Ajax slaat slag en verlengt contract Ziyech

ThijsZwagerman, 09-08-2019 om 17:48, 28069 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In navolging van onder meer Dusan Tadic, David Neres, André Onana en Nico Tagliafico, heeft ook Hakim Ziyech zijn contract bij Ajax verlengd. De Marokkaans international ligt nu vast tot medio 2022, zo meldt Ajax middels de officiële kanalen.

De oude verbintenis van Ziyech liep tot medio 2021. Vrijdag bereikte de speler en Ajax een akkoord over het openbreken van zijn contract, waardoor Ziyech nu een jaar langer vastligt. Daardoor lijkt hij Ajax dit seizoen ook niet meer te gaan verruilen voor een andere club. Onder meer Bayern München aasde op de diensten van de creatieveling. 

Ziyech kwam in de zomer van 2016 over van FC Twente en groeide vervolgens al snel uit tot een zeer belangrijke speler voor Ajax. De linkspoot speelde tot dusver 133 officiële duels in de hoofdmacht van de Amsterdammers en was een belangrijke pijler in het behalen van de Europa League-finale onder Peter Bosz en het Champions League-succes van afgelopen seizoen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Willamys
Hallo jongens, ik kom hier altijd op de site. Ik ben een Braziliaanse Ajax-fan, Ajax is mijn enige team! Ik begin in de kunst van realistische ontwerpen. Ik teken nu Danilo Pereira en David Neres. Danilo is bijna klaar. Ik wil beide foto's naar Nederland sturen! Kunnen jullie me helpen? Help me als je kunt, alsjeblieft! Ik heb geen geld om te verzenden, ik ben werkloos hier in Brazilië. Je kunt de voortgang van dit werk volgen op mijn Instagram! @will_willamys

https://instagram.com/stories/will_willamys/2108484095645603973?utm_source=ig_story_item_share&igshid=kkjivq9uw0r7
0 0
Jan Doedel
Tovermars en Ziyech OLÉ OLÉ, Tovermars en Ziyech OLÉ OLÉ !
1 0
RobbertB
ZIYECH ZIYECH ZIYECH
3 0
Tomajax1990
Ik vraag me oprecht af wat Donny op dit moment denkt. Mocht hij al ja gezegd hebben tegen Real Madrid ( wat er wordt gezegd in de media ) dan zal ik als ik hem was toch nog een keer achter mijn oren krabben.
1 0
RobbertB
Dan loopt ie naar Marc. En zegt. Vraag 100, vraag 100.
1 0
ajaxrulesz
psv gaat voor ribery. zouden ze hem ook gratis een rollator geven bij zijn contract?
1 0
Patrick78
Ribery, Afellay....prima. Wie is de volgende? Koevermans of Dszudzsak?
3 0
Lagasj
Dszudzsak? Je bedoeld Doedelzak.
0 -1
Santiago
Ribery kan echt nog wel mee hoor. Dat gezegd zijnde zou het wel een verschrikkelijk beleid zijn als ze hem halen
1 0
Redrum
Ik denk dat ze gaan smeken of Luc Nilis zijn kicksen weer aan wil trekken.
2 0
Patrick78
Of Gilles De Bilde.
1 0
Redrum
Dan moet de gemeente die rollator wel betalen.
5 0
vdhaas
En dan de grond eronder terugverkopen zeker
3 0
ST
Ik vind het echt geweldig dat Overmars zoveel spelers heeft kunnen laten bijtekenen. Marc je bent een topper!
4 0
JanTa
No nog ff doorpakken met v.d. Beek.
1 0
Ajax27
Held held held! oh wat ben ik blij met dit nieuws. Lekker Ziyech!! En wederom sterk gehandeld van Overmars, chapeau!
6 0
Caparzo
Je moet Overmars beoordelen op sinds hij verlost is van De Cultuurbewaker en Van Duivenbode, voordien lag hij aan de ketting en is hij hoogstens deels verantwoordelijk is stellen. Nu is hij voor schat 70% verantwoordelijk (RvC waakt uiteraard nog steeds en het Sar + TD denkt ook mee), en het is werkelijk ongelooflijk wat hij presteert.
9 0
gi0vanni
Overmars heeft veel dingen goed gedaan en veel dingen fout. En banden hebben daar bij de grootste fouten niets mee te maken. Maar goed die fouten daar zijn er velen bij Ajax verantwoordelijk voor.
0 0
Ajax114
Klopt dit heeft hij top gedaan maar vergeet ook alle miskopen niet he, Magallan, Labyad, Scherpen, Pierie en Promes. Waar waren deze aankopen goed voor ?
0 0
Bky
Vergeet ze niet he!

