Agent: 'Ajax wil Tagliafico niet verkopen'

BartVeenstra, 19-04-2019 om 10:35, 14712 views, FCInterNews |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het lijkt erop dat Ajax deze zomer er alles aan gaat doen om bepaalde spelers binnenboord te houden. Zo ook Nicolás Taglafico. Zijn zaakwaarnemer, Ricardo Schlieper, zou tegenover FCInterNews gezegd hebben dat de Amsterdamse club hem niet wil laten gaan.

In de media wordt veelvuldig een bedrag van rond de 25 miljoen euro genoemd omtrent Tagliafico, maar Schlieper zegt dat er geen sprake is van een vraagprijs. 'Ajax heeft geen vraagprijs bepaald, omdat ze hem niet willen verkopen. We zullen zien hoe zich dat ontwikkelt', zegt de zaakwaarnemer.

Schlieper laat in het midden of er contact is geweest met Internazionale of andere Italiaanse clubs. 'Het management van de spelers in Italië is in handen van mijn partner Branchini. Tagliafico is altijd gewild geweest bij veel Italiaanse clubs, maar we zullen het juiste moment moeten bepalen. We zullen zien wat er gebeurt.'

Wel denkt de zaakwaarnemer dat Tagliafico op dit moment een van de beste linksbacks is en daarmee erg gewild is. 'Ja, zonder twijfel. Het is een gevestigde naam binnen het Ajax-team en voor het Argentijnse elftal. Ajax is in Europa een van de revelaties van het seizoen. Om al die redenen snap ik dat veel clubs overwegen om een van mijn spelers te halen.'

Deze week op Ajax Showtime: de Onze Trots met Diederik Ebbinge, bekend als directeur Anton uit De Luizenmoeder. Lees zijn verhaal, met mooie anekdotes over Klaas Nuninga, Frenkie de Jong, Louis van Gaal en Juf Ank hier!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mercurius3
Schlieper is een walgelijke man. Zit al heel het seizoen met Tagliafico te leuren, puur voor die extra commissie.Eerder een nobody in de voetballerij - niemand had ooit van'm gehoord - nu als een teek aan Tagliafico geplakt, want dat wordt zijn melkkoe. Via tagliafico probeert hij ook naamsbekendheid voor zichzelf te maken, want er gaat geen week voorbij of hij geeft wel een interview en spreekt in naam van z'n client, tot aan Amerikaanse media aan toe. Hij melkt z'n eigen cliënt tot het uiterste uit voor eigen gewin. Check die kop dan op Twitter: https://twitter.com/schlieper/status/851247702767800320

Alleen al aan die kop kun je zien met wat voor vlees je te maken hebt: een pure profiteur.
1 -1
Joseph
Is natuurlijk prima dat dit naar buiten komt, Ajax moet ook geen spelers verkopen met nog 3 jaar contract, er is dan geen vraagprijs. Clubs moeten Ajax dan overtuigen hem te verkopen, dat gaat niet lukken met minder dan 40 miljoen.

Ik denk dat het heel goed is om hem nog een jaar te houden, ook voor de vervanger van de Ligt is het fijn dat er met Tagliafico een uitstekende back staat. Zal volgend seizoen toch een hele omslag worden met het vertrek van belangrijke spelers.
0 0
RensvN
Wat mij betreft één van de belangrijkste spelers bij Ajax.
Een stabiele kracht die zowel verdedigend als aanvallend zijn mannetje staat.
Ik zie hem graag nog minimaal een jaar blijven, hopelijk wil hij dat zelf ook na het winnen van de CL.
0 0
MPAjax
Stop veel verdiende miljoenen van de CL in de huidige spelersgroep die blijven, geef ze een veel beter contract dan ze nu hebben ipv al het geld in nieuwe spelers steken
0 0
Beffie
Logisch
0 0
louis60
Zoveel mogelijk spelers houden. In de zomer zoeken naar een topbank die latere verkopen (winter?) Kan opvangen. En in godsnaam geen verre zomer en winterkampen.
0 0
Jelephi
Ligt het aan mij of is die agent van Tagliafico echt heel vervelend. Loopt in de media continu te brallen dat hij weg wil terwijl hij echt niets te zeggen heeft.

