Gerucht: 'Schuurs op radar van Liverpool'

GinoHaverkamp, 01-11-2020 om 00:05, 8487 views, Daily Mirror |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Liverpool zou nadrukkelijk de ontwikkeling van Perr Schuurs in de gaten houden. Dat meldt de Daily Mirror zaterdagavond. Volgens dat medium is manager Jürgen Klopp erg gecharmeerd van de centrumverdediger. 

Klopp is 'onder de indruk' van de prestaties van de twintigjarige Ajacied dit seizoen. Hij zag Schuurs in oktober spelen tegen Liverpool (1-0 nederlaag voor Ajax) en de jongeling maakte in dat duel een goede beurt bij de Duitse succestrainer. Sinds die wedstrijd volgt Liverpool, de regerend landskampioen van Engeland, nadrukkelijk de verrichtingen van Schuurs in het shirt van Ajax.

Hoeveel Schuurs moet kosten, is niet bekend. Transfermarkt schat zijn transferwaarde op zo'n negen miljoen euro, maar Ajax zou in het geval van een concreet bod het veelvuldige vragen. 

Schuurs, die wordt vergeleken met een jonge Virgil van Dijk, was als zeventienjarige speler van Fortuna Sittard eerder al eens op proef bij Liverpool. Toen kwam het niet tot een transfer, waarna Ajax toesloeg en hem naar Amsterdam haalde.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VinAmsterdam
strik erom heen...wegwezen!
0 0
Joker
Prinses geen skippybal raken en dan maar hakjes geven en tapdansen..

Samen met Martinez dramatisch....
11 tegen 9
0 0
Van Reenen
Die uitspraak heeft Klopperdeklop toch ook eerder kunnen uitspreken? Nee,moet nu gebeurennadat ze tegen Ajax hebben gespeeld. Nu loopt Schuurs met zijn hoofd en de wolken en denkt dat hij al bij Liverpool speelt. Lekker als Ajax over een paar weken naar Liverpool moet voor de CL.
0 0
Joodhannus73
Misbruik maken van een totaal verkeerde hype. Verkoop hem voor 50 miljoen als de nieuwe Virgil van Dijk en haal voor 15 miljoen een nieuwe Sanchez uur Zuid-Amerika op...
0 0
DiAngelo
Fakenews, ze zijn maar wat blij met Schuurs achterin, het is n zwakte bij Ajax, hij heeft al zoveel moeite met zijn eigen man, dat rugdekking geven of knijpen m ook al niet meer boeit. Snap wel dat Ten Hag m laat staan, dat zou de manier zijn om t te leren, ik vrees tegen beter weten in.
0 -1
Sterspeler
Dat het een groot talent is valt niet te ontkennen. Maar hij is momenteel veel te grillig. En dat hij nu grillig is, komt Liverpool goed uit.

Van Dijk was ooit ook grillig.
0 0
onderkantlat
ruildeal met virgil
0 0
louis60
Ha ha ha
0 0
Turbo
Mooi compliment voor hem. Krijgt behoorlijk wat kritiek hier, waarvan een aanzienlijk deel ten onrechte wat mij betreft. Blind is op dit moment een grotere liability achterin dan Schuurs. Zou verstandig zijn om Daley naar de 6 te schuiven en te kiezen voor een iets sneller centrum met Martinez op die plek en Timber als back-up voor beide CV plekken.
0 0
Afca85meer
Mee eens. Sinds zijn hartproblematiek is Blind niet meer de Blind zoals hij was. Het is nog steeds een goede speler maar maakt wel vaker foutjes dan hiervoor en komt met name verdedigend kwetsbaarder over dan in het verleden.
0 0
ajaxwestland09
Hahaha schuurs nou laat hem maar eerst 2 seizoenen bij ons meedraaien
0 0
milan-jantje
Prima 30 a 40 miljoen vragen en dan kijken wat ze zeggen.
1 0
Joseph
Hoe kan dat nou, eerst Owen en nu Klopp, Schuurs kan er toch helemaal niks van en speelde tegen Liverpool toch dramatisch?!
1 -1
Sterspeler
Potentie is niet hetzelfde als huidige kwaliteiten. Schuurs is absoluut materiaal om in het eerste te komen als basisspeler. maar je kan toch niet ontkennen dat hij de afgelopen tijd meerdere malen door de mand gevallen is?
0 0
Joseph
Gaan we dan de hele selectie er uit gooien? Nee hoor, hoogst overdreven die negativiteit rond Schuurs. Kwaliteit heeft hij zeker ook, dat zag je ook in de CL, het moet alleen constanter. Ajax trekt niet zomaar een betere CV aan, zeker niet met de potentie van Schuurs.
0 0
Sterspeler
Nee we gaan niet de hele selectie eruit gooien.
Schuurs moet vooral ED spelen. Miss tegen Kopenhagen. Maar achterin op CV vind ik dat Alvarez gewoon verder is. Daar kan een Blind of Martinez ook beter op bouwen, omdat Alvarez gewoon beter is in keuzes maken en beter (en ook harder) verdedigt. Plus hij is beter in de lucht. En dat is geen schande, want Alvarez is 22/23. CL moet je met een opstelling komen waarmee je punten pakt. Schuurs heeft kwaliteit, maar die kost op het moment punten.
0 0
Joseph
Alvarez? Die is nog trager dan Blind, heeft geen benul van positie, heeft een slechte timing en is veel zwakker aan de bal. Die moet in de opbouw dan alles aan Blind overlaten (Martinez kan al niet ivm het slechte opbouwen) en dan wil je niet op hoog niveau, dan zetten ze Blind vast.
Blind, Klaassen, Tadic, Promes.. die kosten ons ook punten als ze niet op een hoger niveau dan Liverpool gaan functioneren.
0 0
Sterspeler
Martinez heeft een prima inspeelpass. Zeker met Blind op het middenveld en 2 voetballende backs kan je gewoon met een Spaanstalige achterhoede spelen en blind op het middenveld.