Schrijf ze op. Herinner iedereen. Goed bezig. Stel je voor als mensen te positief worden.
0 0
31xAjax
Pierie is strategisch, als die in zichzelf zo investeert als Schuurs, staat ie er volgend jaar. Magallan heeft nog niet overtuigd maar heeft ook nog geen echte kans gekregen en dat zie ik er ook niet meer van komen. Labyad was op voorspraak van Erik ten H. en ik had daar meer van verwacht. Scherpen en Promes zijn inderdaad onbegrijpelijke aankopen....
1 0
FreddyAX
Scherpen is een jongen die nog een lange weg te gaan heeft maar in potentie een topkeeper kan worden,maar is niet nu al op het gewenste niveau.
Promes is een veelzijdige speler met snelheid en een aardige actie,kan weleens heel hard nodig blijken dit seizoen.
Als we vorig jaar tegen de Spurs een snelle speler met diepgang hadden gehad waren we beter uit de verf gekomen,dat had Promes kunnen zijn.
0 0
TijnVan
Overmars doet het heel goed, maar wordt natuurlijk ook wel erg geholpen door de goede prestaties in de CL afgelopen seizoen. Zonder het Europese avontuur zou er minder betaald zijn voor De Ligt en zou de marktwaarde van anderen (Vd Beek, Taglifico, Neres) lager zijn. Het geld van het Europees voetbal maakt het nu mogelijk salarissen aan te bieden van € 5 mio. Iets wat volgens mij redelijk in lijn ligt met wat de mindere goden bij Bayern verdienen?

Het is goed dat er een RvC meekijkt naar dergelijke langetermijn financiële verplichtingen. Denk dat Ziyech heel bewust 'slechts' tot 2022 heeft getekend. Mocht hij (of Ajax) minder presteren, is de totale contractverplichting goed te overbruggen. Het -inmiddels achterhaalde- dat Ajax de 20% clausule van Neres af zou hebben gekocht voor € 9 mio vond ik een groot risico. Dit soort enorme bedragen maken me toch wel een beetje angstig. Maar heb vertrouwen in Overmars team en algehele governance structuren binnen Ajax.
1 0
Web
Dat zijn de feiten, van Duivenbode hielt het tegen, sterker nog hij was tegen Ziyech toen Ajax hem haalde van Twente.
Daar heeft hij zijn conclusies uit getrokken en opgestapt
In het begin heel begrijpelijk, maar Ajax zat weer goed bij kas, kwaliteit moet op het veld staan. Ajax is geen bank
3 0
Bjorn
Duivenbode stapte in 2017 op en ZIyech werd in 2016 gehaald. Had Duivenbode geen andere redenen? Toen Ziyech werd gehaald waren we net van de mat geveegd door die Russen in de vCL. Was broodnodig.

Ik denk dat Duivenbode ongelukkig was over het aantrekken van bijvoorbeeld een Siem de Jong in plaats van voor jeugd te kiezen.
0 0
Redrum
Het is echt een extreem verschil sinds hij verlost is van de ketting. Toeval of niet, sinds Van Duivenbode pleite is geeft Ajax eindelijk centen uit en het legt ons tot nu toe geen windeieren.
3 0
Radikaal
Zonder die ketting had dit nooit kunnen gebeuren. De generatie Nouri zat er aan te komen. JC had het er al over, dat er een uitzonderlijke lichting aankwam. En Bayern achterna en zo. Ze moesten een oorlogskas opbouwen. Ik roep al vijf jaar, dat we Overmars erop gaan afrekenen of ie spelers kan aanhouden, niet of al zijn aankopen goed zijn. Wat kan Labyad nou schelen als Donny blijft. Er werd altijd gescholden op "Marc's geldpakhuis". Nu hij genoeg heeft om te kunnen schuiven, is t opeens niet meer Marc's geldpakhuis?
0 0
T.reckveugel
Mensen vergeten snel, vDuijvenbode bleef wel zwijgend zitten toen Cruijff weggewerkt werd en bekerpoetser Henrichs het mes in zijn rug nog maar eens omdraaide
0 0
milan-jantje
Overmars moet echt zijn eigen huldiging krijgen dit jaar.
2 -1
Jariiii
Bij iedereen die nu alleen nog over Donny zeikt is het glas echt altijd half leeg. Of hij nu wel of niet blijft, wat er de afgelopen transferperiode bereikt is, is ongekend.
6 0
gusanito
Amen!
1 0
Jariiii
Wát een droomweek.
Wát een droomselectie.