Ajax moet tagliafico aan zijn contract houden. Tenzij ze met 40 miljoen langskomen.
2 0
gi0vanni
Gewoon niet verkopen want dat niveau krijg je dus niet meer. Alleen met een waardig vervanger en een bedrag dat bij deze tijd past voor een CL ster plus de extra kosten omdat hij niet weg mag.
0 0
Ajaxbrl
3 verkopen en slot op de deur.. Geld zat!
0 0
Puurvoetbal
Je kan niet anders dan hem laten gaan. Hij wordt in aug al 27 en heeft niet meer zo heel veel tijd om een klapper te maken. Kan nu elders 8-10 mio per jaar verdienen als één van de beste LB vd wereld.
0 -3
Joseph
Volgend seizoen is hij 27 en voor dat soort spelers wordt niet meer betaald.. Ohnee, die spelers gaan alleen maar meer en meer verdienen.

Als hij op zijn 27e zegt dat hij naar China wilt, kan hij 10 miljoen per been verdienen..
0 0
jaapdijkemasted
gelul. als je wat wilt moet je hem behouden
0 0
Bocarra
Ajax wil niet meer bekend staan als een verkoopclub. Dus dit is te verwachten. Geen prijs noemen en je poot stijf houden en daarnaast een vette contractverbetering neerleggen is de beste strategie.
1 0
Ajax4proud
Dit is jammer want dit gaat straks ten koste van het voetballen. Altijd maar weer geld geld..
0 0
Murtagh
zaakwaarnemer ruikt geld vieze smeerlap doe is wat het beste is voor de speler
0 0
BGB
Waarom komt deze zaakwaarnemer zo graag in de media steeds
0 0
Lazell
Omdat er dan aandacht is voor zijn client? Gratis reclame.
2 0
Ozymandias
Onana; Mazraoui, Aankoop, Blind, Tagliafico; Marin, Vd Beek, Aankoop; Neres, Dolberg, Tadic

Nog twee extra basiswaardige aankopen erbij en Ajax heeft weer een basiselftal waarmee ze Europees mee kunnen doen. Trouwens heb ik Magallán nog niet afgeschreven maar ik kan hem ook moeilijk een basisplaats toedichten aangezien hij nog nauwelijks heeft gespeeld en we hem dus nog nauwelijks bij Ajax hebben kunnen beoordelen.
6 -1
glob
Veldman ben je zeker vergeten? Sinkgraven ook?
0 0
Ajax#1900
Dit meen je niet...
0 0
Ozymandias
Hij heeft eigenlijk wel een punt. Het zou best kunnen dat Ajax in de voorbereiding Veltman, Magallán en Schuurs de kans geeft om aan te tonen dat Ajax geen nieuwe centrale verdediger hoeft te kopen. Ajax moet natuurlijk wel al een lijstje klaar hebben liggen voor het geval dat geen van de drie genoeg indruk maakt. Hetzelfde geld in relatie tot Sinkgraven en de positie van linkercentrale verdediger. Ajax moet alleen spelers kopen als dat daadwerkelijk nodig is en de spelers die de club al in huis heeft een eerlijke kans geven. Alleen denk ik dat er uiteindelijk nog wel twee spelers bij zullen komen.
0 0
MarcoB1971
Ik moet zeggen dat Ozymandias de enige is die ik een beetje serieus neem op dit forum. Objectief, gedoseerd met kritiek. Kraak nooit gelijk spelers af maar laat ze in hun waarde.
Dit soort meningen kan ik zeer waarderen.
3 0
Ozymandias
Bedankt, er zijn hier alleen wel degelijk behoorlijk veel actieve leden die je serieus kan nemen. Alleen zijn er ook een behoorlijk aantal aan (halve)-trollen en een aantal mensen met een medisch tekort aan dopamine.

