Sky Duitsland: Dest 'wieder ein Thema' bij Bayern München

BartVeenstra, 14-05-2020 om 11:55, 3587 views, Sky |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Sergiño Dest is 'wieder ein Thema' bij Bayern München. Dat schrijft het Duitse Sky donderdagochtend. De rechtsback zou deze zomer graag een transfer maken naar een Europese topclub en daarbij zou hij een overstap naar Bayern München erg zien zitten.

Volgens Sky is Ajax op dit moment weer bereid om te praten. In de vorige weken was het stil rondom een mogelijke transfer van Dest naar Bayern München. De Duitse topclub had vanwege de coronacrisis namelijk bepaalde dingen op stand-by gezet en deze transfer kende op dat moment geen absolute prioriteit.

Sky schrijft nu dat alles op dit moment nog open ligt. De Duitsers deden in de winter al een bod van twintig miljoen euro op de verdediger. Dat bod werd toen echter afgeslagen door directeur voetbalzaken Marc Overmars. Ajax zou naar verluidt een bod van dertig miljoen euro verlangen voor Dest. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kingoffdatoilet
Als Overmars voor Dest meer dan 25 miljoen plus een leuk doorverkoop percentage krijgt heeft hij het weer fantastisch gedaan hoor
0 0
AlexLitmanen10
Onze Dest kijkt wel altijd een beetje hetzelfde ;)
Ik wens hem veel geluk bij Bayern als het doorgaat
0 0
ProfessorX
Jurien Timber vs Dest .

Dus Dest kan gaan voor 25 milj plus 15% doorverkoop .
1 0
Jan Doedel
Strik erom en wegwezen. Hij denkt blijkbaar al dat hij te goed is voor Ajax. Gauw afrekenen met Bayern en door. Dest zal niet gemist worden.
1 0
MankeNelis
Voor 30M twee strikken
0 0
CDS
Die jongen heeft best wel veel mee: snel, technisch goed, hoge handelingssnelheid. Zou zomaar een topper kunnen worden. ALs hij ze op een rijtje heeft / houdt in zijn hoofd tenminste (dat is nog de grootste twijfel).
1 0
AjaxDaniel
Voor 25 miljoen zou ik Dest altijd verkopen. Commercieel gezien is Dest natuurlijk wel heel interessant, dus dat is eigenlijk het enige nadeel wanneer je hem verkoopt.

Bayern slaat wel een grote slag dan commercieel gezien, die hebben met Davies en Dest dan een afzetmarkt van 400 miljoen mensen waar voetbal aan een sterke opmars bezig is.
1 0
Jornnn
Dest is natuurlijk geen echte Amerikaan. Tenminste, zo zien zij dat niet. Het is geen college kid met een vader die dagelijks achter de bbq staat. Ik vraag me dan ook af of hij commercieel wel zo aantrekkelijk is als dat jij schetst.
0 0
Lazell
Als het een van de beste voetballers van de VS ooit wordt zullen ze dat snel vergeten. En dat is niet zo heel moeilijk voor hem volgens mij.
0 0
Kingoffdatoilet
Hij staat nu al vrij hoog op de lijst beste Amerikaanse voetballers ooit. Zijn in iedergeval geen 100 voor hem. Hij heeft ook nog wel zo'n 10 tot 15 jaar voor de boeg. Genoeg tijd lijkt me
0 0
Mikee
Laat die Duitsers maar smeken Marc, fijn dat ze erachter zijn dat we niet ieder Jip en Janneke bod accepteren. Ookal is het een talent welke nog nat is achter z'n oren.
0 0
Ajacied33
Ajax vraagt 30 miljoen, Bayern biedt 20 miljoen. Lekker ertussen zitten met 25 miljoen en auf wiedersehen zeggen tegen Dest. Ik zou er niet heel rouwig om zijn als hij vertrekt
2 0
dianaajax
17.5 mln und die grusse
1 -2
Kingoffdatoilet
Ik zou niet weten waarom Ajax met 17.5 miljoen akkoord zou moeten gaan als er al een bod van 20 miljoen is geweest
0 0
MisterAFCA
“Dest zou graag een transfer naar een Europese topclub willen maken”... daar ben je niet goed genoeg voor is gewoon een eendagsvlieg in het rijtje tete, vd wiel en ga zo maar door. Kon dit seizoen bij de grote wedstrijden het tempo niet bijhouden en lag er fysiek na 70 minuten helemaal af. Ook een sleepbeweging op de middellijn met 8 spelers voor de bal, de bal bal vervolgens verliezen, is Dest niet vreemd. Deze jongen liep al met een air op het veld alsof hij een gearriveerde speler is. Naar mijn idee ook een grote reden van dat genadeloze pak op zijn flikker van Tadic tegen Heerenveen. Compleet terecht overigens.

Als je er in topwedstrijden na 70 minuten afligt (is op zijn leeftijd niet vreemd overigens al zou hem dat wel wat bescheidener moeten maken) soms heel stom en onnodig balverlies lijdt en je dan niet snapt dat je nog heel
Wat te leren hebt, dan begrijp je er volgens mij nog niet zoveel van.

Dus als de bedragen kloppen lekker je winst pakken. Alles is winst want twee jaar geleden wist Ajax nog niet eens of ze hem een contract wilde geven en zoals hierboven gezegd, Ihattaren (of hoe je dat ook schrijft) ophalen en dan breng ik hem op de fiets weg.
2 0
Sampaoli
Groot talent en een back die perfect bij ons voetbal past, zou bijzonder jammer zijn om hem na één seizoen te zien vertrekken.
30 miljoen is de vraagprijs en mochten we dat krijgen is dat een klapper. Het wringt echter wel dat jeugdspelers Ajax veelal zien als opstapje en de eerste beste kans pakken om dat opstapje te gebruiken.
Ajax steekt veel tijd, geld en energie in de opleiding van deze jongens en de club wordt daar amper voor beloond. Als we eigen jeugd niet langer vast kunnen houden is aansluiten bij (sub)top een utopie, want met aankopen komen we er niet en de opleiding is goed maar kan geen 5 basiswaardige toptalenten blijven produceren jaar op jaar.
0 -1
Lazell
Normaal gesproken eens. Maar dit soort bedragen heeft Ajax nodig om te groeien. Zeker met Mazraoui, Timber en eventueel Veltman zijn we meer dan prima voorzien voor die positie en zou ik er totaal niet rouwig om zijn in dit geval.

Ben ook nog niet overtuigd van Dest. Op dit moment een blinde draver, ziet er spectaculair uit maar aanvallend geen rendement en verdedigend niet intelligent qua weten wanneer je moet opstomen/positioneel gezien. Natuurlijk kan dit komen, maar dit vereist ook inzet en inzicht. Ik twijfel bij beide bij Dest.
0 0
Joseph
Zou toch mooi zijn als het lukt om 30 miljoen voor Dest te krijgen, daar kan je Ihattaren wel voor binnen halen. Heb je het team opeens flink versterkt met het vertrek van Dest!
1 0
Jan Doedel
Zo dat zou idd geweldig zijn!
0 0