'Ajax en Boca naderen akkoord over Magallan'

BartVeenstra, 05-11-2018 om 07:05, 64221 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het lijkt erop dat Ajax in de komende winterse transferperiode alsnog aan de haal gaat met Lisandro Magallán. De Telegraaf meldt maandagochtend dat de Amsterdamse club de jacht op de Argentijnse verdediger heeft heropend. Beide clubs zouden elkaar in de afgelopen week genaderd zijn over de transfersom, die door bonussen ongeveer negen miljoen euro bedraagt.

Eind mei leek de transfer van de Argentijn al rond. Magallán was zelfs al in Amsterdam voor de medische keuring - hij werd goedgekeurd - maar Ajax en Boca Juniors wisten uiteindelijk geen akkoord te bereiken over een transfersom. Ajax schakelde door en haalde Daley Blind terug naar Amsterdam.

Dat de transfer in mei mislukte, ziet Magallán niet als de schuld van Ajax-directeur spelersbeleid Marc Overmars. De verdediger, die eveneens een rechtenstudent is, zou nog steeds graag de overstap naar Ajax willen maken. 
 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Duurt wel lang voordat er witte rook is!!
0 0
Rdk1983
Baco Juniors
0 0
Rentokill
Slim in de winterstop (net als Nico vorig jaar) Kan ie mooi effe wennen en er staan als de Ligt vd zomer voor een absurd bedrag weggaat.
0 0
PetrusKeizer
heb op YT highlights gezien, lijkt me vooral n ouderwetse argentijnse sloper die goed is 1 op 1 en dicht op zn man kan en durft te spelen. Verder krijg ik er niet zo'n duidelijk beeld van. Wel goed dat hij rechten studeert, heeft hij in elk geval die Rioolrat niet nodig als zaakwaarnemer :)
0 0
Doink
Hopelijk is dit gerucht een rookgordijn en gaat Ajax voor Cesar Montes.. veel betere aankoop
1 -4
Rentokill
Stuur anders ff een mailtje naar m.overmars@ajax.nl, om te zeggen dat jij het beter weet!
3 -1
Doink
Haha wat een onzin dit
0 0
PJSM
Goed bezig Marc.
2 -1
Red Devil
Kerels kunnen we wel gebruiken bij Ajax.
Zaterdag maar eens goed bekijken tijdens de Copa Libertadores Finale tegen River Plate.
2 0
ajax4ever01
Marc is lekker bezig
4 -1
S_020
Ik hoopte met een deel van de miljoenen van volgend jaar Vertonghen terug te halen voor de naar alle waarschijnlijkheid vertrekkende de Ligt.
1 0
Blankenburg
Niet doen, is niet goed genoeg
0 -6
chloorbestendig
Hoe was je trip naar Argentinie verder ?
7 0
Chrisf1985
Hoewel ik aanvankelijk echt blij was met deze speler en hoopte dat de transfer doorging, ben ik de soap rondom hem wel meer dan zat. Geen zaken meer doen met clubs als Boca. Het lijkt mij dat Magallan niet de enige goede optie is.
Daarnaast moet Ajax laten blijken dat ze niet met zich laat piepelen, zoals afgelopen zomer gebeurd is.
1 -6
Pointer1
Nou hoop dat het nu wel lukt. T wordt wel een beetje een soap om die Magallan heen.
3 0
Tomajax1990
Nog 2 nachtjes slapen mensen!! Wie de tijd wil doden, morgen om 21:00 nog een goede komedie op Veronica.
9 -1
Tomajax1990
Zou weer prima handelen zijn van Overmars, mits hij goed is natuurlijk. Half jaar lekker wennen, dan gaan de ligt en de jong weg en heb je opvolger al in huis.
1 0
Rdk1983
Na opgewaardeerde contract hoop ik dat de Ligt blijft. Wellicht dat Tagliafico gaat en Blind linksback. Of Ziyech/Donnie/Frenkie en Blind middenveld
1 -1
geDaante
Blind is toch niks op linksback? Als CV ook niet best, tenzij je als betere ploeg het spel maakt en overwicht hebt, dan komen zijn opbouwende kwaliteiten tot uiting. Als middenvelder ook overbodig, al vertrekken er uiteraard een paar, en dan komt er misschien ruimte op 6.

