De Jong: 'Wil heel graag bij Ajax blijven'

ThijsZwagerman, 18-08-2018 om 21:43, 38025 views, NOS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Frenkie de Jong is zichtbaar erg blij met de nipte overwinning op VVV-Venlo. De middenvelder vond zichzelf een redelijke wedstrijd spelen en vindt dat Ajax niet moet zeuren over het zware programma. Ook gaf de dribbelaar aan heel graag bij Ajax te willen blijven. 

Ajax won weliswaar nipt van VVV, maar naarmate de wedstrijd vorderde was De Jong daar niet meer zo zeker van: 'We scoren vijf minuten voor tijd... We hebben natuurlijk wel kansen gehad, maar die gingen er niet in. Dan denk je bij jezelf wel "Het zal toch niet dat we hier punten laten liggen?". Gelukkig krijgen we dan die penalty en maken we die', zo vertelt De Jong tegen de NOS.

Over zijn eigen spel is de technicus gematigd tevreden. Vol zelfkritiek geeft hij aan wat er beter kan: 'Het was een redelijke wedstrijd van mijzelf, maar niet top, vond ik. Ik denk dat ik in de eindfase meer kan doen. Een paar keer sloot ik wel goed bij, maar dan kreeg of nam ik hem net niet goed mee. Ik denk dat ik dan ook iets beslissender en dominanter kan zijn in de eindfase, maar als ik de bal had was het over het algemeen prima.'

Ook het feit dat Ajax een druk programma heeft, wil De Jong niet als excuus gebruiken: 'Tuurlijk zijn het pittige weken, maar het zijn wel de weken die we altijd gewild hebben, dus daar moeten we niet over zeuren. Ik denk dat dat ons alleen maar energie gaat geven.'

'Wil heel graag bij Ajax blijven'
Tot slot had de dribbelaar nog een mooie boodschap voor de Ajax-fans: 'De kans dat ik bij Ajax blijf is heel groot, of er moeten echt gekke dingen gebeuren. In principe zal ik bij Ajax blijven en dat wil ik ook heel graag. Champions League of niet, ik blijf graag bij Ajax.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pinballmagic
Vind De jong beter tot zijn recht komen van achter uit.
Maar ja waar blijven we dan met blind
Op het middenveld zie ik liever Donny
1 0
ThePitbull13
Frenkie wisselen met Daley.
Donny ipv Schöne.

Dan ben je er toch?
0 0
PetrusKeizer
de eindfase. bijsluiten. Het HAG-virus slaat onverbiddelijk toe!
0 -1
Aad82
Frenkie kan echt een topvoetballer, alleen moet ie minder vaak om z'n eigen as draaien en veel simpeler spelen, zodat hij niet onnodig het spel vertraagt. Sneller Ziyech en/of Tadic aanspelen.
1 0
rafael32
De enige van wereldniveau. Zowel qua handelingssnelheid, snelheid, souplesse, loopvermogen, technische kwaliteiten en inzicht. Steekt er met kop en schouders bovenuit. Moet helaas in zijn rol als controleur sober spelen. Wij hebben met Tadic en Ziyech al 2 spelers die met zeer veel risico spelen. En veelvuldig balverlies leidden. En eigenlijk altijd voor eigen succes gaan. Zou De Jong dit ook doen dan zouden ze constant achter weer een counter kunnen aanhollen. De vergelijking met Erikssen gaat niet op, totaal verschillende rollen. Ziyech en/of Tadic vervullen die roll.