Ik moet ook toegeven dat ik vaak kritischer ben dan ik hier op AS over kom. Alleen is er al zo veel negativiteit op deze "FANsite" dat ik juist het vele positieve wat er bij Ajax gebeurd aan wil duiden. Neem bijvoorbeeld Ekkelenkamp, die is hier de afgelopen twee jaar bijna structureel afgezeken door een behoorlijk aantal leden van AS (een aantal waarvan hem waarschijnlijk nauwelijks hadden zien spelen). Elke keer dat ik Ekkelenkamp zal spelen zag ik heus wel dat hij bepaalde zwakke punten had en dat de weg naar het eerste voor hem ongelofelijk lang was maar ik zag ook dat hij op bepaalde aspecten van het spel juist geweldig was. Bijvoorbeeld, zijn spelinzicht, zijn positionering en het feit dat hij ondanks zijn vreemde motoriek en niet meer dan redelijke techniek toch een hoge handelingsnelheid heeft en het groote gedeelte van zijn passes vooruit gaan en goed zijn uitgevoerd. Daarom heb ik daar keer op keer over geschreven zodat er ten minste een beetje tegenhang is op de vele azijnzeikers die hun plezier halen uit het afzijken van een 18 jarig jochie.
2 0
pizzapunt
Welke aankopen achten jullie allemaal reeël? Ben wel benieuwd welke namen we kunnen opratelen met zijn allen. ik kom nu op:
- Odegaard
- Shabani
- Forsu Mensah
- Pavon
- Alvarez
- Isak(?)
1 -2
Hollister
Mijn lijstje :
Shabani (Bayern)
Jota (benfica)
Hagi (Viitorul)
Als de talenten
en als directe versterking
Antony (Sao Paulo)
Propper
Alvarez

Zijn we wat mij beterft al aardig klaar als alleen De Jong, De Ligt en Ziyech zouden vertrekken
1 -1
Sampaoli
Antony zal (net als Neres toentertijd) geen directe versterking zijn.
0 0
pizzapunt
Je zal bijna vergeten hoeveel spelers de revue zijn gepasseerd, was propper alweer vergeten!
0 0
Shardo
Perfecte opening voor onderhandelen mocht hij onhoudbaar worden...
1 0
Schip
Compleet mee eens. En mocht hij niet vertrekken, dan heb je een belangrijke aanjager voor het team behouden. Je hebt nu iig nog Blind, Onana, Mazraoui. Hopelijk komen daar vdBeek en Tadic bij. Dan staat er een prima ruggengraat nog.

En als Nico en zelfs Ziyech nog blijven, heb je eenvoudigweg nog steeds een topteam, zeker als De Ligt goed wordt vervangen. Ik zie Ziyech zo graag nog een jaar blijven.
0 0
Erik1966
Zyech, de Ligt en Frenkie. De rest binnenboord houden.
1 0
Pheadrus
Ik vrees dat Tagliafico ook zal gaan maar de rest zal blijven en dan kun je weer een fantastisch elftal gaan bouwen.
0 0
RedFeather
precies
0 0
Erik1966
lekker hier houden
1 0
Gecko
Wat vinden we van Pavon?
0 0
Ozymandias
Qua type niet de ideale buitenspeler voor hem (hij is beter geschikt voor Ajax dan Lozano zou zijn maar hij is wel een beetje zo'n type speler). Vorig jaar zomer vroeg Boca Juniors zo'n 40 miljoen euro voor Pavón en dat zou ik zeker niet betalen. Alleen gaan er nu de geruchten dat hij door zijn vormverlies (van na zijn blessure) voor zo'n 20 miljoen te koop zou zijn en voor zo'n bedrag zou ik hem zeker kopen als hij zelf ook naar Ajax wil komen. 20 miljoen voor een speler van zijn niveau is namelijk een koopje zelfs al past hij niet perfect bij Ajax (hij zal nog steeds een topspeler voor de Eredivisie zijn en is ook zeker een Champions League waardige speler).
0 0
Jelephi
Laten ze dolberg naar verkopen
2 -4
pizzapunt
Onana, Tagliafico, Blind, Mazraoui, van de Beek, Marin, Tadic en Neres. Deze namen gaan de basis vormen van het nieuwe team hoop ik. Er vanuit gaande dat De Ligt en Ziyech ook vertrekken,en Veltman misschien ook wel toe is aan een uitdaging. Doorselecteren op jongens als Labyad, Cerny, Johnsen.

