Ajax duidelijk: 'Neres is niet te koop'

BVeenstra, 08-08-2018 om 07:45, 22337 views, De Telegraaf |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Nadat AS Roma eerder een bod op Ajax-middenvelder Hakim Ziyech afgewezen zag worden, zijn de Romeinen er nu ook niet in geslaagd om David Neres weg te kapen bij Ajax. De Italiaanse topclub zou een bod van veertig miljoen euro hebben gedaan op de Braziliaan, maar kreeg van Ajax te horen dat de aanvaller niet te koop is. Dit schrijft De Telegraaf woensdagochtend.

Bij AS Roma wil men graag nog een buitenspeler toevoegen aan de selectie. Eerder was men dichtbij het aantrekken van Malcom, maar hij vertrok op het laatste moment naar FC Barcelona. Inmiddels hebben de Italianen haast, want de transfermarkt in Italië sluit over ruim een week al.

De Telegraaf schrijft nu dat Neres niet te koop is. De krant wijst er daarbij op dat directeur spelersbeleid Marc Overmars al meerdere malen aangaf dat er op Hakim Ziyech na niemand meer mag vertrekken. Voor Ziyech staat 'de deur nog op een kier', zo valt te lezen.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Superman
NIET verkopen, hebben we geen goeie vervanger voor!
1 0
BarAjax
Neres moet blijven en AJAX moet niet eens om de tafel gaan zitten om te onderhandelen. Met geen enkele club.

Onze één na beste winger. Is super goed aan het ballen gegaan. Privé ook lekker aan het ballen met die Duitse chick en dat komt hem ook ten goede natuurlijk. Heeft het naar zijn zin, dat zie je.

Gewoon houden Marc. Volgend seizoen of over 2 seizoenen voor minimaal 40M de deur uit.
0 0
eros
Als ze hem dan ook op zijn eigen plek op links neerzetten, zal hij een stuk beter uit de verf komen.

Ik vond gister nogal wat rammelen aan de opstelling. Maar dat kan ook komen doordat men nog moet wennen aan elkaar en omdat t warm was. Maar hoe kan je een 2-0 voorsprong, met grote kansen op 3-0, nog uit handen geven? T zal toch niet weer t struikelblok worden? Dan moet ten Hag gewoon weg!
0 0
Joseph
Er gaat nog een flinke smak naar zijn vorige werkgever, Neres moeten ze dus lekker houden.
0 0
Fredschuit1
Als Ziyech vertrekt zou ik is bij Carcela aankloppen.
2 -6
Redrum
Als Roma gisteren heeft gekeken dan hoeven we niet bang meer te zijn voor een nieuw bod.
2 0
JanTa
Roma komt echt niet kijken op basis van 1 wedstrijd, ik denk dat ze hem al een enige tijd aan het volgen zijn. Dat volgen zal nu nog wel een tijdje doorgaan, Marc is er duidelijk in, Neres is niet te koop!
0 0
Bensco
Ik riep het gisteren al maar ik doe het nu nog eens: eerst dacht ik dat het goed was voor Ajax als Ziyech zou blijven maar nu denk ik dat het juist voor Ziyech goed is om te blijven. Iedereen leefde weer in euforie naar 1 goede wedstrijd van Ziyech maar nu over 3 wedstrijden gezien zie je weer dat hij nog steeds teveel leeft op wat goede momenten. Hij moet echt constanter gaan worden in zijn prestaties, zeker met zijn talent en leeftijd.
4 0
DonAdam
Ziyech wordt momenteel niet goed gebruikt. Er worden hem vaardigheden toebedeeld die hij niet heeft. Hij is een hele goede box-to-box middenvelder, hij heeft een enorm loopvermogen, ontoombare inzet en een fijne techniek, maar hij is geen tien voor in de kleine ruimte. Je ziet aan hem, dat als hij iets in zijn hoofd heeft, hij dat uitvoert. Hij heeft niet de rust om in de drukte een andere oplossing te zien en uit te voeren. Gisteren bv had hij een keer de mogelijkheid om Neres aan te spelen op links, maar hij wilde zichzelf vrijspelen, waarschijnlijk vooor een schot, dus zag hij Neres niet vrijstaan en ging hij door in zijn actie. Ik denk dat Frenkie, Donny, Schone en Tadic beter zijn op 10 dan Ziyech, omdat ze sneller denken.

