[Update II] 'Scherpen nadert overgang naar Ajax'

BartVeenstra, 27-03-2019 om 11:55, 45146 views, Dagblad van het Noorden, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

FC Emmen-doelman Kjell Scherpen heeft onlangs een informeel gesprek gehad met Ajax. Dat schrijft het Dagblad van het Noorden maandag. De keeper, die bij FC Emmen nog tot medio 2020 onder contract staat, zou ook in de belangstelling staan van een Engelse club.

Volgens bronnen, zo wordt gemeld, heeft Scherpen zelfs een informele overeenkomst met Ajax bereikt. Zijn zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink ontkent dat echter. 'Kjell is negentien jaar is en nu al eerste keeper bij een eredivisionist. Hij doet het bovendien goed, dus het zou gek zijn als dat niet opvalt bij grotere clubs. Maar hij is absoluut niet rond met Ajax. Als ze Kjell willen overnemen, moeten ze bovendien eerst langs FC Emmen.'

Ronald Lubbers, voorzitter van FC Emmen, laat weten dat de club nog niet met Ajax heeft onderhandeld. 'Maar als clubs zich melden voor spelers - en dat zijn er een aantal in Kjells geval - geven wij doorgaans toestemming om informeel met ze te praten. Een geïnteresseerde club wil tenslotte polsen of de speler in kwestie überhaupt open staat voor een overgang. We proberen het netjes te doen. Als je geen toestemming geeft, zou het ook gebeuren. Maar dan achter onze rug om.'

Lubbers zou het vreemd vinden als Scherpen al rond zou zijn met Ajax. 'Het is logisch dat hij de verhalen van grotere clubs wil aanhoren. Maar daarna moeten de clubs met elkaar in overleg gaan. Als dat niet gebeurt, verdient dat niet de schoonheidsprijs.' De club uit Drenthe deed Scherpen onlangs een nieuwe aanbieding, maar de onderhandelingen aldaar lijken 'muurvast' te zitten. 'Dat heeft natuurlijk ook te maken met de privésituatie van Kjell', zegt Olde Riekerink. 'Of alles nog open ligt? Ja. Anders zou ik mezelf tegenspreken.'

Update - 12.10 uur (11 maart 2019) - Voetbal International verwacht snel bod van Ajax op Scherpen

In navolging van het Dagblad van het Noorden heeft nu ook Voetbal International melding gemaakt van de interesse van Ajax in FC Emmen-keeper Kjell Scherpen. Volgens het medium zal de Amsterdamse club op korte termijn daad bij woord voegen en een bod doen op de talentvolle keeper. Men denkt daarbij bovendien aan een scenario waarbij Scherpen nog een seizoen wordt terugverhuurd aan FC Emmen.

Ajax meldde zich enige tijd geleden al bij FC Emmen voor Scherpen, waarna de club uit Drenthe toestemming gaf aan de Amsterdammers om een oriënterend gesprek te voeren met de doelman. Sindsdien heeft Ajax zich niet meer officieel gemeld.

Update - 11.55 uur (27 maart 2019) - 'Scherpen nadert overgang naar Ajax'

Voetbal International schrijft woensdagochtend dat FC Emmen-keeper Kjell Scherpen een overgang naar Ajax nadert. De Amsterdamse club hoopt nog voor de wedstrijd tegen FC Emmen van volgende week woensdag een overeenkomst te sluiten.

Vanuit de Premier League zou er ook belangstelling zijn voor Scherpen, maar Ajax is al langer in gesprek met FC Emmen en zou dan ook op pole-position liggen. Bij FC Emmen heeft nog een contract tot medio 2020. De speler kan zijn contract verlengen, maar geeft de voorkeur aan een transfer naar Ajax.

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bennyben
Dat die voor Feyenoord is geweest boeit me helemaal niks, maar dat die een bepaalde bevolking voor *** joden uitmaakte vind ik wel zorgelijk.

