[Update] Ajax oefent twee keer in Oldenzaal

NielsOpdam, 05-06-2019 om 16:50, 12921 views, Tubantia |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax zal volgens Tubantia op dinsdag 25 juni een oefenwedstrijd spelen tegen Quick'20. De amateurvereniging uit Oldenzaal, uitkomend op sportpark Vondersweijde, is daarmee de eerste oefenopponent voor de ploeg van Erik ten Hag.

De Amsterdammers gaan van maandag 24 tot en met zaterdag 29 juni op trainingskamp in De Lutte en de oefenwedstrijd is daar een onderdeel van. Eerder bracht Aalborg BK, middenmotor uit de Deense competitie, al naar buiten dat die ploeg het op 29 juni opneemt tegen Ajax.

Voor Ten Hag worden het twee oefenwedstrijden dichtbij huis. Volgens het regionaal dagblad uit Twente en de Achterhoek woont de oefenmeester namelijk in Oldenzaal. Bij Quick'20 was Ten Hag op zaterdag 1 juni nog aanwezig om een jeugdtoernooi voor voetballers onder de elf jaar te openen.

Update - 16.50 uur (5 juni 2019) - Ajax oefent twee keer in Oldenzaal

Ajax gaat op 25 en 29 juni oefenen op het sportcomplex van het Oldenzaalse Quick'20. Dat bevestigt de club op haar eigen website. Op dinsdag 25 juni speelt de ploeg van Erik ten Hag tegen het eerste elftal van Quick'20, terwijl er op zaterdag 29 juni wordt gespeeld tegen het Deense Aalborg FC. Vrijdag 7 juni start de voorverkoop voor beide duels. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar in Oldenzaal zelf.

Quick'20 verwacht veel publiek tijdens beide wedstrijden van de landskampioen. 'Ondanks dat Ajax-spelers met interlandverplichtingen afwezig zijn, wordt er grote publieke belangstelling en veel media aandacht verwacht. Het tijdig kopen van een entreekaart wordt aanbevolen. Let op: Vol is vol!'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!