Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Brazilië zonder Neres wint van Argentinië

BartVeenstra, 03-07-2019 om 07:00, 6486 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Brazilië heeft ten koste van Argentinië de finale van de Copa América weten te bereiken: 2-0. Bij de Brazilianen zat David Neres de gehele wedstrijd op de bank, terwijl bij Argentinië Nicolás Tagliafico 85 minuten lang mee deed.

Al snel in het duel kwam Brazilië op een 1-0 voorsprong. Op aangeven van Roberto Firmino wist Gabriel Jesus de openingstreffer te maken. In de tweede helft waren beide Premier League-aanvallers opnieuw betrokken bij een doelpunt. Dit keer was het Jesus met de assist en Firmino met het doelpunt.

Tagliafico werd vijf minuten voor tijd gewisseld voor Paulo Dybala, maar ook met de Juventus-aanvaller wisten de Argentijnen het tij niet te keren. Neres moest bij Brazilië opnieuw Everton voor zich dulden. Everton werd in de rust weliswaar gewisseld, maar ook toen mocht Neres niet komen. Chelsea-aanvaller Willian kreeg de voorkeur.

Denk jij dat de Oranje Leeuwinnen met 2-1 van Zweden winnen? Zet in en krijg 8,55 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Nico begon met de botte bijl aan het duel en pakte snel geel.
Nu lekker op vakantie en weer fit terug voor de voorrondes in de CL.
Neres kan lekker uitrusten want ook zondag zal hij niet spelen denk ik.
0 0
Murtagh
Nico lekker op vakantie en snel!
6 0
AjaxBaggio
Wel kut voor Neres. Gunde die jongen gewoon een erg goed toernooi. Is na die 2 mindere wedstrijden, niet eens meer ingevallen geloof ik.

Deels wel weer positief voor ons. Had hij hier de pannen van het dak gespeeld. Dan was je hem 100% zeker kwijt. Nu heb je tenminste nog een kans dat hij blijft.
0 0
EricAjax1
Prima voor ons dit
0 0
behangdelul
And Neres got neutralised!
1 0
Truth
Jezus... 2-0 achter staan in een beslissende wedstrijd en dan pas vijf minuten voor tijd een aanvaller voor een verdediger brengen.... Dan wil je denk ik gewoon heel graag op vakantie
0 0