[Update] Ajax-trio traint nog altijd apart

BVeenstra, 18-07-2018 om 13:00, 29581 views, Ajax |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Momenteel werken de spelers van Ajax zich in het zweet op het trainingskamp in Engeland. Wie dinsdag niet met de groep meededen, waren Siem de Jong, Hakim Ziyech en Lasse Schöne. Het drietal werkte apart een oefensessie af wegens lichte klachten.

Om welke klachten het precies gaat, is (nog) niet bekend. De Jong liet eerder deze voorbereiding al het trainingskamp in Duitsland aan zich voorbij laten gaan door een kuitblessure, maar sloot later weer aan bij de groep. Ziyech en Schöne zijn net terug van het WK, waar ze vroegtijdig werden uitgeschakeld met Marokko en Denemarken.

Wie hoogstwaarschijnlijk met een beter gevoel op de training terugkijkt, is Daley Blind. Ajax had de transfer van Blind dinsdag definitief afgerond, waardoor de overgang een feit is. De verdediger werkte een aantal loopoefeningen af. Verwachting is dat Blind snel aansluit bij de groepstraining van de selectie van Erik ten Hag.

Update - 11.55 uur (18 juli 2018) - Ajax-trio traint nog altijd apart

Ajax is woensdagochtend zonder Hakim Ziyech, Siem de Jong en Lasse Schöne begonnen aan de zesde training op Engelse bodem. De middenvelders trainen, net als dinsdag, apart van de groep. Dat meldt Voetbal International-journalist Freek Jansen via Twitter. Het is daardoor nog maar de vraag of het trio donderdag van de partij is wanneer Ajax speelt tegen Wolverhampton Wanderers en Walsall FC.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MH1988
Veel haat op Siem hier..
Erg jammer, de held van 2011. Misschien wel de belangrijkste schakel in de laatste kampioens reeks van Ajax. Altijd als Sightorsson geblesseerd raakte en Siem in de spits kwam ging het lopen en wonnen we alles. 4 seizoenen op rij meer dan 10 goals, 4 titels, 2 jaar aanvoerder, jeugdproduct. Altijd maakte hij de belangrijke goals (kampioenschap, champions league).
Na die klaplong en andere blessures natuurlijk nooit meer helemaal de oude. Maar respect voor Siem is op zijn plaats. Daarnaast weet je het nooit. Misschien maakt hij als pinchhitter nog eens een belangrijke goal. Ik hoop het!
3 -1
Bky
Eriksen was met afstand de belangrijkste schakel.
1 0
CruyffFootball
Siem is einde verhaal.
Ajax zou binnen nu en paar dagen gewoon netjes afscheid van hem moeten nemen.
Buiten het feit dat het middenveld overvol is, begint het ook zielig voor Siem zelf te worden.
5 -1
masterrr
Ik begreep het toen al niet, compleet overbodige speler die door zijn fysieke problemen ook nooit meer het niveau zal halen van zijn goede tijd bij Ajax. Alleen dan was hij nog nuttig geweest als 12e man.
0 0
L8
Serieus? Wij als mede Ajacieden gaan op elkaar als een stel kleine blagen zeuren om een paar taalfouten? We zitten op een Ajax forum, niet op de ik-ben-beter-in-Nederlands forum...
2 -3
Hans Kraay Jr.
Het forum.
1 0
GvanderK
Echt triest inderdaad, ik heb meer te doen met de meiden hieronder dan @Whatarethose...
0 -4
BennJii020
Hahaha deze discussie was best grappig tijdens het poepen.... Oh ja, gaan we t maar weer over Ajax hebben? Hahs
0 0
whatarethose
Siem zal eens niet een peintje hebben
2 -6
GvanderK
Achja niet iedereen is zo taalkundig en dat is niet erg man. Laat maar praten, want de mensen hieronder zijn natuurlijk allemaal perfect. Ze mogen zich best wel schamen met hoe triest ze doen tegen jouw.

