Beauty Cerny voorkomt verlies Jong Ajax niet

SJvanveen, 26-10-2018 om 21:50, 40722 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Ajax heeft vrijdagavond uit bij FC Volendam een nederlaag geleden. De eerste goal van Vaclav Cerny na zijn kruisbandblessure kon niet voorkomen dat de thuisploeg zegevierde met 3-1.

De beloften begonnen met een relatief sterk elftal aan de aftrap. Voorin begonnen Cerny, Danilo en Dennis Johnsen, op het middenveld mocht Dani de Wit weer eens opdraven en achterin deed ook Perr Schuurs mee. Op het veld resulteerde het niet in positivisme. Jong Ajax speelde met name in de eerste helft weinig klaar en kwam in een enigszins gelijkwaardige wedstrijd op een 1-0 achterstand door een penalty. Deze werd benut door Boy Deul.

Jong Ajax moest uit een ander vaatje tappen in de tweede helft, maar keek algauw tegen een 2-0 achterstand aan. Het was ditmaal Teije ten Den die de marge vergrootte. Coach Michael Reiziger gooide Kaj Sierhuis, die opnieuw op de bank moest beginnen ten faveure van Danilo, in de ploeg en dat bracht wat te weeg. Jong Ajax ging drukken en het resulteerde halverwege de tweede helft in de aansluitingstreffer. Vaclav Cerny besloot eens uit te halen van afstand en met een fraaie pegel en krul schoot hij de bal tegen de touwen. Het was zijn eerste goal in een officieel duel na zijn slepende kruisbandblessure.

De goal gaf de Ajax-talenten energie, want het stapelde vlak voor tijd kans op kans. Het ontbrak vaak aan de laatste pass en Sierhuis zag pogingen geblokt worden en naast gaan. Zoals vaker in het voetbal werd een ongeschreven wet werkelijkheid; als je hem zelf niet maakt, maakt de tegenpartij ‘m en zo geschiedde. 3-1 bleek ook de eindstand, waardoor Jong Ajax op de negende plek staat in de Keuken Kampioen Divisie.

Opstelling FC Volendam:

Michaelis; Baly, Smal, Tol, Betti, Doodeman, Vlak, Deul, Visser, Berenstein, Peters.

Wissels FC Volendam:

Antwi, Bakker, Runderkamp, Vlak, Evers, Kok, Ten Den, Stroo, Lauwers, Plat.

Opstelling Jong Ajax:

Kotarski; Ter Heide (65' Dest), Schuurs, Botman (55' Sierhuis), Bakker; Gravenberch (80' Jensen), Bijleveld, de Wit; Cerny, Pereira, Johnsen.

Wissels Jong Ajax: 

Kemper, Nunnely, Thethani, Van Bladeren, Solomons, Jensen, Sierhuis, Dest.

Doelpunten: 

1-0 Deul pen. 
2-0 Ten Den
2-1 Cerny
3-1 Volendam

Bijzonderheden:

