Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax loopt wéér averij op in seizoensouverture

SJvanveen, 03-08-2019 om 20:20, 115325 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft zaterdagavond opnieuw averij opgelopen tijdens de seizoensouverture in de Eredivisie. Op bezoek bij Vitesse kwamen de Amsterdammers tot twee keer toe terug van een achterstand, maar wist de ploeg van Erik ten Hag niet te winnen: 2-2.  

Ajax begon zonder Lasse Schöne en Quincy Promes aan de aftrap, Hakim Ziyech startte wel. Met de Marokkaan in de gelederen had Ajax veel de bal, maar stichtte het weinig gevaar in de eerste helft. Na een wat timide beginfase, kwam de thuisploeg plots op voorsprong. Na een tegenstoot werd de bal teruggelegd en scoorde Matus Bero ietwat gelukkig via het been van Perr Schuurs.

Ajax was even van de leg, maar pakte het daarna goed op. Via rustig combinatiespel kwamen de Ajacieden tot kansen en uiteindelijk op gelijke hoogte. Ziyech legde in twee instanties terug en de door Real Madrid begeerde Donny van de Beek scoorde: 1-1. Ajax ging door waarmee het bezig was, maar verzuimde de score uit te breiden. Na de thee stond het plots weer tegen een achterstand aan.

Opnieuw waren de onderlinge afstanden tussen middenveld en verdediging te groot, Riechedly Bazoer ging mee naar voren en haalde verwoestend uit in de verre hoek: 2-1. Ajax moest weer aan de bak, maar deed dat ook. Snel na de achterstand had de ploeg van Erik ten Hag dé kans om op gelijke hoogte te komen, ware het niet dat Ziyech én Marin in zeer kansrijke posities misten.

Nadat Linssen vergat Vitesse op 3-1 te zetten, bracht Ten Hag Noussair Mazraoui en Promes in de ploeg. Ajax had het hierna nog steeds niet makkelijk, maar kwam wel op gelijke hoogte. De Amsterdammers combineerden goed tussen de linies, Van de Beek zette Dusan Tadic vrij voor de keeper en de Serviër schoot knap de bal achter Remko Pasveer: 2-2.

Met nog een kwartier op de klok ging Ajax volle bak op zoek naar de overwinning. Kasper Dolberg kreeg een enorme kans op de 3-2, maar verzuimde oog in oog met Pasveer de bal in het net te schuiven. Kort na de misser van de Deen maakte Neres zijn entree en pakte ex-Ajacied Bazoer zijn tweede gele kaart van de wedstrijd.

Met een man meer in de slotfase zocht Ajax naarstig naar de winnende treffer, maar onder meer Tadic en Veltman misten in kansrijke positie. Verder dan 2-2 kwam Ajax niet meer, waardoor het net als de afgelopen twee seizoenen tegen averij oploopt tijdens de seizoensouverture: 2-2.

Opstelling Vitesse:

Pasveer; Karavaev, Doekhi, Obispo, Clark; Bazoer, Serero (Musonda 79'), Bero; Tannane (Gong' 66), Matavz (Grot' 60'), Linssen.

Wissels Vitesse:

Lamprou, Lelieveld, Grot, Darfalou, Hajek, Gong, Ali, Foor, Musonda, Buitink. 

Opstelling Ajax:

Onana; Veltman, Schuurs, Martinez, Tagliafico; Marin (Mazraoui 69'), Blind; Ziyech (Promes, 69'), Van de Beek, Tadic; Dolberg (Neres 81').

Wissels Ajax:

Varela, Scherpen, Pierie, Neres, Mazraoui, Huntelaar, Promes, Magallan, Schöne, Ekkelenkamp, Dest, De Wit.

Doelpunten:

1-0 Matus Bero (13')
1-1 Donny van de Beek (30')
2-1 Riechedly Bazoer (55')
2-2 Dusan Tadic (75')

Bijzonderheden:

Denk jij dat Ajax ook dit seizoen met 0-4 wint bij Vitesse? Zet in en krijg 17,50 keer je inzet terug!

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Flipper33
Was totaal niet nodig geweest als TH met Tadic of Huntelaar was begonnen.
0 0
ajaxwestland09
We moeten naar ons zelf kijken dat we punten verspeeld hebben, maar toch Fijn dat PSV ook punten laat liggen
0 0
AjaxPassion
....
0 0
AjaxPassion
...
0 0
AlexIbarra
Ik heb nog ff de samenvatting gekeken en zie nu pas het juiste beeld van de 2-2.