Ik hoop dat Sinkgraven weer helemaal fit wordt, en dan linksback gaat spelen. Schuurs verder klaarstomen voor komend seizoen, heb je immers ook 2 miljoen voor betaalt, en dan een erg goede CV erbij halen die wat wendbaar is, vlot genoeg is en met ruimte in de rug kan verdedigen, en goed kan opbouwen.
2 -1
Web
Hoe haal je het in je hoofd om te zeggen dat Blind niet goed is als CV?
Het zit gewoon in je hoofd man, vanaf het begin loop je te janken over Blind
Als jij de laatste weken Ajax heb zien spelen?
En je komt nog steeds tot de conclusie dat Blind niet goed is daar, heb jij er werkelijk geen verstand van.

En dan even tussen neus lippen zeggen dat Sinkgraven linksback moet staan, Tagliafigo laten banken, jij bent echt de weg kwijt.

Wil je nu niet zien? Dat deze speler een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt, buiten dat hij goed kon verdedigen, is het nu ook een enorme moderne goede linksback, daar bij zijn strijd en winnaars mentaliteiten gekoppeld, ik zou geen betere weten.
2 0
geDaante
'Wellicht dat Tagliafico gaat', zegt Rdk1983, dus Sinkgraven sowieso als linksback als Tagliafico weggaat. Eerst lezen voordat je weer met je aanvalletjes komt.

Buiten dat, als ik Sinkgraven een betere linksback dan Tagliafico zou vinden, is dat mijn mening, en die heb je te respecteren. Je doet alsof ik zo'n negatieveling ben, maar je loopt zelf op iedereen te zeiken en belachelijk te maken.
1 -3
Web
jij zou de enigste kunnen zijn die deze Blind niet goed vind.
Als mij dat zou over komen, zou ik eens bij mij zelf denken? Zou het ook aan mij kunnen liggen?
Want daar reageer je dus niet op.
Mag ik je adviseren om de wedstrijd van zaterdag nog eens te bekijken, en dan eens goed Blind in de gaten houden
En dan nog eens reageren.
En dat was hij ook in de CL wedtrijden, erg goed

Mag ik dan aan jou inzicht twijfelen?
Als je deze Tagliafigo niet beter vind dan Sinkgraven?
Op alle respecten komt hij te kort op Tagliafigo, kan er niet een noemen waar hij beter in is, ja op het middenveld spelen, maar daar gaat het niet over.
0 -1
JesperOlsen74
Blind als CV zou ook niet mijn eerste keuze zijn. Blind is als voetballer ontzettend begaafd, hij mist alleen wat snelheid.
Als Ajax met veel ruimte in de rug speelt, dan vind ik Blind op pure snelheid tekort komen. Blind voor de verdediging vind ik top. Daar komt hij in mijn ogen volledig tot recht.
Ik vind het een super goede voetballer, intelligent en brengt rust, Dus bij mij zou hij er altijd in staan, maar niet als CV.
1 0
Sampaoli
Het is echt lachwekkend dat je beweert dat Blind als CV niet best zou zijn. Is al weken, ook tegen betere tegenstanders, een van de betere.
9 -1
geDaante
Mag jij vinden.
1 -4
Bky
Na PSV is gewoon duidelijk geworden dat we een pure slager missen als de Ligt uitvalt.
5 0
Sampaoli
Ten Hag was vooral bang om Schuurs of Wöber voor de leeuwen te gooien.
6 0
Youri08
Huh? Maar een week later wel tegen Bayern??
0 0
MankeNelis
Wöber staat er als het moet van Schuurs ben ik nog niet overtuigd.
1 0
ajax4ever01
mooi zo dan kan Frenkie op het middenveld blijven
0 0
Mokum31
Speelt toch bijna alles en de wedstrijd voor de Copa wordt hij gespaard
Een de Ligt ga je toch niet krijgen
1 0
Pheadrus
Het lijkt er op dat Sar en Overmars nu al bezig zijn om het Ajax van volgend seizoen in de stijgers te zetten en dat verdient een compliment. Het is natuurlijk ideaal als een Argentijn een half jaar kan mee trainen en spelen anticiperend op een vertrek van de Ligt.

