VI: 'Ajax legt Hansen langer vast'

NickOoms, 22-09-2020 om 12:00, 12537 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Sontje Hansen gaat dinsdagmiddag een nieuw contract ondertekenen bij Ajax tot medio 2023, zo meldt Freek Jansen, Ajax-watcher, op de website van Voetbal International. Hansen zijn huidige contract loopt door tot medio 2021. 

Vorig seizoen maakte Hansen op zeventienjarige leeftijd, in de bekerwedstrijd tegen Spakenburg, zijn debuut voor Ajax 1. Nu exact acht maanden later is er nog meer heuglijk nieuws voor de jonge aanvaller van Jong Ajax. Hansen staat namelijk op het punt om zijn handtekening te zetten onder een contract tot medio 2023.

Over interesse had Hansen de afgelopen tijd niet te klagen. 'Hansen stond in de afgelopen periode nadrukkelijk in de belangstelling van grote Europese clubs, waaronder Internazionale, Juventus en Manchester City.' Ondanks de interesse, kiest Hansen voor een langer verblijf in Amsterdam.

Jong Ajax

Net als vorig seizoen zal Hansen voornamelijk zijn minuten gaan maken bij Jong Ajax. De aanvaller, die net hersteld is van een enkelblessure, doorliep vanaf zijn elfde de jeugdopleiding van Ajax. Ook dit seizoen moet Hansen rekening houden met speeltijd bij Jong Ajax.

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
KingVince
Veel reactie hieronder over duur contract. Je mag wettelijk iemand onder 18 niet langer dan 3 jaar vastleggen.
0 0
Ansjo
Ik heb hem maar een paar keer zien spelen en hij viel mij totaal niet op. Kenners hier die mij kunnen vertellen of dit er 1tje is die het sowieso gaat halen en waar je hem het beste mee kan vergelijken?
0 -1
036AFCA97
Er is dus iemand die Ozymandias nadoet? Kansloos zeg. Onder welk topic?

Ik vraag me ook nog steeds af of die AjaxDordt die ik sporadisch zie reageren als de ajaxdordt (kleine letters) die hier een tijdje geleden heel actief was. Die heel erg fan was van Dolberg ahahha, weet iemand dit?
0 -1
MrPink
Nee, zijn niet dezelfde. Die met de kleine letters heb ik al een tijdje niet gezien trouwens.
0 -1
036AFCA97
Dezelfde persoon is als*
0 -1
ProfessorX
Dat is positief van Hansen mooi .
Ik geloof nog 2 Brobbey en Q Timber dan is het plaatje rond.
3 -1
Ozymandias
Ook Salah-Eddine nog en dan nog een paar talenten van de 2004 lichting.
4 -1
ProfessorX
30 juni 2021 dus die mag ook nog wel ondanks zijn blessure
0 -1
Ozymandias
Het zou ook een mooi steuntje in de rug voor hem zijn.
0 -1
ProfessorX
die had dacht ik al bijgetekend vorig jaar weet het niet zeker meer .
Zal even een check maken.

Zeg is er iemand die jouw account naam gebruikt iets andere vorm ?
0 -1
Ozymandias
"Zeg is er iemand die jouw account naam gebruikt iets andere vorm?"

Ja, is hij weer actief?
0 -1
DrD3k
Ja ik zag hem ook voorbij komen maar wist meteen dat het je grote liefde moest zijn. LOL
1 -1
ProfessorX
nou ik had een klein lachwekkende conflict met hem , toen bedacht ik me dat jij altijd onderbouwd op normale manier .
Ik schrok al .
1 -1
AFCA-B93
Gewoon Ozymandias maar dan net anders gespeld? Moet ik zelf ook maar ff op gaan letten dan
1 -1
Ozymandias
Inderdaad, het zijn er zelfs meerdere. Sommige gebruiken ook dezelfde profiel image als ik.
0 0
DrD3k
yes
1 -1
Hollister
Zijn hier blijkbaar ook weer wat lampies en of kakkerlakjes die even minnetjes moeten uitdelen omdat wij een talent hebben weten vast te leggen... wat voor een leven moet je dan wel niet hebben.. haha
3 -1
ajax1forever
gerry coxroach wie kent 'm niet
0 -1
Lazell
Is in elk topic van vandaag. Je zou hier maar een dagtaak aan hebben, tering zeg.
0 -1
DrD3k
Kan ook een gefrustreerde Ajacied zijn.
Triest is het zeker.
0 -1
geDaante
Ergens is het ook wel goed dat talenten wat moeilijk doen, dat houdt Ajax hopelijk scherp, en bewust van het feit dat jeugd perspectief nodig heeft en wil, en dat Ajax dat ook moet bieden.

