Eerste trainingsfoto's Varela bij Ajax

BVeenstra, 31-01-2019 om 14:20, 7352 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-aanwinst Bruno Varela is donderdag voor het eerst op de foto gegaan tijdens een training van Ajax. De keeper uit Portugal werd afgelopen zaterdag op huurbasis overgenomen van Benfica en bereidt zich nu met zijn nieuwe club voor op de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo van aankomende zaterdagavond.

De keeper wordt in principe de tweede keeper achter eerste doelman André Onana, die uiteraard ook present was op de training. Dit houdt in dat Kostas Lamprou nu de derde keeper is. De oplettende kijker zal het verder ook opvallen dat Nicolás Tagliafico met de groep meetraint. Vrijdag zal wellicht meer duidelijk worden over zijn inzetbaar heid.

Zie hieronder (link voor app-gebruikers) enkele foto's van de Ajax-training van donderdag. Op Ajax.nl zij nog meer foto's te zien.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jojo49
Grote lange keeper,, kan er niet stukje af voor Lamprou.
0 -1
ajaxwestland09
zullen de heren gebrand zijn zaterdag avond!!
0 0
MPAjax
vouwt hij zichzelf op voor de wedstrijd om in het doel te passen?
0 -1
WheermolenFC
Gisteren in het VU tijdens het bezoek van Ajax nog even staan praten met Kostas; een hele aardige gozer die heel leuk is met die kinderen. Heel jammer dat het op het veld minder met hem gaat. Zijn humeur blijft in ieder geval erg goed.
9 -1
Web
Lamprou weet zijn plek heel goed, hij is met van Leer ook binnen gehaald als derde doelman, maar het is anders gelopen, bovendien was Kotarski geblesseerd

Volgens de spelers is het ook nog eens een prima figuur in de groep, Eiting gaf aan dat hij nog veel kan leren van zijn trainings instelling.
8 0
Ajacied33
Ik denk dat Lamprou ook een aardige gast is, sympathiek ook. Maar wij beoordelen hem op zijn werk, en daar is hij gewoon niet zo goed in. Dit is topsport
6 -1
AFCA.
Godkolere wat is hij groot zeg! De goal komt tot zijn heupen!
6 0
ajax0916
Kakkerlak city start kaartverkoop beker op 6-2. Wat gaan wij die gasten even op hun plek zetten. Kan niet wachten
3 -2
TontoKarnaggel
Neem maar even aan dat het toeval is, zoniet dan zetten ze zichzelf meer voor lul dan ons.
0 0
Ajacied33
Ik geloof niet in toeval. En aangezien Feyenoord een zielige club is, is sit gewoon zo gepland. Lachen is het wel..
2 0
ajaxpat
Wat een zielige club is het toch,hoop zo dat wij ze nu is vernederen in de beker,maar ben er bang voor.Tegen de lampen zullen ze wel met B-ploeg spelen zodat ze weer 200 % kunnen geven tegen ons.Echt zo jammer dat wij niet thuis spelen.
0 0
Ajacied33
Als de jongens eer in hun donder hebben dan wordt 27 februari de dag van de wraak. Je moet ze dan verslaan met duidelijke cijfers. Uitslag zegt me niet eens zoveel, als je wint ontneem je ze de enige prijs die ze kunnen pakken
1 0
jollie18
Ik hoop dat dit eenmalig was en dat Ajax er persoonlijk voor zorgt dat ze helemaal niets in Rotterdam hebben. Andersom kan het natuurlijk ook gebeuren. Maar hopelijk was dit een goede les en klapper ze erop in de beker.
0 0
Ajacied33
Hahah ik wist dat het een troosteloze, vrij zielige ,club is. Maar dit slaat wel alles hoor. Wat laten die zich kennen zeg. Nou ja, dit is eigenlijk hoe ze in elkaar zitten. In alles een hele kleine club
2 0
Redrum
Ach ja, ze gaan deze zeer zeldzame overwinning natuurlijk op alle mogelijke manieren uitdragen. Er zullen ongetwijfeld ook shirts en vesten over gemaakt worden en natuurlijk een dvd. Allemaal tekenend voor het zeer grote minderwaardigheidscomplex dat ze daar (terecht) hebben tegenover Ajax en Amsterdam. Het enige dat wij moeten doen is van ze winnen in de beker en dan kunnen ze die 6-2 lekker in hun holletjes steken.
5 0
GvanderK
Wij hebben hun vaak genoeg afgestraft en nu gebeurde het een keer andersom. In de beker gaan ze (hopelijk) weer zien wie de baas is.
0 0
Ajacied33
Mooi om Nico weer te zien op de training. Vorige week trainde hij volgens mij apart van de groep? Wat heb ik ongelooflijk veel zin in aankomend weekend. Ik hoop dat de groep ook met revanchegevoelens zit en VVV met 4 a 5-0 terug naar Venlo stuurt
4 0
Wereld
ik zou die Limburgse ploegen niet onderschatten (al zijn we wel thuis), kunnen de boel best goed dichthouden (VVV, Fortuna en zoals we in de beker hebben ervaren Roda).

Normaal gesproken wel te doen natuurlijk, maar ben benieuwd of we nu wel scherp zijn.
0 0
Ajacied33
Als we scherp zijn mag VVV geen probleem zijn. Ze geven over het algemeen weinig weg, maar laatste tijd zitten ze toch wat in een dipje. Fortuna mag van mij zeker stunten, is een sluwe ploeg
0 0
Gecko
Beetje laat. Koste winst tegen Heerenveen
Veel succes bij Ajax
2 0
Redrum
Ik zie godzijdank Nico ook op de foto's staan. Die traint dus met de groep mee.
6 0