Of je nu elf bent of niet je hebt toch een bepaalde opvoeding genoten, met dit soort tokkies moet je niet in zee willen gaan.
2 0
Spitz
Ik heb het al eerder gezegd. Deze jongen heeft het zelfde talent als Neuer van Bayern Munchen en Courtois van Real Madrid. Deze jongen wordt de toekomstige eerste keeper van Oranje. Let maar eens op. Hij weet heel goed wat hij wil. Een topkeeper worden!
0 -1
Bennyben
Kijk een keer zijn hoogtepunten op YouTube dan zie je allemaal rollertjes die Siem de jong ook nog kan pakken of de bal word recht tegen hem aangeschoten. Dit is toch geen scouting je moet een keeper beoordelen op zijn kwaliteiten en niet op zijn lengte of leeftijd
1 0
mercurius3
Van leer is mentaal geknakt bij Ajax, Kostas kan de druk ook totaal niet aan (technisch goede keeper), Onana heeft ook al gezegd dat ie het mentaal zwaar heeft gehad bij Ajax. Deze Kjell is nu al mentaal vernield door de F-side en op Instagram. Komt nooit meer goed mentaal gezien. Zal zich niet meer kunnen focussen en gaat met angst in z'n poten in de goal staan.
0 0
RedFeather
F Side
Schiet het beetje op met volwassen worden?
WTF
0 0
Woodenshoe
Ik zie niets in zijn kwaliteiten dat hem geschikt maakt voor Ajax...
0 0
Freddy Al
Ik weet niet of hij nu echt de beste aankoop voor Ajax zal zijn, gelijkertijd heb ik nul begrip voor de idioten die deze gozer veroordelen op uitspraken over Ajax toen hij 11 was.
Triest,om je dood te schamen!
1 -1
Puurvoetbal
Al die beledigingen en bedreigingen aan het adres van deze jonge knul. Onbegrijpelijk; heel wat doorgesnoven types met schuim in de mondhoeken hier. Dommer bestaat gewoon niet.
1 -1
niquedegraaff
Hij was 11! Kom op he
1 0
Ajaxfan16
Gadverdamme, eerst de f-side die zeurt over zijn verleden als 11-jarige en nu mensen op zijn insta die allemaal ziektes en andere dingen naar hem sturen, er zijn zelfs mensen die over zijn overleden broer praten. Ik schaam me kapot voor deze zogenaamde "medeajacieden".
4 -2
mvdk
De mensen die het voor ons allemaal verpesten. Ik durf te beweren dat een behoorlijk deel van de Ajax en Feyenoord supporters bijvoorbeeld zo door elkaar kunnen zitten, zonder dat er vervelende dingen gebeuren. Maar ja, er zijn helaas ook een hoop leeghoofden die de hele boel vervolgens opstoken waardoor er een grote zooi ontstaat. Diezelfde eikels reageren nu weer op Scherpen en de volgende keer is weer een ander de Sjaak. Een grote plaag voor het voetbal deze gasten.
1 0
Fvy
Laat die neanderthalers eerst eens de meest recente boete van 60.000 euro ophikken voor ze zich opwinden over een jochie van elf
1 0
mvdk
Daar gaat hun uitkering!
1 0
Ajax114
Volledig mee eens, Sta ook niet achter deze aankoop maar het slaat echt helemaal nergens op zulk gedrag.
2 0
mvdk
Ik geloof dat Courtois wel ff toe is aan een stapje terug. Mocht Onana vertrekken kun je misschien een deal met Real aangaan? Eventueel huren met optie tot koop of kopen met terugkoop clausule. Vorig jaar zou hij volledig onhaalbaar zijn, maar in zijn huidige vorm gaat hij het niet meer redden in Madrid. Echter, deze jongen kan met herwonnen vertrouwen weer van grote klasse worden. Ik zou het gewoon proberen. Niet geschoten is altijd mis toch?
0 -2
mercurius3
Alsjeblieft niet deze zichzelf overschattende clown joh
0 0
Joseph
Ajax zal al struikelen in de aanloop om te schieten, volstrekt onrealistisch..
1 0
masterrr
Courtois is voor 90 miljoen gekocht volgens mij. Die gaat echt niet naar Ajax
1 0
mvdk
Als je hem nu ziet prutsen... En dan gaat ie ook nog minder spelen. Denk dat het voor Real een win is als hij een jaar bij Ajax uit kan blinken. Jaartje huren en dan kan Kotarski het misschien overnemen.
1 0
Bennyben
Ajax moet echt wat aan de scouting voor keepers doen kostas kon iedereen zien is veel te klein en nu willen ze een keeper halen die word beoordeeld op zn lengte en leeftijd want kwa ballen tegenhouden is die niet beter als kostas.