Begreep al niet dat de Var ons had gematst, de voet van Tadic stond 10 cm buitenspel.
Maar dat was bij Fox, die hadden het beeld 0.1 seconde na de pass stilgezet (zal vast een ongelukje zijn geweest).

Op het moment van spelen was het idd geen buitenspel.
0 0
soewares
Vitesse uit is 1 van de wedstrijden waar je puntverlies kan leiden. Ajax creeerde gewoon voldoende kansen. Nee, ik ben niet pessimistisch
2 0
RJB1979
Eens. Toen ik de opstelling van Vitesse zag was ik aangenaam verrast wat die hebben ingekocht. Die gaan het PSV ook flink moeilijk maken.
0 0
Ajaxvooraltijd
Ik zie die Traore graag de kans krijgen.
1 0
Toeschouwer
Als je steeds je gappies blijft wisselen, ipv kwaliteit.
Nerres
Dest
Huntelaar

Dus geen
Dolberg
Nous ( middenveld)
Prommes
0 -4
Van Reenen
Rustig aan er zijn nog ruim 30 wedstrijden te gaan. En houd er maar vast rekeni g mee dat Ajax niet alle wedstrijden gaat winnen. Wel hoop ik dat met één of twee weken Nelson Alvarez ac hterin staat. Een beul meer is nooit weg in de achterhoede.
0 -1
Bocarra
Nu de kruitdampen zijn opgetrokken denk ik toch dat deze selectie potentie heeft om door te groeien naar het niveau dat goed mee kan in de CL. Zo nu en dan zag je toch weer het oude Ajax terug. Wel is belangrijk dat Ajax van de Beek weet te houden. In dit Ajax is hij wel heel erg belangrijk geworden.
0 -1
Gerrr
Voor de 1e competitie wedstrijd was het helemaal nog niet zo slecht.
Voetballend zag het er bij tijd en wijlen prima uit .
Ajax heeft Vitesse driekwart wedstrijd bij de strot gepakt en overhoop gespeeld.
Met alle spelers aan boord en wedstrijd ritme is Ajax de absolute topfavoriet voor de titel.
Daar maak ik me helemaal geen zorgen om.
2 0
Ton70
Helemaal mee eens.
0 0
Babayaka
Na het eerste puntje is binnen geen slecht begin.
0 0
Ar
Met Schone en Klaas-Jan in de basis win je zo’n pot gewoon.
Vorig seizoen tijdens de competitie ouverture liet TH het ook al na ze op te stellen.
0 -2
3sterren
Heel jammer dat wij hebben nagelaten om PSV al vroeg in het seizoen de tweede gevoelige tik uit te delen. Die zou zeker als een mokerslag zijn aangekomen. Maar dat het (weer) goed zal komen, daar twijfel ik geen moment aan ...
0 0
Henkjanklaas
de agressiviteit van Ten Hag's antwoorden jegens de verslaggever/journalist was opvallend. Ja hij kan er weinig aan doen dat zijn sterkhouders vertrekken naar andere ploegen die wij nota bene afgelopen seizoen in de CL hebben uitgeschakeld en ja die gasten moeten ingespeeld raken, maar hij heeft natuurlijk wel invloed op het wisselbeleid, sterker nog hij bepaalt dat! Als je dan achter staat dan ga je toch in ieder geval een messcherp gebleken Klaas Jan inbrengen en laat je niet de opnieuw zeer zwakke Dolberg staan ! Ik weet het : ik mag niet te snel oordelen maar zo'n Promes daar ga je ook niet bepaald de oorlog mee winnen. Zeker niet in de CL stras heb je ook vuur- en ijzervreters nodig met veel power.
3 -1
Ajax34
Promes breng je als je veel ruimte krijgt omdat de tegenstander moet komen, en Huntelaar breng je als je tegen een muur in de 16 van de tegenstander staat te voetballen en dat kan ook nog samen met Dolberg. Gisteren stonden er wel 2 muren.
0 0
PetrusKeizer
het enige wat niet veranderd is t.o.v. vorig seizoen is t afzeiken op AS van Dolberg. Het team is flink overhoop gegooid, de klik in t samenspel , t heeft helaas tijd nodig.
2 0
AnsB
Onnodig puntenverlies als je puur kijkt naar de gemiste kansen versus de kansen die Vitesse kreeg en die er wel in gingen. Frustrerend en jammer.
Ook zorgelijk: de 'vorm' van Ziyech en Tagliafico. Niet verwonderlijk na een korte vakantie en slechts een halve wedstrijd in de benen.

