TG: 'Magallán weer optie voor Ajax'

BVeenstra, 26-09-2018 om 07:10, 19523 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De Telegraaf meldt woensdagochtend dat het na de 'oorwassing' tegen PSV (3-0) lijkt dat het een serieuze optie is dat Lisandro Magallán in de winterstop alsnog een transfer naar Ajax maakt. Boca Juniors, de club die afgelopen zomer zijn verdediger niet liet gaan, zou de mandekker na afloop van de Copa Libertadores zijn droomtransfer alsnog gunnen.

Media in Argentinië melden bovendien dat Ajax Magallán voor een miljoen dollar goedkoper kan overnemen. De stopper zou nu acht miljoen dollar (7,5 miljoen euro) moeten kosten. Een van de redenen hiervoor is de financiële crisis in Argentinië, waardoor de Argentijnse peso ten opzichte van de euro steeds minder waard wordt.

Een andere reden is een sportieve. Met Carlos Izquierdoz haalde Boca Juniors in de afgelopen transferperiode al een vervanger en daarnaast beschikt de Argentijnse club ook over het negentienjarige talent Leonardo Balerdi. De verdediger, die in de belangstelling staat van FC Barcelona, zou rijp zijn voor een basisplek.

Voorkeur voor Ajax

Volgens De Telegraaf zal de komende weken blijken of Ajax definitief zijn zinnen zet op Magallán. De krant denkt in ieder geval dat Ajax er goed aan zal doen. 'Tijdens PSV-Ajax werd pijnlijk duidelijk dat een blessure (of schorsing) van Matthijs de Ligt niet goed is op te vangen en dat er nog minimaal één echte centrumverdediger nodig is. Na het bemachtigen van de Champions League-jackpot van 40 miljoen euro kan Ajax die ook makkelijker binnenhalen.'

Magallán zelf heeft nog altijd de voorkeur voor een transfer naar Ajax, zo valt te lezen. De verdediger werd bovendien al medisch gekeurd en moest gefrustreerd toezien dat Ajax en Boca Juniors er niet uitkwamen. In de Argentijnse media liet hij toen weten dat hij Ajax niets verweet.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
433metdepuntnaarlinks
Wat een gezeur van TG. Eén keer een Ajax-bluf wissel van ten Hag met de Jong, gegokt en verloren. Het was naïef, een mega risico en het pakte verkeerd uit (maar als Ajacied vind ik het stiekem wel knap om dat aan te durven). Wat we ten Hag kwalijk kunnen en moeten nemen is dat hij het niet omzette toen al snel bleek dat de Jong geen geweldige tactische zet was (wat het wel had kunnen zijn). Maar ineens hebben we een CV nodig? We hebben Wober en Schuurs die in de Matthijs de Ligt rol kunnen spelen. Dat was onze optie 2, want ga je Magallan halen dan lost het niks op.

Stel we hadden Magallan gehad, dan had ten Hag alsnog de de Jong optie gekozen. Dus om hem te halen als backup van de Ligt op basis van 1 wedstrijd tegen PSV ... Deze fout maakt ten Hag niet nog een keer tegen een topclub. De backups voor Blind en de Ligt zijn gewoon Wober Schuurs en ook de Jong. Uit nood zou zelfs Taglia daar kunnen spelen zoals hij in Argentinië wel eens gedaan heeft en straks is Veltman ook nog terug.

Als de argumentatie is: Magallan voor komend seizoen gezien het vertrek van de Ligt dat vind ik een ander verhaal. Op dit moment hebben we gewoon prima bezetting op CV, ook de Frenkie de Jong optie is gewoon prima in het overgrote deel van de wedstrijden. Gegokt en verloren om deze optie in een topwedstrijd te gebruiken, leer momentje en dit gaat echt niet nog eens gebeuren. En nogmaals, takes some balls van ten Hag dat hij dit aandurfde en wat we hem kwalijk moeten nemen is dat hij het niet omzette. Dat vond ik hem wel echt aan te rekenen.
0 0
PJSM
Is eerder gescout dus ik zeg halen. Lekker man die Zuid Amerikaanse passie.
0 0
bremovic
steven caulker mssn? is volgens mij transfervrij
0 0
Joseph
Heb toch liever iets meer lengte dan 181 naast Daley Blind, van mij mag Overmars verder zoeken.

