Regeer matchwinner bij matig Ajax Onder-17

SJvanveen, 13-11-2018 om 22:15, 7427 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax Onder-17 heeft dinsdagavond een draak van een wedstrijd tegen Excelsior Onder-17 winnend afgesloten. In Kralingen werd het in een bij vlagen harde wedstrijd 0-1 voor de Amsterdammers door een goal van Youri Regeer. 

De jeugdige Ajacieden misten dinsdagavond Dillon Hoogewerf door een schorsing en Naci Unuvar en Neraysho Kasanwirjo door blessures. Met onder meer de teruggekeerde Donny Warmerdam in de gelederen kwam Ajax Onder-17 in de eerste helft op voorsprong. Het was middenvelder Regeer die de gevierde man was: 0-1. 

Wat volgde was een wedstrijd die niet de boeken ingaat als een voor de neutrale kijker. Het niveau was niet denderend en er vielen meer kaarten dan daadwerkelijke kansen te noteren. Excelsior werd gevaarlijk uit een standaardsituatie, maar een slotoffensief overleefde Ajax door onder meer een Rotterdamse rode kaart, nadat een Excelsior-speler vliegend inkwam op de daardoor withete Warmerdam. De Ajax-talenten sloten het duel winnend af en reizen met drie punten in de tas terug naar Sportpark de Toekomst. 

Foto: Instagram @Youri_Regeer

Opstelling Ajax Onder-17: 

Dieker; Bonnah, Warmerdam, Rensch, Salah-Eddine; Beelen, Regeer, De Waal (Dirksen); Pynadath (Aksit), Pinas, Zamani (Campagne).

Wissels Ajax Onder-17: 

-

Doelpunten: 

0-1 Youri Regeer

Bijzonderheden: 

- Ajax Onder-17 hoopt het voorbeeld dat Ajax zondagmiddag gaf tegen Excelsior te volgen. Toen wonnen de Amsterdammers klinkend met 1-7.  
- Dillon Hoogewerf is geschorst, hij kreeg afgelopen zaterdag de rode kaart te zien na het slaan van een tegenstander. Naci Unuvar en Neraysho Kasanwirjo zijn geblesseerd. 

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouriVandeBeek
Regeer scoorde de 0-1
3 0
Mikes
Iemand die hier iets meer over weet? Het is al bijna een uur bezig, maar nog niks van AS.
0 0
BvdPloeg
We stonden in de file. tweede helft doen we live...
3 0
Mikes
Hahaha Rotterdam is ook een verschrikkelijke stad qua bereikbaarheid.
1 0