En intelegntie ontbreekt het hem ook aan als jij nog een hele voetbalcarrière voor je hebt en bepaalde clubs afstreept waar je wilt voor spelen
2 0
Bouke
zag op Insta dat hij eigenlijk voor 010 is .... en heel positief was ie toen niet over Ajax ... zijn droom is om keeper van 010 te worden na zijn debuut bij Emmen. Vind dat je als club daar toch beter naar moet kijken. Op Insta zijn er genoeg die hem daarom niet bij Ajax willen zien. Door het familie drama van zijn broer vind ik het wel lastig om een eerlijk beeld van hem te krijgen want dat is natuurlijk heel erg..
0 -1
Bennyben
Zet als ere divisie club een jongen van 18 of 19 in het doel en hij houd een paar ballen tegen en iedereen wilt hem hebben en de kassa s rinkelen, deze jongen word zo zwaar overschat dit niveau moet Ajax niet willen nastreven
2 0
TusanDadic
Dit voelt als een Van Leertje. En die vond ik toendertijd beter..
2 0
Ajax114
Wat betalen we voor de slechtste keeper uit de eredivisie met een nog 1 jaar doorlopend contract ? Overmars kennende schat ik in dat hij tussen de 2 en 5 M betaalt. Gewoon ook omdat hij ook Emmen wil helpen LOL.
1 -2
Lazell
Als je denkt dat Overmars 1 euro te veel betaald, schat je het verkeerd in. Heet niet voor niks Netto. Zal niet veel kosten, zou hem a la Unnerstal een jaartje verhuren. Maakt hij de stap, prima, maakt hi jde stap niet, kan je hem nog altijd verkopen voor ongeveer dezelfde prijs.
1 0
ajaxminimax
Scherpen is lang niet de slechtste keeper van de eredivisie. Bovendien hij is niet voor niets keeper bij oranje -19. Ik denk dat hij onder l'ami echt veel beter kan worden. Hij is vooral nog wisselvallig en onzeker. Alleen ik snap niet wat wij met hem moeten aangezien wij el maach en kotarski al hebben.
3 -1
NouridolbergNeres34
Wat moeten wij met deze waardeloze lange lummel kan er helemaal niks van, we hebben kotarski en el Maach al rondlopen geef 1 van hun lekker de kans.

Ik word niet erg blij van al die middelmatige spelers die genoemd worden voor volgend seizoen Pierie, Odegaard, Scherpen, Padt,
4 -2
Aspers73
Ja, hopelijk worden dat niet de nieuwe Huntelaars, Stam, Koeman of andere NL spelers die we hebben opgepikt uit de Eredivisie.
1 0
Duif63
Precies, Overmars vervalt weer in oude fouten.
0 -2
Joseph
Alsof Piere en Scherpen gehaald worden voor het eerste, dat zijn grote talenten, daar moet Ajax altijd in investeren.

Odegaard is al goed genoeg voor de bank en als hij zich op de training ontwikkeld zal hij snel in de basis kunnen komen. Ondanks dat zijn naam al jaren mee gaat, is hij nog steeds pas 20 jaar.

Padt zou 2e doelman zijn, maak ik me niet zo druk om. Is beter dan Lamprou. Ik zou het alleen niet doen, omdat ik denk dat Kotarski al 2e keeper kan zijn.
0 -1
gi0vanni
Kotarski zou dat dan moeten worden. Alleen de vraag is of hij al klaar is voor Ajax 1. Een goede 2e keeper is wel van belang.
2 0
Bertus2002
Kan er bar weinig van, en zijn Twittertaal richting Ajax en zijn Feyenoord-liefde spelen geen rol. Volgens mij is El Maach nog beter.
0 -1
lauw
Ondanks z'n liefde voor feyenoord vind ik deze jongen een waardeloze keeper. Dat het een fan van de tokkies is helpt ook niet echt mee
3 -1
Intec
Leuke keeper maar is hij nodig ? Kotarski is toch een zeer talentvolle keeper waarom moeten we 2 talentvolle keepers hebben van dezelfde leeftijd..

Gerucht Past is lachwekkend en niet serieus te nemen. En als dat klopt zijn ze de weg helemaal kwijt.
1 0
NR9
We hoeven die kut kakkerlak niet. Is ook nog eens waardeloze keeper
3 0
Duif63
Feyenoorder of niet, hij is gewoon niet goed genoeg. Zou dus wel weer een typische Overmars aankoop zijn.
2 -3
fc Barcelona_ke
Ik las ergens bron in argentinie. Vargas in het beeld als vervanger ziyech. Soccernews meldt ook..


