Sinkgraven: 'Richt mij op volgend seizoen'

BVeenstra, 29-11-2017 om 07:00, 6565 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Ondanks het feit dat Ajax de verwachting uitsprak dat Daley Sinkgraven er drie tot zes maanden naast staat, en dit seizoen nog zijn rentree zou kunnen maken, lijkt de linksback zich al te focussen op de volgende jaargang. De linksback, die van nature middenvelder is, is opnieuw geblesseerd aan zijn knie en zal woensdag geopereerd worden.

'De verwachting is dat ik minimaal drie maanden nodig heb om terug te keren', vertelt Sinkgraven tegenover De Telegraaf, waarna hij niet te enthousiast wil zijn. 'Maar ik richt me in principe op volgend seizoen. Alles wat eerder komt, is mooi meegenomen.'

Overigens laat Sinkgraven zich niet in Nederland opereren. 'Ik ben nu in Augsburg. Vaclav Cerny is hier geopereerd en Klaas-Jan Huntelaar heeft uit zijn Schalke 04-tijd ook goede ervaringen met dit ziekenhuis.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sjaakie
Weg er mee, met die loser. Die heeft al 3 jaar een "eerlijke kans"gehad! :-(
0 0
Freddy Al
Het zou mooi zijn als hij toch een jaar verlenging krijgt om een eerlijke kans te maken.
1 -1
Babayaka
die is klaar bij ajax. Elke speler die zwaar geblesseerd raakt bij ajax komt nooit meer op niveau.
0 0
Turbo
2 nieuwe backs halen in de winter. Sinkgraven kan dan volgend seizoen de strijd aan met de nieuwe linksback. Op rechts hebben we sowieso een basiskracht nodig die niet met knikkende knieën over de middenlijn komt.
0 -1
Ozymandias
Inderdaad, ik ben een fan van Sinkgraven maar gezien zijn blessuregevoeligheid is het noodzakelijk dat Ajax een tweede basiswaardige linksback heeft. In de Eredivisie loopt in ieder geval geen geschikte linksback rond dus hij zal uit het buitenland moeten komen. Trouwens hoop ik dat Bakker tot de winterstop bij de selectie van het eerste wordt gehaald.
1 -1
NouridolbergNeres34
Ik hoop voor daley dat hij weer helemaal goed hersteld na de operatie en terug kan komen op niveau, eindelijk hadden we in hem een aanvallend ingestelde back die goed aan de bal is. Zo klote dit voor hem.
0 -1
johnd
Wat een rotnieuws...

Snap trouwens niet dat hij dit zegt, toen Zlatan geblesseerd raakte zei hij basically, zie jullie in een paar maanden, die fighting spirit zou nu niet misstaan.
0 0
martin1234
Ik denk dat juist te snel willen terugkomen vaak het probleem is met blessures.
1 0
3*stars*3
Zlatan is een leeuw ofzo ;-)
1 0
Tscheu
Ik vrees met grote vrezen...
1 0
3*stars*3
Toen Cerny geblesseerd raakte, plaatste Sink nog wat op social media voor Cerny en een maand later dit...Zo zonde en een mentale dreun

Was er iemand bij tijdens Ajax-Gladbach want weet niet of het te maken heeft met dat kut gras?
1 0
Bensco
Het is wat mij betreft wel over en uit. Ik zou aankomende zomer proberen om zo min mogelijk verlies op hem te maken en hem te verkopen.
1 -4
Frankkie
waar slaat dit nu op? deze jongen heeft altijd alles voor Ajax gedaan, werd als een speelbal gebruikt op diverse posities, dan laat je zo'n jongen toch niet vallen?
Hij heeft veel blessure leed gehad, maar is wel van waarde wanneer hij fit is, dus inversteer je in zo'n jongen.
2 -1
Pierre Heno
Zat de voetbalwereld zo maar in elkaar Frankkie. Die tijd is helaas al lang voorbij, óók bij het huidige Ajax waar het de laatste jaren ook hoe langer hoe meer om 't geld gaat. Voetbal is bijzaak geworden lijkt het wel. Laat staan eervol omgaan met je spelers.
1 0
martin1234
Die spelers die dan is 'actie is min reactie' op een zelfde manier omgaan met de club.
0 0
Bensco
Hij heeft nog 1 jaar op zijn contract deze zomer. Bovendien is die al lang voorbij gestreefd door anderen op zijn eigenlijke positie als linkshalf. Ajax moet gewoon een fatsoenlijke linksback gaan halen en niet meer gaan gokken op de inzetbaarheid van Daley. Zo werkt de voetbalwereld nu eenmaal.
1 0
Michelinho
Het is hard, maar waar. Drie keer langdurig uitvallen met dezelfde kniekwetsuur, dan ben je wel klaar op dit niveau. Kijk naar Kishna.
2 0
RaynoFischer
Ik begrijp de twijfels wel, je hebt ook niet veel aan iemand die om de paar weken geblesserd is.
Laten we eerst maar afwachten hoe hij terugkomt
0 0
Labrador
Wat ongelofelijk triest voor hem . Hopelijk hersteld hij snel
14 0
Ruff Rhythim
Hopelijk herstelt hij zodanig dat hij het fysiek nog aankan om voor Ajax te spelen.
3 0
Labrador
Dat ook. Hij is wel van glas
1 -1