Even over Siem:

Voor dat hij Ajax verliet was hij gewoon een aardige speler en ik had nooit gedacht dat zijn carrière zo'n dramatisch vervolg zou krijgen. De blessures hebben zijn carrière verpest. De Jong zal voor mij persoonlijk altijd de een held zijn vanwege 2011 en zal dat moment nooit vergeten.
1 -2
SjaakWolfs
Tegen jouw? Als ik jou was zou ik er juist mijn voordeel mee doen als mensen me zouden wijzen op dergelijke taalfouten. Je kunt lekker denigrerend doen over mensen die wel iets geven om verzorgd taalgebruik, maar conventies zijn er natuurlijk niet voor niets. Als we allemaal onze eigen spelling en grammatica gaan hanteren, want 'niet zo erg', dan kunnen wel elkaar binnen de kortste keren niet meer begrijpen.
2 -3
Amsteraaij
Gozer, het is niet zo dat hij een scriptie aan het schrijven is toch? Hij plaatst comments op een Ajax forum. Lekker belangrijk als daar wat taalfouten in staan. Voor alles is een plek en tijd. En Ajax Showtime is niet de plek om mensen te gaan zitten verbeteren.
3 0
3sterren
”wel elkaar binnen de etc.”
”wel” ? Of niet ...

; )
1 0
Jaridebeste
Peintje?
8 -3
GvanderK
Ga huilen.
2 -1
AjaxMH
Hij is echt het goedste in Nederlands... dat had ik echt niet gedenkt.
7 -3
afca_sittard
Weer zo een held, als je zo slim bent snap je toch wat die bedoeld of niet? Wordt lekker leraar joh!
4 -13
Ellende
Bedoeld?
5 -2
Jaridebeste
Wordt? :-)
9 -2
jackwolf
Die?
10 -2
Bky
Bedoelt*
13 -3
afca_sittard
Yes nu kan iedereen zien hoe slim je bent! Geef deze man even allemaal een duimpje, als blijk van waardering!
3 -16
bremovic
blij dat blind terug is maar toch vind ik het bedrag aan de hoge kant
3 -5
ajaxrosenberg
Wat zou Siem de Jong eigenlijk aan salaris krijgen? Die zal hier ook niet voor een appel en een ei voetballen. Daar heb ik een veel slechter gevoel (iedereen waarschijnlijk) bij dan Andy v/d Meyde bij Daley heeft ;)
5 0
NouridolbergNeres34
Siem is een grootverdiener zit bij de top kwa salarissen bij Ajax, te gek voor woorden , hij is 9 van de 12 maanden geblesseerd en als hij al fit is voegt hij niks meer toe.
5 -1
Johnvanessen
Goed te zien dat Daley gelijk groepstraining mee doet!
2 0
Web
Wat zou ik het fijn vinden als Overmars en Siem eens om de tafel gaan zitten, en Siem uit zijn leiden verlost. Siem weet zelf maar al te goed dat hij het niet meer heeft, sjiek oplossen.
12 0
DarkDefender
Web, het lukte me niet om onder een andere reactie iets te schrijven (kwam steeds onder een andere post terecht), maar hopelijk deze wel: Heftig wat je hebt meegemaakt, gelukkig ben je er beter vanaf gekomen dan Appie. Inmiddels ben je voor mij een bekende naam op dit forum en hopelijk ga je gewoon lekker door waar je mee bezig bent.
1 -1
Web
Bedankt
0 0
Keizer020
Rustig aan vriend
0 0
Oeroeboeroe
Het is lang geleden dat hij heeft geleid, maar het echte lijden is pas kort geleden.
6 -2
3sterren
” het echte lijden is pas kort geleden”?
Of:
”is pas sinds kort” ...

; )
1 0
korem
De spellings popo is er ook weer hoor !
0 -6
Web
Bedankt voor je positieve reactie.
Ik ben al ongelooflijk dankbaar dat ik hier nog aan mee kan doen
Als jij weet waar ik vandaan kom de laatste vier jaar.
Dan was je denk ik wat voorzichtiger geweest, maar het is niet anders
1 0
afca_sittard
Niks van aan trekken man, deze man heeft alles uitgevonden. Doe lekker je ding is belangrijk dan een mening van een of andere wijsneus!
1 0
Web
Meestal kan ik dit ook wel, maar valt altijd niet mee
0 0
Bky
Waar Web dus vandaan komt is een positie waar hij niet goed kon communiceren lijkt mij. Door oefenen word je beter, maar bij oefenen maak je ook fouten. Als je niet door hebt dat je fouten maakt, dan word je nooit beter. Ik heb er alle respect voor dat Web van een bepaalde situatie vandaan komt en zich op deze manier kan presenteren. Maar waarom zou je hem dan niet mogen corrigeren? Je wil toch constant beter worden? Waarom maakt het helpen van anderen jou een wijsneus?
5 0
Web
Bky bedankt voor jouw eerlijkheid.
Waardeer ik heel erg.
Ik heb hetzelfde gehad als Appie, en ik had het geluk dat ik het in het ziekenhuis was, in de wachtkamer op de cardiologie, die mensen hebben mij gelijk kunnen helpen, ik weet er niets meer van, mijn hersens hebben maar even geen zuurstof gehad, mijn vrouw wel, ik heb zo ongelooflijk veel geluk gehad, en die arme Appie niet.
6 0
Bky
Keep up the good work!
1 0
MisterAFCA
Dit is toch ook niet echt lekker Nederlands Bky... ;—)
0 0
Bky
Lul van een vent die Bkei!
0 0
afca_sittard
Vragen die mensen dan om hulp van jouw? Nee bijna iedereen negeert het, alleen jij als slimmerik moet even de boel gaan verbeteren! En je zegt net nog dat je er geen rekening mee houdt of iemand dyslexie heeft, vind ik niet echt getuige van respect.
0 0
Bky
Je kan geen rekening houden met dyslexie, omdat je dat van te voren niet kan zien en omdat het een zeer kleine groep is die het heeft. Bij die groep kun je je daarnaast afvragen of iedereen wel dyslexie heeft, of gewoon het predicaat heeft gekregen.

