'Ciske' Ten Hag zingt 'Krijg toch allemaal de kolere'

BartVeenstra, 16-05-2019 om 13:25, 6260 views, Twitter |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag lijkt helemaal op zijn plek bij Ajax. De trainer vierde woensdagavond- en nacht een groot feest met de selectie van Ajax en uit beelden op Twitter blijkt dat de oefenmeester wel van een feestje houdt.

De trainer pakt de microfoon en zingt, samen met rapper Ali B, het nummer 'Krijg toch allemaal de kolere' van Danny de Munk alias Ciske de Rat. De zangpartij levert vervolgens geweldige beelden op. Te zien is dat de spelers het geweldig vinden dat hun succestrainer heerlijk losgaat tijdens het kampioensfeest.

Bekijk hieronder beelden (link voor app-gebruikers):

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ghouleseddik
Deze groep, wat een schitterende gasten. Dat hebben jullie goed gedaan directie en technische staf :)
0 0
Freddy Al
Het is een prachtig gezicht als je ziet hoe hecht deze club is en hoe een ieder in de groep zijn eigen rol heeft maar volledig onderdeel is van het geheel.

Op het veld is de groep onder leiding van Erik steeds beter gaan functioneren en bleek Ajax in staat om ook internationaal een zeer goed resultaat te boeken in de CL.
Op nationale bodem is de dubbel na 17 jaar weer eens opgehaald, ook uitstekend.
Deze man heeft meer dan bewezen dat hij een toptrainer is die begrijpt waar het bij ons om draait.

De Valentijn Driessens van deze wereld hebben uiteindelijk alleen zichzelf belachelijk gemaakt door hun achterbakse pogingen om de stoelpoten van Ten Hag weg te zagen.
De man verdient de volle steun van ons en de club en ik denk dat hij daaruit nog meer kracht zal putten om volgend seizoen ook weer mee te strijden op alle fronten.
2 0
EricAjax1
Heb ook aan hem getwijfeld maar dan meer op dit vlak: ten eerste is Ajax is de meest gehate club van Nederland. Je komt als trainer zwaar onder druk te staan als je een foutje maakt en het hele land valt over je heen. ten tweede heb je nog de media waaronder de Televaag die altijd bezig is om onrust te zaaien bij Ajax. Je ligt als trainer gewoon enorm onder de loep bij ajax t.o.v een Feyenoord of Psv en mijn twijfel zat er vooral in of hij dat allemaal wel aan kon. Ik ben blij dat hij zich hier door heen weten te slaan en hij is zeker onderdeel van dit succes. En dat na al die rotzoou die hij ober zich heen kreeg van o.a Valentijn Driessen. Wat mij nog rest is de vraag: Valentijntje leef je nog? hi ha ho
0 0
EricAjax1
Sorry voor het slechte typen. Schermpje stuk :-)
0 0
AFCA.
BREAKING TELEGRAAF:

Ten Hag vind dat de hele selectie de kolere moet krijgen. Na een paar biertjes is Ten Hag erg open en eerlijk. Hij haalde alle spelers bij elkaar en riep dat ze de kolere konden krijgen en in de goot zouden eindigen.
12 0
JordyAjacied
Wauw hij heeft echt geen klik met de spelers, kijk dan hoe ze hem afstandelijk er buiten laten... je kan wel zien dat Valentijn gelijk had, Ten Hag en de groep gaan niet samen!

Mensen die een minnetje doen snappen sarcasme niet.
4 -1
Ajaxtrouw
Ik zou het wel leuk vinden als een TH hater zich nu even zou melden om te zeggen dat hij enorm fout zat en dat hij alsnog zn balen uit zn broek schaamt!
1 0
Leviathan
Kreeg terecht kritiek soms toen hij rare keuzes maakte, maar er is hier een klein groepje die bij elke trainer out roept... Na vorig jaar is Ten Hag ook echt verbeterd ook richting de media is er een hoop gesleuteld aan Ten hag.
0 0
Ajacied33
Hahah leuk man
0 0
KingJames23
Wat heeft die fucking Ali b er te zoeken? Aandachtshoer!!
2 -6
Leviathan
Wellicht uitgenodigd? Als hun toch plezier hebben is het toch prima ??? En deze beelden zijn allemaal zelf opgenomen dus aandacht valt wel mee.
1 0
Ajacied33
Jij vraagt anders ook behoorlijk om wat aandacht...
2 -2
Biss
Waar maak je je druk om man? Blijkbaar vind de selectie van Ajax het wel leuk met hem.

#aandachtshoerenlopers?
3 0
Mikee
Hahaha mooi om te zien man, die sfeer en dynamiek! Nico die er geen reet van verstaat maar met zn hand op de kale knikker van ten hag staat te springen. De rest er omheen blèren. Vandaag hebben ze een zware ochtend gehad denk ik!
3 0
MK77
LEGEN- DARY
2 0