Wát een droomclub.
2 0
FreddyAX
Geweldige move van Overmars,als v.d. Beek ook blijft kunnen we dit jaar in Europa weer serieus meedoen!
1 -1
Jariiii
Zelfs zonder hem hoor. Topselectie.
0 0
FreddyAX
Eens.
0 0
Ginoajax1
Zo belangrijk dat ajax kampioen wordt. Wandelen ze meteen de CL in. Dat hebben ze zelf afgedwongen. Moeten ze ook zelf van profiteren.
6 0
Redrum
Er is maar één club in Nederland die momenteel iets te zoeken heeft in de CL en dat is Ajax. Volgend jaar zal dat niet anders zijn. Gelukkig hebben we deelname volledig in eigen hand. Ik reken er ook op dat we de komende jaren CL spelen.
0 0
AFCAPolarBear
Door de (bijna zekere) rechtstreekse plaatsing voor de CL volgend jaar, vind ik de competitie dit seizoen ook belangrijker dan vorig jaar. Al is het nog maar het 2de jaar dat de kampioen van de Eredivisie voorrondes moet spelen, ik besef nu al wel hoe bevoorrecht je bent als je geen voorrondes hoeft te spelen. Daarom hoop ik op Europees succes van alle Nederlandse clubs (en geen succes van de Oostenrijkse)!
0 0
Ginoajax1
Mijn gevoel zegt dat vd Beek blijft, zo meteen bij VI. Lijkt me logisch ook nu Real voor die engnek Neymar gaat.
1 0
LeslyDeSa
Ik help het je hopen!
0 0
DeWijsneus
Ik ben blij! Nu nog Donny....
2 0
RedFeather
Ziyech Tadic Neres behouden
Just fucking wow
3 0
Ajaxbrl
Droomvoorhoede!!!
0 0
Whazzza
En blind en tagliafigo. Van de beek erbij en het is fucking wowst
1 0
Radikaal
Je vergeet Onana.
Nous kan ook nog wel een stapje omhoog.
0 0
Ziyech22
Scherpen -.-'
0 0
MankeNelis
YES vd Beek blijft bij Ajax!! Komt zo op VI stond in banner in beeld.
0 0
Sterspeler
Als Driessen roept dat ie blijft dan gaat ie. Eerst zien dan geloven.
0 0
Web
Driessens he, die roept wel vaker onzin
1 0
ajaxminimax
Hebben ze dan al over vd beek gehad?
0 0
Web
Kans dat ze Neymar halen, en dat Donny dan niet gaat
Vaag verhaal
0 0
ajaxminimax
Als dat zo is, dan sla ik direct een pot bier open en proost ik alvast 1 op het kampioenschap
2 0
MankeNelis
Op zeker!! Komt zo op Veronica Inside.
0 0
Santiago
Hoezo? Ik snap het niet. Waar haal jij dit vandaan?
0 0
MankeNelis
Stond net in beeld bij VI ben toch niet de enige die het zag??

Rechts boven in beeld, foto van Donny
0 0
ajaxminimax
Heb de tv aangezet nu, ben benieuwd driessen zit er wel, die zal vast nog ingangen hebben bij Ajax
0 0
T.reckveugel
vdBeek schijnt in de wachtkamer te zitten, gelijk afkappen, kutclub daar
1 0
Santiago
Ben zelf niet aan het kijken. We zullen het zien dan. Weet je wanneer het ongeveer op VI komt?
0 0
MankeNelis
Ik blijf aan het beeld gekluisterd
Was een cliffhanger eikels
0 0
ajax4perez
Heb er niks over gezien
0 0
Ajaxxxisdebeste
Get it!!
0 -1
MrPink
Goed nieuws. Ook geen gezeik meer van journalisten, met name HansieHansie.
2 0
ajax4perez
THE MAN OF THE TRANSFERMARKET IS...