TH heeft echt een managementprobleem: hij móet de laat ingestroomde spelers speeltijd geven om ze überhaupt wedstrijdfit te krijgen voor de belangrijke CL-voorronden. De risico's op puntverlies in de eredivisie moet je daarin deels voor lief nemen. Vooral Ziyech, Mazraoui en Tagliafico kun je in de voorronden (nog) niet missen. Ziyech vanwege zijn creatieve en soms geniale vondsten, Tagliafico omdat je met Dest en zijn onervarenheid te veel risico's neemt in het écht grotere werk, en Mazraoui omdat zijn aanvallende impulsen hard nodig zijn (Veltman speelt niet slecht maar vertraagt het spel enorm in de opbouw).

In principe kan Martinez ook als linksback en Blind weer terug in het centrum, mocht Tagliafico er niet klaar voor zijn, maar dan verander je weer te veel op het middenveld.
1 -1
AlexIbarra
Nico, Neres, Nous, Hakim en Alvarez moeten gewoon nog optrainen.
Tadic is ook nog niet 100%.

Marin lijkt nog bang om fouten te maken, wil te braaf zijn taakje uitvoeren.
Volgens mij kan hij wel ballen maar is hij nog onwennig.
Martinez is zeker niet bang maar wel druistig en ook nog niet klaar voor de as.
Promes snapt het echt pas volgend jaar denk ik.
Dolberg lang verhaal, ik vind dat de intentie van wat hij doet verbetert.

Daley, Schuurs en Donny (had een hattrick moeten maken maar speelde goed) vind ik de enigen die momenteel op 90-100% functioneren.
Hopelijk kan de rest snel aanhaken.
0 0
Raoul14
Jammer, we hadden vandaag een vrijwel onoverbrugbaar gat kunnen slaan :-)
3 0
PetrusKeizer
hahaha, spijker op de kop, idd niks aan de hand
2 0
louis60
Ajax en lampies hebben een enorme afstand op de rest. Clubs als Vitesse en Twente kunnen het de top 2 niet lastig maken. Hou toch op! Het lijkt wel of de clubs steeds dichter naar elkaar toe groeien. Ik heb al eerder gezegd dat mindere clubs in de eerste wedstrijden een voordeel hebben. Ze hebben geen last van internationale wedstrijden en het leeg roven van de selectie. Daarom knikkeren ook mindere europese clubs onze deelnemers uit de CL en EL.
1 0
Starkoo
Eredivisie had gewoon 2 weken later kunnen beginnen, zo is het competitie vervalsing!

Liefste Interland voetbal af schaffen!
0 0
blava
Inderdaad paniek om niets. Alleen Dolberg moet zich zorgen gaan maken. Hij loopt overal maar bij een voorzet is hij (bijna) altijd te laat, toch belangrijk voor een spits van Ajax.
0 0
Ginoajax1
Klaasjan hoort n de spits. Belachelijk dat hij niet inviel.
2 -2
JanTa
Na zo'n 1e matige wedstrijd ga ik nu niemand persoonlijk onder de loep leggen over wat of niet goed ging. Ajax start altijd matig en nu helemaal nu Frenkie ontbreekt. Ik maak pas een tussenbalans op na 10 wedstrijden maar nu zegt het nog helemaal niets.
1 -1
onderkantlat
Uiteindelijk naar deze opstelling:
Neres      Tadic      Ziyech