9 miljoen lijkt ineens zo weinig!
5 0
Oliveira
Waar moet hij dan komen te spelen? Wober zit nu 90% van de tijd op de bank en Sinkgraven staat op er weer aan te komen.
2 -6
jaripettersson
Het is niet ondenkbaar dat Blind begin volgend seizoen achterin blijft om er ervaring te hebben naast een nieuwe basisspeler. Wöber zou dat kunnen en ik hoop echt dat Schuurs zich goed blijft doorontwikkelen. Zou mooi zijn als je dan wöber en schuurs kunt opstellen rond de winter, concurrerend met Magallan.
1 0
Oliveira
Ik snap jou gedachte. Maar ik ben zelf bang dat Ajax een nieuwe Labyad haalt. Leuke opvulling voor in de selectie maar te slecht voor een basisplaats. 8-9 miljoen is een hoop geld en met talenten die al op de deur staan de kloppen vind ik het nogal een investering.
1 -4
Ronaldinho020
Schuurs staat helaas echt nog niet op de deur te kloppen, maar die komt er wel. Als de ligt vertrekt, wat heel aannamelijk is, MOET er een per directe versterking er staan.
0 0
Oliveira
Allemaal leuk en aardig. De Ligt is nog niet weg en er zit minimaal een half jaar tussen de komst van Magallan en de vertrek van De Ligt. Is het dan niet veel verstandiger om je breder te oriënteren dan Magallan. Hij was al niet eens de eerste keuze. Dus waarom Ajax zo vast bijt in hem is iets wat ik niet snap. Binnen nu en de zomer kan nog van alles gebeuren. Misschien vindt Ajax wel een betere speler en dan zitten ze met een speler die een Viergever rol krijgt toebedeeld.
0 0
Ozymandias
"Is het dan niet veel verstandiger om je breder te oriënteren dan Magallan."

Dat heeft Ajax het afgelopen halve jaar toch kunnen doen? Waarom zouden ze daar nog een half jaar voor nodig hebben? Trouwens zullen ze dat toch ook voor de zomer hebben gedaan voordat ze bij Magallán aankwamen.

"Hij was al niet eens de eerste keuze."

Hoe weet je dat hij niet de eerste keuze was?

"Dus waarom Ajax zo vast bijt in hem is iets wat ik niet snap."

Waarschijnlijk omdat ze hem de beste optie vinden.

"Binnen nu en de zomer kan nog van alles gebeuren."

Inderdaad, De Ligt kan bijvoorbeeld geblesseerd raken en dan ben je blij als er een extra centrale verdediger bij is gehaald want een centraal duo met Blind en Wöber/Schuurs is verdedigend te kwetsbaar.
0 -1
Oliveira
Hoe ik weet dat Magallan niet de eerste keuze was. Het was een enorm getouwtrek rondom Tagliafico en Magallan destijds. Dan weer leek Tagliafico te komen en op het andere moment Magallan. Ajax gaf destijds aan liever voor Tagliafico te gaan maar vonden Magallan ook een interessante keuze omdat hij destijds een goedkopere optie was. Nu heeft hij bijgetekend en is Tagliafico gekomen. Is deze onderbouwing voldoende?
0 -1
Ozymandias
Ajax haalde Tagliafico in de winterstop en probeerde vervolgens Magallán afgelopen zomer aan te trekken. Toen Tagliafico werd gehaald had Magallán pas net een vaste basisplaats bij Boca Juniors. Sowieso is er geen logica aan dit verhaal. Nadat dit te lang duurde (omdat Boca eerst een vervanger wilde halen) zijn ze naar Blind overgestapt. Tagliafico is een linksback en Magallán een centrale verdediger.
0 0
Ozymandias
Welke verdedigende talenten staan op de deur te kloppen? Verder dan Wöber kan ik niet komen. Als De Ligt vertrekt heeft Ajax een nieuwe centrale verdediger nodig voor rechtscentraal.
2 -1
Pheadrus
Tot de zomer invalbeurten en de Beker. Na de zomer de vervanger van de Ligt. Ideale Scenario.
0 0
Oliveira
Kan. Maar vind wel dat Ajax de huidige spelers te kort doet met een gebrek aan vertrouwen. En het is ook nog maar de vraag of Magallan de rol van De Ligt kan overnemen. Dat moet maar eens blijken.
0 -1
Ronaldinho020
De spelers nu hebben (nog) niet het niveau. Ik vertrouw op de scoutng, dat deze jongen dat wel heeft.
0 0
Oliveira
Zelfde scouting die Labyad heeft gehaald? een 26 jarige waar Ajax geen plaats voor heeft maar wordt ingezet omdat ze hem nou eenmaal hebben gehaald? Die scouting? O wacht dan heb ik niks te vrezen denk ik. Magallan is geen slechte speler maar zeker niet wat Ajax moet natreven. Neem Viergever voor je maar dan de Argentijnse versie. Leuk voor de breedte maar te slecht voor de basis.
1 -1
Ozymandias
Laten we heel eerlijk zijn. Ajax zal met geen mogelijkheid een centrale verdediger kunnen kopen die (minstens) net zo goed is als De Ligt. Ik zie niet in waarom Ajax de huidige spelers te kort zou doen als ze nu al een rechtsbenige centrale verdediger zouden kopen die wordt gehaald omdat De Ligt na dit seizoen zal vertrekken. Welke spelers doen ze volgens jou dan te kort?
0 -2
Oliveira
Het is een Nederlands idee dat een speler per se rechts of links benig moet zijn om in de centrale defensie te staan, afhankelijk voor LCV or RCV. Dus die criteria neem ik zelf niet mee. Ik zie Wober als een goede back-up, samen met Blind moet het toch wel voldoende zijn. Schuurs is ook gehaald. Hij oogt onzeker en heb geen idee wat we van hem kunnen verwachten, maar hij zal niet aan spelen toekomen als er telkens weer een nieuwe speler voor hem komt te staan. Ik zou zeggen probeer het met de spelers die je hebt en mocht het niet voldoende zijn kan je altijd nog een extra speler halen. Labyad is een goed voorbeeld van opvulling van je selectie waar je veel geld tegen aan gooit maar nooit en te nimmer een meerwaarde zal worden, maar wel fijn dat wanneer Frenke of Ziyech uitvalt door onder andere blessures we in elk geval een bankspeler hebben.
0 0
Ozymandias
"Het is een Nederlands idee dat een speler per se rechts of links benig moet zijn om in de centrale defensie te staan, afhankelijk voor LCV or RCV."

