Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Feyenoord wil voorlopig geen uitfans meer bij Klassiekers

GinoHaverkamp, 04-06-2019 om 13:30, 15966 views, Feyenoord |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Als het aan Feyenoord ligt zijn er ook volgend seizoen geen uitsupporters meer welkom bij Klassiekers. De Rotterdamse club weigert mee te werken aan het mogelijk maken van uitfans bij de beladen wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

'Na meerdere incidenten bij jeugdwedstrijden tussen beide clubs acht Feyenoord het toelaten en meenemen van uitsupporters naar wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax onverantwoord en maatschappelijk onacceptabel', meldt Feyenoord op haar eigen website. Voor in ieder geval het komende seizoen wil de club geen uitsupporters bij wedstrijden tussen de twee aartsrivalen.

De druppel was de gestaakte kampioenswedstrijd tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 op De Toekomst. Toen bestormde een groep fanatieke Ajax-supporters de tribune met vooral ouders en diens kinderen van de Feyenoord-spelers, omdat zij de Ajax-supporters zouden hebben uitgedaagd. Trainers John Heitinga en Dirk Kuyt moesten toen tussen beide groepen komen om de boel niet te laten escaleren. Het duel werd gestaakt en pas dagen later hervat. Ajax won het restant van de wedstrijd met 2-0.

Uitsupporters zijn al tien jaar niet welkom in zowel De Kuip als de Johan Cruijff ArenA. Dit omdat de veiligheid niet meer gegarandeerd kon worden na tal van incidenten tussen beide supportersgroepen. De laatste jaren wilden de clubs, gemeentes en andere betrokkenen kijken naar mogelijkheden om toch weer uitsupporters toe te laten bij de Klassieker. Door het besluit van Feyenoord lijken die plannen weer de ijskast in te mogen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Eens. Misschien KNVB dan het besluit nemen die wedstrijd zonder publiek te spelen. Dan stellen ze oom eens een daad, maar daar willen ze waarschijnlijk hun vingers niet aan branden.
0 0
Kikke
Dan ook geen thuis fans, begrijp niet dat Knvb daar mee akkoord gaat, is toch gewoon competitie vervalsing!
0 0
Jan Doedel
Heeft Feyenoord toch nog wat gewonnen. De prijs voor de meest zielige jammerkonten!
3 -1
Babayaka
Ik kijk niet veel feijenoord, maar als jet het wel eens ziet, en je ziet dan die door gesnoven koppen, en je zou jezelf zo terug zien dan schaam je je toch kapot ?
En waarom zou je als club en de journalisten daar nu zo trots op zijn. Het is geen gezellige voetbal sfeer wat er is, er is een agressieve rot sfeer, waar je als neutrale kijker of toerist niet geïntimideerd van raakt, maar gewoon ronduit angstig en bang.
0 -2
Ajaxio
Wat een klein zielig clubje is het!

Als je zo'n besluit neemt, prima! Maar haal dan ook de gebeurtenissen op Varkenoord aan. Dit is simpelweg een gevolg van krokodillentranen omdat 019 uiteindelijk verliest van Ajax en we ook nog eens spelers bij ze weghalen.

Ik vind het ook een schande wat deze "zogenaamde" Ajax supporters hebben gedaan bij Swift en op de toekomst, maar ik vind het echt onzin dat er geen uitsupporters mee kunnen. Gewoon goede politie begeleiding. Tevens moeten clubs en de politiek gewoon een hardere aanpak hanteren met deze nep supporters. Levenslang stadionverbod, meldingsplicht en boetes van 20k zoals in Engeland. No mercy!
1 -1
Dennis1964
En toch kwam de mooiste sfeer dit jaar in de kuip door Ajax supporters. Volgend jaar nog maar een keer. En actie reactie......... stickers plakken.
2 -3
Simon1
Prima toch. Als zelfs de Ajacieden (voetballers) deze wedstrijden nief meer serieus nemen, waarom wij dan wel? Feyenoord - Ajax is de term klassieker niet meer waard. Valt bij mij in dezelfde categorie als AZ - Ajax of ADO - Ajax.