Padt in beeld als vervanger onana
1 0
soewares
Alleen fan zijn van feyenoord of psv maakt niet uit. Niet iedereen heeft het geluk om zn leven lang Ajacied te zijn. Maar het feit dat hij zo anti ajax was een aantal jaar terug (oude tweets erbij gehaald), kut joden en dergelijke uitspraken, dat maakt duidelijk dat hij niks te zoeken heeft bij ons aller ajax. Niet eens te beginnen over zijn (matige) kwaliteiten. Het enige wat hij mee heeft is het feit dat ie 4 meter 20 is. Al met al zou dit een slechte zaak zijn.
3 -1
Stroeve
Dat statement van de F-Side. Zo dan.
4 0
GinoAFCA
was dat niet ook zo met Peter bosz? Ik vind persoonlijk kinderachtig maar moet iedereen zelf weten
3 0
Stroeve
Ik ben helemaal niet met Feyenoord bezig en eerlijk gezegd voel ik niet zo’n sterke antipathie als veel medesupporters. Maar deze jongen is een echte Feyenoordfan. Ik weet niet of dat nou handig is bij Ajax.
2 0
TimAFCA
Nou. Deze Scherpen heeft in het verleden dingen getweet als: 'kut joden lucky ajax' 'ajax is echt een kut club' 'blij dat ajax 0-2 achter staat'.. En zo nog een aantal dingen. Allemaal terug te lezen op twitter.
4 -1
Stuyvesant
Toen was hij 10/11... Laten we dat maar op een jeugdzonde houden...
0 -1
flithje
F-side maakt statement, kjell niet welkom. Blijkt zichzelf uitgeroepen te hebben tot Feyenoorder. Uitspraken als Kutjoden zijn voorbij gekomen door meneer, echter was hij destijds wel 11/12 jaar.
5 -2
Sterspeler
Want stel je voor dat we allemaal kind zijn geweest en allemaal domme dingen hebben gedaan.

De F side.. zat die ook niet zo te zeiken op Bosz? Niet serieus nemen.
0 -2
SjaakWolfs
Volwassenen veroordelen om uitspraken die ze in een ver verleden als kind gedaan hebben is... best wel kinderachtig.
2 -1
Stroeve
Eens, maar in een recent interview (augustus 2018) sprak hij nog eens de hoop uit keeper van Feyenoord 1 te worden.
2 0
FerdiZ
als hij mislukt kan hij altikd nog keeper van feyenoord worden. (zoals vermeer)
4 0
FWAjacied
Die statements van F-side zorgen er nog wel eens voor dat het uiteindelijk leidt tot positieve gevolgen en resultaten, dus wellicht hebben we hier te maken met een absolute wereldkeeper.
2 -2
Red Devil
Wat moet Ajax in godsnaam met deze grabbelaar!!!
Slecht op hoge ballen en angstig in de duels en dat met zijn lengte.
3 -1
Blankenburg
Hij is het seizoen matig begonnen maar is daarna gewoon goed gaan keepen. Is nog heel jong en echt wel een talent. En we gaan toch niet zeuren over een opmerking die hij als onnozel kind heeft gemaakt.
3 -4
JordyAjacied
Weet niet of hij nog zin heeft om te komen, zie Instagram story van F-Side, Ultras Amsterdam en de laatste foto op het profiel van Kjell Scherpen.
2 0
MarLuuk76
Als hij maar niet undercover komt, dik betaald door zijn vijand, en hier en daar een balletje doorlaten. Geintje natuurlijk maar ik mag wel hopen dat hij heel goed wordt.
1 0
ajaxwestland09
Ik denk dat de meeste hier het een probleem vind dat deze jongen keer uitgesproken te hebben alleen naar 010 te willen
0 -1
DS
Off-topic, maar wat zou er gaan gebeuren met Van Leer? Verhuurd en heeft bij NAC ook al aardig wat ketsers gemaakt. Zou hij nog terug keren of is ie afgeschreven?
2 -1
mercurius3
Van leer is mentaal niet sterk genoeg, dat is duidelijk toch. Geeft hij zelf ook toe, kan niet met de druk omgaan en moet gewoon bij een kleine club met minder druk spelen. Je kunt het mentale aspect niet voorspellen. Van der Sar was niet de beste keeper technisch gezien, eigenlijk een lange slungel, maar kon zich enorm focussen op de juiste momenten.
0 0
Toekomst1900
Stoppen met die Nederlandse net-niet talenten! Schuurs, Sinkgraven, Zivkovic.. dat moet geen Ajax categorie zijn!
3 -3
Juichtoon
Wel eens van Frenkie de Jong gehoord?
1 0
Toekomst1900
Nee, die ken ik niet! Maar volgens mij is dat die speler die werd al weggehaald toen hij niet eens doorgebroken was. Of je moet dat ene potje meerekenen.. Pierie zie ik wekelijks nog de fout in gaan, met name met ruimte in zijn rug! De goal van Psv in laatste minuut is veelzeggend voor Pierie.