Met name afgelopen seizoen leek Ajax weer eens door te gaan schieten in aankopen doen, omdat er nou eenmaal geld was om te besteden, en men krampachtig het 'hoge niveau' wilde vasthouden.
Het is natuurlijk een totale misvatting dat je daar dan meteen allerlei aankopen voor moet doen, terwijl zo vaak is aangetoond dat successen van Ajax vrijwel altijd met veel eigen jeugd zijn behaald.

Afgelopen seizoen was er ook belachelijk doorgeselecteerd, zó slecht. Dit seizoen is dat een stuk beter, los van Alvarez. Maar alleen Schuurs en Gravenberch breken nu echt door van huidige 'rijpe' jeugd, en Schuurs is meer een aankoop dan eigen jeugd. Ik zou als jeugdspeler de afgelopen seizoenen dan ook zeker hebben geconstateerd dat aankopen boven eigen jeugd werd verkozen.

Neemt niet weg dat je dan alsnog veel meer kansen krijgt bij Ajax, dan bij Man City of Chelsea, maar Ajax moet niet afdwalen, en weer de eeuwige fout maken de jeugd steeds meer links te laten liggen en aan de korte termijn denken, door paniekerig aankopen te doen, die er zogenaamd meteen staan. Dat is wel heel wat anders gebleken, zoals zo vaak.
1 -3
Liam
Het blijft moeilijk want aankopen staan er idd vaak niet meteen en teveel jeugd zorgt voor een enorme terugval in korte termijn prestaties.
Het is een constant proces van balanceren.
0 0
insectenverdelg
T seizoen is net brgonnen. Van de oude jeugd heb je Ekkelenlamp en Lang die t nu moeten gaan laten zien. Die zullen niet nog meer jaren de kansns gaan krijgen.

Van De jongere jeugd zoals de timmbers, taylor Rensch Hansen, Brobbey en Unuvar. Maar die hebben echt nog de tijd. Je kan niet verwachten dat die direct basis starten dot jaar. Die gaan wel kansen krijgen, maar zullen miet direct vaste basisspeler wprden.
0 -1
Web
Als twee jeugdspeler per jaar doorbreken, dan doe je het geweldig als Ajax
Of je moet de lat heel laag leggen, en niet om de titel willen spelen
Nou gelukkig kiezen voor het eerste
Vraag mij heel vaak af, wat jij wil zien?

Jeugd moet willen strijden voor een basis plek, en andersom, daar kweek je winnaars mee
Mooie voorbeelden Schuurs en Gravenberch wisten zelf heel goed dat het beter moest
0 -1
Web
En dan breken ze door
Dest heel veel aan Ajax te danken, en dan willen ze naar een jaar in het eerste gespeeld hebben al weg, en daar moet Ajax dan het beleid op afstemmen?
Ik ben ook voor eigen jeugd, maar er mag ook meer verlang worden
Bovendien komen ze via Ajax bijna altijd goed terecht

Maar kun je spelers als Sanchez, Dolberg, Ziyech ,Tagliafigo, Tadic, Blind, Frenkie, Schuurs, Kudus en Antony aan trekken moet je dit altijd doen

Waarom deze rij om even aan te geven dat nog steeds de meeste aankopen een succes zijn, hier lopen gasten ( ook jij ) komen dagelijks terug op een mindere aankoop
Maar dat zal er wel bij horen.
1 -1
ProfessorX
Ik vind dat Timber ook wel bij mag passen ondanks zijn weinige 1e wedstrijden .
Of een speler het haalt of niet , maar spelers als Ekkelenkamp , Danilo , Botman , Eijting allemaal jongens die doorkwamen afgelopen seizoen en een stukje van de voorbereiding .
0 -1
Lazell
In algemene zin wel eens, voornamelijk vorig seizoen. Maar naar mijn gevoel zijn er niet minder aankopen gedaan. Daarbij waren Alvarez (20-21) en Marin (22-23) ook doorgroeiers, net als dit seizoen met Antony en Kudus. Het enige verschil is dat deze wel goed gescout zijn en dat je het geluk hebt dat zij zich razend snel aanpassen.

