Ajax-target Bergwijn verlengt bij PSV

ThijsZwagerman, 16-08-2019 om 20:55, 6280 views, PSV |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Steven Bergwijn heeft zijn contract bij PSV verlengd tot de zomer van 2023. De aanvaller werd deze zomer veelvuldig in verband gebracht met een overgang naar Ajax, maar tot die gevoelige transfer gaat het nu dus niet komen.

'Dit is de juiste beslissing', zegt Bergwijn op de website van PSV. 'Er waren andere opties, maar uiteindelijk moet alles passen. Voor mij, maar ook voor PSV. En de uitkomst is dat ik hier blijf. Met veel plezier en met veel vertrouwen.'

Ook de technisch manager van PSV, John de Jong, is content met de contractverlenging van Bergwijn. 'De relatie tussen PSV en Steven is dermate goed, dat we met het management open over alles hebben gesproken. Dit is het resultaat van een goede samenwerking. We zijn er vanzelfsprekend heel erg trots op dat we Steven kunnen behouden.'

Denk jij dat Hakim Ziyech en Dusan Tadic scoren op bezoek bij VVV Venlo? Zet in en krijg 3,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
geronimo
"Ze zijn trots dat ze hem hebben kunnen behouden"

Was er dan serieuze belangstelling voor hem?
1 0
Redrum
Nee, anders was hij wel weg geweest. Die kerel had echt geen enkele intentie om te blijven, maar alleen Sevilla kwam langs en die wilde absoluut niet betalen wat psv vroeg.
1 0
donpedroh
Is echt niet beter dan Promes, Bergwijn zou bij Ajax ook niet direct in de basis staan. En die lampies maar 40 miljoen vragen. Wij zijn beter af met Quincy, die komt er nog wel.
0 0
jaribombari
Gelukkig hebben we hem niet gehaald.
1 0
altijdwelwat
Ik hoor al 3 jaar dat de hele Europese top achter hem aanzit , maar ondertussen heeft hij al 5 keer verlengd bij PSV. Er is geen club die +30 miljoen uit wil geven voor deze jongen, gelukkig wij ook niet.....
1 -1
Michels
Prima! De enige reden dat hij eventueel bij Ajax in de belangstelling heeft gestaan is omdat het een Nederlander is. Verder is het een goede voetballer hoor (een beetje een rommelaar, maar geen verfijnde speler met hoge handelingssnelheid), maar zal nooit wereldtop worden. Ik denk dat Ajax eigenlijk hoger moet inzetten, qua talent. Maar het was toch leuk om die bezorgde PSV'ers hierover te horen! :-P
1 -1
Liam
Je wil naar de grote boze vijand maar die pakken niet door uiteindelijk. Vanuit het buitenland is er geen belangstelling van interessante clubs. Vandaar dat PSV zijn salaris, als dank, gaat verhogen.

Haha die club kopieert zelfs filmpjes van Ajax. Niet normaal.
4 -2
DarkDefender
Ik keek net de Telegraaf en zag Bergwijn staan met een psv shirt met achterop 2023. Leek me weer een kopie van wat Ajax met Ziyech deed. Maar goed wellicht is dat gebruikelijk hoor om het zo kenbaar te makne, maar het valt me wel op dat ze vaak naar ons kijken.
1 0
Redrum
Psv kopieert ongelofelijk veel van ons, behalve ons voetbal dan natuurlijk. Want daar hebben ze simpelweg de ballen en de skills niet voor. Maar het is juist als psv origineel probeert te zijn dat ze hun meest gênante werk afleveren. Het filmpje dat ze gemaakt hebben om het bijtekenen van Malen kenbaar te maken is met ruime afstand het meest zielige filmpje dat ik ooit gezien heb. Met grote plaatsvervangende schaamte heb ik dat gedrocht zitten te bekijken. Een simpele B-acteur met een spraakgebrek die dan zogenaamd een gangster moet voorstellen ligt in een hangmat. Hij draagt een te strak kort broekje met één of ander fruitig motiefje en een psv-jasje dat hij half open heeft, waardoor zijn hangtieten en zijn bierpens zichtbaar zijn. Deze zelfde kneus heeft een vies paardenstaartje en draagt oorbellen. Naast de hangmat staat een kratje Bavaria en hij belt met iemand. Tijdens het gesprek somt hij even op wat voor toppers psv allemaal wel niet heeft rondlopen en dan vraagt hij of Malen al heeft bijgetekend. Nee? Nou, dat gaat hij wel even regelen dan. Vervolgens volgt er een ongekend pijnlijke face-time sessie tussen die B-acteur en Malen waarbij de zogenaamde gangster even opsomt welke helden er wel niet allemaal in de spits bij psv hebben gespeeld: Ronaldo, Romario, Nilis en nog één of andere Hans Gillhaus. Dit stukje zelfpijperij gaat werkelijk alle grenzen van schaamteloosheid te buiten.
0 0
MrPink
Mooi.
1 -1
FrankBeton
Mooi zo
1 -1
3*stars*3
Bergwijn doet mij momenteel denken aan Memphis, in beginfase bij Lyon.
Zijn beide kleine mannetjes maar te opgepompt.
Ogen daardoor lomp.
Bergwijn leek in alles uit te stralen dat hij klaar was in Eindhoven en graag naar Ajax wou.
Maar wel goed voor de Eredivisie dat zulke spelers nog ff blijven.
2 -1
Redrum
Beide missen ze sowieso overduidelijk intelligentie.
0 0
Schip
Haal Ihattaren. Die jongen heeft een balcontrole en beheersing die die van Frenkie matcht. Zo koel en balvast. Geen idee of hij een bal kan afpakken of arbeid wil leveren, maar anders heb je een nieuw toptalent.