- Ryan Gravenberch start in de basis bij Jong Ajax. Meer weten over de jongeling? Lees dan zijn editie van de 'Het Verhaal Achter'-reeks.
- Jong Ajax staat momenteel op de achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie. De Amsterdammers hebben na tien wedstrijden zestien punten.
- FC Volendam staat op de zeventiende plek in de competitie. Zij hebben slechts acht punten uit de eerste tien duels. 
- Danilo Pereira krijgt bij Jong Ajax de voorkeur boven Kaj Sierhuis.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
THE36CHAMBERSWU
En dan heb k een kaartje voor jong ajax nec, hopen dat t wat word....
0 -1
Dennis1964
Slecht hoor. Hoe moet iemand door schuiven naar CL niveau???
2 0
NouriVandeBeek
Reiziger weet er dit seizoen nog niet echt balans in te krijgen. Het is een jonger elftal, maar niet minder talentvol vergeleken met vorig jaar.
4 0
Ozymandias
Ik zou Jong Ajax graag een keertje met Kotarski; Bakboord, Schuurs, Botman, Bakker; Gravenberch, Ter Heide, Bijleveld; Cerny, Danilo en Johnsen willen zien spelen. Ter Heide kan (zolang Matusiwa geblesseerd is) als stofzuiger voor het balans op het middenveld zorgen. Ook komen Bijleveld en Gravenberch zo in een rol te staan die (volgens mij) het beste bij ze past. Waarbij ik Gravenberch zo veel mogelijk achter de bal zou laten spelen en Bijleveld wat meer de ruimte tussen de middenvelders en verdedigers van de tegenstander zou laten bespelen.
2 -1
AsensioWillemsen
Alsjeblieft niet, die Noorse Boerrigter mag onderhand wel eens op de bank komen. Week in week uit voetballend als een f-pupil. Zit al een jaar lang geen ontwikkeling in
2 -2
RayJordaan
Geen Dest ipv Bakboord?
1 0
Ozymandias
Ik zou Dest momenteel lekker met de o19 mee laten spelen. Zeker zolang de o19 in de Youth League speelt.
2 -1
RayJordaan
Ah op z’n manier, ja dikke prima.
1 0
ElBlanquito
Noa Lang weer geblesseerd?
1 0
appeltje
Of zondag bij selectie van het eerste elftal.
0 0
Jaridebeste
Ik zit mij net exact hetzelfde af te vragen.
0 0
Ozymandias
Het gaat bij Jong Ajax natuurlijk niet om het winnen maar zolang er geen type Matusiwa/Ter Heide op het middenveld bijkomt zal het team slecht in balans zijn. Positioneel zijn de middenvelders nog niet ver genoeg ontwikkeld om met drie aanvallend ingestelde spelers toch met het middenveld de balans te kunnen bewaren.
6 -3
Champy
En na 5 wedstrijden in het seizoen, zei je dat Reiziger het aardig voor elkaar had.
Dikke geleuter werd als argumenten gebruikt, terwijl we nog zo kort in het seizoen waren.
En nu die onzin met Matusiwa of Ter Heide op het mv. nou nou nou...
Wat ben je toch goed in het beter doen lijken van matige spelers in dit Jong Ajax.
4 -3
Ozymandias
Na welke wedstrijd was dat dan? Ik ben over twee wedstrijden van Jong Ajax (zeer) positief geweest. Na FC Dordrecht (week 2) en Telstar (week 8).

"En nu die onzin met Matusiwa of Ter Heide op het mv. nou nou nou...
Wat ben je toch goed in het beter doen lijken van matige spelers in dit Jong Ajax."

Volgens mij begrijp je niet wat ik bedoel. Ik vind Matusiwa en Ter Heide individueel helemaal niet zulke goede spelers. Bij beide heb ik niet het gevoel dat ze bij Ajax kunnen slagen. Alleen zijn ze wel goed in het opruimen van veel ballen achter de halven. Daardoor kunnen ze voor de balans zorgen die Jong Ajax momenteel duidelijk mist. Als het team beter speelt zullen de talenten zich ook beter ontwikkelen.

Er zijn sowieso weinig spelers van dit Jong Ajax die ik goed vind. Ik zie dus niet in hoe ik goed ben in het beter doen lijken van matige spelers in dit Jong Ajax.
2 -2
Champy
https://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/115464/doelpunten-de-wit-helpen-jong-ajax-aan-zege

Johnson, die werkelijk het voetbal IQ heeft van een dobbelsteen, vind je keer op keer beter voetballen dan wat ie werkelijk laat zien.

Alsof een Matusiwa of Ter Heide op 6 de ploeg beter laat draaien.
Dat is onbewezen onzin. Dat is net hetzelfde als zeggen dat Enoh op 6 de ploeg beter laat voetballen.
1 -2
Ozymandias
"Dat is onbewezen onzin. Dat is net hetzelfde als zeggen dat Enoh op 6 de ploeg beter laat voetballen."

Dat is juist bewezen. Namelijk vorig seizoen toen Matusiwa samen met De Wit en Bijleveld op één middenveld speelde en toe duidelijk voor het balans zorgde (iets wat er nu zonder hem niet is).
1 0
gras
Eens, het is clichématig geneuzel keer op keer.