2 "jeugdspelers" is niet slecht hoor. Als je iets breder dan de basis kijkt, heb je Lang, Timber, Taylor en Traore, die ook zelf zijn opgeleid en hun kansjes krijgen. En dan komen Rensch, Unuvar, Hansen, Brobbey, etc. die regelmatig met 1 meetrainen. Denk dat er niet veel te klagen valt qua doorstroming, alleen dat TH in sommige gevallen te lang vasthoudt aan een aankoop ipv een jeugdspeler. Soms ook niet, zoals Mazraoui bijv.
1 -1
DrD3k
Aan welke namen denk jij dan die "te laat" zijn gebracht?
1 -2
Ozymandias
Ik wil niet voor geDaante spreken (en hij wil dat waarschijnlijk ook liever niet) maar persoonlijk vind ik dat Lang en Schuurs vorig seizoen meer speeltijd hadden verdiend. Verder had De Jong veel eerder een basisplaats moeten krijgen maar dat is dan alweer een paar seizoenen geleden.
2 -1
DrD3k
Nou ik vind dat als je erin komt je ook meteen iets toe moet voegen. Spelers hebben krediet bij Eric en hij laat ze niet zomaar vallen bij een mindere pot. Ajax is een heel hoog niveau. Als jij vind dat een speler te laat is gebracht dan is hij juist optijd gebracht. Omdat hij meteen wat toevoegt is hij er klaar voor, eerder niet.
Schuurs was er nog niet....kijk naar de goal van AZ en Getaffe. Lang maakt teveel zijn eigen keuzes.
0 -1
Ozymandias
Waarom moeten talenten direct iets toevoegen als ze erin komen? De meeste aankopen voegen ook niet direct iets toe.

"Schuurs was er nog niet....kijk naar de goal van AZ en Getaffe."

Kijk naar alle zwakke momenten die Veltman had en in tegenstelling tot Veltman had Schuurs geen spelritme.
1 -1
Liam
Schuurs is niet echt een aankoop, het is externe toevoeging die op termijn zou kunnen doorbreken. Echte aankopen zijn spelers die wat ouder zijn en meteen het team sterker maken.
0 0
Web
Dat zijn dan verkeerde aankopen, en daar ontkom je ook niet altijd aan
0 -1
DrD3k
Schuurs moest trouwens leren zuigen en dat is nou net waarom Veltman nog altijd basis stond. Die haalde het bloed onder de nagels vandaan bij zijn tegenstander. Schuurs was veel te lief en ik weet zeker dat Veltman die goal niet zo had weggegeven aan Boadu. Prima als je lief wilt zijn maar dan bank je gewoon.
0 -1
DrD3k
Dan zijn ze verkeerd gescout want uiteraard moet een aankoop iets toevoegen
0 -1
Ozymandias
Neres voegte niet direct iets toe. Was hij verkeerd gescout?
1 -1
DrD3k
Neres is niet goed begeleid dat weet jij ook
0 -1
Ozymandias
Maar die voegte toch ook niet direct iets toe als basisspeler? De meeste aankopen hebben even wat tijd nodig om zich aan het niveau en/of de speelstijl van Ajax aan te passen.
0 -1
DrD3k
En de stad en het leven en alles eromheen. Neres was niet gelukkig en ging pas beter met Wamberto erbij. Dit is een ander geval en vind ik geen goed voorbeeld. Maar je mag je punt maken hoor.

Frenkie en de Ligt zijn niet te vervangen en moet je opleiden of heel vroeg kopen.