Maar eerst wil ik Wober weer eens zien, ik heb het idee dat Ten Hag een spelletje speelt door hem op de bank te houden. Wober was beter dan Viergever, het gaat er dan bij mij niet in dat hij nu opeens niet tegen PSV zou kunnen spelen.
0 0
MickS
Ik denk dat Ajax dit al in gedachten had voor de wedstrijd tegen PSV. Alleen door de afstraffing daar is het 'n één-tweetje om hier headline Ajaxnieuws van te maken. Want hey, we motte wat te stokuh hebbe over Ajax!

En wat helpt is het succes wat Nico bij en via Ajax. CL spelen, sterkhouder in het team, gekozen voor het Argentijnse elftal én als kers op de taart 2e aanvoerder van Argentinië.

Magallan zal echt wel bij zichzelf denken: dat Ajax is zo'n gekke tussenstap nog niet! Ik ga zelf maar eens wat jengelen bij Boca, dat ik toch wel weg wil.
0 0
MisterAFCA
Ajax is over geschakeld op Blind omdat Boca eerst een vervanger wilde hebben. Die hebben ze al van de zomer maar toen had Ajax Blind al aangetrokken. Toen zat Boca ineens met twee CV’s opgescheept. Het is dus niet zo dat hij is gaan Jengelen. Ajax is zich zondag door eigen falen de tering geschrokken en zou hem nu dus alsnog van de winter willen halen...
0 0
AFCAfan93
Ik zou eerder voor Juan foyth van Tottenham gaan of cesar montes. Beide vrij jong voetballend sterk en als ze een paar goede seizoenen bij Ajax spelen kunnen ze voor de hoofdprijs verkocht worden en dan zal tegen die tijd schuurs of een ander talent van Ajax er klaar voor zijn die positie over te nemen.
1 0
El-Dorado
Er zijn toch wel meer verdedigers op aarde? Of is alleen Magallan goed genoeg???

Zie liever een snelle en lange houthakker.
1 0
AFCAfan93
Cesar montes?
1 0
komopajax777
Ze hadden meer moeite moeten doen en meer geduld op moeten brengen om hem alsnog naar Ajax te halen afgelopen zomer.Nu zie je de gevolgen.Elke club met ambities hoort een beul van een verdediger in huis te hebben en minimaal twee,want als er een afvalt heb je altijd nog de andere paraat.Dat ze dat na Sanchez nog niet doorhadden....
1 0
MickS
Ik had begrepen dat Magallan op zich niet negatief tegenover een transfer stond, maar dat zijn club hem niet wilde laten gaan. Dus dan heb je maar geduld te hebben en te blijven polsen bij die club totdat ze zeggen dat ze hem wel willen verkopen c.q. zn contract afloopt.
0 0
geDaante
Voor de Ligt moet je gewoon Schuurs brengen, en voor Blind Wöber. Die heb je niet voor niks gekocht. Niet na twee mislukte backs, twee matige buitenspelers, ook nog eens twee aangekochte CV's negeren en weer een nieuwe kopen. Moet je maar eens beter gaan kijken en beoordelen bij aankopen.

Schuurs had je al minuten moeten laten maken in het eerste.
0 -1
komopajax777
Schuurs is pas 18 en ook naar eigen zeggen nog niet klaar voor Ajax 1 en Wöber moet je inderdaad ook gewoon laten spelen tegen een Luuk de Jong.Dan win je tenminste nog een keer een kopduel.Maar het halen van een beul uit Zuid-Amerika is een absolute vereiste in het huidige topvoetbal.Zie Sanchez en Tagliafico.
0 0
geDaante
Dan had je geen Blind moeten halen voor een recordbedrag. Je kan niet steeds blijven kopen en miskopen (Orejuela/Kristensen bijvoorbeeld) maar blijven vervangen. Dan moet je maar een keer op de blaren zitten, en daar van leren.

Je hebt Schuurs gehaald, en Wöber, voor miljoenen, ga ze maar eens gebruiken dan. Er wordt veel te makkelijk met geld gesmeten, en gegokt. Paniekreacties.

Schuurs deed het uitstekend bij Fortuna, mede dankzij hem gepromoveerd, dan kan je best wel wat. Bij Ajax al maanden wat gewend in Jong Ajax, geef hem vanaf nu gewoon veel minuten in Ajax 1, maak daar een prioriteit van, en intensiveer zijn individuele training. De Ligt is er de volgende pot vast weer bij, kan Schuurs op de achtergrond klaargestoomd worden.