MARC OVERMARS!!!
2 0
Ginoajax1
Ontzettend belangrijk is nu ook dat vd Beek blijft. Deze twee voelen elkaar feilloos aan. Laat dit in tact. Komt het helemaal goed.
2 0
fc Barcelona_ke
Overmars verdient standbeeld naast het arena! fantastische werk! sterkhouders langer vastleggen, doet altijd goede ingekochten. veelvoude verkopen. iedereen kunnen niet waarmaken, maar wel goedkope ingekocht bijv Tadic, Promes etc.
2 -1
Truth
Man man man, Ziyech heeft bijgetekend en je zou hier daarom blije reacties verwachten. Maar in plaats daarvan zit iedereen elkaar alleen maar af te zeiken! Ga eens weekend vieren mensen! Pak een pilsje en geniet van het leven, stelletje zuurpruimen!
7 -2
Raoul14
Volgens mij lees ik 90% zeer positieve reacties. En terecht!
5 -1
Raoul14
Best mogelijke nieuws! Kampioenschap vrijwel zeker gesteld!
1 -1
Ajaxxxisdebeste
Dont jinx it
3 0
Restored
Ziyech heeft unieke kwaliteiten, hij is zo moeilijk vervangbaar.

Opnieuw geweldig werk van de Ajax directie.
8 -1
gusanito
Helden! Ziyech en Overmars!
4 -1
ovdw
Wat een held is Ziyech (en ook Overmars) . Hoe deze man zich herpakt heeft, nadat ie werd verguisd, is grandioos (toegegeven dat ie ook lang niet altijd best speelde). Het getuigt van heel veel karakter dat ie zich als een leeuw heeft terug gevochten. Nog steeds levert ie wel eens een onnodige bal in (en nee, echt niet altijd omdat ie risico in die bal legde), maar het blijft gewoon een klasbak. Zonder hem leveren we zo enorm veel creativiteit in.

Dat ie over veel talent beschikt konden wij al zien voordat ie naar Ajax kwam, maar wat ik niet had verwacht is dat ie vandaag de dag de Ajacied is die misschien wel het hardste werkt van iedereen; de (vuile) meters die ie iedere wedstrijd maakt zijn echt bewonderenswaardig. Vergelijk de Ziyech van nu eens met die van Twente op dat vlak; echt een wereld van verschil.

Boven dit alles, valt het echt te prijzen dat hij niet zomaar kiest voor een beter competitie en/of geld, maar alleen overweegt Ajax te verlaten voor een absolute sportieve verbetering. Hoe vaak hebben we meegemaakt dat men al overstag ging bij een van de eerste twee criteria?!

Al met al kunnen we alleen maar enorm blij zijn met dit nieuws en vooral met deze gozer. Hakim, jij verdient ons respect.
8 -1
HenryVakH1972
Ziiijeeeeechhhh! Ben een beetje emotioneel nu
6 -1
Jackattack
Eindelijk weer goed slapen. Hakim, het gaat pas écht beginnen nu. Bedankt. Mooi seizoen gewenst. (Gst had ik nachtmerrie van Zyech in B Mü shirt)
0 0
DarkDefender
Super dit. Toen Neres bijtekende had ik al wel het gevoel dat het met Ziyech ook goed zou komen. Die gasten hebben onderling ook zoveel plezier. Elke dag met plezier naar je werk is ook veel waard en daarnaast wordt je ook bij Ajax vrij rijkelijk beloond.
2 -1
Ajaxbrl
Wat zal hij nu verdienen 5M?
0 -1
stopperspil
Hij verdiende 4 miljoen bruto dat zal nu wel 5 miljoen bruto zijn
0 -1
Bjorn
Zal 4.5 tot 5 bruto zijn denk ik.
0 -1
Vertonghen
Die heeft z’n Lambo wel terugverdiend :)
En terecht!
0 -1
Ajaxbrl
Yessss
1 -1
Frank1978
Jajaja! Ik zit hier nu net als Sierd de Vos te zingen: Ziyech! Ziyech! ZIYECH!