Probleem is echter dat Klaassen nu uitvalt. Blind en Gravenberch zijn niet complementair aan elkaar.
0 0
Web
Dat gaat ook weer te ver
Schuurs heeft moeite met positionering daar gaat het telkens fout, en dat kun je zeker nog verbeteren, en hij is niet erg wendbaar, staar vaak vast
Maar kan er niets van, is onzin
0 -1
Van Reenen
Moet ook zijn; kan er iets van.
0 0
Joseph
Als ik de gemiddelde reactie op AS moet geloven, kan hij er maar weinig van. Ik vind zijn positionering nogal meevallen, het gaat alleen in de samenwerking nog niet goed. Dat heeft ook met Mazraoui te maken en de snelheid van Blind. Zijn grootste probleem is op dit moment zijn bewegelijkheid, maar dat is aan te leren. Ik snap wat Klopp en Owen zien in hem.
1 0
Ajacied33
Los of dit gerucht waar is of niet, wat zijn Ajax spelers toch enorm gewild wereldwijd. En terecht! Dit zal steken in noord Belgie en Rotje
3 -1
Concrete
Noord België??? Moet niet gekker worden met die Amsterdammers....
0 -2
Ajacied33
Voel je je aangesproken dan?
2 -1
RememberLitmanen
Al dat gezeik op schuurs...maar blind speelt echt slecht verdedigend de laatste paar wedstrijden. Als iemand de onervaren schuurs uitkapt is hij slecht, maar als iemand vrij inkopt naast blind is het een slecht centrum.
2 0
talent020
Vind het geen ideaal centrum, en ben meer gecharmeerd van Timber dan Schuurs, maar het is idd zo dat Blind laatste wedstrijden steken laat vallen
0 0
Engeltje
Liverpool, heren of voor het dames team?
0 -1
WeerDinges
Van Dijk werd ook pas echt goed vanaf een jaar of 25. Sommige spelers hebben wat meer tijd nodig dan een ander. Vind Schuurs zeker niet geweldig, maar dit is pas het eerste seizoen basis, en we zijn pas een wedstrijd of 10 onderweg. Niet te snel afschrijven die jongen en gun hem wat tijd. Tuurlijk, scheld ik hem ook verrot wanneer het punten kost in de heat of the moment. Maar de mate van kritiek op alles en iedereen slaat door.
3 0
ProfessorX
Jaap Stam kwam ook op lztere leeftijd pas door
1 0
Cruijffthebest
Voordat Schuurs naar een buitenlandse topclub gaat zal hij nog heel veel stappen moeten maken, want wat hij laat zien is soms echt heel droevig, ook gisteren weer tegen notabene Fortuna Sittard!!
0 -2
Dennis129
In tegenstelling tot 90% hier blijf ik zeer negatief over Schuurs. Ook gisteren tegen een zeer beperkte Spits van Fortuna amper een duel gewonnen. Geeft heel slecht rugdekking aan Blind als het moet.
Ik blijf het ondanks zijn fysiek slappe hap Vinden. Hij maakt nog steeds dezelfde fouten als een jaar geleden. Hij zal de aankomende maand echt verbetering moeten gaan tonen anders verdient Timber een kans. Sowieso vind ik Timber met zijn snelheid meer complementair aan Blind en zie ik meer potentie in. Desondanks in de winter nooit verkopen natuurlijk, want we hebben dubbele bezetting nodig.
11 -2
DrFootball
Timber boven Schuurs qua snelheid. Daar gaat het mis in jouw betoog.
0 0
Dennis129
Haha waarvgaarvhet mis dan? Voordat Schuurs is omgedraaid om Terug te sprinten heeft Timber er al 20 meter opzitten. Daarnaast anticipeert Schuurs Sowieso zeervtraag. Startsnelheid van Schuurs is zeer traag.
1 0
Hwb