Anders haal je weer zo'n Magallan, en het is maar afwachten of ie uberhaupt beter is dan Schuurs. En staat dan wellicht Schuur jaren in de weg. Magallan schijnt ook niet de snelste en wendbaarste te zijn, en dat moet je niet hebben naast de trage Blind.
0 -2
AjaxDUde123hk
Naast de Ligt en niet naast Blind. Blind moet met Frenkie dmf gaan spelen
0 0
mercurius3
Het heeft niet zoveel zin meer. Ik verwacht dat PSV kampioen wordt met een voorsprong van ongeveer 10 punten. Zijn dit seizoen onhoudbaar en veel te sterk qua team.
0 -3
komopajax777
Wat is dat voor een onzin.Een Psv'er zeker?
0 0
geDaante
Ach, vrij lucky goals tegen Ajax, met een mispeer van Ten Hag door Frenkie weer als CV te gebruiken, wat hij totaal niet is, en daarbij ben je die automatismen en die kwaliteiten van Frenkie op het middenveld opeens weer kwijt, wat flink gemist werd.

Daarbij gewoon thuis winnen van PSV, en dan is het maar 2 puntjes verschil. PSV gaat echt nog wel potjes verliezen of gelijk spelen.
1 0
Dit is mijn club
Nee, want die wedstrijden tegen Pec en Fortuna uit waren ook zo overtuigend. Je kunt je echt niet voorstellen dat ze ook maar iets laten liggen........
0 0
433metdepuntnaarlinks
Mee eens, die krijgen straks een dubbel programma en als ze met een enkel programma al af en toe zo moeilijk winnen ...

Die krijgen wel een keer pech, blessures, schorsingen of randzaken. Ik zeg niet dat we simpel kampioen worden maar ook PSV gaat nog een aantal keer tegen de lamp lopen!
0 0
MisterAFCA
Serieus? Na 6 potjes?
1 0
mercurius3
Ze zijn nog stabieler dan vorig jaar en winnen hun wedstrijden met meer overmacht. Ajax is ook ietsjes stabieler dan vorig jaar, maar nu al 5 punten achterstand betekent eigenlijk al einde verhaal, want PSV gaat nauwelijks nog iets weggeven denk ik. Tegen de tijd dat ze tegen Ajax moeten verwacht ik dat ze een punt of 7 voorsprong hebben. Ajax is voetballend beter, maar gewoon net niet stabiel genoeg weer.
0 0
MisterAFCA
Als je van 13 potjes er eentje verliest ben volgens mij vrij stabiel. Je krijgt die lampen nog thuis en dan kan het zomaar twee punten zijn. Jij vergeet ook dat die lampen bij Pec en Fortuna echt gezwijnd hebben. Dat gaat echt nog mis. Je zegt dat het 7 punten zijn tegen de tijd dat ze naar Amsterdam komen maar dat is echt natte vingerwerk. Het kunnen er ook 1 of twee zijn. Nogmaals het zijn pas 6 potjes. We hebben net als die lampen qua topploegen alleen elkaar gehad. Daarbij hebben we een uitpot, die we eigenlijk jaarlijks verliezen, met 0-4 gewonnen. Waarbij wij vaak onderuit gaan in Eindhoven gaan die lampen juist vaak onderuit in Rotterdam. Vriend, er is helemaal niets beslist. Maar als jij dat wil denken en als dat het voor jou makkelijker maakt, so be it ;-) maar laten we afspreken dat we ergens in mei nog een keer verder praten :-)
0 0
Ronaldinho020
Panieeeek
1 -1
Woodenshoe
Mosterd na de maaltijd...
0 0
ajaxwestland09
Die hadden ze al lang moeten halen dan maar in winterstop
1 0
geDaante
Wie zegt dat ie beter is dan Schuurs? Na aankopen als Orejuela, Kristensen, Labyad, Siem de Jong, Bandé, Blind voor recordbedrag, etc., heb ik niet zo heel veel vertrouwen in het aankoopbeleid.