Onana
Mazraoui (of rechtsback) - Magallan - Blind - Tagliafico
Marin - van de Beek
-Tadic (of Mazraoui)
Neres - Dolberg ( of aankoop/ Traore) - Bande

Ik zou toch graag een échte spits zien in een Ajax shirt. Eentje die er gewoon 30 in legt, een jongere versie van Huntelaar. Misschien is dit Traore wel? Maar ik ben Dolberg 'beu'. Laat momenten van genialiteit zien, maar legt ook -in mijn ogen- te weinig energie in wedstrijden. Ik heb hem met Tadic nu in de punt ook helemaal niet gemist.
1 -3
Ajax-Amsterdam
IK zou wellicht Veltman vaste rechtsback maken volgend seizoen en mazraoui op het middenveld samen met Marin en vd Beek. Tadic linkvoor en Dolberg is dan hopelijk weer helemaal in vorm.
2 0
pizzapunt
Veltman wilde vorig jaar al vertrekken. Ik weet niet wat zijn wensen dit jaar zijn, maar ik kan mij voorstellen dat hij ook wel eens een ander avontuur aan wil gaan. Hij kan prima blijven en strijden om de vrij te komen plek als CV, en anders als rechtsback of ideale 12e man achterin fungeren. Graag zelfs!

Verder staat elke speler nog gewoon onder contract bij Ajax, meerjarig. Dus uitgaan van deze basis is voor nu gewoon reeël. Een transfer gaat voor de hoofdrpijs pas overwogen worden, en dan heb je alle middelen om een vervanger aan te trekken, of talent in te passen natuurlijk.
0 0
Gecko
Houden. Zeker nog een jaar
Contract getekend.
Volgend jaar valt er te praten
1 0
TheTruth
Offtopic: Als Neres vertrekt moet Ajax echt proberen om Kramaric binnen te halen.
0 0
Liam
Ik zou Sigurdsson van Everton proberen te halen. Is een geweldige voetballer maar heeft nooit prijzen gewonnen. Ik zie hem wel komen als we hem vragen.
0 0
pizzapunt
Laten we Aegon terughalen als sponsor om de pensioenpot te dekken. Gaan we een bejaardenhuis beginnen?
2 0
Gecko
Want?
0 0
TheTruth
Heeft een hele goede voorzet in zn poten en is een erg effectieve doelpuntenmaker met weinig poespas.
0 0
Caparzo
Lastig, Nico is idd 27 bij de start van het volgende seizoen, dus snap zijn voorkeur om een stap te maken naar een grote competitie voor de laatste 5, 6 jaar van zijn topsportcarrière. Een speler tegen zijn zin houden, gaat ook niet werken.

Marc zal dus eruit moeten komen met hen, net als bij Onana. Contract openbreken, een hele flinke salarisverhoging en de garantie dat hij volgend jaar naar een club van eigen keuze mag. Eventueel geef je hem een percentage van de eventueel verhoogde maar gelimiteerde transfersom, zoiets.

Geld boeit totaal niet meer voor ons, dan kost dat maar een paar mio, als je hem daarvoor nog een seizoen hebt, prima. Hij ziet dat hij sportief ook mooie uitdagingen kan krijgen bij ons, dus dat argument valt deels weg (voor competitie helaas niet uiteraard).
1 -2
AlexIbarra
Onana heeft net een verbeterd contract getekend en toegzegd dat hij sowieso nog minimaal 1 jaar blijft. Nico heeft een verbeterde aanbieding afgeslagen.
Garantie van club naar eigen keuze lijkt me onhandig. Dan kan hij straks naar Atletico voor 20 miljoen 'omdat dat zijn keuze is' terwijl bijv. PSG 50 miljoen biedt.