Uiteraard krijgen spelers de tijd, maar als je een basis speler haalt (Marin, Martinez en Alvarez) en alle drie voldoen ze niet, dan heb je het verkeerd gedaan. Marin is weg, Martinez is geen basis en Alvarez is nog steeds een noodverband.
Bij Neres zag je meteen waarom hij gehaald was.
Timber zag je meteen waarom hij bij het 1e mee mocht doen.
Martinez is een pitbull en dat spreekt tot de verbeelding, Marin kan het niet opbrengen en Alavarez is te sloom. All 3 verkeerde aankopen. Dat ging dit jaar veel beter en je ziet meteen waarom Kudus en Antony gehaald zijn. Echte Ajax spelers, technisch, bravoure en strijd.
0 -1
Lazell
Siem de Jong laten invallen / tegen mindere tegenstanders ipv Traore.
1 -1
DrD3k
We zijn geen campingelftal waar de buitenlanders voorrang krijgen omdat ze zo lekker tropisch klinken. Het gaat om de kwaliteit die je op het veld laat zien en als je nu naar Traoré kijkt dan zie je dat hij er nog niet is.
0 -1
Ozymandias
Tja, dat vind ik dan wel weer een beetje mierenneukerig aangezien Siem afgelopen seizoen maar 191 minuten in het eerste van Ajax heeft gespeeld.
0 -1
AFCA-B93
Denk dat die kortere contracten vooral te maken hebben met de garantie voor nieuwe onderhandelingen en een beter salaris, in plaats van dat Ajax je bij wijze van spreken 5 jaar lang op een laag salaris kan houden
4 -2
geDaante
Ja precies, denk het ook.
1 -3
geDaante
Het lijkt dus een tendens onder talenten niet al te lang bij te tekenen of te tekenen, want niet alleen talenten onder Raiola tekenen maar 3 jaar.

Zaak is dan vooral perspectief te blijven bieden, en het goed te gaan doen met Ajax 1, Europees ook vooral. Je moet ervoor zorgen dat ze straks veel potentie in de groep (blijven) zien en uitstekende doorgroeimogelijkheden door veel speeltijd binnen een heel goed team.

Bij een volgend contract ook een flinke stap in salaris. Ik zie liever een paar aankopen minder of in ieder geval minder enorme salarissen voor aankopen, en meer salaris voor je talenten om ze te behouden, indien ze hun belofte inlossen uiteraard.
1 -2
Web
Iedereen ziet liever even jeugd, maar ze moeten ook goed genoeg zijn
Ajax kan nooit alleen op jeugd mikken
Jeugd word beter door met goede routine te spelen, dat is zelfs een must
0 -1
DrD3k
Dan is de selectie weer niet breed genoeg.
Als een talent beter is dan een aankoop dan krijgt hij van Eric gewoon voorrang.
Als er een club komt die 10 a 15 miljoen salaris PER JAAR wil betalen voor 5 jaar ben je simpelweg onhoudbaar voor Ajax. Das logisch
0 -1
Lazell
Eens. Al vind ik spelers als Kudus ook in deze categorie vallen. Wij kunnen geen ervaren spelers van wereldtop kopen, we kunnen alleen jonge spelers opleiden die wereldtop gaan worden. Als je bijv. Frenkie, Donny, De Ligt, Onana, etc. 2 jaar extra kan houden hierdoor, meteen doen.
0 -1
Schip
Mooi dat hij bijtekent, maar inderdaad zo kort. Dat zal enkel de spelerswens zijn geweest. Ik snap dat nooit zo. Toon je eens loyaal aan je opleidingsorganisatie, waardoor je sportieve ontwikkeling mogelijk is gemaakt.

Maar misschien kan verlenging nog tijdens de 3 jaar. Zou mooi voor beiden zijn.
0 -2
Turbo
Denk dat de talenten wat terughoudender zijn door de grotere hoeveelheid (dure) aankopen.

Het is ergens ook wel voor te stellen natuurlijk. Op dit moment zit een speler als Lang op de bank ten faveure van middelmaat als Labyad. Niet dat Lang een topper is, maar de keuze voor een modale aangekochte speler ipv een talent is natuurlijk niet des Ajax. Er worden te vaak spelers van laag niveau of bewuste breedtespelers aangetrokken terwijl je ook je talenten die minuten had kunnen geven. Kijk naar de situatie met Kristensen en Orejuela. Je had ook gewoon Zeefuik kunnen behouden als back up ipv te gokken met veelal Ajax-onwaardige spelers. De breedte van je selectie haal je uit je opleiding.

De situatie is (nog) niet problematisch imo, maar de situatie is wel anders dan voorheen. De twijfel en afwachtende houding van de talenten is imo een gevolg van het schieten met hagel mbt het aankoopbeleid. Spelers zelf zijn natuurlijk ook vrij om na te denken en eisen te stellen.
3 -4
Web
Turbo niet iedere aankoop slaagt, dat weten wij allemaal
Ik kan mij nog herinneren dat jij net als ik voor aankoop Labyad was
Ik weet nog dat je toen zij
De beste speler in de eredivisie buiten Ajax om, en dat vond ik ook
Zo zie je maar dat het altijd weer anders kan lopen
Achteraf isalles makkelijk
Ik kan zo 12 spelers op noemen de laatste 3 jaar die wel goed waren, dat is dus erboven gemiddeld, kunnen niet veel clubs zeggen

Schuurs, Frenkie, Onana, Dolberg, Neres, Sanchez, Ziyech, Tadic, Blind, Tagliafigo, Kudus, Antony
1 -2
Turbo
Dit verzin je Web. Ik was niet voor de aankoop van Labyad. Geen idee waarom je het nodig acht dingen te verzinnen over een ander.