Wel mooi voor Cerny dat hij zo scoort trouwens.
3 -2
AsensioWillemsen
En anders gooit ie er voor de driehonderdste keer in de week nog een fantasie opstelling in
1 -2
wolterx
En als je hem zelf niet maakt krijg je hem nog wel keer tegen, wel knap ingeschoten nog.
2 -1
wolterx
Sierhuis heeft vizier nog niet op scherp staan. En nu balletje van Gravenberch op de lat.
2 0
wolterx
Ik snap dus niet dat Gravenberch zo dicht op de verdediging staat als je hem nu ook weer zo extreem snel ziet handelen en steeds iemand bereiken waar andere simpelweg langer voor nodig hebben.
3 -1
Ozymandias
Dat kan ik wel begrijpen. Namelijk omdat je een speler als Gravenberch zo veel mogelijk achter de bal wil hebben. In een Dembélé/De Jong rol.
0 -1
wolterx
Daar ben ik het dan weer niet mee eens, itt Frenkie is Gravenberch geen speler die beter tot zijn recht komt vroeg in de aanval maar juist enorm gevaarlijk is in laatste fase van de aanval. De Jong dribbelt om ruimte in opbouw te maken, Gravenberch dribbelt om langs iemand te komen en te schieten of af te leggen. Is veel aanvallender in diens manier van spelen, zou ook eerder op linksbuiten kunnen dan bijvoorbeeld Frenkie en zou absoluut niet verder naar achteren kunnen.
6 0
Ozymandias
Ik heb Gravenberch in zijn huidige rol juist vaak zien dribbelen om ruimte te maken. Daarmee trekt hij tegenstanders naar zich toe om vervolgens de vrije man te vinden.

We hoeven het ook niet altijd met elkaar eens te zijn. ;-)
0 -1
wolterx
Dat is hele doel van hem daar positioneren maar dat is niet hoe hij beste tot zijn recht komt. Frenkie de Jong laat spelers dichterbij komen dan Gravenberch doet en is veel meer bezig met de opbouw, Gravenberch is in alles meer bezig met de aanval zoeken.
0 0
Ozymandias
Ik vind hem persoonlijk in zo rol (maar dan vanaf een positie als rechtshalf) wel het beste tot zijn recht komen. Ook omdat hij zo vaker van zijn goede langepass (waarbij hij het spel van flank wisselt) gebruik kan maken.
0 0
wolterx
Alleen mist zijn lange bal vooralsnog net dat beetje zekerheid, niet gek voor zijn leeftijd natuurlijk. Maar kan me niet voorstellen dat hij zich op een rol dichter bij de verdediging dan de aanval moet gaan richten en heeft hij best een degelijk rendement als LCM, zeker als de linksbuiten niet naar binnen komt is dat een mogelijkheid. Ook op linksbuiten zie ik hem best wat minuten maken in huidige systeem van Ten Hag, maar dat is tot hij genoeg zekerheid op het middenveld brengt. En ja, momenteel is investeren in hem door meer verdedigende verantwoordelijkheden te geven met oog op ontwikkeling van hem tot een top CM die allround geweldig is maar betwijfel of hij zelf zo'n rol voor ogen heeft.
1 0
wolterx
Hoe spelen we qua formatie nu? 352 oid?
0 -1
Ozymandias
Ja, een soort 3-2-3-2 volgens mij.
0 -1
Ozymandias
De Wit en Sierhuis zijn geweldige persoonlijkheden maar komen qua voetballend vermogen te kort om bij Ajax te slagen. Ik hoop dat ze komende winter voor anderhalf seizoen worden verhuurt. Dan kan Ajax medio 2020 kijken wat hun niveau is en bepalen of ze toch nog een toekomst bij Ajax hebben.
6 -1
wolterx
Slim balletje Cerny, die had zomaar erin gelopen kunnen worden door Sierhuis.
5 -1
wolterx
Sneller omschakelen daar, Gravenberch kan dat kopduel verliezen alleen moet dan wel sneller omschakelen.
1 -1
didierajax020
Sierhuis met de kans op 2-2! Johnsen legt terug maar helaas
0 -1
Ozymandias
Geweldig die passie, onrust, gevaar en angst die Sierhuis brengt. ;-)
1 -1
Ozymandias
Danilo moet wel echt eens ophouden met dat constante misgebaar richting zijn ploeggenoten. Nu net richting Schuurs maar eerder ook al richting Cerny, Bijleveld en Bakker. Zo zal hij zich niet populair maken onder zijn teamgenoten.
3 -2
ajax4ever01
Goedzo Cerny. Kop op gozer!!
1 -1
Ozymandias
Lekker voor Cerny dat hij nu ook weer een officieel doelpunt heeft gemaakt.
6 -1
wolterx
Gravenberch assist op Cerny die hem voortreffelijk binnenschiet.
4 0
appeltje
Mooie krul van Cerny. GOALLL
2 0
wolterx
Keepertje heeft inmiddels ook al paar goede ballen eruit gehouden.
3 0
Ozymandias
Derde keer dat een Jong Ajacied onderuit wordt gehaald net voordat hij gaat schieten en de derde keer dat de arbitrage hier geen geel voor heeft.
5 -1
wolterx
Gravenberch na wissels wel tenminste meer vanaf links IPV 6, dat gaat al iets schelen hopelijk.
2 -1
appeltje
Cerny paal!
2 -1
wolterx
Cerny krult hem op de paal, goede poging.
4 -1
ajax4ever01
Kom op Cerny. Blijf knokken.
1 0
wolterx
Daar legde hij hem eerste helft voor op de stip ;)
1 0
chino
Die Bijl is het drama onder de scheidsrechters in de 2e divisie. En nu dus ook al in de 1e divisie. Belachelijke gast, deze scheidsrechter.
0 0
wolterx
Lekkere actie zeg van die linksbuiten van Volendam.
1 0
ajax4ever01
Cerny zou eigenlijk Jong Ajax op sleeptouw moeten nemen
2 -2
Ozymandias
Dan moet hij wel een keertje aangespeeld worden als hij niet in de dubbele dekking staat.
0 -3
ajax4ever01
Wat dacht je van zelf de bal opeisen?
2 -1
Ozymandias
Wat heeft dat te maken met in de dubbele dekking staan? Die dekking volgt hem gewoon. Tenzij de bal sneller van flank wordt gewisseld en Cerny zo de dubbele dekking kan ontdekken maar dat doet Jong Ajax niet en daardoor kan de dubbele dekking de buitenspelers makkelijk volgen.
1 -1
RobbieWielaert
Weinig voldoendes vanavond.
3 0
laling
Ik heb al vaker gezegd: Dit Jong Ajax team kan niet verdedigen
4 0
ajax4ever01
die zullen het eerste dan ook niet halen
0 0
Ozymandias
Dat komt doordat de spelers nog niet goed op elkaar ingespeeld zijn en er geen balans in het team is. Vorig seizoen zorgde Matusiwa ervoor dat die balans aanwezig was.
3 -1
Jaridebeste
Hoe is het daar eigenlijk mee?
0 0
Ozymandias
Geen idee.
0 0
appeltje
wtf kotarski
0 -1
Ozymandias
Ik heb het gemist, wat gebeurde er?
1 0
appeltje
Heel erg raar moment. Gooit de bal recht in de voeten van een tegenstander, die op een paar meter staat. Tegenstander probeert actie te maken, maar is overduidelijk nog in de war van wat er daarvoor gebeurde, waardoor Kotarski nog op tijd kan herstellen.