                     Beek      Blind      Mazraoui

Tagliafico      Martinez      Alvarez      Dest

                                      Onana
1 0
louis60
Dat zou ik ook willen. Maar Beek, Neres en Zyech zie ik nog vertrekken.
0 0
Boer Gijs
Het is gewoon een beroerde en onnodige start. Maar Ajax zit ook wel in een lastige positie. Beste spelers zijn al weg. Aan anderen wordt getrokken. Spelers laat terug van toernooien. Vroeg belangrijke voorronde CL. Nog niet alle aankopen kunnen doen want afhankelijk van wie er weg gaan. Enige wat ik aan het aankiopbeleid jammer vind is dat ze opteren voor Nederlandse spelers terwijl die het niveau niet omhoog tillen zoals bv een Promes
1 0
Ginoajax1
vd Beek is van onschatbare waarde. Hij zorgt er in zijn eentje voor dat het systeem in tact blijft. Als Overmars hem laat gaan heeft Overmars niet helemaal door waar het om draait. Hij bepaald of vd Beek vertrekt en niet andersom.
5 -1
ajaxwestland09
wel fijn psv speelt ook gelijk
3 0
Maarten79
We staan meteen boven. Mooi!
0 -1
Hobbemastraat
Vind snel zeiken op een trainer een misplaatste vorm van arrogantie. De man ziet de spelers dag in dag uit op trainingen en kent de kwaliteiten en tekortkomingen van spelers door en door. Maar zou heeeel graag willen weten waarom Huntelaar er vandaag niet in kwam en waarom Dolberg nog steeds basis staat.
1 -1
pieke
Bergwijn halen. Nu k an het nog.
0 -6
ajaxwestland09
ik zou nu eerder een middenvelder halen en ekkelenkamp verhuren en siem de jong wegdoen
1 -1
ajax1forever
Klaassen
0 0
onderkantlat
Eerste wedstrijden is altijd zoeken, desalniettemin natuurlijk kut om zo te beginnen, maar was vorig jaar ook zo, dinsdag winnen is belangrijker. Kom on boys
0 -1
ajaxwestland09
niet zoeken, je speelt een puike partij thuis tegen psv en nu niet best tegen Vitesse, dat kan gewoon niet.
1 -3
AlexIbarra
Tegen Psv gaven we ook 4 kansen weg, alleen dit keer vlogen er 2 in.
Tegen Paok waarschijnlijk 3 vd 4 dus dan moet het wel beter.

Ik verwacht dat pas over 2 weken (hopelijk CL-playoff wedstrijden) alle spelers er weer staan. En dan moet je natuurlijk als team nog groeien.
Dus ik bedoel het niet als excuus voor slechte resultaten maar de komende tijd blijft het nog even zoeken.

Pas over 4-6 weken verwacht ik een redelijk ingespeeld team te zien.
Zal ook wel moeten want dan is (eindelijk) de transferwindow dicht.
0 0
ajaxwestland09
tja blijf het herhalen keerzijde van het succes van vorig seizoen, kunnen ze wel zeggen, we willen het team in tact houden zo veel mogelijk, je ziet nu al dat toch spelers weggaan. We moeten ons handjes dichtknijpen dat : tadic, Nico, Onana en maybe Hakim blijven. Blijft het nadeel vinden, wij zijn het kleine eendje tegenover de grotere clubs als City, Barcelona, Juventus etc. We zullen altijd een opleidingsclub blijven en spelers na 1 a 2 jaar als ze echt doorgebroken zijn weer weg gaan. je kan als club weer gewoon opnieuw beginnen elk seizoen.
2 0
Ginoajax1
Als Overmars vd Beek laat gaan faalt mijnheer gigantisch. Dat gaat hem opbreken.
2 -7
ajaxwestland09
overmars heeft niet veel te willen als er een zak geld komt wat je niet kan weigeren doe je dat
7 -1
ajax1981
Ik ben niet van het zoeken naar excuses. We hadden deze wedstrijd gewoon moeten winnen, maar wat deed Nijhuis met die scheidsrechtersbal?
0 0
Cupmetgroteoren
Nijhuis denkt dat ie boven alles verheven is. Een nare ijdeltuit.
0 0
Murph
Gewoon wat hij altijd doet
Ajax benadelen niets nieuws dus.
0 0
Ginoajax1
Tijd weer voor Huntelaar. Alleen al zijn drive is van onschatbare waarde.
2 -1
Renevanrijswijk
Ten hag out?
1 -7
DeWijsneus
Hahahahaha hahahahaha hahahahaha heb je die net verzonnen?
2 -2
ajaxwestland09
ik hoop dat ze propper nu gaan halen. wat moet je met een eiting en een gravenberch veel te ligt leuk tegen emmen of Fortuna dat soort tegenstanders maar europees kan dit niet
3 -7
Sterspeler
Ik hoop gewoon op een middenveld met Mazraoui en Blind. Probleem opgelost.
0 0
Bramzel
Maar ik weet niet of Pröpper Europees wel goed genoeg is.
1 -1
ajaxwestland09
wie zou jij dan graag zien?
1 -1
Bky
Een middenveld/team dat iets langer dan 2 officiële wedstrijden krijgt om ingespeeld te raken alvorens er paniekaankopen gedaan worden.
8 -3
ajaxwestland09
ja prima maar schone is weg en als donny weg gaat wil je dus met een eiting, de wit, ekkelenkamp gaan spelen?? dat kan niet!!! hoor hakim op 10 niet meer doen veel te veel balverlies, maybe noa lang maar heb daar me twijfels over
1 -1
Bky
Als Donny vertrekt komt er vast nog wel iemand.

