FC Twente kan Danilo eindelijk verwelkomen

BartVeenstra, 19-08-2020 om 14:10, 3960 views, FC Twente |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

FC Twente heeft de werkvergunning voor Danilo Pereira eindelijk binnen. De Braziliaan wordt het komende seizoen gehuurd van Ajax, zo meldt de club uit Overijssel via de officiële kanalen. Ajax had de huurtransfer eerder al bevestigd.

'Danilo Pereira da Silva wordt komend seizoen gehuurd van Ajax en voegt zich vanaf morgen (donderdag, red.) bij de selectie van FC Twente', schrijven de Tukkers op Twitter. De huurtransfer zat er al weken aan te komen, maar het duurde lang voordat de Braziliaanse aanvaller zijn werkvergunning binnen had.

Bij FC Twente komt Danilo onder meer Kik Pierie tegen. De verdediger wordt eveneens gehuurd van Ajax. In het vorige seizoen speelde Danilo driemaal in het eerste elftal van Ajax. Tegen Getafe CF (2-1 zege) was hij de maker van het openingsdoelpunt.

Denk jij dat Olympique Lyon stunt en met 2-1 wint van Bayern München? Zet in en krijg 27,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MrPink
Werd wel eens tijd haha. Succes.
0 0
WZAWZDB14
Lame! niet eens een welkomsliedje voor danillo..
0 0
MarkAFCA
Lame?
0 0
ovdw
Onbevredigend...
0 0
AFCA-B93
Goede zaak, succes daar jongen!
0 0
jutter
Wie weet heeft dit verhuur een soort Botman effect als hij daar een goed seizoen draait. Vooralsnog is hij absoluut geen Ajax 1 matariaal, dus dan hoopt men blijkbaar bij de club nog wat centjes voor hem te kunnen incasseren, zodat men er niets op hoeft toe te leggen.
3 0
Kingoffdatoilet
Of ze hopen er op dat het wel een Ajax 1 speler wordt
0 0