Zag echt hele sterke momenten. Die kun je nu nog halen, als hij dat wil. Ook maar de vraag.

Edit opmerkelijk hoeveel minnetjes zonder reacties de naam ihattaren oplevert. Calimero gehalte hier is echt giga.
1 -6
Ferd
Ik was het helemaal met je eens. En toen verpestte je het door als een klein klein kleutertje te gaan jammeren over minnetjes. Kom op zeg, hoe oud ben je? 12, en een meisje? Wat kan jou een minnetje rotten?
0 -4
Schip
Goed dat je jezelf blijft Ferd :)

Zie Redrum. Jij leest er kennelijk een klacht in. Maar het is gewoon een constatering. Namelijk dat er hier niet objectief wordt gekeken naar talenten van PSV en dat daar een hoog eierschaal gehalte aan kleeft.

Eerst even koffie nemen, dan pas reageren.
0 0
Redrum
Hij benoemt alleen dat het opmerkelijk is dat blijkbaar veel mensen het niet met hem eens zijn. Nergens zegt hij dat hij het erg vindt dat hij minnetjes krijgt. Als je zo graag de grote volwassen jongen wil uithangen scheelt het wel als je begrijpend kan lezen. Als je dat niet beheerst kan je beter gewoon je mond houden.
1 0
ajaxdordtt
2 minnetjes vind je veel? Ben het verder met je eens, zou eerder Gakpo en Ihattaren proberen te halen dan Bergwijn. Denk dat je je minnetjes vooral krijgt door hem te vergelijken met Frenkie.
1 -2
de_pitbull
Gelukkig maar.
1 -1
RuffRhythim
Ik wens hem sterkte....
2 -1
fc Barcelona_ke
Ajax had wel lang belangstelling in Bergwijn. ik vraag me af waarom die Stengs niet werd genoemd als mogelijke versterking? ik denk dat stengs meer potentie dan Bergwijn en bovendien is hij wel goedkoop! stengs kost nu waarschijnlijk rond twintig miljoen euro!
0 -2
Ferd
Omdat Stengs te traag is, en simpelweg niet goed genoeg. Overschat spelertje. Categorie Larsson, Haps. Leuk voor een subtopper maar komt zwaar tekort voor de top.
3 0
VoorOnzePloeg
Ik weet 100% dat Stengs echt niet minder is dan Bergwijn.
0 -1
Ferd
ik weet 100% zeker dat Stengs wel minder is dan Bergwijn. Geen snelheid, en qua balbehandeling is Bergwijn niet heel veel minder. Bergwijn gaat verder komen dan Stengs.