De Ligt is er snel weer bij, Schuurs klaarstomen en veel minuten geven in Ajax 1.
0 -1
Duif63
Overmars is blijkbaar wakker geschrokken na zondag.
0 0
ELMagico
Zowel Balerdi als Magallán overnemen.
Balerdi is een supertalent. Hij doet me denken aan de Ligt.
0 0
Ajacied33
Niet te makkelijk erover denken. Het is idd nog vroeg, maar 5 punten loop je niet zo snel in op dit PSV. Bovendien hebben wij al jaren een probleem op het gebied van instelling, zondag was dat ook al het geval. Dus wij gaan het nog lastig krijgen tegen ADO, Utrecht en noem al die vechtclubs maar op
4 0
Redrum
Zolang Ajax niet in staat is in de duels die je noemt agressief te spelen zullen ze tegen onnodig puntverlies aan blijven lopen, hoe goed ze ook zijn. Ajax blijft denken dat ze het voetballend wel gaan winnen en worden dan afgetroeft op agressie en passie. Vervolgens gaat het voetballend dan niet meer en komen ze in de problemen. Dit is precies wat er zondag ook weer gebeurde. Het is allemaal wel begrijpelijk ook: psv is deze eeuw vaker kampioen geworden, maar ze krijgen de erkenning niet. Nog steeds gaat het alleen maar over Ajax, terwijl zij denken nu de grootste te zijn. Dit hebben ze echter volledig aan zichzelf te danken: Ajax is namelijk niet groot geworden door de prijzen alleen, maar vooral door het spel waarmee ze gewonnen zijn. Alle titels van psv na de eeuwwisseling zijn doordrenkt met geluk en laf schijtvoetbal. Daardoor blijven ze nog steeds dat simpele nietszeggende provincieclubje dat alleen maar bezig is van Ajax te winnen. Door het gebrek aan erkenning spelen ze wel met passie en agressie tegen Ajax. Ajax moet een manier gaan vinden om in dit soort wedstrijden ook agressie bij zichzelf op te roepen, anders blijft het fout gaan.
1 -1
MisterAFCA
Ik ben het met jou eens hoor. Alleen ligt voor mij het probleem in de uitwedstrijden bij die clubs. Thuis pakken we Ado, Utrecht en die lampjes zo goed als altijd. Dan wordt er, zeker tegen die lampjes, ook agressief opgeklapt. Maar het lijkt wel iets mentaals. Alsof ze onder de indruk zijn van de supporters/sfeer. Als ze een goal tegen krijgen in die potjes lukt werkelijk niets meer. Waar ik me vooral aan erger, zeker afgelopen zondag, is dat veel gasten ineens denken dat ze het alleen moet gaan doen. Mannetje uitkappen en weer terugkappen in plaats van erlangs en een bal voor gooien. Op de een of andere manier lijkt het alsof de ego-tjes dan boven komen en zij in hun eentje Ajax willen redden. Waarom blijven ze niet gewoon voetballen? Dat is Ajax. Je eigen kracht blijven gebruiken. Dat is tenslotte waar ze altijd succesvol in zijn, door gewoon te blijven voetballen. Daar moet TH mee aan de gang. Er mag desnoods wat mij betreft een sportpsycholoog bij om die gasten met tegenslag leren om te gaan. Het kan toch niet zo zijn (vooral in uitwedstrijden) dat er na een tegengoal gelijk 8 door de ondergrens zakken? Ze raken echt in de war als het tegenzit en ik denk dat dat begint in de jeugd. Hoeveel tegenslag kennen ze daar? Altijd winnen is voor niemand goed. Daarom was ik blij met Jonk. Niet het resultaat maar de ontwikkeling moet leidend zijn in de jeugd! Dit was ook de reden dat er volgens vele ervaring bij moest. Die zakken niet door het ijs bij tegenslag. Afgelopen zonadag gaat de ervaring er echter uit na een helft en mogen de jonkies de shit opknappen. Bijzonder... maar goed de oudjes zakte ook behoorlijk door het ijs wat deels aan TH lag maar ook zeker aan inzet. Je kan mij niet wijsmaken dat TH heeft gezegd, doe maar lekker rustig aan. Het komt wel goed...
1 0
Daminem
Wat een onzinnige reacties weer. Dit heeft echt he-le-maal niets met het functioneren van Blind of Wöber te maken, maar de ontwikkeling van Schuurs. Blind is namelijk een linksbenige verdediger en de Ligt een rechtsbenige verdediger. Magallan is ook een rechtsbenige verdediger en zou dus de stand-in moeten worden voor de Ligt, omdat Schuurs (rechtsbenig) er nog niet klaar voor is.