Het is niet zozeer een Nederlands idee. Guardiola zegt ook dat hij liever met een linksbenige en een rechtsbenige centrale verdediger achterin speelt.

"Dus die criteria neem ik zelf niet mee."

Maar de hoofdtrainer van Ajax wel.

"Ik zie Wober als een goede back-up, samen met Blind moet het toch wel voldoende zijn. Schuurs is ook gehaald."

Maar Magallán zal Wöber waarschijnlijk niet in de weg lopen. Blind kan zo naar het middenveld en Magallán en Wöber centraal achterin met Schuurs als back-up.
0 -1
Oliveira
Magallan zou naar mijn mening alleen een goede keuze zijn als inderdaad Blind naar het middenveld gaat, dit waarschijnlijk ten koste van Schone, maar dat zien we tegen die tijd wel.
0 0
komopajax777
Uitstekende zet van Overmars.Met een sterke bezetting centraal achterin zijn de 3 punten in de thuiswedstrijd tegen PSV al bijna een zekerheidje.Luuk de Jong krijgt dan echte verdedigers tegenover zich.
0 0
Mikee
Vraag me af wat er nog meer op voorhand wordt gekocht. Zodra je een klapper hebt gemaakt van meer dan 60 miljoen gaat iedere prijs over de kop voor Ajax, dat weet je nu al..
0 0
jaripettersson
Ajax moet dit seizoen oogsten. Open deur natuurlijk, maar buitencategorie als de Jong en de Ligt in de as heb je niet snel opnieuw. Tuurlijk staan er bij Ajax altijd weer nieuwe jongens op, maar zo goed en compleet met op allebei ook nog eens zo'n volwassen, slimme kop er op als deze twee. Zoveel mogelijk dit seizoen van genieten.
4 0
wendoo9
Maar de hardheid van Zuid -Amerikanen is altijd welkom. Denk dat de Ligt een gemis zal zijn, maar Frenky is wel op te vangen.
2 -2
AjaxCitizen
Vraag me af of dat over Frenkie wel waar is. Hij brengt zoveel voetbal in het team. Een speler met zijn voetballende kwaliteiten is niet snel te vinden, denk ik.
2 0
Sampaoli
Dat is zo. Met hem op het middenveld en voetballers als Ziyech en Tadic op de vleugels is het vrijwel onmogelijk om Ajax onder druk te zetten. Dat zag je tegen Willem 2 maar al te goed. Hij is bovendien zó goed aan de bal, maar ook enorm goed zonder bal. Frenkie de Jong nog een jaar behouden zou geweldig zijn toch?
1 0
Lagasj
Dat is 1, nog 2 te gaan.
0 -1
SkilledAtSoccer
Zullen we ook meteen Zimling terughalen? En nu we toch bezig zijn, laten we Gudelj ook halen. Sjonge jonge...
0 -20
Willem410
Ja en loop jij nog even naar de supermarkt en haal nog een fles azijn op.
9 -1
SkilledAtSoccer
Jij bent een van de eerste die gaat zeuren over deze speler als we hem hebben.
0 -8
Ozymandias
Wat hebben Zimling en Gudelj hiermee te maken?
8 -2
SkilledAtSoccer
Allemaal middelmaat
0 -5
Ozymandias
Hoevaak heb je Magallán zien spelen?