Frenkie, Onana, Dolberg, Neres, Sanchez en Ziyech zijn allen overigens niet gekocht in de laatste 3 jaar.
1 -1
Web
Jammer dat je dit niet meer weet, of wil weten?
Nou 4 jaar dan, en dan zal ik er ook nog wel eens missen
Maar hele goede aankopen, ik geef het je maar even aan
Want morgen heb je het weer over Alvarez
1 -2
Turbo
Je verzint dingen. En daar moet je mee ophouden. Er is letterlijk een reactie van mij terug te vinden rondom de Labyad transfer met 19 duimpjes omlaag omdat ik stel dat Ajax op moet houden spelers voor de breedte te halen. Dus nogmaals, ophouden met dingen verzinnen.

En nee, ook geen 4 jaar. Onana speelt al 6 jaar bij Ajax.
1 -1
Hollister
Grote hoeveelheid aankopen???? Wat lul jij nou... Er zijn 24 spelers bij Ajax 1 en Jong Ajax vertrokken en er zijn zegge en schrijven 3 spelers aangetrokken waarvan 1 reservekeeper transfervrij. Sommigen hier moeten echt wat te zeiken hebben om het zeiken... pffff. man verdiep jij je eerst eens in de club voordat je wat roeptoetert .. dat doe je namelijk wel vaker hier valt me op
2 -4
Madmaster
Verder gaat het wel goed met je ?
1 -1
Turbo
Doe anders eerst effe rustig nadenken en lezen voordat je uit je panty scheurt. Over roeptoeteren gesproken..

Je ziet toch aan de namen die ik gebruik dat ik het niet alleen over deze zomer heb?

En heb je voorbeelden van de dingen die ik roep die blijkbaar onzin zijn? Ben ik wel benieuwd naar.
1 -2
Ozymandias
Sinds de zomer van 2018 heeft Ajax twaalf aankopen gedaan van meer dan 5 miljoen euro. Dat vind ik een behoorlijk groot aantal aan dure aankopen en ik ben het dus met Turbo eens.
1 -2
xstaniox
Zeefuik was in z'n Ajax tijd nog heel matig. Van hem wist je dat hij voorlopig niet goed genoeg voor Ajax 1 zou zijn.

Ik wil absoluut niet zeggen dat Kristensen en Orejuela goed waren, verre van zelfs, maar tijdens het scouten zullen er een aantal gedacht hebben dat ze wel goed genoeg waren. Dan valt de keuze om ze te halen wel te verklaren. Het vervolgens banken van die 2 ook.

Maar Labyad slaat natuurlijk nergens op, het halen niet en het spelen ook niet. Voor Lang moet dit heel demotiverend zijn, zal de contractonderhandelingen ook niet ten goede komen.
0 -4
Caparzo
Zit hij ook bij Raiola? Net als Gravenberch maar "kort" namelijk (hetzij dat er een optie voor een extra jaar bij zit), drie seizoenen is in de praktijk natuurlijk maar twee.
1 -2
iammike
Kan je daarna altijd nog belonen met een contractverlenging en hoger salaris. Eerst maar eens in het eerste komen. Maar slim dat hij verlengt bij Ajax!
1 -2
Hollister
Goede zaak, niet verwacht, wel jammer dat het maar voor 3 jaar is... volgend jaar moet je dan bijna al weer om de tafel
1 -3
AjaxHoorn
Fijn dat hij blijft. Ik moet het nog zien met zijn talent want ik ben minder positief dan de meeste hier. Ik vind hem vooral met vlagen leuk spelen maar totaal niet constant.

2023 is overigens prima. In 2,5 jaar kun je zien waar het komt.

