Dekker tekent een contract tot 2020 bij AZ

FinnDekker, 08-05-2018 om 15:20, 9151 views, AZ |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Vince Gino Dekker vervolgt zijn carrière definitief bij AZ. Eerder was al bekend dat een overstap naderde, maar nu is de deal officieel beklonken. De linksbuiten heeft een verbintenis getekend tot en met de zomer van 2020, waar nog een optie van een extra jaar bij zit. 

Dekker begon al op jonge leeftijd bij de jeugdopleiding van Ajax en stroomde vaak gemakkelijk door naar de volgende lichting. In 2016 maakte de linkspoot zijn debuut in het betaalde voetbal bij Jong Ajax in de Jupiler League. Voetballen bij de beloften deed Dekker in totaal vijftien keer, waarin hij drie keer het net wist te vinden. 

De afgelopen maanden kwakkelde Dekker met een ernstige knieblessure, waardoor de aanvaller bijna het hele seizoen langs de kant stond. Sinds een paar weken was Dekker weer terug in de selectie van Michael Reiziger. Dekker sluit na de zomerstop aan bij Jong AZ. De beloften van de Alkmaarders komen eveneens uit in de Eerste Divisie.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
didierajax020
Off: Iemand info over dat Kluivert is teruggezet naar Jong? Ik las een bericht op Instagram, maar er iets achter zoeken hoeft niet direct uiteraard. Zijn Instagram Stories bevestigen wel dat hij met spelers van Jong is.
0 0
Mikes
Zou Ajax niet gewoon zonder alle potentiële internationals trainen? En dus veel spelers van jong ajax bij 1??
0 0
lf87
Kan best, Schone zit vgm ook al in Ibiza (zijn insta story)
0 0
Ajaxamsterdam0485
Zag het ook al ja, zou ik een goede zet vinden
2 0
mgtow
Her en der hoor ik AZ'ers roepen dat ze mee willen strijden voor de top 3 en dat structureel. Moet je niet aan komen schijten met spelers als Dekker natuurlijk.
0 0
altijdwelwat
Gaat als pure opvulling voor Jong die kant op, hebben met Idrissi en Boadu betere opties.
0 0
KingJames23
Er is in Nederland geen top 3 maar een top 2.
3 0
Dexy
Veel succes bij AZ, Vince!

Ben benieuwd of AZ hem echt als toekomstige linksbuiten ziet, of dat ze hem gaan omvormen tot linksback (een beetje wat ze met Haps ook gedaan hebben destijds).
2 0
Ar
Hoop dat ie kan verassen bij AZ.
Persoonlijk vind ik het jammer dat Ajax hem nu, in dit stadium, laat gaan.
Met spitsen als Sierhuis zijn buitens als Dekker en Nunnely uiterst nuttig.
0 -2
eros
Geen Ajax niveau. Leuk spelertje voor AZ.
0 0
Mikes
Kwam te kort voor Ajax, in mijn ogen komt hij ook te kort voor AZ, maar veel succes gewenst. Mooie voorzet heeft hij wel, maar mist veel snelheid.
3 0
lf87
Veel succes gewenst voor hem!
0 0