Zoals je vast begrijpt is Ziyech in mijn ogen een flankmiddenvelder in een systeem met de punt naar achter.

Ik prefereer overigens een middenveld met de punt naar achter met Donny en Ziyech op de flanken en Blind als CM.

edit: dit is trouwens ontzettend offtopic;)
3 0
ETM
Ik ben het met je omschrijving van Ziyech zeker eens. Ziyech is ook wel apart, zit tussen een middenvelder en een aanvaller in.
0 0
Minsc
Hou nou eens op met die 'punt' flauwekul; gewoon 3 middenvelders die aanvallen en verdedigen en elkaars taken overnemen.
0 0
marrene
Roep ik al maanden. Zeker een middenveld met Frenkie en Schöne daarnaast is idioot. Alle 3 willen ze de bal in de voeten. Niemand die diep gaat. Donny was vorig jaar diverse malen doorslaggevend omdat hij in de zestien kwam. En verdedigend zijn deze 3 heel matig. Laten de tegenstander enorm veel ruimte. Tegen clubs als Bayern, Barca, real en Man.C. wordt je met dit middenveld afgedroogd.
1 0
Gooseman
Of hij nu rechts of links staat. Meeverdedigen zal hij toch moeten doen. Liet zijn man meerdere keren lopen. En werkelijk geen enkele actie lukte. Werd eruit gelopen op snelheid.
1 0
Genant
Ajax mist pure snelheid en diepte.
2 -1
RayJordaan
Helemaal mee eens! Zowel Neres als Tadic hebben niet de vereiste snelheid voor spelers die aan de buitenkanten spelen. En wat er op de bank zit en wat er bij Jong loopt is helaas niet goed genoeg. Vleugels zijn dus helaas zwak bezet.
0 -4
DavidFerr
Hahahaha, vleugels zijn zwak bezet.

Tadic gaf gisteren een assist en scoorde zelf ook nog. De klasse straalt er bij Tadic van af. En Neres was vorig seizoen onze mvp.
2 -1
RayJordaan
Ja en wie heb je achter Tadic en Neres dan? Labyad?? Laat me niet lachen, dat is in niets een linksbuiten voor een 4-3-3..

Johnsen moet eerst maar eens leren om de rechtsback van Helmond Sport 8x tureluurs te spelen en overzicht te houden na zijn acties.

Dan blijven Bandé, Cerny en wellicht nog Kühn over, en ik kan nou niet met volle zekerheid zeggen of ze het vereiste niveau hebben of zullen halen om het eerste van kwaliteit te voorzien..
1 0
Ajacied0591
Kunnen we noa lang niet schminken en opsturen ?
0 -3
Gooseman
Dan zul je hem eerst een paar xtc pillen moeten geven voor de gelaatsuitdrukking.
0 -4
Redrum
Nou ja, ik weet niet of je wel eens xtc gebruikt hebt, maar dan kijk je niet zo uit je doppen hoor :p Neres lijkt me eerder een man die elke dag 3 valiumpillen slikt bij het ontbijt.
2 0
Vlieske
Ten hag mag ook nog wel te koop
2 -12
Afca85meer
Begrijpelijk. Ik zie liever niemand meer gaan. Ik vind het namelijk nu nog niet overtuigend wat we laten zien. Alle kwaliteit zou ik daarom binnenhouden.
2 -1
Just_wes
Wel raar (voel je niet meteen persoonlijk aangevallen) na de wedstrijden in de vorige voorronde was iedereen lovend. Nu lees ik echter dat het allemaal niet goed is. Belangrijkste is dat we de CL halen. Hoe maakt niet uit. De kwaliteiten hebben we geef het wat tijd.
2 0
pablofranka
Als je hem niet verkoopt is prima, maar zet hem dan wel gewoon waar hij een heel seizoen geweldig heeft gespeeld.... op rechts dus.
7 0
marco1972mb
Zo is dat,iedere speler hoort op zijn beste plek te staan.
En als die een mindere dag heeft gelijk wisselen.
0 0