Mazraoui (Kristensen) - de Ligt (Schuurs - tekort) - Blind (Wöber) - Tagliafigo (Wöber/Bakker)
0 0
mercurius3
En dat allemaal om de Mickey Mouse League te winnen. Hoeveel geld moet er wel niet uitgegeven worden? Je hebt wober, blind, de ligt, schuurs en eventueel Veltman voor centraal. Dat is ruimschoots genoeg. Stop met de geldverspilling.
0 -3
Jessey1981
Dus eigenlijk gewoon toegeven dat Blind tekort komt achterin. Zet Blind op 6 samen met de jong en Ziyech en het elftal gaat met sprongen vooruit.
1 -1
ajax4ever01
Allemaal te laat.
1 0
AFCAfan93
Dat zou mooi zijn :-) dan kan blind lekker op 6 spelen waar die thuis hoort.
Onana tagliafico magallán de ligt mazraoui ziyech blind de jong Tadic huntelaar neres
0 0
bremovic
dolberg in plaats van de hunter
0 0
Cohiba
Wat zit iedereen te piepen. Ook met het oog op de toekomst hebben we goede verdedigers nodig. En iedereen ziet dat we nu nog een echte verdediger missen. Willen we Europees meedoen dan moet dat!
0 0
Petterson1964
Het opportunisme alweer bij Overmars.
De man doet maar wat.
2 -1
prinsmp
Worden ze nu eindelijk wakker dat we teveel "specialisten" missen in het elftal. Tegens PSV zijn we de wedstrijd begonnen met 7 middenvelders in de basis en dan vinden ze het gek dat we verliezen?
0 0
Jessey1981
Ach zo zwaar moet je niet tillen aan dat debacle. Tis pas speelronde 6. Vorig jaar won Ajax met dezelfde cijfers van psv thuis en hun werden alsnog kampioen. Tis maar 5 punten he.
1 -1
Kuningast
Hoop dat dit onzin is en dat Wöber het vertrouwen krijgt.
1 0
lucasv
Wel voor Blind (kan niet verdedigen, kan niet koppen, kan niet lopen, is dus ook geen middenvelder, is geen leiderstype, is op zijn hoogst een leuke reserve) in totaal bijna 20 miljoen in de plomp mikken en 8 miljoen voor Magallan teveel vinden. Rampzalig wanbeleid. Weg titel. Wat kost dat? Dat je in de politiek wegkomt met A beloven en B doen, met kletspraat, is al erg genoeg, maar in de sport hoor je afgerekend te worden op resultaat. Ajax grootste club, hoogste begroting, straks al 5 jaar geen kampioen. Van der Sar en Overmars waren er bijvoorbeeld in de NBA al lang geleden genadeloos uitgekukeld. Gaat niet gebeuren met 'scholletje' Blind bij de commissarissen (ook al foute benoeming).
3 -4
EzraAjax95
Gewoon Blind op 6 zetten samen met de Jong. Voor nu Wober naast de Ligt zetten en na de winterstop Magallan op de plek van wober, mits hij beter is dan wober
0 0
Jajijdaar
Idd, Schone mag er nu wel uit. Voegt de laatste wedstrijden ook niet meer zoveel toe. Schone is gewoon op.

Blind met Frenkie op de nummer 6. Magallan en De Ligt achterin. Durf te wedden dat je met deze opstelling het Psv veel moeilijker had kunnen maken. Oftewel, gewoon gewonnen zou hebben:

----------------------Onana-----------------------------
--Mazraoui--De Ligt--Magallan--Tagliafico--
------------------Frenkie---Blind----------------------
------Ziyech------------Neres-------Tadic------------
----------------------Huntelaar--------------------------
0 0
Ajaxbrl
En het is weer PANIEK
1 0
PJK54
bij wie?
3 0
Ajacied33
ALS dit waar is, dan hoop ik niet dat Ajax in paniek geraakt is door de nederlaag tegen PSV. Dat zou wel heel opportunistisch zijn. Je had Magallan sowieso moeten halen omdat het een sterke verdediger is. We zitten vrij dun in de echte verdedigers
4 0
Joodhannus73
Ik blijf het roepen: halen die man..!!! Of een ander Latijns beest..! En niet alleen achterin; haal ook nog een tropische buitenspeler. Want als Neres geblesseerd raakt heb je hetzelfde probleem voorin. We hebben 20 middenvelders en anderhalve aanvaller en anderhalve verdediger in de selectie...Balans is volledig zoek. Roep het al weken, maar de goede CL reeks en prestaties hebben dat verbloemd. Nu raakt één échte verdediger geblesseerd en zie je gelijk het probleem tegen een gelijkwaardige tegenstander. Ook al zie ik met het aantrekken van Tadic en Blind voor het eerst in vele jaren positieve punten, het blijft wanbeleid. Dat Ziyech is gebleven is een godswonder en heeft niets met de aansturing van Ajax te maken. Daar zwijn je mee. En als je dan zijn contract verlengt, laat hem dan ook een jaar bijtekenen. Kluivert weet je niet te behouden (Ajax verliest altijd van Raiola) en Magalian laat je uiteindelijk lopen. Blind moet je aantrekken, maar voor de plek van Schöne. Bandé kon mij niet bekoren voordat hij geblesseerd raakte en Labyad en Kristensen voegen niets toe. Vergelijk dat met de aankopen van PSV... dan dien we toch echt iets niet goed, terwijl we het meeste geld hebben...
4 -1
Duif63
Kijk uit hoor. Kritiek op het beleid van Overmars is hier ten strengste verboden.
0 0
Gooseman
Dan laat die Balerdi maar komen. Mijn bord op schoot scouting geeft aan dat hij nooit slechter kan zijn dan Magallán.
2 0
Fieldman
Ten Hag kan ook Schone in de verdediging zetten.