Kort hierna valt de 2-0
1 0
Ozymandias
Dat is volgens mij pas zijn eerste fout met gevolgen sinds hij bij Jong Ajax onder de lat staat.

EDIT: Nee wacht, volgens mij maakte hij in zijn tweede of derde wedstrijd ook een fout waardoor de tegenstander kon scoren.
0 0
wolterx
Afhankelijk of je het uitkomen met penalty als gevolg als fout van hem wilt zien (VS Jong PSV volgensmij) maar dat was alles of niets moment wat kan gebeuren.
2 0
NouriVandeBeek
Bij Jong Ajax is resultaat niet heilig, dus het maakt niet heel veel uit, maar ik heb nog nooit zo schandalige penalty gegeven zien worden. Bakker speelt alleen de bal, meer niet. Heel raar.
7 0
AsensioWillemsen
Resultaat niet heilig? Moet je even tegen Reiziger zeggen. Die weer eens vol opportunistisch ging spelen om er een punt uit te slepen
0 0
appeltje
Heb je de herhaling gezien? Mijn streampie had helaas geen herhaling.
0 0
NouriVandeBeek
Ja, hij tikt gewoon de bal weg. Bizar om te zien.
6 0
Horrontelli
Aanvallend gebeurt er niks. Stel Sierhuis dan op!
1 -7
Ajax#1900
Haha ja want dat is hoe het werkt. Man man man
2 0
Ozymandias
Als er aanvallend niets gebeurd moet je Sierhuis zeker niet opstellen. Die kan zelf namelijk niets forceren en is geheel afhankelijk van de aanvoer. Danilo is iemand die zijn eigen kansen kan maken of een kans voor een ploeggenoot kan creëren.
5 -2
Horrontelli
Hij brengt passie, onrust, gevaar en angst bij de tegenstander. Waarom denk je dat hij vorig jaar bij het kampioenschap steeds de belangrijkste goals maakte?! Bijvoorbeeld Volendam uit en de kampioenswedstrijd thuis.
2 -3
Ozymandias
Volgens mij begrijp je niet waarom Jong Ajax bestaat. De reden dat Jong Ajax bestaat is om spelers voor het eerste op te leiden. Danilo heeft veel meer potentieel en is nu al een betere speler.