6 -2
SkilledAtSoccer
Genoeg om een oordeel er over te kunnen vellen. En jij?
0 -3
Ozymandias
Met zo'n uitspraak ga ik er maar vanuit dat het antwoord "nooit" of "in wat YouTube highlight videos" is. Ik heb deze zomer 4.5 wedstrijd van hem bekeken. Genoeg om een beeld van hem te krijgen maar niet genoeg om echt over hem te kunnen oordelen. Die wedtrijden waren toen op YouTube in z'n geheel terug te zien. Het zou me niet verbazen als ze er nogsteeds opstaan.
2 -3
rodnet
Als Magallan verdedigend en qua mentaliteit hetzelfde brengt als Tagliafico is hij wat mij betreft per direct van harte welkom.
8 0
NouriVandeBeek
Zo onnodig dit. Elke kenner in Zuid-Amerika is niet onder de indruk van zijn kwaliteiten. Dan ook nog eens zoveel geld uitgeven.
2 -6
Ronaldinho020
En hoeveel mensen waren onder de indruk van Nico?
Zeikerd, als ze hem tot 2 keer benaderen (dus geen paniek-aankoop) zou het toch wel wat moeten zijn? Is het alsnog niks, dan zijn er serieuze scoutings problemen..
2 -2
Ozymandias
Noem de kenners eens die niet onder de indruk van zijn kwaliteiten zijn?
6 -4
X-RaY
Aadje afkoop :P
1 0
jtsmit
Volgens Aadje is Obispo ook beter dan de Ligt ;-)
1 0
Ozymandias
Waarschijnlijk ook David "ik regel twee jaar op rij een wintertrainingskamp met velden die zo slecht zijn dat Ajax daar nauwelijks op kan trainen en ben vervolgens boos dat ik mijn rol als teammanager verlies" Endt. Al hoewel Endt eigenlijk precies hetzelfde over Magallán zei als ik afgelopen zomer over hem schreef. Dus dat is wat flauw van me. :P
1 -1
FWAjacied
Inderdaad de beoogde vervanger van De Ligt. Maar na eventueel vertrek Matthijs zal er nog een rechtsbenige CV worden gehaald #Ajax. Aldus Mike Verweij.

Is dat niet een beetje te veel van het goede of tel ik mis?
1 -1
Joodhannus73
Geweldig nieuws! Heb het te vaak geroepen. Dit hebben we echt nodig. Een Argentijnse slager achterin. Blind kan dan doorschuiven naar de plek van Schöne. Nu alleen nog een goede buitenspeler erbij en we zijn op volle oorligssterkte!
0 0
BrentTomassen
Die Argentijnse slager heet Nicolas Tagliafico
2 0
behangdelul
Die kunnen we as zaterdag dus aanschouwen in de finale?
1 0
JCr14
Dat wil dus zeggen dat ze het niet zien zitten in Per Schuurs?!,!?
0 -4
ProfessorX
Schuurs is 18 zonder Ajax opleiding dus die heeft vlieguren nodig bij Jong Ajax ook het balans achterin is er nu niet en met Magallan wel , zoals ik beneden al zei ;
Mazraoui / Kristensen
de Ligt / Schuurs
Wober / Magallan
Tagliafico / Bakker

en dit vanaf januari 2019 en ik denk dat de Ligt na dit seizoen er zeker nog 1 blijft bij Ajax .
Achter de hand Veltman ; Olejuera