Maar goed, Bergwijn wilde ik ook niet bij Ajax.
2 0
ST
Bergwijn wilde wel alleen Ajax wilde wel alleen als een van onze buitenspelers was vertrokken.
0 0
AFCAjax
voor hem geld dan ook hetzelfde.
1 0
BrandjeXL
Az verkoopt Stengs niet voor onder de 20 miljoen. Ze hebben net Til voor 18 miljoen verkocht.
0 0
Mokum31
Die is volgend jaar van ons
1 -2
Tecmessa
Ik wil Stengs niet, ik wil Boadu! Hoewel we natuurlijk wel spitsen genoeg hebben, maar vind dat die gozer een bepaalde klasse heeft.
2 -1
Ferd
Boadu, de volgende Alkmaarse hype. Kap toch eens met dat bord op schoot scouten van subtoppertjes.
2 0
Sterspeler
Vind hem totaal geen AZ type. Technisch. Sterk. Goed in positionering en snel. Spitsen als Altidore en Pelle hadden die kwaliteiten niet eens.
0 0
3*stars*3
Mino is zaakwaarnemer van Stengs.
Die gaat echt niet naar Ajax komen.
2 0
mvdk
Juist wel, want hij weet heus wel dat Ajax hem later voor de hoofdprijs verkoopt en hij flink kan cashen.
0 -1
Redrum
De kans om met dit fantastische elftal Europa League te kunnen spelen laat je niet zomaar schieten. Ik snap Bergwijn wel wat dat betreft. Dit psv verlaat je alleen maar voor de echte top.
0 0
Willem410
Ik ben erg benieuwd wat hij gaat verdienen.
2,5 miljoen per jaar?
Psv dat plots zijn salarisplafond los laat en spelers koopt van 15 miljoen euro (bruma) misschien in verhouding nog wel een grotere omslag als wat we bij Ajax zien.
Bij Ajax is het gedekt door gigantische verhoging van de inkomsten, bij psv ook? Of is het een wanhopige poging om ons bij te houden?
1 0
Redrum
Bij psv lijkt het allemaal één grote wanhoopsbedoeling te zijn. Daar zit echt totaal geen idee meer achter. Ze zijn totaal in paniek door Ajax en gaan nu gekke dingen doen. Een vervanger voor Daniel Schwaab halen voor 10 miljoen en dan een paar weken later Daniel Schwaab terughalen. Je zou bijna denken dat het een grap is. De realiteit is dat ze nu nog slechts twee spelers in de selectie hebben die in de toekomst geld op kunnen leveren. Toeval of niet: ze zijn beide opgeleid door Ajax.
3 0
GotnohairWedontcare
Is dat niet een beetje overdreven? Ihattaren, Gakpo en Lammers gaan misschien ook nog wel wat opbrengen in de toekomst.
0 -1
DeMeervanweleer
Ihattaren wordt een hele grote ben ik bang van wat ik nu al van hem gezien heb op zijn 17e! Bergwijn is best een goede voetballer, maar geen wereldtop denk ik.
0 0
Redrum
Ja dat is waar, daar had ik even niet aan gedacht. Ik dacht alleen aan de huidige basis. Maar goed, we moeten nog maar zien wat er van die talenten terecht komt. Psv heeft genoeg grote beloftes compleet weten te verprutsen.
0 0
Cello
Buiten dat....maar eventuele toekomstige transferopbrengsten van talenten Gakpo, Ihattaren en mogelijk Lammers hangen ook samen met de prestatie's van PSV en het niveau waarop dat gebeurt. Kijk maar naar Ajax....tot het jaar van de EL finale kwam de hoogste transfer geloof ik ook niet boven de 30-32 mio uit.... Sanchez ging voor 35 en dit seizoen weten we voor wat De Ligt en De Jong zijn vertrokken. En daar zie ik het goede presteren in de CL toch echt als grote factor in naast hun individuele talenten.
0 0
Redrum
Absoluut, spelers worden pas echt veel geld waard als ze zich laten zien in de Champions League. Er is een vrij grote kans dat talenten als Ihattaren, Gakpo en Lammers voorlopig geen Champions League gaan spelen bij psv. Als Ajax zich dit jaar plaatst voor de CL en als ze kampioen worden dan slaan ze een gigantisch gat.
1 0
Bensco
Lozano is eigenlijk het perfecte voorbeeld hier van. Hij is hun grootste speler en vertrekt voor een schamele 40 miljoen naar napoli terwijl wij 2 spelers van 75+ hebben verkocht. Het zijn natuurlijk niet zomaar spelers maar als De Ligt en Frenkie niet hadden opgevallen in de CL hadden ze nooit zoveel opgebracht.
0 0
AjaxDaniel
Hopen dat dat hele kaartenhuis in elkaar dondert
3 0
AFCAsphere
"met veel plezier"

Haha, dat was te zien aan die blik van je, na afloop van de wedstrijd tegen Haugesund. Die baalt als een stekker dat Ajax of andere interessante clubs uiteindelijk niet aan kwamen kloppen.
4 -1
Redrum
Haha ja die is er echt ziek van. Hij kiest nu eieren voor zijn geld en verlengt maar, zodat hij in ieder geval nog wat meer centen vangt. Maar reken er maar op dat hij dolgraag weg had gewild bij die wanhoopsbende. Wat is nou nog de aantrekkingskracht van psv? De kans op Europa League? Spelen in een team met Viergever en captain Rosario? Mark van Bommel als trainer?
3 0
Cello
Dat ie verlengt bij PSV....ach dat zal wel!.
Ik ben allang tevreden, dat ie niet naar Ajax is gekomen. Kijk...Bergwijn heeft moeite om in de kleine ruimtes zijn actie's te kunnen maken. Dat zie je dit seizoen bij PSV en ook al vrijwel het hele vorige seizoen bij PSV. Hij is echt zo'n speler die alleen goed kan renderen in de directe omschakeling, de counter....dan heeft ie ruimte die hij nodig heeft voor zijn actie en kan ie zijn snelheid optimaal benutten.
Bij Ajax spelen we in de beker en competitie vrijwel altijd voor de deur bij de tegenstander zijn de ruimtes super klein. Daarin rendeert hij niet!.
Dan zou hij alleen van toepassing kunnen zijn in een aantal Europese wedstrijden, waarin we wat meer teruggedrongen worden....maar ja, om daar dan tussen de 30-40 mio voor af te tikken???.
Doe maar niet.

