Ødegaard mikt op terugkoopoptie voor Real Madrid

BartVeenstra, 24-05-2019 om 07:10, 20147 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Martin Ødegaard hoopt in juni duidelijkheid te krijgen over zijn voetbaltoekomst. De middenvelder, die dit seizoen door Real Madrid wordt verhuurd aan Vitesse en geldt als mogelijke opvolger van Hakim Ziyech (mits hij vertrekt) bij Ajax, wil graag een hele voorbereiding meedraaien bij een nieuwe club. De Noor geeft daarbij in gesprek met De Telegraaf aan dat dat ook kan bij een club uit de Eredivisie.

'Ik moet doorgaan met minuten maken op hoog niveau en de volgende stap zetten in mijn carrière, in termen dat ik nog beter wil gaan spelen. Dus ik zeg niet, dat ik naar een betere competitie wil', aldus Ødegaard, die hoopt dat hij snel een nieuwe club vindt. Bij sc Heerenveen sloot hij in de winterstop aan, terwijl hij bij Vitesse pas aan het einde van de transferperiode aan de selectie toegevoegd kon worden.

Voor de talentvolle middenvelder blijft het de droom om op een dag in het eerste elftal van Real Madrid te spelen. Hij geeft de Madrileense club dan ook een 'advies'. 'Wat Real vaker met spelers heeft gedaan, is bijvoorbeeld verkopen, met daarbij een terugkoopoptie. Dat zou een optie kunnen zijn, of weer uitgeleend worden. Maar het hangt af van hoe zij erover denken en van de interesse van andere clubs.'

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pure
Real haalt hem echt niet die terugkoopoptie zou ik wel aandurven
0 0
Joodhannus73
Benfica heeft aangegeven dat Felix alleen mag vertrekken als zijn afkoopclausule van 120 miljoen wordt betaald. Zo moet je het dus gewoon doen. De Ligt zou voor minimaal hetzelfde bedrag verkocht moeten worden... Maar wij hebben een Calvinist aan het roer. Durf het gewoon te vragen! Je krijgt dat bedrag echt wel.
1 -3
Gecko
Wat is er nu mis met een jaar huur
Geen hoge transfersom. En misschien schiet hij je naar de Cl
0 -3
WZAWZDB14
Je creëert geen waarde, waarom zou je nu opzoek gaan naar tijdelijke oplossingen? Als je een speler koopt kan hij het eerste half jaar zich settelen, vervolgens 1,5 tot 2,5 jaar schitteren. De speler kan je vervolgens voor een veelvoud verkopen.
Ajax heeft ten slotte veel geld te besteden, dus waarom zou je huren als je een ander alternatief kunt kopen?
2 0
ELNINO
Waarom doen mensen hier alsof hij helemaal niet naar Ajax wil? Hij weet dat Real hem niet gaat verkopen zonder terugkoopoptie en daarom stelt hij dat ook voor, ook zegt hij dat hij niet perse naar een betere competitie wil dus hij denkt nog steeds over Ajax
1 -1
JariJari
Wij gaan hem (hoop ik) niet kopen MET een lage terugkoopoptie dus dan gaat het over.
0 0
Liam
Als ik Odegaard op tv zie, gevraagd naar Ajax, dan meen ik te merken dat hij best naar Amsterdam wil komen. Het zou natuurlijk dom van hem zijn om dit ronduit toe te geven want dan laat Real hem zeker niet gaan. Real is afgelopen jaar door Ajax vernederd.....
0 -3
Lagasj
Twijfel, twijfel, twijfel.
Beetje dit of nee toch maar een beetje dat.
Slapjanus !
6 -1
de_pitbull
sorry, ik gat je een duim omhoog terwijl dat een dikke Min had moeten zijn.
Hoe kan hij nou weten wat Real met hem wil??
En al dat gezeur hier over niet huren vind ik ook onzin.
Als je deze topper er gewoon een jaar bij kunt hebben zonder 20 miljoen te investeren is dat toch PERFECT???
1 -5
Joseph
Ik vind het prima, nu voor 20 miljoen kopen en een terugkoopclausule van 80 miljoen na zijn eerste jaar, 60 na zijn 2e en 40 na zijn 3e..

Ajax heeft geld zat, het belangrijkste is dat Ajax sterke voetballers heeft.
3 -1
Schip
Christus , is die liefde van hem voor Real nou aandoenlijk of pathetisch. Toon eens wat zelfbewustzijn man. Breek door bij een andere club, schijt aan Real. Laat ze maar zien wat ze mislopen.
4 0
RedFeather
Dit hoor
Laat dar Real los
En vlieg de top anders aan
0 0
Radie125
Met handen en voeten gebonden aan Madrid. Had al een mooie carrière bij Ajax kunnen hebben als hij 3 jaar geleden bij ons had getekend.
3 0
Ajacied33
Met andere woorden, hij heeft wel oren naar Ajax en wilt zo snel mogelijk duidelijkheid. Nou prima toch. Ik denk dat hij bij Real ondergesneeuwd gaat worden. Deze jongen kan furore maken met Ajax in de CL, dan kijkt Real ook weer anders naar hem
0 0