Kom op, Donny… Nu jij nog!
2 -1
Maus1978
Zo belangrijk dit. Aanjager, creatieveling, genie, ervaring, efficiency...top !! Voor hem persoonlijk vind ik het jammer dat de echte top hem blijkbaar (nog) niet wil. Maar voor ons lekker :-)))
2 -2
Jackattack
Ga jij maar in therapie
0 0
Maarten79
Fantastisch nieuws. Mijn favoriete speler en zo belangrijk voor Ajax. Zin in het seizoen!
1 -1
Hans Kraay Jr.
Echt heerlijk nieuws, heb er speciaal een flesje whiskey voor opengetrokken.

Proost Hakim!

En dan Dinsdag lekker dat k*t laserdisco PAOK naar de kolere schieten in de JC Arena.
5 0
AlexIbarra
Laserdisco?

Autocorrect of snap ik hem niet?
1 0
Hans Kraay Jr.
90 minuten lang met de laserpennen aan de gang!
1 0
SUPERJODEN1900
Rijmt wel leuk!
0 0
Frank1978
Waren wat PAOK fans bezig met van die irritante laser lampjes...
0 0
SkilledAtSoccer
In de heenwedstrijd werd er constant lasers gericht op de gezichten van onze spelers door het publiek als we de bal bijvoorbeeld hadden. Denk dat hij daar op doelt.
0 0
MisterAFCA
Hij heeft het over die irritante ventjes met die laserpennen in het publiek daar.
0 0
Babangida83
Dit is toch een beetje spierballentaal. Heerlijk.
1 0
Redrum
Nu nog een berichtje naar Bergwijn: Steven, we zijn op zoek naar een nieuwe buitenspeler. Hij mag ongeveer 35 miljoen kosten. Een goeie dribbel, een goed schot en een jeugdige leeftijd zijn onze eisen. We zaten te denken, heb jij misschien het nummer van Antony?
3 -3
Ozymandias
Waarom zou Ajax een buitenspeler kopen terwijl Promes al is gekocht en Tadic, Ziyech en Neres blijven? Kopen om te kopen...
2 -2
Flipper33
Wat dacht je van vooruit denken zullen er wel van vertrekken volgend seizoen en die Antony wordt alleen maar duurder en duurder !
2 -2
Ozymandias
We dachten een jaar geleden ook dat Ziyech en Neres deze zomer zouden vertrekken. Ajax kan beter afwachten hoe talenten als Lang, Kühn en Hansen zich ontwikkelen.
1 0
Flipper33
Lang is geen buitenspeler Kuhn is een spits en Hansen tja kan nog lang duren
1 -1
fujaka
omdat Promes evenveel indruk maakt ale Bande het efgelopen jaar heeft gedaan....

Nee maar serieus geen fan van Promes en op het midden veld lijkt er ook ruimte in ieder geval een brede selectie
1 -2
Ozymandias
Dus je hebt Promes na 80 officiele minuten al weer afgeschreven? Gelukkig is Overmars niet zo kortzichtig. Op het middenveld zijn er ook geen aankopen nodig. Ajax heeft momenteel eerder te veel basiswaardige spelers dan te weinig.
0 -1
Flipper33
Promes bakt er in Oranje ook niks van ! Alleen in Rusland dit die het prima maar deed Aras Özbiliz het ook prima en wist verder bij andere clubs ook niet bepaald te imponeren. Dus zo goed is de Russische competitie niet . En Promes dus ook
Niet in Spanje zagen ze het ook niet in hem zitten zeker niet als aanvaller
0 -1
Ozymandias
Seedorf bakte er in Oranje ook vaak niets van en Promes speelde bij Oranje meestal niet op zijn eigen positie (linksbuiten). Özbiliz deed het in Rusland lang niet zo goed als Promes en dat hij daarna niet heeft kunnen imponeren komt doordat hij twee keer kort achter elkaar zijn kniebanden scheurde. Bij Sevilla speelde ze niet met buitenspelers dus dat zegt mij helemaal niets. Bij FC Twente en Spartak haalde Promes een hoog niveau. Als hij dat niveau haalt is hij een hele goede speler voor Ajax.
2 -3
Flipper33
En dat gaat die niet halen heeft in de oefenwedstrijd nog niks goed gedaan. Neres is 10 o nee 20x beter dan Promes !
1 -3
Spuit11
Heel heel blij mee.