Feyenoord is het zielige kindje van de klas die steeds wordt voorgetrokken. Ook hierin is de club hetzelfde als AZ. Winnen niks, maar krijgen dan maar titel beste jeugdopleiding of beste veld. Noem mij eens vijf spelers die vanuit de jeugdopleiding zijn gekomen en nu wereldtop zijn. Moet je eens voorstellen dat iemand van de KNVB tegen Feyenoord zegt dat ze er niks van kunnen en Ajax tien keer beter is. Springen ze allemaal de haven in.
3 -1
AFCA020!
Hahaha die discussie heb ik ook al 100x moeten voeren, maar valt met die lui niet te praten... zo onredelijk als wat, weinig feiten kennis en het IQ van een badeend...


Laat ze lekker geloven de beste opleiding te hebben. Elke keer dat zij de “beste” van Nederland waren, werden wij genomineerd voor de beste van Europa of de wereld.... dus de hele planeet aarde zal er wel geen kijk op hebben, alleen de piepkleine stipjes die Zeist en rdam zuid voorstellen hebben de wijsheid in pacht...


Je laatste zin zou een mooie oplossing zijn trouwens!
0 0
marcoo
Zijn wr geen juridische stappen mogelijk? in principe zíjn uitsupporters toch verplicht?
1 -1
kaashaas
Ben ik al jaren aan gewend
1 0
witchmaster11
ik heb vele uit wedstrijden mee gemaakt en gezien , maar ik ben al een ouwe ajacied voor de jongeren onder ons , je weet niet wat je mist een uit wedstrijd heeft wel zijn charme helaas zijn er velen van de oude kern het er niet mee eens jammer heel jammer
0 -1
afca95
Iedereen heeft het over wat voorgevallen is op de toekomst. Maar feyenooit laag al dwars bij de halve finale beker. Het gebeurd over en weer alleen feyenooit straft nooit z'n eigen supporters. Elke week maken de supporters zich strafbaar aan antisemitisme. Maar dat vergeten ze liever.
2 -1
Aeter
Logisch, want het is gewoon niet goed te praten wat er is voorgevallen. Ik denk dat het in Nederland gewoon niet mogelijk is wat in Engeland wel kan. Dan kun je zeggen harder aanpakken en betere wetgeving en misschien helpt dat ook wel, maar ik verwacht de komende jaren geen enkele verandering hierin. Het probleem is dan ook dat er nog steeds malloten zijn die denken herrie te moeten schoppen. Hooligans zullen er altijd zijn en dat zal ook nooit veranderen, maar laat die gasten lekker buiten het stadion met stadionverbod elkaar de harses in rossen in een donker steegje, zodat ze de club niet ten schande zetten.
2 -2
Simpelishetmoeilijkst
In beter wetter zou ik weinig vertrouwen hebben in Nederland, want men zou die dan vast niet toepassen. Gelukkig brn ik buitenlander, rn hoeft daar niet onder te lijden, kochten er strengere wetten komen.
0 0
Amsterdam Loyals
Ga gewoon eens naar een stadion! Gewoon 1 keertje... het is volkomen veilig in elk stadion in NL! Gebeurd zeer zelden tot nooit iets..
2 -2
niquedegraaff
Volgens mij mag een club niet zomaar beslissen of het uitfans wil of niet. Daar is geen bereidheid van beide clubs voor nodig. Alleen de gemeente / autoriteiten kan daar over beslissen. Niet de club zelf, want die moet gewoon aan de reglementen van de bond voldoen. Als Feyenoord geen uitfans wil moeten ze gewoon een reglementaire overwinning voor Ajax opschrijven.