Erikssen is niet goed voor Barcelona. Mist gewoon de kwaliteiten om daar als spelverdeler te spelen. Het totale pakket is die goed genoeg. De Jong is wel goed genoeg. Veel meer snelheid, souplesse, kracht gekoppeld aan balvaardigheid en technische kwaliteiten maakt hem ideaal voor een positie als controleur. Of De Jong het redt als nummer 10 bij Barca is geen zinnig woord over te zeggen omdat hij daar eigenlijk nooit heeft gespeeld. Je moet De Jong vergelijken met Modric of Kroos en die vergelijking wint hij moeiteloos op basis talent, of hij dat ook op hoogste niveau kan omzetten, moeten we gewoon afwachten. Mentaliteit en meedogenloosheid zijn daarvoor mede bepalend
2 -3
TheRiviera
''De enige van wereldniveau.'' Vertel me vriend, wat heb jij op?
0 0
AFC34
Mooi, kan nog genoeg dingen verbeteren. Is voor alsnog verre van compleet al maakt hij goede stappen (verdedigend). Wat ik bij hem mis is de drang om doelpunten te maken en zijn scorend vermogen.
1 0
Jaridebeste
AS in een notendop:
"Wat een geweldige voetballer"
"Hij doet me aan Johan denken"
"Ik hoop toch zo dat hij nog een poosje bij ons blijft"
"Spreek je nou eens uit man dat je wilt blijven"
"Barcelona, daar ben je nog niet goed genoeg voor, waarom zeg je niet gewoon dat je blijft"
"Altijd maar die grijns en dan gewoon niks zeggen over blijven"
"ZEG HET NOU GEWOON....en anders donder je maar op"
"Tegen Standard was hij ook weer fantastisch"
"Wat een middenveld, wat een voetballer"
"Veel te veel gehyped"
"Als je zoals tegen VVV voetbalt, wil Barcelona ook dat je bij ons blijft"
"Hij kan niet veel, alleen maar breed en terug spelen"
"Draaitol"

Ongelooflijk. Hoe wij met onze spelers omgaan.....en het is ook werkelijk waar nooit goed. Frenkie is een hele goede voetballer die ook wel eens zijn mindere wedstrijden speelt.
4 -3
Rentokill
Ik vond het gister wel een stuk beter dan vorige week. De afronding was niet goed genoeg voor deze keeper. Dat moet echt beter. Hoe? Meer op trainen. Iedereen moet kunnen afronden, backs, CV's, VM's ook. Dus zet ze soms s in de spits tijdens de training. Snappen ze meteen de taken van hun medespelers. Emmen zal ook de bus parkeren volgende week. Kiev maakt het ook niet uit dat wij de bal op het middenveld hebben.
3 0
b.hulshof
De kwaliteit van dit soort voetballers komen er niet uit als er geen lopende diepgaande snelle spelers zijn. Na het wegvalleen van Neres is er helemaal geen speler meer over waar je de bal in de diepte kwijt kunt.
3 0
Babayaka
Vindt hem maar matig. Maar ja de fans zullen wel een excuse verzinnen.
Deze x was lag het denk aan de veter in in zijn voetbalpantoffel. Scoort geen goals en geeft 0 assists.
Speelt alles simpel breed.
1 -8
Genant
Ik lees hier nergens dat Frenk net weer speelt na zeven maanden blessureleed. Hij zit daarom op 60% van zijn kunnen
De belasting van drie wedstrijden per week is daarom nu ook pittig voor hem. We gaan de echte Frenk zien als hij zometeen echt fit is. (Conditioneel / ritme)
7 0
AgeM
60 % van zijn kunnen ?
Is vd Beek zo slecht dat hij door iemand die op 60 % speelt uit de basis verdrongen wordt ? En Eiting ook ?
En moet zo iemand dan niet in een lager elftal ritme en conditie opdoen?
Iemand van 21 ?
Tjonge jonge het wordt steeds gekker en krommer om de status van de Jong te handhaven .
Echt ik heb niets tegen welke voetballer dan ook maar dit is toch te gek voor woorden ?
En ontzettend lullig voor die andere jongens
1 -3
PeterVKV
Donny is ook op 60% van zijn kunnen na zijn liesblessure.
1 0
Meyotch
Lees hier veel kritiek ineens op de Jong en naar mijn idee totaal onterecht.

De kritiek valt een beetje in de vd. Gijp categorie. Geil op spelers die het hele veld afrennen met een fysiek zoals pogba oid.

Wat de jong zeer goed doet is alle ballen naar voren spelen, en anders de rust pakken om naar voren te kunnen spelen.