We moeten op zijn eergevoel en begrip inspelen. Hij is hier belangrijk, hij is hier succesvol, en deze zomer gaat men alleen voor de Absolute Hoofdprijs weg.
0 0
Caparzo
Euh, ik zeg toch "net als bij Onana"? Had meegekregen dat hij verlengt had, noem dat als voorbeeld. Dat Nico tot nog toe de verbeterde aanbieding(en) heeft afgeslagen wist ik ook.

Daarom moet Marc hem een aanbieding doen die hem over de streep trekt, en ik bedoel een vaste gelimiteerde prijs waar hij eventueel een leuke fee van meekrijgt.

Op zijn eergevoel spelen moet Marc uiteraard ook doen en zal hij ongetwijfeld ook doen, maar we moeten niet naïef zijn, uiteindelijk is geld in dit geval voor 90% het smeermiddel.
0 0
AlexIbarra
Ik las het verkeerd idd.. Dacht eerst dat je bedoelde dat ze Nico en Andre allebei een aanbieding moesten doen.

Een percentage transfersom lijkt me prima maar een vaste / gelimiteerde prijs zou ik niet doen in de huidige gekte.
1 0
De Stift
Nico blijf gewoon nog een jaartje. Alleen De Jong, De Ligt en Ziyech mogen vertrekken.
1 0
Radie125
Nico moet gewoon een verbeterd contract tekenen wat is er mooier om elk jaar zo Europees te ballen. Daar neem je die 6 wedstrijden op plastic voetballen in de eredivisie maar voor lief.
0 0
PBosch
STEL, Dat Ajax de Champions League wint (btw echt krankzinnig dat je deze zin kan uitstreken).. dan heb je volgend jaar nog 2 mooie prijzen om voor te spelen. De Supercup en de Wereld Beker voor club teams. Is wellicht nog een mooie reden voor een aantal gasten om te blijven.
Ff afkloppen gelijk want met dit soort teksten is het vragen om uitschakeling in de halve finale ;)
10 0
AlexIbarra
Goeie, zo had ik het nog niet bekeken.. :)
Dit jaar de triple / treble winnen = volgend jaar kans op de sextuple.

Wie blijft er gezellig meestrijden om 6 prijzen jongens?
2 0
f*ck010
Als Ajax spelers zelfs bij het bereiken van de CL finale nog overwegen om naar Inter te gaan word het wel heel lastig om steevast bij de Europese (sub)top te horen.
5 -1
Ajax114
Als je denkt dat het lastig is dan is het ook lastig. De denkwijze binnen Ajax moet echt nog veel meer verbeteren.
0 0
JSF
Bij een contract zonder vastgestelde afkoopsom en vooraf afgesproken minimale blijfduur bepaalt Ajax wanneer en voor hoeveel een speler wel eerder mag vertrekken, achterover leunend hoe de (gekte op de) markt z’n werk doet... ook een fijne positie dat Ajax het geld niet meer urgent nodig heeft
2 0
iammike
Zeker houden. Neres en Van de Beek ook.

De Ligt, De Jong en Ziyech verkopen voor recordbedragen.
1 0
iammike
Wat mij betreft is dit ons team volgend jaar.

Ajax
(Pavon), Tadic, Neres
Marin, Van de Beek
Blind
Tagliafico, (Vertonghen), (Álvarez), (Fosu-Mensah)
Onana

Lang, Traoré, (Adekanye)
Gravenberch, Ekkelenkamp
Eiting
Sinkgraven, Magallan, Schuurs, Mazraoui
Kotarski

Scherpen
Schöne
Huntelaar


Jong Ajax
Bandé, Brobbey, Kühn
Taylor, Jensen
Q. Timber
Salah-Eddine, Botman, J. Timber, Dest
El Maach
0 0
Radie125
zet maar een streep door Scherpen
0 -1
Ajacied33
Nico speelt een zeer goed seizoen bij ons en is natuurlijk ook aanvallend van waarde. Ik denk alleen dat het erg moeilijk is om hem te behouden. Die jongen is 27, 28 en wilt natuurlijk nog een stap maken nu hij in zijn beste jaren zit. Omdat hij ook de Italiaanse nationaliteit bezit zie ik hem zomaar naar Italie verkassen. Of Spanje..
0 0
AlexIbarra
Hij is 26 jaar maar wat is moeilijk te behouden?