Ajax moet gewoon lekker uitfans van Feyenoord gaan toelaten. Negeer die club in Rotterdam en pak ze terug op deze manier. Geen uitfans? Competitievervalsing! Dus reglementaire overwinning Ajax.
1 -1
TontoKarnaggel
Tsja, kon je op wachten. Dit is de enige manier waarop feyenoord ons nog enigzins kan "raken".
Op alle andere gebieden (sportief,financieel) kunnen ze ons amper meer dwars zitten, dus dan maar zo....
2 -1
Juichtoon
Hoor net dat Fnoord Ajax voor de winterstop is en Ajax Feyenoord na de winterstop (geen grap).
0 -1
MichelAngelo66
Dit is dus nu pure onwil. Begrijpelijk of niet, dit zou de knvb toch niet goed mogen vinden?! Een club moet dat in principe gewoon trachten te faciliteren. Blijf het idioterie vinden dat dit maar blijft voortduren. Net als dat rare Ado.
3 -1
Bky
Tja vind je het gek.
3 -1
Amsterdam Loyals
Ja....want waarom is het normaal dan? Trap niet in de krokodillentranen.. Het gaat feyenoord alleen maar omdat het financieel and sportief niet wenselijk is. Niets anders...
1 -3
Juichtoon
Sinds wanneer moeten Ajax supporters een Verklaring omtrent Gedrag overleggen? Fnoord zou voor elke wedstrijd waarbij geen uit fans zijn toegestaan puntenaftrek moeten krijgen.
3 -2
Woodenshoe
Moet je ook gewoon niet meer willen met al die doorgesnoven gestoorden in beide supporters groepen... Zij verpesten het, niet Feyenoord of Ajax.
4 -3
Amsterdam Loyals
Lang niet meer in een stadion geweest klompje??
0 -2
Woodenshoe
Je naam zegt me dat je 1 van die gasten bent die ik eerder benoemde...
1 0
Van Reenen
Ach, ach, ach, armoedig besluit van een langzaam in verval rakende club door een krakkemikkig beztuur.
Hopelijk kan Ajax in dat geval bij de KNVB afdwingen dat het uitvak leeg blijft tijdens 010-Ajax.
4 -4
Bjorn
Geen reden tot klagen voor ons dit keer. Eigen ruiten ingegooid.
5 -5
Martano
Feyenoord gaat zich volledig concentreren op het aantrekken van nieuwe spelers. Oh nee, daar hebben ze geen geld voor.
2 -5
Van Reenen
Ik vind dat Ajax en overige clubs voorlopig maar de kuip moeten vermijden. We hebben daar zondersupporters niets te zoeken. Wellicht kunnen wij die wedstrijd regelmentair veriezen met 3-0 als we een behoorlijk aantal punten voorstaan. Is een stuk rustiger tegen die kakkerlakken.
1 -4
Babayaka
En maar lullen over competitie vervalsing bij het verplaatsten van een paar potjes en ondertussen uitpubliek van nederlands grootste club buiten de deur houden om te hopen op een nog groter thuisvoordeel.
6 -3
Juichtoon
Zo is het. Als Ajax niets afdwingt in deze laten Fnoord ons nooit meer toe. Fnoord stimuleert elk vuurtje en weigeren ons dan op grond van de afkeer wederzijds. Apart.
Natuurlijk is dit niet de ware reden alleen doen wij alsof dit wel zo is. Fnoord laat ons springen naar een bot wat we toch niet krijgen.
2 0
Ansjo
Ze kunnen dat handjevol figuren toch wel gewoon een stadionverbod geven of gaat het dan alleen om de Arena en niet bij de wet van Nederland? Ik weet af en toe ook niet meer wat er nu wel mogelijk is om hooligans tegen te houden. Ik bedoel een beetje haat en nijd maakt de onderlinge strijd ook wel interessant maar zodra er dingen gesloopt moeten worden en vechtpartijen uit worden gelokt daar moet je toch gewoon de streep trekken? Wat is nu eigenlijk het probleem juridisch gezien om dit soort gasten te gaan weren?
1 -3
Litmanen85
https://www.ad.nl/europees-voetbal/wat-was-de-mooiste-wedstrijd-van-dit-seizoen~ab5e01c0/
Kansloos hahah
1 -1
Noxin
Die laatste zin is dan wel weer mooi: "Zo ging Ajax op weg naar de dubbel en bleef Feyenoord dit seizoen met lege handen."
0 0
Ajax34
Dan moeten we maar ieder jaar de beker finale spelen.
1 -1
Babangida83
Als je iets op wilt lossen, is het vaak het beste om te laten zien hoe het wél kan als club. Maw: toewerken naar een situatie waarbij beide fangroepen wel meegaan en er geen incidenten gebeuren. Zodra de massa inziet hoe het wél kan, corrigeert het de dissonanten.