Het ziet er zo simpel uit maar dat is het juist niet, heerlijke speler!
7 -2
AgeM
Nog nooit een speler bij Ajax gezien die zoveel krediet heeft en keer op keer de kans krijgt om zich te laten zien en toch iedere keer te weinig brengt .
Gaat dat niet ten koste van andere talenten ?
3 -4
Ryadmahrez
Keer op keer? Overdrijf je nou niet een beetje? Je wilt de Jong volgens mij net iets te graag naar beneden praten. Hij heeft vorig seizoen 3x de kans gehad op het middenveld (in de basis). Nu dit seizoen ook weer 3x, waarvan thuis tegen Standard gewoon goed was. Als jij dat keer op keer vind, dan is er iets mis met je oordeel. Volgens mij heeft vd Beek veel meer matige wedstrijden gespeeld zonder dat dat ten koste ging van zijn positie.
2 0
AgeM
Een niet fitte speler in de basis voor een speler , die wel voor de juiste diepgang zorgt ?
En ook nog een echte clubjongen passeren ?
Ook gezien hoe Frenkie iedere keer met de bal aan de voet richting de 16 dribbelde , zag dat het overvol was en dan vervolgens bal breed legde ? Is dat inzicht?
Ik heb niks tegen geen enkele speler , alleen ik begrijp de keuze voor Frenkie op dit moment niet.
Als hij niet topfit is waarom dan toch spelen ? is hij dan zoveel beter als een wel fitte vd Beek?
Behalve dan als men hem in de etalage aan het zetten is , in de hoop dat hij veel opbrengt op basis van gehype. Dan is hij blijkbaar boventallig
Maar dat gaat Ajax dan wel meer punten kosten .
1 -4
Moutoni
Dit is puur stoken, hij krijgt de kans op basis van zijn (overduidelijke) potentie. Donny is ook nog lang niet op 100%, vandaar voorlopig stuivertje wisselen. Op basis van je comments betwijfel ik of jij wel voor Ajax bent, maar gewoon een troll.
0 0
MarcelvanTol
Is ook nog helemaal niet klaar voor Barca of zoiets. Prima speler maar mist nog de echte ervaring. Maar die komt er wel.
0 -1
ETM
Hele mooie speler die heel veel voetbal kan brengen, maar ik moet zeggen dat hij aanvallend nog te weinig brengt en dat zal wel moeten veranderen wil ik gelijk krijgen over dat hij een aanvallende middenvelder moet zijn. Anders krijg ik geen gelijk en dat zou verschrikkelijk zijn ;)

Ik heb t nog niet terug gezien maar vond die 'kansen' in de slotfase typerend. Een conbinatie opzetten in volle zestien is dan gewoon niet effectief. En bij zijn kans op de keeper wil hij het instinctief voetballend oplossen, maar moet hij gewoon in 1 keer alles op alles zetten om een doelpoging te doen.
2 0
koppendicht
Komt op veel vlakken nog heel veel tekort. Wordt ook enorm overhyped door Ajax-supporters. Heb hem dit seizoen nog heel weinig goeds zien doen, en vorig jaar vond ik het ook niet al te denderend. Moet keihard werken aan z'n fysiek, effectiviteit, schotkracht, duelvermogen, scorend vermogen, inzicht en verdedigende capaciteiten. Komt op al deze vlakken nu tekort.
4 -5
AgeM
Moet dat allemaal in Ajax 1 gebeuren , dat werken aan al die zaken die U noemt?
Zijn er dan geen betere basisspelers ?
0 -2
NoPants
Noem mij eens een speler die de kwaliteiten van frenkie heeft, en al die kwaliteiten die jij opnoemt? (Frenkie geen inzicht en effeciviteit??)

0 -3
Babayaka
Nou wat dacht je van beek? die scoort en geeft meer assists.
Toch wel essentieel in een spel waar doelpunten de uitslag bepalen.
0 -1
Michelinho
Kulredenatie, Donny heeft telkens een veel aanvallender rol gehad. Appels en peren.
0 0
koppendicht
Zijn inzicht valt tegen. Positioneert zich vaak verkeerd, waardoor het middenveld wordt overlopen. Verder komt ie conditioneel tekort. Hij moet keihard gaan werken, maar het lijkt me een wat gemakzuchtige en wat luie jongen. Ik mis Nouri op het middenveld. Klasse of drie beter dan de jong, die het gewoon sinds zijn debuut niet laat zien. Van de beek vorig seizoen wel, maar ten hag heeft zijn vertrouwen gebroken door hem op de bank te zetten. Gauw in plaats van de jong, die het nu echt moet laten zien, want hij behoort steevast tot de zwakste spelers, en omdat ie door iedereen onterecht geprezen wordt, heeft ie ook geen intentie om zich te verbeteren.
3 -3
Lagasj
Aan Frenkie zal het niet liggen.
Alleen triest dat niemand kan of wil inzien dat we al maanden geen spits hebben.
Spits bij Ajax zijn is 1 van de moeilijkste posities, al sinds mensenheugenis.
Zonder vast balvast aanspeelpunt die actief de weg vrij voor anderen kan maken en zelf veel scoort voldoe je niet aan de eisen van een Ajax spits.

