Ajax Media pakt uit: 'Head up, chest out!'

BVeenstra, 09-05-2019 om 08:00, 4760 views, Ajax TV |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

De media-afdeling van Ajax heeft daags na de zeer pijnlijke Champions League-uitschakeling uitgepakt met een prachtige video die de fans van Ajax wat troost kan bieden. Hoe zeer de eliminatie van woensdagavond ook doet: de prestatie van de Amsterdammers is razendknap en daar mag iedere Ajax-fan trots op zijn.

Zie hieronder de video van een prachtig Champions League-seizoen dat eindigde in mineur (link voor app-gebruikers):

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Trots filmpje!!
0 0
Tomajax1990
Ik durf niet te kijken.
0 0
MickS
Geweldig filmpje weer van Ajaxmedia. Die zijn ook dit hele seizoen al top!

Het was gisteravond een vreselijk hard gelach. Maar zo prachtig hoe we allemaal bleven applaudisseren en zingen om onze helden te bedanken voor een fantastische Europese reis met geweldig en dominerend voetbal. Duurde even voordat we de fut kregen om het stadion te verlaten, zo lam geslagen waren we. Nu wakker, met nog een zurige nasmaak, maar de trots overheerst met grote sprongen.

Nu op naar zondag en woensdag. 2x winnen en dan de schaal. Hoe zuur deze nederlaag ook is, uiteindelijk draait dit seizoen vanaf dag één om 1 prijs: de schaal. Die moet terug naar Amsterdam!
0 0
koenos1
Het idee dat het weer kan. Een kleine revolutie voor de clubs die dachten dood en begraven te zijn tegen de financiële agressie van de grootmachten en oliesjeiks. Dat je dan uiteindelijk niet de finale haalt is meer dan zuur, maar Ajax laat de wereld zien hoe er gevoetbald moet worden en dat aansluiting wel degelijk mogelijk is met een goed beleid. Alleen dit maakt mij al meer dan trots.
1 0
SamW
Voor het eerst in mijn leven komen niet-Ajax collega's (en fanatieke hoor) naar me toe om te "troosten" in plaats van af te zeiken na een Ajax-nederlaag. Dat zegt alles met betrekking tot het respect dat we dit seizoen hebben afgedwongen.
1 0
RJB1979
Zij wonnen de wedstrijd, wij veroverden de harten.
1 0
Dit is mijn club
Zit echt nog helemaal stuk. Hoop dat de jongens zich kunnen oprichten voor zondag. Na zo’n seizoen zou het extreem zuur zijn als we alleen met zo’n troostprijs achter blijven.
1 0
Mokum31
Raap jezelf op en pak de titel.

De titel, de beker en halve finale CL
Ik had er vooraf voor getekend ( niet voor uitschakeling scenario)

En nou utrecht opvreten
2 0
Freddy Al
Was eerste App die ik gisteravond verstuurde naar een mede Ajax fan: Kop omhoog,borst vooruit !
De pijn zal verdwijnen, de trots nooit!
2 0
BayernvanNederland
Was net de put uit maar ik lig er weer in.
1 0
Jelephi
Dit filmpje ontroert me.
0 0
Labrador
Zuur zuur zuur maar godverdomme wat een geweldig europees seizoen. Ik heb memorabele tripjes mogen maken en geweldig voetbal mogen aanschouwen. Ajax staat weer op de kaart.
1 0
433metdepuntnaarlinks
Eeuwig zonde maar we hebben gezien waar dit beleid toe kan leiden. Ik zie spelers die de naam Ajax vol trots op hun shirt dragen, spelers die nog een jaar willen blijven, beleid met een slim upgrade systeem waardoor je je goede spelers dat jaartje extra kan houden.

Ik zie een financieel gezonde club en vooral; Gravenbergh, Unuvar, Lang, Traore ... Gvd wat is de teleurstelling groot maar de wereld weet wederom wat Ajax is. Head up, chest out en kampioen worden. Jezelf belonen na dit krankzinnige jaar!
1 0