Feyenoord heeft gewoon andere redenen (financieel en sportief) om het niet te doen en grijpt iedere gegooide lucifer (bij wijs van spreken) aan om de deur volledig dicht te knallen voor uitsupporters. Triest, want het voetbal verliest daardoor.
2 -1
AFCAsphere
Hopelijk zijn er komend seizoen supporters welkom in het stadion van Den Haag, dan kunnen we daar het goede voorbeeld geven. Als Feyenoord daarna nog weigert, dan weet je dat het niet zoveel te maken heeft met de veiligheid.

Als er gewoon uitsupporters aanwezig kunnen zijn bij Celtic vs Rangers en talloze andere wedstrijden met zoveel belang, dan moet dat ook bij de Klassieker kunnen. Sowieso moet je die idioten die op de Toekomst bezig gingen, weigeren. Die zijn wel bekend bij Ajax, volgens mij.

Is er eigenlijk wel een soort van wet voor de misdragingen van supporters? Dat hebben ze in Engeland wel.
1 -2
Juichtoon
Stok om een hond te slaan . Fnoord wil helemaal geen Ajax fans in de Kuip. Ze laten Ajax supporters springen naar een bot wat ze toch niet krijgen.
1 -1
TusanDadic
Die snappen natuurlijk wel dat die 6-2 een incident was, willen geen Ajacieden in het stadion omdat de komende edities weer door ons gewonnen gaan worden. Het doet pijn.
2 -1
FollowAjax1
Op alle fronten (voetballend, social media, uitbreiding naar andere continenten, jeugd, ..) blinkt Ajax uit. We doen daarin niet onder voor Europese topclubs.

Hoe is het dan mogelijk dat er zo nonchalant wordt omgegaan met incidenten die deze beslissing hebben veroorzaakt? Pak ze nou eens keihard aan, gaat misschien om 5-10 mensen. Zijn we daarna van het gezeur af.