Huntelaar is over en uit, die man loopt constant achter de feiten aan, naar lucht te happen en heeft gewoon geen kracht meer in zijn benen. Als sinds zijn rentree bij Ajax.
Jan-Klaas bespaar ons en jezelf een totale afgang en stop ermee.
Het is mooi geweest. Bedankt !
En Sar, Overmars..... wakker worden.
1 -8
Babayaka
O dus het ligt aan huntelaar dat frenkie er niks van bakt.
Nu snap ik het.
0 -1
MSwertz92
Frenkie bakt er niks van ? Hahaha, sorry hoor maar hoe fucking blind ben jij ?
4 -1
ETM
Jouw vriend Huntelaar was eigenlijk MotM. Terwijl heel het team dacht door een betonnen muur te kunnen pingelen, daarmee ook het speelveld voor Klaas Jan verkleinend, stond Klaas daar ineens toch weer pats op de goede plek. Strafschop, 3 punten.
3 0
AgeM
en zo is het !
0 0
Lane 8
Die gast heeft gewoon zoveel ervaring. Hij zoekt het als het ware op, hij weet gewoon dat hij geduwd gaat worden daarom zet hij ook op het laatste moment een stap achteruit. Voetbalgogme.
0 0
NoPants
Huntelaar heeft 5 doelpunten in 5 wedstrijden gemaakt dit seizoen, 1 penalty...

Noem mij een spits die het sowieso beter doet?
1 0
Lagasj
Noem mij 1 spits die zoveel mist.
1 0
CruyffFootball
Misschien kunnen Huntelaar, Tagliafico etc. eens 12 maanden op een verkeerde plek worden gezet. Kijken of ze dan net zo hard worden beoordeeld als Frenkie.
1 -1
Babayaka
Hij staat op het fucking middenveld waar iedereen om jankte.
1 -3
CruyffFootball
Bestaat het middenveld uit 1 positie soms?
Frenkie staat te spelen in de rol van Nigel de Jong.
0 0
AgeM
Staat hij nu ook weer op de verkeerde plek dan ?
0 -2
CruyffFootball
Ja. Moet veel dichter bij de spits en buitenspelers worden gezet.
In een systeem met 2 offensieve middenvelders dus.
1 0
Ajaxbrl
Meneer wil blijven jippie! Probeer eerst VVV eens zoek te tikken dan kan je over 5jaar altijd nog eens kijken of het bij Valencia uit ook lukt..
5 -8
CruyffFootball
Ziyech, Tadic en Huntelaar stonden bij elkaar geplakt in de 16 terwijl Frenkie achterin de ballen moest ophalen omdat hij als fucking controlerende middenvelder speelt.