Dat met Ziyech op 10 kan niet want balverlies begint me ook een beetje mijn strot uit te komen. Daar kun je je team tactisch op instellen en hoeft totaal niet een probleem te zijn.
1 0
DeWijsneus
Kampioenschap en plaatsing CL, dan is seizoen zeker weer geslaagd. Mag ook even z'n beslag krijgen allemaal. Net begonnen. Stralend voetbal komt wel. Even geduldig zijn nu.
1 0
Bramzel
Dat durf ik ook niet te zeggen. Het is niet alsof ik de oplossing heb. Misschien is Pröpper wel goed genoeg hoor, maar ik twijfel daar wel over.
0 0
Noxin
Ik vond Eitingh en Gravenbergh vandaag ook niet sterk spelen, nee.
2 -1
ajaxwestland09
klopt zaten niet bij de selectie maar nu schone weggaat gaan die doorgeschoven worden naar het eerste
1 -2
DeWijsneus
Je kan zeuren over Dolberg, maar je kan het ook positief benaderen. Geen enkele keer uitgegleden vandaag.
6 0
AlexIbarra
Het glas is idd niet bijna leeg maar 9% vol.. :D
0 0
Klaasforever
Dolberg maar uitlenen aan de meisjes op vrijdagavond.
3 -6
RayJordaan
Zit helemaal niks in, kan niet eens meer een bal aannemen..
1 -2
ajaxwestland09
schone weg, donny weg, wie is de volgende. Nadeel van deze competitie en zover komen in de champions league
2 0
Klaasforever
Donny lijkt me wel duidelijk en als Neres dan ook nog 's gaat hou ik m'n hart vast voor Ziyech.
1 0
ajaxwestland09
tja keerzijde van het succes vorig seizoen
0 0
Gecko
Dolberg. Hoe lang nog de hand boven het hoofd houden
Marin en Martinez lijken me goede aankopen
Promes is voor mij een twijfel gevalletje
4 0
ajaxwestland09
dolberg is leuk als hij ruimte krijgt zet er 4 man op gebeurt er helemaal niks, leuk als invaller als er ruimte ontstaat maar meer ook niet
1 -1
Sterspeler
Verhuur hem een jaar aan Vitesse en hij schiet er 30 in. *Edit: grappig dat ik hier minnetjes voor krijg. Het is typisch een spits die met minder druk beter zou gaan voetballen.
0 -2
Tscheu
Nico en Hakym Warner gewoon nog niet klaar. Waarom dan toch opstellen? En het is iedereen nu toch wel duidelijk dat Dolberg tekortschiet.
0 0
AlexIbarra
Omdat ze wedstrijdritme nodig hebben en er helaas geen oefenpotjes meer zijn waarin ze dat kunnen krijgen.

Hopelijk is over een week of twee iedereen fit, ingespeeld en klaar voor 90 minuten.
0 0
DS
Onana
Veltman Schuurs Martinez Tagliafico
Mazroui Blind
Donny
Ziyech Tadic Neres

Zo maar tegen paok?
1 -2
Babangida83
Wat zou ik graag Gravenberch en Eiting op t middenveld zien dit jaar. En dan volgend jaar weer halve finale CL op zn minst. Daar zit ten minste voetbal, rust, gogme en potentie in. Dit middenveld is zeker niet slecht, maar bezit vooral loopvermogen. En daarbij moet ik altijd aan AZ denken of misschien zelfs PSV.
2 -5
RayJordaan
Ga je weggeblazen mee worden
1 -1
stefanwillem
Jij snapt het echt totaal niet.
2 -3
ajaxwestland09
hahaha veel en veel te licht middenveld
2 -1
ElPistolero9
Off: goed nieuws, Real in de race om Bruno Fernandes (gerucht). Dat is een alternatief voor van de Beek, het is sws niet én én. Hoop doet leven!
5 0
Bramzel
Als ik het interview zo zag heb ik het idee dat hij zelf al rond is met Real Madrid.
0 0
Ajaxvooraltijd
Ik vond het niet zo slecht maar de afstemming met elkaar miste nog waardoor het net niet vloeiend genoeg liep en we steeds een tikje te laat waren. Maar heb vertrouwen in ten Hag en zijn staf dat dat wel voor de bakker gaat komen. Ziyech zat er echt niet lekker in vandaag en voor mij was de uitblinker vandaag die Martinez. Na de wissel van Neres zag je duidelijk dat Ajax gevaarlijker werd en dat Tadic gewoon in de spits hoort te staan helaas ten koste van Dollberg momenteel die er ook niet erg veel energie in leek te steken. Dus al met al ben ik niet geheel ontevreden individueel gezien maar is het duidelijk dat de automatismen en afstemming op elkaar er nu bij moeten gaan komen. Ik denk dat dit een hele sterke ploeg gaat zijn over een aantal weken.