Voor de volledigheid
Middenveld :
Ziyech ;vd Beek ;Blind ; Schone ;de Jong ; Eiting ; Sinkgraven ( middenveld willekeurig )

Voor :
Neres / Tadic / Dolberg / Huntelaar / Labyad / Bande / Cerny ( willekeurig )

Achter de hand ; Cassierra
0 0
Ozymandias
Als De Ligt na dit seizoen vertrekt zal Schuurs nog niet goed genoeg zijn om hem op te volgen. Hij is ook pas 18 jaar oud en als Magallán (na De Ligt) drie seizoenen in de basis zou staan zou Schuurs alsnog pas 22 jaar oud zijn wanneer hij een vaste basisplaats krijgt (mocht hij Magallán dan opvolgen). Dat lijkt mij persoonlijk een ideaal scenario.
1 -1
ajaxfan83
schuurs wordt opvolger voor de ligt denk ik
0 0
Youri08
Ik ken hem niet, nooit zien spelen maar blijkbaar erg gewild door Ajax gezien het geduld wat ze er mee hebben. Wat me wel verbaasd is dat Ajax er opnieuw werk van maakt maar waren er geen andere kapers op de kust dan? Normaal als Ajax met een speler bezig is, toont half Europa ook opeens interesse.

Lijkt me verder wel normale gang van zaken dat er nu al spelers benaderd worden om de leemtes voor volgend seizoen op te vangen. Uitgaande dat de Ligt, de Jong, Ziyech sowieso vertrekken en je er daarnaast rekening mee moet houden dat Onana, vd Beek en Neres wellicht een transfer verzoek indienen, zal Overmars vol aan de bak moeten. Prioriteit moet imo een creatieve middenvelder zijn. Garcia (ex-Nac) loopt uit zijn contract bij City volgens mij, speelt nu op huurbasis bij Toulouse. Moet eerlijk zeggen dat ik hem niet heb zien voetballen daar maar zag wel dat hij gewoon in de basis staat al het hele seizoen.
2 0
Babangida83
Dit hoop je toch niet. We hebben Wober toch gewoon voor op die plek...
0 -3
Ozymandias
Ik denk dat Maggalán wordt gehaald om na dit seizoen De Ligt op te volgen. Dat is toch wat we willen, dat Ajax anticipeert (en niet reageert) op uitgaande transfers?
3 -1
Bobbaasje
Finale Copa als basisspeler zegt wel genoeg denk ik...
1 -1
X-RaY
Goed dat Ajax gelijk doorpakt. Clubs weten ook dat Ajax flink zal cashen als de Ligt wordt verkocht de prijzen zullen dan naar alle waarschijnlijkheid opgeschroefd worden als Ajax langskomt voor een cv.
2 0
Bobbaasje
Als Magallán komt, dan blijft Tagliafico ook in Amsterdam volgend seizoen. Heerlijk man,
twee Argentijnse slagers in je verdediging met een winnaars mentaliteit.
6 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Nu nog een Argentijnse afmaker!
1 0
Bobbaasje
De vraag is wie?
0 0
RayJordaan
Is die spits van Boca iets?
0 0
JKFM
Ik zag laatst Tagliafico en Dybala samen. Met het huidige beleid moet dat prima kunnen! Anders die Icardi, deed t tegen PSV ook goed
0 -4
Knalpot
Dat soort gasten gaan richting de 70 a 80 M dat is niet de markt waar ajax zich in kan mengen.
0 0
JKFM
Dat sarcasme zoiets lastigs was begrijp ik nog steeds niet
0 0
ProfessorX
hahaha Dybala tsja dromen mag , maar die gast speelt bij Juve dus zie ik echt niet komen
2 0
KlasseLasse
zoek maar een andere hele soap om deze gozer doei
0 -5
Hagmag
Als het niet aan die speler ligt, waarom dan verder zoeken ?
Boca staat in de CL finale Zuid Amerika.
Mag ik toch aannemen dan Magallan een balletje kan trappen.
Hij wil graag naar Ajax.
Mogelijk dat Marc weer te veel als kruidenier bezig was.
Gelet op zijn ervaring, denk ik dat hij een welkome versterking is in het centrum van de verdediging.
1 0
Bjorn
Hopelijk de gedroomde opvolger van De Ligt.
0 0
ProfessorX
Prima deal , want Magallan is een goede vriend van TAGLIAFICO .