Maar volgens jou had er lekker getikt moeten worden.
2 -1
JKCW
Hij is gewoon heel goed...en bijzonder..klaar! Het grootste probleem bij Ajax nu is..ze krijgen de bal niet in het doel! Heb ik gelijk of niet..
4 -5
3*stars*3
Zien we nu al een paar jaar.
Ook in seizoen onder Bosz hadden we teveel kansen nodig.
Vorig seizoen idem.
Vandaag bijna 10 schoten op doel maar gewoon niet effectief genoeg.
Hopen dat daar snel verandering in komt.
3 0
amthree
Sorry frenkie maar je hebt echt nog niks in het buitenland te zoeken zo als je nu speelt,Alleen maar tikjes breed geven gaat nooit lukken in het buitenland.
3 -5
MitsjollAjax
Man man man je weet er helemaal niks van. Doordat we de jong hebben kunnen tegenstanders geen druk zetten omdat hij constant wegdraait of wacht en op laatste moment de bal geeft. Luik wilde druk zetten en de jong wist constant de vrij man te vinden waardoor Tadic en Ziyech met passen konden strooien.
Tegen VVV in de laatste minuten bijna: rechts achterin hij werd onderdruk gezet en iedereen zou hem naar de keeper spelen, hij wachte nog even en gaf hem buitenkant rechts aan de ligt. De ligt verwachte de bal niet eens zo handig en slim gespeeld van de jong. Dat is wat de topclubs zien en zo'n speler willen ze heel graag hebben
4 -4
AgeM
Ja ! dat is het , niemand in Ajax begrijpt Frenkie !
Alleen hijzelf en jij .
0 -2
Leviathan
Bij Barca had hij na zulke wedstrijden al met Barca B mee mogen doen of daar op de bank...
4 -5
JanTa
Scouts en trainers kijken heel anders naar spelers dan wij supporters en die hebben allang hun conclusies getrokken maar niet op basis van 1 mindere wedstrijd.
3 -3
Leviathan
Bij een aantal spelers zag ik het al zeker na een paar wedstrijden ja. Maar bij Frenkie ben ik echt niet overtuigd dat hij ooit niveau Barca gaat halen het kan maar ik zeg eerder niet dan wel. Zoals ik zei Talent heeft hij zeker wel maar de absolute top is nog een lange weg voor hem. Neem Bojan die scoorde in de jeugd meer als Messi maar komt nu niet eens in de buurt van Messi...
1 0
Babayaka
mwah het beginnen wel meer dan 1 wedstrijd te worden inmiddels.
1 -2
AsensioWillemsen
Sommige gaan echt te ver in het downplayen van Frenkie de Jong zijn hype. Natuurlijk is ie een beetje overhyped, omdat het een leuke speler is. Maar sommige doen net alsof hij niet kan voetballen en nooit iets laat zien
7 -2
Leviathan
Frenkie heeft talent en kan wel wat, maar er zijn genoeg spelers die dat hadden en het nooit naar de top gered hebben... Ik vind hem geen zekerheidje en dat vond ik van Eriksen vanaf dag 1 in Ajax1 die trok de kar gewoon met zijn 19 jaar al en speelde op zijn 18e al Ajax 1 ook net als de Ligt... Frenkie is al 21 en moet het nog echt laten zien heeft het aardig achterin gedaan, maar op t middenveld is hij minder eigenlijk en als je naar Tadic of Ziyech kijkt zie je helemaal t verschil... Nou is het pas een paar wedstrijden maar dit seizoen moet hij toch echt veel meer laten zien als hij dat niet doet komt Barca m volgend jaar niet eens voor 20 halen op een paar leuke balletjes kan je niet teren.
3 -4
AgeM
Schandalig dat een echte Ajaxjongen zoals van Beek opgeofferd wordt voor een zeer beperkt voetballer als Frenkie de Jong , Die Frenkie heeft geen schot , verkrampt volledig als hij in de zestien komt . heeft bijna geen kopkracht en is vrijwel 1 benig , wat bleek tijdens het wegwerken tegen vvv.
Het mannetje .wordt hier dagelijks opgehemeld met als waarschijnlijk gevolg dat Donny op de bank zit . Als de voetballers om Frenkie heen goed voetballen , doet hij (een beetje ) mee, als diezelfde voetballers het laten afweten is Frenkie helemaal nergens . Hij maakt op geen enkele manier het verschil . Na 60 minuten tegen Standaard was hij helemaal op .Stond voorovergebogen uit te hijgen , kan dus het loopvermogen van een middenvelder ook niet aan . Terwijl hij voornamelijk balletjes breed geeft en kaatst.
Ziet niemand dan hoe schandalig dat eigenlijk voor Donny is . Die kan namelijk wel voor extra stootkracht zorgen en er loopt Ajax bloed door zijn aderen .Hij doet er alles voor en wil ook niet stiekem naar Barcelona of een plek op het middenveld .
Zien jullie zg Ajax supports dat niet !!
Ongelofelijk waar is Ajax mee bezig zeg !
4 -15
Moutoni
Troll
0 0
CruyffFootball
Van Beek inderdaad. Die speelt in Rotterdam.

Zodra het over Frenkie gaat begin jij te typen met trillende vingers en raak je van slag.
2 0
jaripettersson
Echte Ajax jongen 'van Beek'...
3 0
CruyffFootball
Mooi he.
0 0
3*stars*3
Ok, jij bent duidelijk geen fan van Frenkie.
Dat hij geen koopkracht heeft is onzin want toen hij als CV speelde, won hij veel kopduels.
Zelfs van Weghorst.
Hij speelt nu weer een paar potjes op jet middenveld en gaat zich nog verder doorontwikkelen.