Zwakke schakels vandaag Veltman, Dolberg en Hakim
Lichtpuntjes waren Martinez, Neres, vd Beek, Nico, Marin (niet alles lukte maar als hij eenmaal gaat wennen is het echt een toppertje.)
7 -2
lauw
Inderdaad voor een elftal die toch belangrijke spelers is kwijtgeraakt was het redelijk. Vitesse uit is al jaren een van de moeilijkste wedstrijden voor Ajax en we zijn daar vaak ook weggespeeld.
1 -1
PJSM
Wtf moeten wij met Promes.
7 -5
ajaxwestland09
geef hem even te tijd, weet nog goed dat iemand riep wat moeten we met tadic hahaha
1 0
Bramzel
Ja dat begrijp ik ook niet helemaal die heb ik nog niks goed zien doen (op het terug koppen na dan).
3 -2
JariJari
Hij werkte hard en sprintte vol mee terug.

Ik ben ook geen fan voorlopig maar als hij verdedigend zijn arbeid blijft verrichten gewoon een kans geven. Vandaag deed hij ook niet veel verkeerd (of goed).
1 0
Bramzel
Nee oké, maar je hoopt natuurlijk wel dat iemand als Promes iets extra’s brengt. Hopelijk komt dat nog en gaan we dat zien.
1 0
Ajaxvooraltijd
Hij stond er ook maar 10 minuten in ofzo.
1 0
Bramzel
Dat klopt daar heb je zeker een punt.
0 0
de_pitbull
Ik kan hier echt niet om rouwen hoor. We weten dat Vitesse uit altijjd lastig is dus die kun je gewoon incalculeren. Daarnaast vind ik het prima als het tot de laatste wedstrijd spannend blijf. Veel leuker dan dat we met 20 punten voorsprong kampioen worden en alles met 4-0 of meer winnen.
4 -3
louis60
Vorig jaar wonnen we uit met 0-4 van Vitesse. En toen was het ook bijna geen schaal...
1 0
RayJordaan
Het is gewoon verschrikkelijk vervelend om “iedere keer” de achtervolging in te moeten zetten..
1 0
ajaxwestland09
kom op man niet om rouwen, wij hebben de beste selectie, betere spelers, betere bank en meer geld. Dit hoor je gewoon te winnen klaar
1 0
3*stars*3
Oompje Aad is ook weer een volle telefoon.

@AFCAjax oppassen want @PAOK_FC kan heel goed voetballen en speelt met t mes tussen de tanden #wegmetdiearrogantie @ChampionsLeague

Vooral dat domme #wegmetdiearrogantie.
Gaat er waarschijnlijk goed in bij zijn boerenvriendjes.
Maar zag totaal geen arrogantie.
Als Marin 1 van die 2 grote kansen afmaakt, geef je Vitesse een tik.
Tuurlijk moeten er dingen beter maar laten we nou niet doen alsof alles shit was.
Ajax was veel beter en Vitesse had met die 30% balbezit, 3 kansen en 2 goals.
Echt effectief natuurlijk maar laten we wel kijken naar de positieve punten die we vandaag hebben gezien.
Ookal is het moeilijk voor wat forumleden hier...
6 -3
Ginoajax1
Ik heb de pot niet gezien. mag ik concluderen dat het geduld met Dolberg op is? Had hij weer geen drive?
1 -1
BrandjeXL
Volgens sommigen heeft ie fantastische looplijnen. Volgens anderen krijgt ie geen fatsoenlijke ballen en volgens de normaal denkende hoort het nu klaar te zijn met hem want het was wedeom om te janken.
2 -3
Tscheu
Slap. Slap. Slap. Slap. Etc.
1 -1
Gonzo
Jammer, het is teleurstellend maar deze ploeg moet zich eerst vinden. Hoop dat tegen Paok gaat lukken.
0 -1
ajaxwestland09
ik ben daar een beetje bang voor tegen paok hopelijk een goede uitslag en thuis afmaken
0 0
Toon meer reacties