Veel voetbal van achteruit, precies wat hij wilt. Verdedigende kwaliteiten zijn toch overschat in het moderne voetbal. Welke club heeft er tegenwoordig nog snelle, lange, krachtige CV's lopen?
1 -3
NouridolbergNeres34
Beter Neres dan als CV :p
0 0
Jan Doedel
Alleen al omdat Boca Ajax afgelopen zomer aan t lijntje heeft gehouden zou ik zeggen: Steek die Magallan maar lekker in he hol!
1 -2
GerardAjax26
Ik ga er maar vanuit dat dit niet klopt. De hele competitie hoorde je niemand over die Argentijn, ook geen enkele journalist. Ten Hag zijn keuze voor de Jong in de verdediging en Eiting op het middenveld pakte verkeerd uit, dat betekent echter niet dat er geen alternatief was. Ten Hag had ook gewoon voor Wober kunnen kiezen, die vorig jaar nog voor 7,5 miljoen is gehaald en het onder Keizer gewoon prima deed.
8 -2
Sterretje73
Ik ga ervan uit dat waar rook is ook altijd wel een brandje te vinden is. Bovendien vind ik bovenstaand verhaal nou niet eens zo heel ver gezocht.
0 0
De_Realist
Als dit waar blijkt te zijn dan toont dat ook wel echt aan dat ze bij Ajax maar wat doen tijdens het aankoopbeleid. Magallan is net zoals Blind, net zoals Veltman een klein en langzaam mannetje... ook daarmee verlies je het van Luuk.
1 -4
MankeNelis
TG kan weer heerlijk wroeten en trollen om aan lezers te komen.
4 -2
Mikee
Zeg, kunnen we niet één categorie betere spelers halen? Op zich hebben we best wat geld op de bank en op het veld. Wat ik gezien heb van magallan is dat ie in balbezit niets toegevoegd en verdedigend en behoorlijk lompe slager is. Zie even niet hoe hij in dit elftal mee kan draaien..
0 0
M.Olsen
Die willen vaak niet. En geef ze is ongelijk. Ik ben geen fan van de PL maar als ik een sterke verdediger zou zijn zou ik ook liever naar Stoke of Southampton voor een wedstrijd gaan dan met een Bus naar Emmen tuffen om tegen veredelde boeren te spelen. Alle respect voor Emmen trouwens hoor. Maar we vinden die promovendi allemaal leuk, maar als ze het in die hype ook nog goed gaan presteren is het gewoon gevaarlijk voor het NL voetbal.
1 0
Rood Gevaar
Balanta van Basel halen en je hebt een centrale verdediger die nog geen PL speelt, maar wel de potentie heeft om er uiteindelijk naartoe te gaan.
En is zoveel beter dan die houthakker Magallan
0 0
Rood Gevaar
Balanta van Basel halen en je hebt een centrale verdediger die nog geen PL speelt, maar wel de potentie heeft om er uiteindelijk naartoe te gaan.
En is zoveel beter dan die houthakker Magallan
1 0
M.Olsen
Dit was zoon stuk dat al klaar lag toen de resultaten wel goed waren. De Telegraaf is een ware schande aan het worden dat haar primaire macht, de macht van de pen, misbruikt om persoonlijke vetes te creëeren en uit te vechten.
5 0
D.B.
uhm... hahahahahahahahahaha
0 0