Top!

Laat al die haters maar haten, ik ga genieten.
2 0
31xAjax
Weet je wel wat haten betekend. Dat ik geen fan van hem ben wil toch niet direct zeggen dat ik hem haat. En dan geldt denk ik ook voor de anderen die niet zo'n fan van hem zijn....
1 -7
RusselWestbrook
Je voelt je met reden aangesproken, dus laat dit lulverhaal maar achterwege.
4 -1
31xAjax
ga jij lekker basketballen Russell. Ik ben een Ziyech criticus dus weet ik best wel wanneer ik me aangesproken moet voelen. En waarom zou ik dan niet mogen reageren van jou?
0 0
Web
Jij bent geen fan van een goede speler, die wat extra heeft heel bijzonder
Wat nog wel eens voorkomt dat iemand niet oprecht wil zeggen dat een speler van bv PSV niet goed vind, maar dit
Twijfel je nooit aan je zelf. als 95 procent hem bijzonder vind?
1 0
T.reckveugel
Dus als iedereen van het dak springt, dan spring jij mee?
0 0
Spuit11
Laat de haters maar haten is een woordspeling.

Net zoals zak door de stront. Ook niet fysiek mogelijk, maar je begrijpt wat er wordt bedoeld toch?
0 0
Hans Kraay Jr.
Nee klopt, alleen dat je geen verstand hebt van voetbal.
4 -1
31xAjax
En jij wordt hier net zo serieus genomen als je alter ego op TV....
0 -3
Web
Nog eens even over Johan discuseren kenner?
Man wat moet ik om jou lachten, ook eentje die mee lift met geDaante die alles onderbouwt, jij roept maar wat
Geen enkele onderbouwing, houd niet van voetbal
Jij zou uitstekend bij Feyenoord passen, mouwen opstropen
Intuïtie vind je niet wat.
0 0
31xAjax
Probeer nu eens eerst een paar zinnen achter elkaar te typen die enig verband houden met elkaar, zodat we er een klein beetje chocolade van kunnen maken.....
0 -1
Web
Jij had het niet over Johan?
Jij onderbouwt het wel?
Als je het miet meer weet, stop dan maar kom niet met onzin
Zou toch DeWijsneus gelijk hebben?
Jij bent Harrie Vermeegen ?
0 0
31xAjax
Ik heb het niet over Johan gehad en ik vraag je ook niet om je mening te onderbouwen want dan zou ik waarschijnlijk teveel van je vragen. Ik vraag alleen of je een keer een paar zinnen foutloos achter elkaar wilt zetten die een beetje samenhang hebben zodat de lezers een beetje een idee krijgen wat je nu eigenlijk wilt zeggen. Zou dat mogelijk zijn?
0 -1
DeWijsneus
Meneer zei net tegen mij: "Ik ben mijn eigen bron en aangezien jij al lang op AS zit zou je kunnen (moeten) weten wie ik ben en wat ik doe......". Spannend figuur.
0 0
Web
Weet jij wel waar het omgaat????
0 0
DeWijsneus
Haha nee. Echt niet. Heb jij een idee?
0 0
Web
Hij vind Ziyech helemaal niets, altijd zeiken op zijn balverlies, maar het geniale wat hij heeft zie hij ook niet, hij vind het een waardeloze speler.
Bizar
0 0
DeWijsneus
Hij suggereert dat hij een bekend iemand is in de voetballerij. Ik vind het een komiek. Misschien is het Harry Vermeegen.
0 0
Hans Kraay Jr.
Wanneer ben jij serieus genomen?