Trouwens scoort Danilo dit seizoen gemiddeld elke 98 minuten voor Jong Ajax en Sierhuis gemiddeld elke 161 minuten. Dat komt doordat de aanvoer dit seizoen minder is en Sierhuis totaal afhankelijk is van de aanvoer terwijl Danilo een kans voor zichzelf kan creëren.
3 0
Horrontelli
Volgens mij stond jij niet vooraan toen de intelligentie werd uitgedeeld. Wat heeft Pereira eraan als er niks gebeurt en Ajax verliest. Er moet iets gebeuren.

Bovendien zou Sierhuis iedere week in het eerste moeten staan als dat een argument was want vorig jaar scoorde hij per minuut veel meer goals dan Dolberg en Huntelaar en in Jong ook dan Cassierra.
0 -3
trodat4030
En toch keek jij vanuit de verte op de rug van Ozy...
1 0
Horrontelli
Die snap ik niet.
0 0
wolterx
Je beseft dat je hiermee enkel bevestiging geeft, toch?
0 0
Ozymandias
Hey trodat4030... aan de ene kant voelt het alsof je het voor me opneemt maar aan de andere kant ook weer niet. ;-)
0 0
wolterx
Twee vogels met één steen, dat kunnen alleen de hele grote ;)
1 0
Ozymandias
"Volgens mij stond jij niet vooraan toen de intelligentie werd uitgedeeld."

Goede manier van discussieren gast. Je zal wel erg slim zijn. I can only marvel at the wonder that you are...

"Bovendien zou Sierhuis iedere week in het eerste moeten staan als dat een argument was want vorig jaar scoorde hij per minuut veel meer goals dan Dolberg en Huntelaar en in Jong ook dan Cassierra."