Kan je ook Pavon erbij halen ??

Die Argentijnen horen het hoe er aan toe gaat bij Ajax en zien ook de ontwikkeling van Tagliafico bij het nationale team , dus zo gek is het allemaal niet .

Magallan 128 wedstrijden voor Boca alweer pfoe
0 0
AFCA.
Prima.
Volgend jaar dus dit:

Suarez - Dolberg - Neres
Tadic - vd Beek
Blind
Tagliafico - Magallan - Alderweireld - Mazraoui
Onana
1 -4
Youri08
Totaal geen creativiteit meer, beetje zoals WK Brazilië, alle ballen op Robben.
2 -1
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Suarez kun je vergeten, die komt pas over twee jaar of zo
Aldewiereld gat ook niet komen, gaat voor meer geld en ook pas over twee jaar.
2 -1
NoPants
Zulke dingen hoorden we ook over blind en tadic..
0 -1
Youri08
Andere categorie
2 0
4xEC1
Ik ben benieuwd wanneer Per Schuurs echt gaat doorbreken volgend jaar. Die is er natuurlijk ook nog en ben benieuwd of hij zijn status van supertalent kan inlossen en een basisspeler wordt.
0 0
Sterspeler
Dat zou toch een centrum zijn voor volgend seizoen: Magallan en Vertonghen met Blind ervoor?
2 0
Ajax4xbestevaneuropa
Hahaha dat het niet doorging lag niet aan marc, Nee aan boca die hem pas wilde laten gaan als er een vervanger kwam, en zelfs toen kon het niet. Als marc had ik allang gezegd, we zoeken wel een nieuwe. Argentijnen vinden bijna 10 mil. voor hem zelfs te veel.
0 -2
Sterspeler
Argentijnse en Braziliaanse clubs balanceren al jaren op de grens van wel of niet failliet gaan. Dus dat zegt waarschijnlijk meer over hen dan over ons.
1 0
Ar
Waar is dat is hemelsnaam voor nodig met Schuurs en Wöber in de selectie?
2 -2
ProfessorX
Nou kijk er eens anders tegen aan

Mazraoui / Kristensen
de Ligt / Schuurs
Wober / Magallan
Tagliafico / Bakker

Zie je nu het verschil ???
Schone kan echt niet meer en zeker Europees niet je moet door en niet zoals Real , Barca , Bayern behouden om de naam .
3 -1
Mokum31
Je maakt je toch niet druk he!
Als straks iemand wat afscheurt gaan we zeker roepen hadden we nou maar .....
2 0
Youri08
Beetje dunne bezetting als de Ligt straks weg is. En Schuurs moet het eerst nog maar eens bewijzen. Nu halen, 6 maanden aan de regen en Amsterdam wennen en dan volgend seizoen er staan.
2 -1
ProfessorX
In Buenos Aires is het ook zoals hier hoor ;) qua weer
1 0
Youri08
Echt? Haha ok, denk bij die landen altijd aan de zon en lekker weer
3 0
Ziyech22
meer concurrentie? bank? de ligt gaat weg? blind naar t middenveld om de jong te vervangen? Meer redenen nodig?
2 0
3sterrenAjax1
lijkt me een slimme verdediger. we hebben trouwens goede ervaringen met verdedigers die de finale van de copa libertadores spelen.
3 0
433metdepuntnaarlinks
Hoewel ik nog altijd veel vertrouwen heb in Wober en ook Schuurs (ook al heeft die nog wel ff nodig om wat meer ervaring op te doen) ben ik blij met Magallan. Had je me dit 3/4 jaar geleden vertelt, zo'n aankoop, dan was ik er faliekant op tegen geweest, dan liever talenten! Maar door de nieuwe weg die we zijn ingeslagen en vooral de extreme berg geld die we hebben liggen; DOEN! Mijn gevoel zegt dat dit geen geweldenaar wordt en misschien helemaal niet goed past maar het is wel een type dat we niet in de selectie hebben en we hebben de mogelijkheden om hem te halen, plus hij verhoogt de concurrentie.

