'Ajax laat Marin niet deelnemen aan jeugd-EK'

JesseTH, 28-05-2019 om 16:30, 11901 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax laat aankoop Razvan Marin niet deelnemen aan het EK onder 21, zo meldt De Telegraaf. Het toernooi wordt georganiseerd door Italië en San Marino en vindt plaats van 16 tot en met 30 juni. De Amsterdammers zien het meedoen aan het toernooi als conflicterend met de voorrondes die ze moeten spelen in de Champions League.

Ajax stroomt in de derde voorrondes in tijdens de kwalificatiefase van het miljardenbal. De eerste officiële wedstrijd in Europees verband vindt in dat geval plaats in augustus. Recent werden alle mogelijke opponenten in die ronde al bekend voor de ploeg van Erik ten Hag.

Al in april werd het duidelijk dat Marin, Roemeens middenvelder van Standard Luik, de zomerse overstap naar Amsterdam zou gaan maken. De recent 23 geworden international komt over voor een bedrag van 12,5 miljoen euro.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hollister
Goede zaak.. dit keer door het kampioenschap gewoon iets meer rust voordat het seizoen begint.. en geen WK
0 0
Arek Milik
Marin! Nu moet je wel winnen in de derde voorronde AUB!
0 0
Antafca
gelijk basis zetten en de kans geven niet weer gaan lopen kloten met opstellingen zoals elk begin van het seizoen
1 -2
AjaxDaniel
Als Marin het daarmee eens is is het een prima beslissing. Als het tegen zijn zin is, niet.
5 -3
Ajaxxxisdebeste
Hij wordt dik betaald door Ajax
0 -1
AFCAjax
Als dit tegen zijn zin in is is er iets mis met hem en zou marc lichte spijt krijgen van de aankoop door de mentale factor..
waarom zou je als 23jarige mee willen doen bij O21 terwijl je (nieuwe) club zich moet kwalificeren voor CL.
2 -1
AjaxBaggio
Frenkie weg, Matthijs weg, Ziyech waarschijnlijk ook weg.

En hopelijk blijft het daarbij.

Hopelijk weten we Odegaard nog te halen. Dan ben ik ervan overtuigd dat het gewoon weer een lekker seizoen gaat worden.

Wie onze Matthijs moet gaan vervangen is alleen nog de hamvraag. Maar ik ben ervan overtuigd dat Marc daar al mee bezig is.
1 -3
Ajax114
Onbegrijpelijk dat de vervanger van De Ligt nog niet is gehaald. Maanden lang de tijd gehad en nog steeds geen verdediger. Of gaan Pierie en Magallan het uitvechten ? Als dat zo is dan kunnen we er op rekenen dat we weer terug bij af zijn en niet eens de voorrondes CL overleven.
0 -11
KevinDurant
1. de ligt is nog niet weg. 2. Hij heeft tot eind augustus de tijd
2 0
FerdiZ
neem aan dat het magallan of schuurs gaat worden
2 0
GrandMasterFlex
Net een fantastisch seizoen voorgeschoteld gekregen en nu begint het geklaag alweer? We hebben Blind, Magallan, Schuurs, Pierie, Martinez en ook Nico en Veltman hebben ervaring op de back.
0 0
GrandMasterFlex
Excuses niet op jouw reactie gereageerd
0 0
glob
Rustig rustig, geef mark eens een beetje vertrouwen.
1 0
Bky
Sportief wanbestuur!
0 -2
appeltje
Hoezo is dat onbegrijpelijk?

"Maanden lang de tijd gehad en nog steeds geen verdediger. " Martinez, Pierie en Magallan zijn verdediers toch?
En "Maanden lang de tijd gehad" is geen argument, of denk je dat het realistisch is dat Ajax de selectie van volgend seizoen al in mei rond heeft?
1 -1
Ajax412
En wat nou als het Alderweireld is? Dan lopen we nu te klagen terwijl het voorkomen logisch zou zijn als ze dat nog niet bekend maken vóór de CL finale. Wacht nou maar rustig af, niemand weet of het al wel of niet rond is.
0 -1
mallerd
Alderweireld wil weg bij de Spurs, omdat hij 10 miljoen per jaar wil. Die komt echt niet naar Ajax.
2 -1
Schip
Neres lijkt mij persoonlijk ook onhoudbaar. Die heeft echt indruk gemaakt en is Braziliaans international. Hoe ga je die tegenhouden? Zou dan weer werelds zijn als hij blijft. Ik hoop stiekem zelfs dat Ziyech nog een jaar blijft en daarna naar de absolute top vertrekt.
0 -1
Kokakola
Uitstekend
0 0
Joseph
Waarom mag hij daar als 23 jarige aan meedoen? Sowieso onzin, terecht om hem bij Ajax te houden.
0 0
OKP-AFCA
Als je tijdens de kwalificatie niet te oud ben mag dat geloof ik, ik weet zijn geboortedatum niet maar hij kan net vroeg in het jaar jarig zijn en daarom al 23 zijn.
1 0
AjaxDaniel
Is paar dagen geleden 23 geworden
2 0
433metdepuntnaarlinks
Prima, zowel club als speler zullen de plaatsing voor de CL belangrijker vinden. Het is ook veel belangrijker dat Marin snel went en snel kansen krijgen (zich kan laten zien op trainingen).

Plus dit geeft ook wel aan dat Ajax hem wel ziet als een speler die er gelijk zou moeten kunnen staan. Maar voor 12 miljoen is dat ook niet zo heel gek, ik ben echt benieuwd naar deze jongen. Heb veel positieve verhalen over hem gehoord.
0 0
Sampaoli
Marin moet zelf toch ook een volledige voorbereiding bij zijn nieuwe club mee willen doen? Anders loop je vanaf het begin achter de feiten aan en zit je op de bank tijdens de voorronde CL.
4 0
glob
Zeker, ik denk ook dat hij zelf liever direct bij Ajax aansluit. Is super belangrijk om gelijk goed te starten. Samen voorbereiden is voor een nieuwe speler essentieel lijkt me.
2 0