'Ajax oefent in voorbereiding tegen Aalborg'

JesseTH, 04-06-2019 om 19:55, 7987 views, Aalborg BK ; Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax zal op zaterdag 29 juni een oefenwedstrijd spelen tegen Aalborg BK, zo meldt de Deense club op haar website. De ontmoeting zal om 12.00 uur plaatsvinden in de stad Oldenzaal en lijkt daarmee onderdeel te worden van Ajax' trainingskamp in De Lutte.

De Deense club belegt eind juni immers een trainingskamp in Nederland. Zij verblijven in Doorwerth, een klein dorp dat net ten westen van Arnhem ligt. Vrijwel tegelijkertijd gaat Ajax dus op trainingskamp in De Lutte. Oldenzaal, de plaats waar gespeeld wordt, ligt daar tien minuten vandaan.

Ajax Life weet verder dat Ajax 1 twee oefenwedstrijden zal spelen tijdens het trainingskamp in Overijssel. Aalborg, de nummer zeven van de Deense competitie, is er daar dus een van, terwijl er nog niets bekend is over het tweede oefenduel.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Lucas Andersen?
2 0
Antafca
hopelijk communiceren ze het beter na buiten dan de vorige keer. Dat ze beloofde dat de A selectie op kwam dagen en dat jong Ajax kwam aankakken in hattem
0 -1
Siemmie
De internationals zijn hier sowieso nog niet bij. Gaan pas mee op het trainingskamp naar Oostenrijk, dus een A selectie zullen we in de Lutte nog niet zien.
0 0
mvdk
De kans is groot dat het nu al een mix zal worden. Wellicht iedereen 45 minuten.
0 0
Hollister
Wedstrijd zal waarschijnlijk worden gespeeld bij Quick 20 Oldenzaal... ga we ff kijken in Doorwerth.. Vroeger zat Cruijff daar met Barca ook.. mooie omgeving
1 0
Tijndw
Zou leuk zijn als er nog een wedstrijd in het Olympisch gespeeld wordt.
1 0
Tijndw
Olympisch stadion*
0 0