Britse media: 'Engelse top aast op Ziyech'

BVeenstra, 18-05-2019 om 11:40, 21894 views, The Mirror, Liverpool Echo |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Hakim Ziyech heeft over belangstelling niets te klagen. De aanvallende middenvelder van Ajax is 'hot topic' in de Engelse media. The Mirror schrijft dat Manchester United, Arsenal en Liverpool hem maar al te graag willen inlijven.

Bij The Liverpool Echo is zelfs een speciaal topic geopend om de transfersoap rondom Ziyech up-to-date te houden. Men schrijft zelfs over een gerucht dat Ziyech een transferclausule heeft laten opnemen, waardoor hij voor 25 miljoen pond op te halen zou zijn. Of dat gerucht op waarheid berust, lijkt echter niet waarschijnlijk.

In een interview met De Telegraaf liet directeur voetbalzaken Marc Overmars al weten dat een vertrek van Ziyech aanstaande is. 'Hij gaat weg als zich een goede club aandient. Dat gebeurt, denk ik, want hij staat door zijn geweldige spel in de Champions League veel meer in de spotlights dan vorig jaar. Hele grote clubs hangen om hem heen. Bij zijn komst hebben wij Hakim trouwens een mooie transfer beloofd.'

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
komopajax777
Als hij maar de juiste prijs opbrengt.25 miljoen is natuurlijk een lachertje, zeker als het Engelse topclubs betreft.Die moet je leegtrekken.
0 0
Realismus
Het is geen koe. Altijd maar dat denken in hoeveel iemand opbrengt. Er wordt ongetwijfeld een hoog bedrag betaald maar helaas krijgen we er geen nieuwe ziyech voor terug.
0 0
jarenfan
Jammer voor ons,als liefhebber.
Wat er voor in de plaatst komt,is altijd minder.
0 0
Ajax114
Dachten ze in 1987 ook met Ruud Gullit bij PSV. Een jaar later stonden ze in de CL finale.
0 0
Aeter
Ik denk dat hij bij Liverpool onder Klopp fantastisch tot zijn recht komt. Hij zou daar perfect passen.
1 0
Cupmetgroteoren
Zyiech zou in elke competitie uit de voeten kunnen. Hij heeft longinhoud gecreëerd. Als ik hem was zou ik naar Arsenal, Bayern of Dortmund gaan. Niet te ver van huis. Bij Bayern heb je wel te maken met torenhoge verwachtingen. Ze hebben daar buitenspelers als Ribéry en Robben gehad en zelfs Douglas heeft het daar niet gered. Bij Dortmund zit er minder druk en krijg je meer tijd. Kun je ook zo met de auto terug naar Nederland. Ik weet echter niet of Dortmund zijn transfersom kan betalen.
0 0
Middenweg401
Ik denk dat ik maar een paar weken/ maanden wegblijf hier. Bijna alle artikelen gaan over krantjes die er zeker van zijn dat een speler naar een bepaalde club gaat (maar dan wel blijkbaar naar 20 clubs tegelijk). En dan voor bijna alle spelers van de selectie. Ik word er niet blij van. Veel plezier ermee. Ik zie het wel weer waneer dat ding gaat rollen.
5 0
MelleAfca
Hier word je als Ajacied inderdaad niet bepaald gelukkiger van.
1 0
AFCAPolarBear
Engeland is een slechte plek voor Ziyech! Kijk naar een verfijnde speler als Hazard. Krijgt elke wedstrijd een aanslag op zijn benen, en gaat niet voor niets weg.
1 0
ditisdebeslissing
met wielrennen niet als alternatief. omdat het mij niet boeit. gaat dit een hele lange zomer worden.
3 0
Stamhoofd
Ik zie Ziyech wel bij Arsenal spelen, lijkt me een mooie club voor hem!
3 0
AFCA1510
Wat een zaadclub hahaha
0 -1
koenos1
Arsenal? Haha
0 0
Ajax#1900
Hij kan moeilijk naar city gaan hè, daar zit hij op de bank. Arsenal of Spurs zou prima zijn.
0 0
Chesterson93
Wat is hier zo lachwekkend aan?
0 0
grannig mokum1
Arsenal mooi club maar moet wel nog een en andere aankopen doen om toch een gooi doen voor het kampioenschap
0 0
MankeNelis
Het spel is op de wagen, wie en er gaan weten we ongeveer wel, maar wie gaan er komen?

Dat Bayern gelul kan de ijskast in, dat soort clubs kunnen een elftal bij elkaar houden.
0 0
Sterspeler
Ik denk toch dat een speler liever bij Ajax blijft dan naar een Arsenal gaat. Veel jongens hebben nu aan een prijs geroken en willen meer. Dat ga je buiten de top 2 ploegen in een competitie nooit realiseren.
0 0
Ajax#1900
Dat denk ik niet hoor. Als hij in de PL speelt gaat hij er qua status enorm op vooruit. En qua salaris ook natuurlijk.
0 0
MH1988
Precies dat! Ajax het nieuwe Bayern.. Onzin. Bayern wordt niet leeggekocht na een goed seizoen. Als Ajax zijn beleid goed blijf worden we een soort Porto. Altijd CL knock-out fase met af en toe een uitschieter naar bijvoorbeeld halve finale. Als PSV dan een soort Benfica wordt (die hebben ook geld) met af en toe een uitschieter in de EL of een knock outfase in de CL dan is de Eredivisie aardig op niveau en kunnen we landen als Oostenrijk, Griekenland en Belgie een keer gedag zeggen..
1 -1