Scherpen is lang en jong en omdat het keepersgilde bij Ajax niet helemaal geweldig wordt deze jongen gehaald. Vooropgesteld zou ík niet weten wie wel hoor, maar wellicht is Varela al een betere optie, maar daar is de scouting voor.

Als je nu in de kwartfinale van de CL staat, is dit een ideaal moment om spelers als Tadic en Blind te halen. Zodoende kun je deze categorie overslaan!
0 0
Ozymandias
"Pierie zie ik wekelijks nog de fout in gaan, met name met ruimte in zijn rug!"

Hij is 18 jaar oud! Vertonghen ging op z'n 21ste nog bijna wekelijks in de fout door zich slecht te positioneren. Pierie is een tweedejaars A-junior met al heel wat ervaring in de Eredivisie. Hij is veel verder in zijn ontwikkeling dan de meeste centrale verdedigers van zijn leeftijd. Natuurlijk is hij geen De Ligt maar dat is niemand. Pierie is een goede centrale verdediger voor een 18 jarige. Als hij zich zo verder blijft ontwikkelen kan hij een goede speler voor Ajax worden. Als hij zich niet zo verder ontwikkeld kan Ajax hem met een kleine verlies (zoals Zivkovic) of een zelfs een kleine winst (zoals Andersen) doorverkopen.
4 -1
Aspers73
Ik vind Pierie erg goed overkomen in wedstrijden. Zelfverzekerd. En ja, een 18 jarige jongen maakt nog fouten.
0 0
Toekomst1900
Ik zie in je stuk veel het woordje als naar voren komen. Nogmaals, als je echt door wilt pakken op dit CL seizoen, moet je niet met Pierie of Scherpen aankomen.

Voor Schuurs had het bijvoorbeeld veel nuttiger geweest om nog bij Fortuna of een andere Eredivisie club te spelen. Als Pierie gehaald wordt en nog ‘mag leren’ dan wordt het weer een jaar zonder titel. Of je moet hem direct weer verhuren.. maar dat zie ik aan deze berichten niet terug!
1 0
jaribombari
2 ton plus een nieuwe Ajax klok.
0 0
mercurius3
Nooit op gelet. Volgens Derksen is ie alleen maar lang en kan ie er verder niks van. Iemand die dat kan bevestigen of ontkennen?
1 0
Sterspeler
Derksen zelf vind dat niemand er wat van kan. Leuke vent hoor, maar heeft meer kennis van blues en politiek dan voetbal.
0 0
Stroeve
Ben hier ook benieuwd naar. Voor mij geldt hetzelfde.
0 0
DS
Dit is echt een 50/50 gok.
Of hij word gigantisch goed of het blijft een gigantische grabbelaar.
Ben benieuwd. Het zal wel tijd nodig hebben.
0 0
J3pp476
Niet welkom
2 -3
jeppas
Hoezo
0 -1
ajaxwestland09
Fan van 010
2 0
Sterspeler
Dat je als volwassen kerel zo'n antipathie kan hebben. Ik dacht dat wij Ajacieden anders waren dan bij Feyenoord..
0 0
Shardo
Het lijkt erop dat de transfer periode nog enkel een periode is waar de poppetjes bij het kruisje tekenen, de rest gaat gewoon het hele jaar door, wij klagen dat de grote clubs aan onze jongens trekken, maar we doen exact het zelfde.
0 0
fritsus
Blijkbaar mag je hier niet zeggen dat de belangstekking voor Scherpen wel op een erg verdacht moment komt en dus laakbaar genoemd mag worden.
Ajax doet er van alles aan om enigzins in het spoor van de onbetwiste koploper vte blijven en daarbij is een vette worst voorhouden bij een keeper van een club waar ze binnenkort naar toe moeten, een geoorloofd ritueel.
Notabene fucking Emmen... je kunt maar ergens bang voor zijn.
Blijkbaar is die Scherpen een makkelijk beinvloedbaar type want op basis van zijn aanwezige kwaliteiten past hij beter in de KK divisie. Een prutser die met zijn kop bijna boven de goal uitreikt maar mistast op zowat elke hoge bal.
3 -7
Gerrr
Pleur lekker op hier, provinciale kutboer.
2 -3
Sterspeler
Gelukkig is Frenkie een provinciaal. En Huntelaar. Is kijken hoe succesvol we waren geweest zonder al die provincialen en buitenlanders. Droeftoeter.
1 0
fritsus
Wordt moeilijk, zo niet onmogelijk om aan te sluiten bij het niveau van jou.
Wat dat betreft zit je als supporter wel op de juiste plek.
0 -1
Aspers73
Deze onzin maak jij er van. En vergeet niet welke ellende deze jonge jongen is doorgegaan samen met zijn ouders de laatste weken/maanden, vind het nog knap dat je kunt spleen na zo een drama. Was gisteren ook beste Oranje O19 speler tegen Spanje. Ben nog niet overtuigd, maar als je bij Ajax op hoog niveau begeleid wordt dan kan het nog best wat worden.
0 -1
fritsus
Als jij meent dat Scherpen ooit zal aansluiten bij het niveau wat ajax nodig heeft dan heb je bepaald geen hoge dunk van jouw clubje.
0 -2
AJAIXIXIXI
Off: er staat in het Artikel van de telegraaf over Pierie dat Ten Hag vind dat Johnsen te weinig drive heeft en dat Ajax hem daarom in die deal wil betrekken. Maar als Johnsen al te weinig drive heeft ben ik benieuwd wat Erik van Dolberg vind.
1 -1
Sterspeler
Dolberg heeft al wel laten zien dat hij kan voetballen voor z'n blessure. Neemt niet weg dat ie best wat harder mag werken.