En gelukkig gebeurt het nu ook niet.
1 -2
Redrum
Volledig mee eens, ik weet niet welke twee kneuzen je hier twee minnetjes voor hebben gegeven, maar die snappen er geen moer van. Bergwijn is niet geschikt voor Ajax. Na 7 jaar psv is hij volledig verpest als voetballer en kan meneer alleen nog maar als counteraanvaller fungeren. Als er geen ruimte is dan heb je geen reet aan hem.
0 0
eros
Gelukkig! Dan is dat gerucht ook uit de wereld.
Trek die 40 miljoen maar uit voor Stengs en Boadu en verhuur ze nog een jaartje aan AZ.

Olmo is ook een prima speler, en een heel groot talent. Maar ik denk dat hij niet haalbaar is voor ajax.
1 -2
BrandjeXL
Grappig dat iedereen elkaar nu inees gaat napraten over die Boadu, die gisteren 90 minuten lang totaal onzichtbaar was.
2 0
Redrum
Sowieso, hou eens op met die AZ-spelers. Bij AZ kunnen ze lekker zorgeloos ballen zonder enige vorm van druk en dan lijkt het vaak nog wel wat. Zodra ze echter bij een echte topclub komen zakken ze meestal keihard door het ijs.
2 0
jariafca020
Was al lang geen Ajax-target meer.
0 -4
MankeNelis
Nooit geweest
0 -4
arigold
Hele matige speler, zodra de linies dicht op elkaar spelen heb je er niks aan.
2 -2
Djabber
Overdrijven is ook een vak. Is een goed talent, alleen absoluut geen 40 miljoen waard.
0 -4
ST
Haha... De Ajacieden voorin tekenen bij bij Ajax en plots tekent hij bij PSV bij. Zou het toeval zijn?
2 -1
roodwit007
Welke halvezool leg hier 30 miljoen + voor neer ???? die knul hoort bij een atletiek vereniging kan tie rennen wat hij wil en met die taco vreter is ook nog niet alles in kan en kruiken
2 -1
Mentir
laat dat Ajax-target maar weg. beetje overdreven
2 -2
FlyingDutchMan
Nice, laat hem maar lekker bij die boeren
2 -2
JSF
Ook al naar Nice? ;-)
0 0
JordyAjacied
Die hebben we ook niet nodig nu Ziyech en Neres verlengd hebben, een middenvelder kunnen we goed gebruiken een type Schone / Frenkie die voor balans gaat zorgen.
0 -1
kaashaas
Was nooit echt een Ajax target.. zal heus wel op een lijstje staan. Voor pisvlekjes is dit drama. Ze kunnen zich dus verder niet versterken.
2 -1
milan-jantje
Goed voor hem wordt helemaal verkracht deze jongen door Van Bommel met hem op 10 zetten.
0 -1
Mokum31
30 mil aan pisv schenken was meteen al slecht plan
2 -1
milanoajaxpiet
beste nieuws van vandaag
2 -1
fc Barcelona_ke
bergwijn hoeven wij niet. z'n type hebben we al: Promes!
2 -2
31xAjax
Dat had ik dan toch liever andersom gezien....
2 -6
Ajacied33
Goed nieuws...
1 -2
ajaxwestland09
Haha sierd de vos komt aanbod
0 -1
Gecko
Gelukkig niet naar Ajax!
2 -1
Vertonghen
Gelukkig maar, totaal geen toegevoegde waarde.
2 -1
Ajaxxxisdebeste
Geen probleem hij speelde behoorlijk zwak gisteren... vooral als nr. 10.
1 0
MarLuuk76
Gelukkig maar, geen hekel aan hem. Maar ik vind hem zeker niet de prijs waard die PSV wilde. Zeker niet goed genoeg.
4 -1
rsvh88
Met een enorm origineel idee. Het jaartal op t shirt .. zucht
1 0