Ik hoop wel dat Ajax sneller gaat verhuren of die jongens op gaat stellen. Ekkelenkamp is geen mega talent, maar ik heb wel het idee dat hij verder kan zijn dan nu.
1 -2
oudzuid2
mooi nieuws! was al bang dat we em na een mislukt engels avontuur over een paar jaar bij psv of zwolle terug zouden zien
0 -1
Ferd
2023 is niet heel lang
1 -1
Adam24
Zou mooi zijn, leek niet te gaan lukken!
0 -1
Sampaoli
Fijn dat Hansen, J. Timber, Taylor, Rensch, Ünuvar en Gravenberch bijgetekend hebben. Brobbey, Q. Timber, Lang, Kasanwirjo en Salah-Eddine erbij en we hebben een hele mooie basis voor aankomende seizoenen.

Zou je denken althans, want zoals je ziet bij Dest is één goed seizoen voldoende om te (willen) vertrekken.
4 -1
Ajax1969
Q Timber en Salah-Eddine zijn geblesseerd. Ik kan me voorstellen dat het verzekeringstechnisch een probleem is om dan te verlengen. Je kan een brandend huis niet verzekeren.
0 -1
oudzuid2
en dan is tot 2023 weer niet heel lang. ik zie Sontje niet volgend seizoen al een basisplaats in het eerste hebben.
0 -1
Sampaoli
2023 is niet lang, dus Ajax is in het nadeel. Verwacht dat veel spelers bij doorbraak opnieuw willen onderhandelen.

Met Sontje kan het snel gaan. Heeft intrinsiek talent genoeg, maar moet wennen aan profvoetbal qua inhoud, intensiteit en het volwassen voetballen.
1 -1
de_pitbull
KOM OP MAN! Gewoon voor 4 jaar of helemaal niet.
Zo ondankbaar al die golddiggers......
Dan spelen ze zo 1-2 jaar goed in het eerste en gaan ze voor weinig/niks weg.
0 -13
DrFootball
Hij is jongen die heel erg veel spelers voor zich heeft. Kan mij voorstellen dat hij de keuze
voor een korter contract maakt. Al had ik het in zijn specifieke geval ook begrepen als hij niet had bijgetekend.
2 -1
Joseph
Ik snap van beide kanten wel dat ze voor 3 jaar kiezen. Voor Ajax omdat het onzeker is dat hij het gaat halen en voor Hansen om niet 5 jaar vast te liggen met een lager salaris.