De rest loopt vrolijk mee, maar zal een relletje zelf niet beginnen. Het is net als op de basisschool! :)
4 -2
WZAWZDB14
Idd, het is ook totaal niet moeilijk om te handelen. Gewoon camerabeelden erbij pakken en stadionverboden uitdelen. Ik snap dus echt niet wat het probleem is. Is ajax bang op een reactie van deze mongolen ofzo?
4 -2
Amsterdam Loyals
Zou er een kans zijn dat er op camerabeelden helemaal niets te zien is wat strafbaar is en dus een SV zou rechtvaardigen?
1 0
WZAWZDB14
Iets in me zegt dat dit verder gaat dan alleen veiligheid van de supporters. Feyenoord heeft er zowel financieel (meer thuiskaarten verkopen, minder beveiliging) als sportief (in de arena zijn ze sws kansloos, thuis kan het net dat extra beetje geven) baat bij. Daarnaast weten ze dat ajax er wel een groot voorstander is en willen ze een trap teruggeven na het binnenhalen van de jeugd van feyenoord.
6 -1
Ajaxtao
Ja ,er kan weinig gebeuren daar.Alles wordt van trein tot stadionvak gescheiden.Het enige is dat er 40000 gefrustreerde opgefokte fans van de thuisclub onder controle moeten worden gehouden.Maar daar hoor je die wijsneuzen nooit over daar in Rotterdam.
0 0
Amsterdam Loyals
Dit is het en niet anders!
1 -1
NotForSale
Precies dit
3 -1
Tomajax1990
Zoals mijn moeder altijd zei: eigen schuld, dikke bult.
6 -2
Bennyben
Vreemd dat deze beslissing nu genomen word vlak na deze ongeregeldheden en niet toen de Ajax bus bekogeld werd toen had je namelijk ook al deze beslissing kunnen nemen
7 -1
BokkieBokstra
Die kant van het verhaal vind ik ook helemaal ontbreken, er moet nu niet net gedaan worden of het alleen een Ajax probleem is.
6 -1
stefanwillem
Beter toch. Dat stadion staat op instorten, kun je beter gezellig in de kroeg zitten.
4 -1
Michels
Dikke prima! Laten we dan ook gewoon afspreken dat we de discussie nu ook niet meer starten. Gewoon nooit meer uitsupporters tussen 010 en 020. Er zijn gewoon mensen die dat niet aankunnen. Heel jammer dat de rest daar de dupe van moet zijn, maar het is gewoon niet anders. Zodra we in Nederland naar het Engelse systeem gaan met meldplichten en levenslange stadionverboden kunnen we de discussie weer eens opstarten. Zolang dit tuig gewoon nog steeds wedstrijden mag bezoeken, zich supporters mogen noemen en er zelfs mensen blijven die het voor die hersenlozen opnemen is Nederland gewoon nog niet klaar om er uitsupporters toe te laten bij de klassieker. Niet meer over zeuren dus!
7 -5
HWK90
Levenslang stadionverbod kan al in NL, maar meldplicht is er nog niet helaas....
0 0
Juichtoon
Lekker instemmen met competitievervalsing. Dan ook geen PSV fans bij Fnoord en ADO.
3 -1
Michels
Als jij dat zo wilt zien en interpreteren, dan ook voor jou: dikke prima! Het gaat gewoon niet anders. Zolang we als land niet kei hard durven op te treden tegen deze volwassen mensen die extreem kinderachtig gedrag vertonen, moet het maar zo. "Ja maar zei zaten ons te provoceren...", ja, maar jij laat je provoceren vriend! Deze beelden deden me terugdenken aan die keer dat van Persie moest rennen op de toekomst. Hoewel beide gevallen niets met elkaar te maken hebben, is het voor mij een duidelijke bevestiging dat beide supportersgroepen gewoon niet samen kunnen. Het was een wedstrijd tussen kinderen! Het is domweg apengedrag en dat moet je uitbannen.
2 -1
Bean
Ik word er een beetje moe van dat ze doen alsof die familieleden werden aangevallen.. er zaten daar van die standaard kakkerlakken op de tribune die daar niet hadden moeten zitten.. en juist die gasten zijn begonnen met uitdagen..

dus eigenlijk zit de fout bij hun eigen aanhang.. en daarvan geven ze ons de schuld.. ze weten alles weer keurig te verdraaien.. en daar zijn ze erg goed goed.. alles verdraaien in hun eigen voordeel
6 -8
HWK90
Goh nounou, ze dagen uit.... Laat toch lekker gaan! Het is toch gewoon het mooist als je dan die wedstrijd wint en die schaal voor hun neus omhoog kan tillen :)
0 0
kampioen0809
Exact, maar de mensen die jou minnen zijn hier duidelijk niet van op de hoogte omdat dat zo niet op ad.nl stond.
2 -1
Truth
Top dit! Ik hoop dat Ajax hun supporters wel gewoon toelaat! Kunnen we ze lekker twee keer een pakslaag geven ten overstaan van al die schuimbekkende etters en hebben ze ook geen excuses meer
1 -1
Amsterdam Loyals
Feyenoord heeftt al laten weten dat ze zelf sowieso geen uitsupporters mee zullen nemen... Kansloze kut club is het!
0 0
Fnatic
Dit gaat sowieso onmogelijk worden omdat Feyenoord binnen niet al te lange tijd onderdeel van de Keuken Kampioen Divisie zal zijn.
4 0
heesch
Beetje jammer van Gino Haverkamp dat hij het stukje wat Feyenoord zelf schrijft over de amateur wedstrijd die uit de hand liep ook aanleiding vond om geen uitsupporters Oe te laten. Hier steekt Feyenoord namelijk hand in eigen boezem. Maar ja dat ontneemt natuurlijk de kans om verontwaardigende te reageren dus snap wel dat je dat er niet bij typt
2 -3
DaniAjax
‘Want als zij iets doen op Varkenoord, mogen wij het ook!’