Wat heeft Johnsen laten zien.
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
kan aan mij liggen mensen, maar waarom heb ik telkens het gevoel dat dit soort aankopen wegegooid geld is.
sowieso aankopen uit nederland, je hebt uitzonderingen maar spelers van emmen?
en dat terwijl we nu zulke klasse spelers hebben, dan kijk je toch naar een bepaald nivo wat toevoeging heeft.
0 0
Fredschuit1
Van Nistelrooy en Huntelaar kwamen ook óóit van FC Den Bosch en AGOVV. Waarom kunnen zij uitzonderingen zijn en een ander niet?
1 0
mercurius3
Dat was nog in de tijd dat er talenten van de hoogste categorie rondliepen in Nederland. Tegenwoordig is het middelmaat of net iets erboven. Toptalenten lopen er niet rond.
0 0
fritsus
Wat een gelul.
Beiden hebben na een seizoen bivakkeren als overeenkomst dat ze hun kwalitatieve groei een "boost" hebben gegeven bij Heerenveen.
Pas daarna zijn ze beland bij PSV en Ajax.
Bovendien bevestigen uitzonderingen de regel en zijn dus niet algemeen toepasbaar.
0 0
Jeffreym
Frenkie komt ook van Willem II
1 0
cantharel
Ik heb zo een gevoel dat Overmars alleen maar koopjes wil halen en geen geld voor toppers wil spenderen want als je met zulke tweederangs namen aan de slag gaat is het snel over met alle hosanna van dit jaar. Nog niet voldoende geleerd van Feyenooit die ook alleen maar in de eredivisie kocht. Scherpen, pierrie en die van standard Luik , het gaat lekker zo.
2 -6
Duif63
Dat is typerend voor het beleid van Overmars. Daarom winnen we ook nooit wat.
1 -1
appeltje
Scherpen en Pierie worden natuurlijk niet voor de basis gehaald. Er komen uiteraard nog spelers bij.
2 -1
mickey2602
Tadic een koopje? Neres een koopje? Blind een koopje?
Scherpen en Pierie zullen in eerste instantie voor Jong Ajax zijn,die van Standard Luik lijkt me voor het eerste en jij weet dus al dat dat ook niks is?
Bovendien is de eigenlijke transferperiode nog lang niet begonnen dus wacht eerst eens af.
4 0
cantharel
Het is niet zo moeilijk om te begrijpen dat ik het over de aankopen vanaf nu heb en niet over die van vorig jaar. Je lijkt de TG wel die alles in een kwaad daglicht zetten. Wakker worden he .
0 0
Joseph
Het is gewoon een goede gok, hij is 19 jaar, heeft ondanks zijn 2,04 een goede bouw en Ajax heeft een erg goede keepersopleiding.