Met Donny komt het ook wel goed want seizoen duurt lang en we hebben iedereen nodig.
Klopt dat Donny een clubjongen is maar dat telt gewoon niet.
De beste moeten gewoon spelen en Ten Hag ziet momenteel meer in Frenkie.
4 0
AgeM
Je zegt het precies goed ! Hij heeft "koopkracht"
0 -1
Cruijff72
Wat frenkie speciaal maakt is hoe makkelijk hij om zijn as draait. Hierdoor draait hij zich heel makkelijk vrij. In combinatie met zijn goede techniek, snelheid (ook op de eerste meters), spelinzicht en toch meer dan behoorlijke duelkracht (voor dat type speler) maakt dat hem wel degelijk een uniek talent. Overigens heeft hij een prima schot in de benen. Kijk maar ff wat beelden jong ajax terug.

Dat neemt niet weg dat hij idd in de eindfase bepalender moet worden. Iets wat van de beek veel meer heeft.

Ik vind ook dat vd beek moet spelen. Alleen al omdat dat type speler belangrijk is op het middenveld. Zeker nu met het gebrek aan diepgang voorin. Maar jij gaat nu wel heel erg voorbij aan de kwaliteiten van frenkie de jong.
3 0
altijdwelwat
Nog 2 van dit soort potjes , en Barcelona wil ook heel graag dat je bij Ajax blijft. Het is bij vlagen verschrikkelijk stijlvol als hij de bal heeft, maar het is uiteindelijk toch vooral Pieter Post voetbal. Tien meter dribbelen om vervolgens een pass te geven van 5 meter, doe het andersom en je bent al een stuk effectiever.
3 0
Dennis1964
Hij moet nog veel leren. Heel veel leren. En dan over 2 jaar een mooie club in Spanje bijvoorbeeld.
1 0
Freddy Al
Frenkie was niet in grote doen,geeft af en toe passjes die slim en bekeken zijn maar doet dat wel eens met te weinig vaart waardoor er (bijna ) balverlies ontstaat.
Duidelijk is dat die jongen echt kan voetballen maar hij moet wel kordater en feller spelen op het middenveld, kan komen omdat hij nog niet helemaal op zijn topconditie zit.
1 -2
Ar
Op basis van vandaag zou ik die 50 miljoen pakken.
4 -7
JordyAjacied
Nu hij zijn plekje op het middenveld bemachtigt heeft wilt hij eigenlijk pas zeggen dat hij blijft. Waarschijnlijk speelde dat dan ook een hele grote rol voor hij een ja woord zou geven.
1 0
Mazraoui
Marc haal nog maar even een Braziliaans wonderkind voor op de flanken. Dank je
9 0
CruyffFootball
Doet zijn ding als controlerende middenvelder.
Al zit er veel meer in, wat er op deze wijze niet uit gaat komen. Moet veel dichter bij de spits en buitenspelers komen te spelen.
2 0
ST
Tegen Kiev:

————— Onana —————
Mazraoui - De Ligt - Blind - Nico
Vd Beek - Eiting - De Jong
Tadic - Huntelaar - Ziyech
6 -1
BlancoKanu
Schone ipv Eiting. De rest ben ik het mee eens
1 -3
Middenweg401
Goed zo. Weinig op aan te merken.
Invulling is natuurlijk alles (beurtelings vrije rol van de beide niet pure buitenspelers).

Eventueel Blind op 6 en Wöbertje LCV.
1 -1
Youri08
Blind is te traag voor op het middenveld. Laat die fijn vanuit CV het spel aansturen.
0 -1
3*stars*3
Blind als “6” was geweldig in 16/17 en werd uitgeroepen tot speler van het jaar.
Daley is een intelligente speler en kiest constant goed positie, waardoor hij zijn gebrek aan snelheid kan camoufleren.
Ik hoop dat Wöber snel weer zijn vorm kan pakken van vorig jaar en dat hij naast De Ligt komt te staan.
Blind op “6”.
1 0
ST
Eiting kan net wat meer brengen op het middenveld denk ik dan Blind.
0 0
14Abdelhak14
Fantastische speler en gelukkig zit zijn carriere er nog niet op na die aanslag vandaag.
Over zijn spel van vandaag valt weinig meer te zeggen dan hij zelf doet hier. Zeer scherpe analyse.
2 0
AgeM
Ten koste van Donny vd Beek !!
0 0
Champy
Pfff jaa inderdaad.... echt zo'n smerige aanslag
2 0
Michels
Pfff, die jongen had z'n enkel wel kunnen breken... Heb zelf een verbrijzelde enkel gehad. Nooit meer op m'n oude niveau kunnen spelen. Doet me nog steeds pijn als ik dat soort aanslagen zie...
2 0