Dat hij zijn nog ruim 3 jaar durende contract niet wilde verlengen is zijn goed recht. Het lijkt me echter geen jongen die denkt dat hij veel beter wordt van een jaar opstandig / 'teleurgesteld' doen op de tribune.
Ben zelf een grote fan van Nico maar ik zie in hem geen extreme kwaliteiten waarvoor een club 45-75 miljoen wil betalen. Voor minder laten we hem niet gaan.

Misschien dat hij volgende zomer (met nog 2 jaar contract) bij meer clubs kans maakt voor een bedrag van 30-50 mln. Dan 'verdienen' wij minder maar in onze huidige financiele situatie moet het kapitaal op het veld (blijven) staan.
1 0
Bky
Ben vooral zeer benieuwd naar de opvolgers uit Zuid Amerika die Marc voor ogen heeft.

En hoeveel geld Marc voor uit durft te geven.
1 0
TheTruth
Wanneer Ajax Tagliafico, Blind, Neres en van de Beek kan houden dan kan volgend jaar gewoon weer een mooi jaar worden.
1 0
Marcw1972
Wat dacht je van Tadic?
0 0
TheTruth
Ja Tadic ook vergeten er bij te zetten
0 0
mickey2602
En Tadic.
0 0
Marcao
Absoluut houden. Contract opwaarderen en afkoopsom flink verhogen. Of - als het echt niet anders kan - voor de hoofdprijs verkopen (> € 35 mio). Nico is bijna onmisbaar.
0 -1
jARO
Dat laatste schrijf ik verdorie net op! ;-)
Alleen dat verbeterde contract kun je vergeten. Hebben ze al afgewezen.
En Ajax werkt niet met gelimiteerde afkoopsommen, dus dat is ook niet aan de orde.
Meer vragen dan de telkens genoemde, maar nergens bevestigde 25 miljoen kan natuurlijk wel. Ik denk ook >35 miljoen, en dan volgend jaar pas. Hij heeft immers een contract tot 2022.
0 0
Tecmessa
Contract opwaarderen wordt m niet, Nico heeft al geweigerd om bij te tekenen stond hier eerder op AS. Desalniettemin kun je m wel aan zijn contract houden, ik denk dat Nico zijn waarde aardig zal behouden. Tel daar bij op dat er nog niet echt een logische vervanger in de selectie zit en linksbacks ook niet voor het oprapen liggen op de transfermarkt en de keuze is simpel wat mij betreft.
0 0
oudzuid2
je zult bij het vastleggen van dit soort spelers een soort clausule moeten meenemen waarin je vastlegt dat ie pas na 2 (of in zijn geval 2,5) jaar eventueel mag vertrekken. voor mijn part idioot hoge afkoopsom. want anders blijven gasten zoals hij en Sanchez (en misschien ook Tadic of Blind?) na een jaartje alweer de Arena uitlopen en kan je nooit ergens aan bouwen
0 0
insectenverdelg
Gewoon nog 1 jaar aan zn vontract houden. Net als Donny Neres en Onana. Die gertrekken dan volgend jaar. Dit jaar Ziyech, de Ligt en Frenkie
2 0
Ajaxxxisdebeste
De Ligt ook niet weg nog één jaar
1 -1
Ajacied33
De Ligt gaat zeker man. Dat hou je niet tegen, helaas
0 -1
Ajacied33
De Ligt gaat zeker man. Dat hou je niet tegen, helaas
1 0
Meso
Er alles aan doen om deze topper te behouden!
1 -2
gi0vanni
Juist, beter contract geven en dan mag hij als hij het nog een jaar laat zien weg maar natuurlijk niet voor 25 mil. Een van de beste LB 's is natuurlijk ook veel duurder. :d
0 0
Murtagh
heeft hij al geweigerd
0 0
xstaniox
Tegen die tijd is hij al wel 27 he, bijna 28 zelfs.
0 0
Patrick78
En terecht. Nico moet blijven bij ons.
1 0