan tafel en belachelijk dat ze roepen dat Wöber moest weigeren.
Maar dan is er natuurlijk een relletje in Amsterdam en daar smult rest van NL wel van.
Begint een beetje saai te worden voor NL media, rust bij Ajax...
8 -3
RaynoFischer
Tuurlijk sloeg het nergens op...

Maar gebeurd het bij PSV of ergens in Spanje, Duitsland etc. wordt er geen big deal van gemaakt zoals hier
2 -3
3*stars*3
Daarom zeg ik toch ook, begint een beetje saai te worden voor NL media, rust bij Ajax. ;)
Ook Driessen die hopeloos bezig is en volgens hem staat TH er bij een deel van de groep nog steeds niet goed op.
Wat een rat blijft dat zeg.
6 -3
Knalpot
Gaap.....next
6 -2
Petervandersluis
Randzaken... je weet dat het goed gaat als men bij VI gaat lopen zuigen om dit soort zaken. Goed om te horen dus.
8 -3
3sterren
In a New York minute,
everything change ...
4 -1