Je begrijpt duidelijk niet wat ik bedoelde. Dat zal wel komen omdat ik zo dom ben en jij met je superieure brein mijn simplistische manier van denken niet kan begrijpen...
2 0
Horrontelli
Klopt.
0 -3
appeltje
Waarom? Omdat hij aanvoer kreeg.
3 0
Horrontelli
Misschien moet je de wedstrijden even terugkijken.
0 -3
Ozymandias
Wil je nou echt beweren dat Sierhuis niet geheel afhankelijk is van de aanvoer die hij krijgt?!
3 0
Horrontelli
Hij brengt passie, onrust, gevaar en angst bij de tegenstander. Waarom denk je dat hij vorig jaar bij het kampioenschap steeds de belangrijkste goals maakte?! Bijvoorbeeld Volendam uit en de kampioenswedstrijd thuis.
0 -3
Ozymandias
Hij maakte belangrijke doelpunten omdat hij heel makkelijk scoort wanneer de aanvoer goed is! Niet omdat hij passie brengt. Hij positioneert zich goed en blijft rustig wanneer hij een kans krijgt. Wanneer de aanvoer goed is kan hij daardoor veel scoren. Als de aanvoer niet goed is is hij een gehele wedstrijd onzichtbaar.
3 0
Horrontelli
Dat geldt voor iedere spits, ook voor Huntelaar en Dolberg. Een team heeft een target nodig. Iemand van wie je weet waar je hem kan verwachten en die bovendien op doel schiet en scoort als ie een kans krijgt.
0 0
Ozymandias
Sommige spitsen (zoals Huntelaar en Sierhuis) zijn geheel afhankelijk van de aanvoer. Andere (zoals Dolberg en Danilo) kunnen ook voor hunzelf kansen creëren.
0 0
Catsie1
Wat dacht je vanavond ik trek een biertje open en ga open deuren intrappen. Elke spits op dit niveau moet eigen kansen kunnen creëren anders zitten ze elke zondagmiddag in de 1e klasse te ballen.
0 -1
Ozymandias
Maar Sierhuis creërt (bijna) nooit een eigen kans en dus schrijf ik ook dat Danilo de betere keuze is.
0 0
wolterx
Moet je meer mee doen, Gravenberch. Bakker met goede onderschepping en lookactie alleen schot van Gravenberch beetje te veel naar binnen en iets te zacht.
3 0
appeltje
Waarom doet Schouten niet mee bij Volendam?
1 0
wolterx
Middenveld staat voor geen meter. Gravenberch op 6 werkt niet en De Wit en Bijleveld staan te diep vooralsnog. We komen nu op het punt dat Danilo de bal komt halen.
4 0
appeltje
Dit probleem was toch wel te verwachten gezien de opstelling?
0 0
Ozymandias
Inderdaad, hopelijk gaat De Wit eraf en komt Gravenberch op zijn positie te staan. Dan kan Ter Heide op '6' komen te spelen en Dest als rechtsback invallen.
2 0
wolterx
Precies dit inderdaad.
3 0
Ozymandias
Johnsen speelt een goede wedstrijd. Veel van de dreiging komt van hem af. Ook goed om te zien is dat hij wanneer een actie mislukt vandaag wel direct goed omschakeld en niet eerst zijn kop laat hangen. Hopelijk houdt hij dat vol.
4 -3
wolterx
Kotarski ver zijn goal uit maar grijpt goed in.
3 0
AmSTERdamzuid
maffia
0 0
Pheadrus
Hoe is Schuurs? Het viel mij op bij de tegengoal van RKC vorige week dat hij nogal traag en log oogde. Heeft hij een beetje atletisch vermogen? Als ik Sanchez voor de geest haal; die had snelheid en explosieve kracht.

Iemand hier een mening over?
2 -1
Ozymandias
Schuurs neemt grote passen waardoor het er log uit ziet maar hij is helemaal niet langzaam en ook behoorlijk wendbaar. Over zijn motoriek hoeven we ons geen zorgen te maken. Positioneel (vooral bij voorzetten vanaf de flanken) moet hij nog veel leren.
3 -1
appeltje
Schuurs met Sanchez vergelijken lijkt me sowieso geen goed idee
2 0
wolterx
En knap ingeschoten, Kotarski dichtbij maar hoog, hard en in hoekje.
2 0
Ozymandias
Ik heb geen herhaling op mijn stream maar volgens mij raakte Bakker de bal en was dat geen penalty.
2 0
didierajax020
Ajax penal tegen. Klote.
0 0
wolterx
Belachelijke penalty. Bakker speelt de bal en scheids legt hem op de stip, althans, op eerste oog
4 0
didierajax020
Johnsen vooralsnog degelijk. Speelde een paar man uit aan de zijlijn inclusief panna.
2 0
witchmaster11
wanneer komt kind kluivert wannabee in het veld bij sparta ? of zit tie weer op de bank
0 -1
***1900***
Bij mij staat bij de gewone Fox zender alleen schakelprogramma en op Fox Sports ook geen Jong Ajax. Weet niet waar AS gezien heeft dat het uitgezonden word?
0 0
didierajax020
Doen ze idd niet, schakelprogramma. Je zal hoogstwaarschijnlijk alleen de goals zien.
0 0
Piethein
Is ook geen schakelkanaal
0 0
Radie125
zwaar om geen Sierhuis
0 0
Ozymandias
Hij is niet goed genoeg.
2 -2
Terranova
Zijn ze gek geworden bij FOX, zomaar Jong Ajax uitzenden :o
1 -1
RayJordaan
Niet op Fox 1,2, 3, 4 en 5 hoor, of ben ik nou zo stekeblind..
1 0
***1900***
Nee klopt maar het staat in de intro van dit bericht van AS. Geen idee waarom ze dat hebben staan.
1 0
RayJordaan
Ja klopt vreemd
0 0
didierajax020
Fijne opstelling dit!
0 -1
didierajax020
Mijn Fox-app ligt eruit, weet iemand toevallig of het wordt uitgezonden of dat het het schakelprogramma betreft? Zal vast het laatste zijn.
0 0
Toon meer reacties