Vorig weekend toevallig?
0 0
Redrum
Haten is een groot woord ja. Ik noem 'haters' liever Negative Nancys.
0 -1
noahdepoah
Nu nog Donny niet laten vertrekken en Veltman een seizoenskaart op de tribune geven dan ziet het er weer goed uit dit seizoen.
0 -12
Yeshyeshyall
Woohaah! Beste speler van de eredivisie in de afgelopen 3(?) jaar! Fantastisch nieuws. Had echt niet verwacht dat het zou lukken zo veel spelers te behouden. Schitterend!
0 0
jeppas
Beste nieuws van deze transfer window! Deze speler is een klasbak. Geweldig dat hij zich goed voelt bij onze club Ajax. Wat kan ik toch glimlachen om die seniele gek Johan Derksen die uit het niets beweerde dat zijn band met Ten Hag slecht is nu Schreuder weg is. Vorig jaar ook al over Tadic en Ziyech ruzie. Bam! Dit is het antwoord.
3 -1
FrankBeton
Nee het beste nieuws van deze transfer window was het nieuwe vijfjarig contract van Marc Overmars tot medio 2024.
1 0
AltijdGelijk
Ik vraag me af wat Tadic Neres en Ziyech nu verdienen?

We moeten uitkijken met salarissen van 4-5 mil bruto per jaar...
0 -5
Bjorn
Daar zit een RvC voor en die bewaken dit keurig sinds 2012.

Ik ben het met je eens dat dit soort salarissen riskant kunnen zijn en in het verleden ook zijn gebleken.
0 0
noppenkoning
Geweldig nieuws.
Ziyech. Ziyech. Ziyech.
Overmars mag zijn eigen contract ook wel verlengen.
0 0
FrankBeton
Jij hebt niet opgelet heh, de afgelopen maanden
1 0
Ajax68
Wat maakt mij dit blij en gelukkig, want ik hou van Ajax .
3 0
Hagmag
Zeer, zeer goed nieuws.
Zeer verstandig en terecht van Marc/Ajax om deze stap te zetten.
Hakim heeft dit zelf verdiend en afgedwongen.
Zeer verstandig van Hakim, hij weet wat hij heeft, wat zijn rol is etc. etc.
JC Arena is een warm bad, ook voor Hakim Ziyech.

DONNY, nu jij nog !!!!!!
6 0
ST
Lekker Netto!
0 0
Cruijffthebest
FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nou nog Donny overtuigen en een creatieve middenvelder erbij halen, want het middenveld is wel erg in kwaliteit minder geworden, daar moet echt kwaliteit bij.
Hakim laat ons weer genieten!!!!!!
2 0
Barra
Prima nieuws natuurlijk, alleen hoop ik niet dat ten Hag gaat vasthouden aan Tadic en Ziyech op de vleugels. Teveel van hetzelfde krijg je dan, waarbij je snelheid en diepte op de flanken mist.
0 0
FrankBeton
We mogen zo langzamerhand toch wel bespreekbaar maken dat Marc Overmars wellicht de beste "Technische Directeur" in de geschiedenis van AJAX is.
8 -1
AlexIbarra
Ik geef je geen ongelijk maar de tijden zijn wel veranderd natuurlijk.

Wat mij betreft is hij vooral de beste TD die ik me op dit moment kan wensen.
3 0
Hans Kraay Jr.
Onbetwist.
2 0
Ozymandias
Ajax heeft eigenlijk maar vier technisch directeuren gehad. Beenhakker, Van Gaal, Van Geel en Overmars (verder was Blind een paar weken technisch directeur maar dat telt niet). Voor Beenhakker was het meestal de hoofdtrainer die het technische beleid bepaalde. In mijn ogen is Overmars niet wellicht maar zonder twijfel de beste technisch directeur van Ajax.
3 -1
EersteAanname
Volledig eens! ik vind het geweldig wat hij bij Ajax heeft neergezet
2 -1
FrankBeton
Oke. Want als jij het zegt … :-)
1 -1
Godenzoon24
Beenhakker zette toch ook wel aardig team neer!
0 0
FrankBeton
Ja die kon er ook wel wat van inderdaad. Die pikte onder andere Zlatan uit Zweden op. Volgens mij ook Maxwell en Trabelsi aangetrokken.
0 0
Ozymandias
Inderdaad, hij heeft veel talentvolle spelers aangetrokken maar onder Beenhakker werd wel de teloorgang van de jeugdopleiding ingezet en eigenlijk is dat pas stopgezet door de Fluwelen Revolutie.
0 -1
Hans Kraay Jr.
Eens, maar had wel echt een talent om geweldige spelers te kopen zeg.
1 0
AjaxSXM
Uitstekend werk Overmars en team! Nu Donny nog!
2 0
Toon meer reacties