De Wit, Sierhuis en Doekhi trainen met Jong

BvdPloeg, 06-01-2017 om 11:07, 15922 views, Ajax Showtime |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Kaj Sierhuis, Dani de Wit en Danilho Doekhi maken bij Ajax de volgende stap in hun ontwikkeling. Het drietal speelde en trainde voor de winterstop nog bij Ajax O19, maar na de winterbreak staan ze dagelijks bij Jong Ajax op het trainingsveld.

Sierhuis maakte reeds zijn debuut in de Jupiler League en maakte bovendien al een doelpunt, De Wit en Doekhi wachten nog op hun eerste minuten. Normaal gesproken zullen de drie A-junioren de meeste wedstrijden wel gewoon met Ajax O19 meedoen, maar Marcel Keizer kan de talenten in ieder geval dagelijks aan het werk zien.

Doekhi, Sierhuis en De Wit hebben alle drie een contract bij Ajax. Laatstgenoemde tekende vorig jaar tot de zomer van 2018, Doekhi en Sierhuis hebben een verbintenis tot 2019. Door het vele doorschuiven van talenten en de optie in de Eredivisie om meer dan achttien spelers in de selectie op te nemen, deed Keizer ook voor de winterstop al geregeld een beroep op A-jeugd. Justin Kluivert maakte zelfs al de stap naar het eerste elftal.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com) 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
superman0313
Leuk voor die jongens, maar gaan allemaal niet het eerste halen. Wellicht een klein kansje nog voor Sierhuis, maar schat op dit moment in dat ook hij tekort gaat komen.
1 -5
FlyingDutchMan
Moeilijk te zeggen, zijn alledrie twijfelgevallen. Spannende jaren voor hun @ ajax
1 -1
Bram410
De Wit zal toch nooit het eerste halen?
1 -2
ram
Dat dachten velen ook van Clement. Maar dat is nu misschien wel de beste linksbuiten die we hebben. Gewoon lekker laten ontwikkelen die jongens.
2 -1
AmSTERdamzuid
Clement slimme speler ,Gogme
0 0
Chesterson93
Da's een grap, toch?
0 -2
ram
Nope
0 0
kevinyounes11
oh is Clement linksbuiten, ik heb dat er nog niet uift kunnen halen
0 -4