Natuurlijk staat Schuurs bij Liverpool op de radar. Ze zouden hun werk niet goed doen als hij daar niet op de radar staat. Maar naast Schuurs staan er minstens 15 andere jonge talentvolle centrale verdedigers bij Liverpool op de radar.
2 0
Meerkoet
Mooi man en dan Aldeweireld terug halen ofzo
2 -1
Bjorn
Pfoe, ik schrik soms van zijn wendbaarheid en snelheid.
0 0
ajaxxcied4life
Ja daar heeft hij best een gebrek aan jammer genoeg
0 0
Kingoffdatoilet
100 miljoen
0 0
AlexIbarra
Pond
0 0
mgtow
Ik krijg de schurft van die roofengelsen.
0 0
rsvh88
Hahahahahaha... Ik snap echt soms niet wie scout bij zo een club. Morgen wilt Arsenal Alvarez nog hebben.. Begin er soms wel beetje moe van te worden dat Ajax spelers altijd maar worden weggetrokken, vaak ook snel. Gravenberch kan 100% volgend seizoen naar de top. Laat ons beetje genieten dan :( haha
3 -3
JanBiesbos
Ik zeg voor 18 miljoen inpakken en wegwezen Ajax heeft dat geld nodig die tribunes zijn nog lang niet vol!
0 -5
JOHANisGOD
En wie dan basis ipv Schuurs?
0 -2
fc Barcelona_ke
Timber of fosu mensah voor zachte prijs ophalen
0 -3
Ajax114
Kan niet waar zijn en als het wel waar is dan lekker verkopen voor een mooie prijs.
0 -3
Ajaxxxisdebeste
Niet iedereen is zo snel ontwikkeld als de De Ligt, Schuurs is zeker talentvol, maar moet nog stappen maken, nu brand iedereen hem te snel af na Atalanta. Hij komt er wel.
6 0
TOOL
Zoals hij nu speelt is hij niet goed genoeg. Dan vind ik dat je dus helemaal niet zou moeten spelen. Ajax moet zorgen dat ze de selectie op orde hebben en er moet een verdediger bij.
1 -1
Godenzoon24
Juist! En de vergelijking is niet gek. Van Dijk was op zijn 21ste nog bij Groningen en toen kozen wij nog vd Hoorn omdat v Dijk verdedigend niet zo goed was!
1 0
Ferd
Niet alleen Atalanta. Liverpool, Getafe, AZ en zo zijn er nog meer voorbeelden
3 -5
AJAXAFC1
Serieus hoe raar het ook klinkt maar op dit moment kan Ten hag echt elke opstelling neerzetten op het middenveld en aanval en ik ben het met hem eens, maar centraal Schuurs en Blind... dat is echt beneden pijl niet perse op de man zelf Blind is fantastisch en Schuurs heeft ook bepaalde waarde maar die 2 samen naast elkaar is gewoon echt geen goede combi door de snelheid alleen al met de fouten die schuurs nog maakt naar blind etc..
Zie graag een Bayern scenario bij ajax dat ze een snelle back of snelle verdediger omturnen tot cv zoals Alaba maar dan op ons level, anders kunnen we niet op 40 meter van de goal spelen
3 -3
Dennis129
Timber is die snelle verdediger die daar kan spelen.
Gewoon een kans geven
2 0
JOHANisGOD
Wauwww, jouw Nederlands.
Ik moest het drie keer lezen.
Maar ik ben er uit.

Schuurs schijnt een van de snelste spelers bij Ajax te zijn.
4 -4
milan-jantje
Idd laat iemand gewoon in zijn waarde of wordt schoolmeester en blijf hier lekker een eind vandaan.
1 -2
Clubliefde34
Ach laat hem in ze waarde joh, misschien heeft die wel dislectie of woont die nog niet zo lang in Nederland. Of hij is 11 dat kan ook.
3 -1
ProfessorX
Dit dus :)
1 0
Spectre
Daar wordt jammer genoeg door sommigen geen rekening mee gehouden, die voelen zich de aangewezen persoon om er iets van te zeggen..
2 0
echteajacied
Kom haast niet meer bij van het lachen
2 -6
mallerd
Wat een grap.
1 -4
Mikenick
Ruilen voor Virgil dan maar.
2 -2