Eigenlijk wil je een constructie dat deze jongen een aantal dagen per week bij Ajax traint en in de eredivisie wedstrijden speelt bij een andere club, weet alleen niet of er regels zijn die dit verbieden..
2 -1
godlike
Heb eigenlijk het gevoel dat El Maach een topper in wording is, Scherpen lekker nog een jaar verhuren inderdaad en El Maach mee laten trainen met de selectie. Dan kunnen ze over twee jaar de concurrentie aan gaan met Kotarski.
0 -4
didierajax020
Ik had best een hoge pet op van El Maach, maar de afgelopen wedstrijden die ik van hem heb gezien (A1, Youth League en Keuken Kampioen Divisie) vond ik eerlijk gezegd best belabberd. Die jongen heeft nog heel veel te leren.
0 -1
zivkabrimovic
Wie is op dit moment de meest getalenteerde linksback binnen Ajax?
0 0
iammike
Salah-Eddine met uitstek.
2 -2
fritsus
Met uitstek?
Heeft ie soms last van z'n nek of zo?
1 -3
AFCAwooz
Het is 'bij uitstek' en dat is in deze context inderdaad onjuist. Ik zou hier 'met afstand' gebruiken.
1 -1
trodat4030
Vast niet zoveel als wij van jou..
2 -2
fritsus
Slik je soms antidepressiva voor jouw nek? Prozac helpt... zeggen ze.
0 0
Multi
Wat een gezeur om niks zeg. Fijn, hij heeft wat domme dingen gepost als 11/12 jarige, wie van ons heeft toen geen domme dingen gedaan?

Prima dat ze die jongen willen halen zit genoeg potentie in. Lekker nog 1 jaar aan Emmen verhuren, zodat Ajax volgend jaar de volgende volgorde heeft; Onana, Varela en Kotarski (als we Onana kunnen behouden). Mocht Onana dan na volgend jaar vertrekken heb je Scherpen erbij als 3e keeper. Laat ze het vervolgens maar uitvechten wie het beste is, de beste zal zich vanzelf laten zien met die concurrentie. Maar op die manier heb je 2 jonge keepers die toch gewoon hun minuten hebben gemaakt om te groeien. Prima dat Ajax hun kansen spreidt en niet op 1 iemand gokt.
0 -1
zivkabrimovic
Zie het volgend jaar graag als volgt;

Tadic Dolberg Neres
Mazraoui Odegaard VdBeek
Tagliafico Blind Todibo Mensah
Onana

Bank;
Vargas - Bande
Huntelaar - Traore
Cerny - Kühn
Marin - Matusiwa
Lang - Gravenberch
Schöne - Ekkelenkamp
Sinkgraven - Wijndal
Pieri - Magallan - van den Berg
Kristensen - Dest
Varela - Kotarski

Sierhuis - Johnsen - Eiting - Schuurs en Scherpen verhuren.

1 -1
Dit is mijn club
Had toch echt veel liever die Unnerstall gehad (een gemiste kans). Wat me dit seizoen vooral is bijgebleven van deze jongen is zijn zwakte bij hoge ballen ondanks zijn enorme lengte.
3 0
Joseph
Wat hebben die met elkaar te maken? Dit is een groot talent, Unnerstall is 28. Je wilt bij Ajax gewoon een talent op de bank.
0 0
jariafca020
Gokje waard denk ik. Zal niet zoveel kosten en heeft wel potentie.
0 -1
X-RaY
Het is iig wel alvast lekker dat hij twee keer zo groot is als Lamprou. Of hij geschikt is moeten we maar afwachten.
0 0
MPAjax
Is geen keeper voor Ajax, tenzij je nog iemand nodig hebt die de bank warm houdt
4 0
Ajacied33
Ik vind dit geen Ajax keeper, althans, ik zie dat niet in hem. Misschien dat hij zich stormachtig gaat ontwikkelen, maar voor nu vind ik hem bijzonder matig. Ik zie geen live wedstrijden van Emmen, maar bij de samenvattingen heb ik hem vaak houdbare ballen door zien laten gaan. Hij heeft zijn lengte mee en daar is echt alles mee gezegd
3 0
Toon meer reacties