Noem me maar moraalridder, maar dat er geen uitsupporters mogen komend seizoen ligt in ieder geval niet aan mij.
4 -2
Liam
Feyenoord-fans zijn hier blij mee. Dat zegt genoeg.
5 0
f*ck010
Ik wil hierbij graag alle mensen die de onder 19 kampioenswedstrijd hebben verknald bedanken voor het vinden van een reden voor Feyenoord om de klassieker nog 10 jaar zonder uitsupporters te doen. Iets met eigen glazen ingooien en de goeien die onder de kwaaien lijden...
Ado, Utrecht en als het zo door gaat Psv zullen snel volgen en voor we het weten mogen er nergens meer uitsupporters komen, top weer.
9 -5
Amsterdam Loyals
Pas dan je naam aan... En geloof nu niet dat het verbod blijft vanwege die ene wedstrijd. Feyenoord heeft er financieel en sportief baat bij niet toelaten uit supporters. Dat is de enige echt reden. Net zoals dat ook bij ADO zo is...
1 0
f*ck010
Dat zeg ik toch ook, juist doordat er bij o19 een paar naar de Feyenoorders zijn gelopen hebben ze nu weer een reden (waar ze uitdrukkelijk op hoopten) die ze anders niet hadden gehad.
0 0
Amsterdam Loyals
Welnee man, dan hadden ze wel een andere reden gevonden om het verbod te handhaven. Feyenoord heeft financieel en sportief geen enkele reden om Ajacieden in de Kuip te hebben. Dat is de enige echte reden. Maar de meute slikt het als zoete koek...kinderlijk naief...
0 0
kampioen0809
Echt lekker komt het niet over met zo'n naam moet ik zeggen. Fuck 010 is nou juist waarom het misging bij Ajax O19.