En wat hij voor mijn gevoel ook heeft; Tagliafico is gewoon een hele degelijke linksback maar die gaat niet veel beter worden dan hij nu is. Taglia is geen talent meer en zal dit niveau waarschijnlijk nog zeker 6/7 jaar vasthouden, geen speler die een club koopt hopende dat hij nog veel beter wordt. En dat verwacht ik van Magallan ook, een speler die gewoon op dit niveau bepaalde kwaliteiten heeft en maximaal voetballend beter wordt. En zulke spelers zijn ook wel lekker, Tadic en Blind zitten ook op hun max, die gaan hun huidige niveau nog jaren volhouden maar omdat ze niet beter gaan worden passen clubs voor zulke spelers. Dat is allerminst negatief bedoelt, Taglia kan zeker mee bij Atletico, Dortmund, Tot, Arsenal en daar is niks mis mee. Maar zulke teams zullen hem kopen voor wat hij nu is, niet voor wat hij kan worden omdat dit gewoon zijn max lijkt aangezien hij volledig in zijn kracht speelt (niet zoals bij Klaassen, Sanchez en noem maar op, die toch ook gekocht zijn omdat ze jong zijn en er rek naar boven in zit).

Normaliter haalde we altijd spelers waarvan we dachten: die moet zich gaan ontwikkelen en misschien verkopen we hem daarna weer voor een meerprijs. Combinatie van; versterking op dit moment maar ook investering als hij zich ontwikkelt (Neres, Ziyech, de Jong). Nu die ontwikkeling en investering bij sommige spelers eraf is, kunnen we ook zoeken in spelers die gewoon Europese subtop zijn en subtop blijven (Tadic, Taglia, Blind).
1 0
ProfessorX
Juist alles draait om balans , balans en balans .
0 0
iammike
De Ligt gaat deze zomer toch weg. Magallan zal met Schuurs om zijn plek moeten vechten. Ik hoor dat Magallan opbouwend minder is maar verdedigend ijzersterk. Met Blind er naast of hopelijk Vertonghen en Blind dan op de plek van Frenkie zie ik dat wel met vertrouwen tegenmoet. Zou fijn zijn als die in januari al kan aansluiten bij de groep.
4 0
Mokum31
Netjes
Pavon ook ff halen
3 -1
RayJordaan
Kunnen nog wel een extra buitenspeler gebruiken idd.
0 0
kaashaas
Ben blij dat ze nu gelijk.actie ondernemen kan hi j vast wennen
2 0
Fieldman
Hij is eigenlijk veel te klein voor een CV. Iemand als De Jong zou met gemak alle kopduels tegen hem winnen.
Maar hij zal andere dingen wel heel goed kunnen als ze steeds maar weer bij hem terugkomen.
0 -5
Amsterdamsetrots
Ach Tagliafico wint ook het gros van zijn kopduels. Lengte zegt niet alles.
3 0
Ozymandias
Inderdaad, met zijn 1,85 meter is Magallán veel te klein. Topclubs hebben reuzen als Umtiti (1,82), Ramos (1,84), Thiago Silva (1,83) en Marquinhos (1,83) nodig. Alderweireld is zelfs een HELE CENTIMETER langer dan de dwerg Magallán!
7 -2
Fieldman
Hij is 1.81 en zou daarmee tot een van de kleinste CV's van Europa behoren. Natuurlijk kan hij dat compenseren met andere dingen, maar er is een reden dat CV'S in de regel lang zijn.
Blijkbaar is dat nuttig (dat je heerst in de lucht).
Maargoed, wij bij Ajax vonden ooit Van Dijk niet goed genoeg, dus ons kan je niet serieus nemen. Het liefst hebben we iemand van 1.61, als hij maar een goede inspeelpass heeft.
0 -8
Ozymandias
Hoe kom je erbij dat hij 1.81 meter is? Op de site van Boca staat dat hij 1,85 meter is. Maar je zal het wel beter weten dan de club waar hij speelt...
2 -1
ST
Hahaha
2 0
marrene
Hij schijnt een goede sprongkracht te hebben. Dan maakt 5 cm. verschil in lengte niet zoveel uit. Ook slim een (kop)duel aangaan scheelt veel.
Toen hij in de zomer zou komen las ik veel negatieve reacties. David Endt, (kijkt veel Zuid Amerikaans voetbal) vindt hem geen versterking.
Ben benieuwd.
1 -1
joodje!
Tevens rechtenstudent, getuigt van een topprofessional. Altijd goed om zulke gasten in de groep te hebben. Hopelijk kan hij ook een beetje voetballen
2 0
Toon meer reacties