Als Hansen zich in de basis weet te knokken, ga ik er vanuit dat het contract verlengt wordt met een salarisverhoging. Anders heeft Ajax 3 jaar lang een goedkope kracht..
3 -1
SpursAjax
Topnieuws!!
3 -1
Ajax114
Waarom korte contracten bij die jeugdspelers ? Gravenberch ook maar tot 2023.
1 -2
de_pitbull
misschien willen ze zelf niet langer??
3 -1
Ozymandias
Ik zou ook maximaal voor drie seizoenen tekenen. Als ik na twee seizoenen dan nog steeds weinig uitzicht heb op speeltijd is het makkelijker om een vertrek te forceren.
3 -1
Adam24
En je kunt ze een lager salaris bieden met het uitzicht op promotie (en dus verlenging) bij aansluiting bij het eerste of verovering van basisplaats.
0 -1
Hollister
Volgens Wolterx had Van Axel Dongen de aanbieding van Ajax naast zich neer gelegd.... toch blijft het erg stil rondom hem. Ben wel benieuwd of Ajax nog een 2e aanbieding gaat doen? Denk wel dat je voor dit soort spelers / talenten heel ver mag gaan, maar ergens is er natuurlijk een grens.
1 -1
Ajax1969
Van Axel Dongen is nu nog 15, dus mag Chelsea hem nog niet benaderen. Chelsea zal zijn handen er niet aan branden. Dus dat wordt pas na zijn 16e verjaardag (29 september) officieel.
0 -1
de_pitbull
Graag of niet. Weg=pech en tot snel bij Almere city.
0 -2
MK77
Off:
Die hele o21 competitie is toch opgezet omdat Feyenoord de boot had gemist met hun gouden generaties?
Dat vlaggeschip van hun heeft niet twee keer verloren van illustere teams als NAC o21 en ADO o21.
1 -3
Koscar
Ja goed dat hij is vastgelegd, maar wat is dit met al die talentjes die op hun 17e/18e na maandenlange onderhandelingen maar voor 3 jaar tekenen? Moet je op die leeftijd niet bezig zijn met doorbreken i.p.v. het onderste uit de kan proberen te halen? Lijkt alsof ze er nu al mee bezig zijn dat ze op hun 20e/21e met het allergrootste gemak (en weinig transfergeld voor Ajax) snel naar het buitenland kunnen.
0 -5
AFCA.
Denk dat vooral de zaakwaarnemers hier een grote rol in spelen. Als Sontje straks in 2022 lekker gaat en Ajax wil hem behouden dan zal Ajax met een nieuw contract moeten komen. Dat betekend weer onderhandelen waar dan vast wel weer een salaris verhoging uitkomt en dan zal de zaakwaarnemer ook wel weer verdienen aangezien hij een nieuw contract afsluit.
3 -1
MK77
Mooi
1 -1
AFCA.
Lekker hoor! Kan hij weer lekker gaan spelen.
1 -1
036AFCA97
Is er al iets bekend over van Axel-Dongen?
4 -1
Sampaoli
Amo heeft half uurtje gespeeld tegen AZ o17 dit weekend. Over zijn transfer weinig naar buiten gekomen nog, moet ook nog 16 worden.
1 -1
AjaxHoorn
Ben ik ook wel benieuwd naar.
1 -1
Soccerskins
Met moeite een contract tot 2023. Ik weet niet of Overmars dit met opzet doet of dat hij talenten als Gravenberch en Hansen gewoon niet langer vastgelegd krijgt. Als dat het laatste is zou ik er niet zoveel energie in steken.
1 -3
oudzuid2
vrees dat ze dit door hun zaakwaarnemers ingefluisterd krijgen.
0 -1
Suarez16_
Nu Brobbey en Quinten Timber nog en je weet deze lichting muv Hoever heel goed vast te leggen.
5 -1
Alexander40
Die hoever was toch niet eens een van de toptalenten hij Ajax?
2 -4
AjaxHoorn
Kkopt
0 -3
RuffRhythim
Geen idee hoever ze daar mee staan....
0 -3
AFCA-pride
Mooi nieuws, eigenlijk niet meer verwacht (afwezigheid afgelopen weken). Verwacht Brobbey toch ook wel eigenlijk. Jammer eventueel van Axel-van Dongen... domme keuze
1 -1
rodnet
Gewoon goed nieuws. Nog geen zekerheidje voor het eerste maar absoluut een jongen met potentieel.
2 -1
Bky
2023 wel kort eigenlijk. Voor de rest wel lekker.
1 -1
Terranova
3 jaar is volgens mij de max bij jonge spelers
0 -1
Ferd
Onder de 18, maar daarna mag 5 jaar. Dus 5 jaar had prima mogelijk geweest
0 -1
xstaniox
Voor mensen onder de 18.
Hansen is 18, dus mag gewoon met 5 jaar worden vastgelegd.
2 -1
talent020
Ff serieus welke malloot zit weer als een gek te minnen op hele normale reacties?
4 -9
trodat4030
We hopen snel een manier te hebben om hem te achterhalen, dat is reeds in gang gezet, maar kan even tijd overheen gaan.

Namens het moderator team.
0 -1
Redrum
Iemand met mentale problemen. Gewoon lekker negeren joh.
6 -4
talent020
Ga ik voortaan lekker doen, valt me in ieder topic op gewoon haha, hele normale reacties die gemind worden, gewoon triest eigenlijk
1 -2
diamanti
Lekker bezig Marc.
2 -2
Glorian96
Zo die zag ik niet aankomen. Mooi nieuws, wat talenten betreft is dit wel een van de beste transferwindows ooit. Nu nog een paar kanonnen voor 1!
2 -2
talent020
Goed nieuws! Had een jaartje langer gemogen maargoed, top dat hij niet de deur uitloopt, nu Brobbey nog en Overmars heeft ieder talent wel binnenboord weten te houden.
1 -3
MNJ7
Mooi nieuws , maar 2023 hebben we niks aan of volgend jaar verlengen
2 -3
Lazell
Vreemd idd, zeker omdat hij al 18 is.
0 -3
036AFCA97
Lekker hoor, dit had ik niet verwacht. Nu alleen Brobbey en Quintin Timber nog, toch?
3 -2
appeltje
En Lang
2 -1
VoorOnzePloeg
gauw doorpakken dan
1 -1
frisooooooo
En Salah edine
2 -1
talent020
Ajax zou al met hem om de tafel kunnen maar ik denk dat het even in de wachtkamer word gezet gezien zijn blessure.
0 -1