Verder ben ik het ook gewoon totaal niet met je eens.
2 -2
Babayaka
Tja dan in het vervolg maar op neutraal terrein.
Zeker een beker potje. Tis van de gekke dat een club eenzijdig kan besluiten geen uitpubliek toe te staan.
1 0
MrPink
Ach ja, als ze KKD spelen kunnen we sowieso niet meer heen.
1 -2
Ajax The Best
Geldt verbod dan ook voor aanhangers van JA?
0 0
Vlieske
Triest dat feyenoord nu ajax overal de schuld van geeft. Door te wijzen wat er vorige week is gebeurd. Laat ze naar hun eigen kijken. Of er nou ajax supporters zitten of niet de meest walgelijke spandoeken en spreekkoren over joden, picornie en nouri zijn er toch wel. Ga als club eerst is bij je eigen aanhang beginnen.
26 0
Jan Doedel
Feyenoord heeft de meest trieste supporters die er zijn.
Zielige stumpers die hun hele zielige kansloze leven besteden aan het haten van Ajax. Ze zijn niet voor Feyenoord maar tegen Ajax. Eigenlijk zou je er medelijden mee moeten hebben maar ik ben moeder Theresa niet haha.
1 0
HilversumNoord
Helemaal mee eens. Een beetje in de slachtofferrol gaan hangen terwijl het juist de Feyenoorders zijn die zo de pest aan Ajax hebben, geen enkel respect, medelijden of elke vorm van gunnen hebben. Geloof mij. Dat zit vele malen dieper. Omdat wij nu eenmaal de beste zijn. Schijnheiltjes...
1 0
Sallons@AS
Inderdaad. Het waren toch echt de Feyenoordsupporters die er in de 1e plaats voor gezorgd hebben dat er geen uitsupporters aanwezig mogen zijn in de Kuip. De gemeente Amsterdam vond het toen niks meer dan eerlijk om ook Feyenoordsupporters te weigeren in de ArenA. De bal is gaan rollen na een bekerwedstrijd tussen Jong Feyenoord en Jong Ajax. Kennedy maakte de winnende 0-1 uit een strafschop en de Feyenoordsupporters lieten zich toen finaal gaan. Het eigen stadion werd kort en klein geslagen en ook de winkels buiten de Kuip waren de pineut. De ME en de supporters stonden lijnrecht tegenover elkaar en de supporters begonnen met stenen te gooien op de agenten. De gemiste stenen vlogen door de winkelruiten. Ook het OV was de pineut. De trams die de supporters moesten vervoeren werden vernield en ook daar moest de ME in actie komen. Kort daarna werd er besloten geen Ajaxsupporters meer toe te staan in de Kuip. En nu, door dat akkefietje op de Toekomst word er in het algemeen met een boze vinger naar Ajax gewezen. Een week eerder waren het ook supporters van Feyenoord die supporters van Ajax provoceerden bij Swift. In mijn optiek heeft dat doorgewerkt tot de wedstrijd van de O19. Familie en vrienden van de Feyenoordspelers hadden hoe dan ook gescheiden moeten zitten van de Ajaxsupporters. Niet alleen Ajax is schuldig aan wangedrag. Zoals je zegt. De spandoeken en spreekkoren. Daar moet Feyenoord harder tegen optreden. Maar dat doen ze niet. Ze blijven de ruimte krijgen om zich walgelijk op te stellen tegenover Ajax. In de Kuip krijgt hun vak S ook gewoon de ruimte. Ze worden weinig tot niet gecorrigeerd op misdragingen. Ze hebben een gevoel van macht. En dat heeft Feyenoord hen zelf gegeven.
0 0
Spectre
Ja ze wijzen nu allemaal gretig met het vingertje naar ons maar ze zijn er zelf net zo schuldig aan. Maar hoe jammer het ook is, ik zie het er niet meer van komen, de haat en afgunst is bij hun zo enorm groot dat het hun hele leven beheerst, iedereen die een beetje feyenoorder kend weet hoe ze op alles wat met Ajax te maken heeft reageren. Ik verbaas me ook echt iedere keer weer als er ingezoomd wordt bij een corner die genomen wordt door een Ajax speler in de Kuip hoe mensen kunnen zijn, dat heeft echt niks meer met sfeer te maken
3 0
sexyajaxgirl
Maakt ook niet uit, wij Ajax supporters gaan liever naar de echte topwedstrijden dan naar een subploegje uit de Eredivisie dat speelt in een betonbak uit het jaar nul. Ze denken een beetje Ajax te pesten met deze maatregel, terwijl dit voor hun 'de' wedstrijd van het jaar is. Lol.
6 -4
Truth
Amen!
1 0
AjaxDaniel
Boeien, ik hoef dat volk ook niet in onze mooie JC Arena
1 -2
nahfahlaar
Lijkt me meer dan logisch. De wedstrijd van O19 was denk ik meer de druppel die de emmer doet overlopen. Als je ziet hoeveel boetes Ajax de afgelopen jaren al van de UEFA heeft gehad vanwege het gedrag van bepaalde supporters ... Dan is er gewoon een hele grote kans dat het misgaat.
1 -7
Toon meer reacties