Dat is dus letterlijk heel iets anders.
3 -1
afca_sittard
Dan moet je ook zeggen dat je er geen rekening mee kan houden, net zeg je letterlijk ik ga er geen rekening mee houden. Dus wat je nu zegt is letterlijk ook iets heel anders
0 0
Bky
Klopt, taal is heel belangrijk.

Maar het is wel een implicatie. Geen rekening mee kunnen houden impliceert dat ik er ook geen rekening mee ga houden.
1 -1
Bky
Niets spellingspipo, dit is een discussieforum. Om goed te kunnen discussiëren is degelijk taalgebruik (normaal ABN) gewoon essentieel. Jij wil jouw mede forumgenoot toch niet opzadelen met een of ander half cryptisch bericht omdat jij te lui bent een fatsoenlijk bericht te typen? Dat levert alleen maar ruis op en is irritant voor de ander.

Daarnaast wil je toch ook gewoon beter worden in taal? Wie weet heeft de ander helemaal niet door dat hij "lijden" verkeerd spelt? Dan is het toch prettig dat mensen jou wijzen op een foutje, kun je alleen maar beter van worden.
5 -2
3sterren
”Hij die zonder fouten schrijft, werpe de eerste steen” (vrije interpretatie).

”dat hij ”lijden” verkeerd HEEFT GESPELD”, immers, de handeling geschiedde in het verleden en heeft al plaatsgevonden. Dus hulpwerkwoord gevolgd door het hoofdwerkwoord. In dit specifieke geval een voltooid deelwoord.

”DAAR kun je alleen maar beter van worden” ...

; )
1 0
Bky
Yeah ik ben zelf ook niet foutloos natuurlijk. Bedankt voor de feedback! :) De fouten hieronder zie ik zelf al helemaal niet omdat het er door de jaren heen in zit gebakken. Dus ik vind het persoonlijk wel prettig als iemand mij op het goede wijst.
0 0
3sterren
Graag gedaan ...
0 0
afca_sittard
Er zijn ook mensen met dyslexie, Denk niet dat die mensen het zo prettig vinden om de hele tijd commentaar te krijgen van zo een betweters. En om goed te discussiëren is het toch van belang dat je de anders snapt? Dus of je het nu met een 't of d schrijft lekker belangrijk je snapt het toch?
1 -1
Lagasj
He, Sittard hoeveel taalfouten denk je dat jij in die laatste 5 regels hebt gemaakt?
Dat schijnt geen probleem voor jou te zijn.
Het gemak waarmee je de rollen omdraait is het werkelijke probleem.
BKY is nog zo aardig om je te lui te noemen.
Leren kan leuk zijn als je jezelf niet elke keer aangevallen voelt.
2 -2
Bky
Ik moet bijna kotsen als ik lees dat het "lekker belangrijk is of je iets met een d of een t schrijft". Mijn hemel. Taal is de basis van communicatie. Verkeerd gebruik van taal maakt een tekst inherent onduidelijker. Een keertje een d/t fout maken is niet erg, maar wat jij daar zegt is echt schandelijk in mijn ogen. "Wat boeit het", wtf? Wat volgt daarna "wat niet zo belangrijk is"? Die of dat verkeerd gebruiken? Na of naar? Het of de? Waar ligt de grens? Want "je weet wel wat er staat toch"?

En ja, heel kut dyslexie (waarbij je je af kan vragen of sommigen in deze maatschappij niet het predicaat "dyslexie" hebben gekregen terwijl ze gewoon met beter onderwijs wel foutloos hadden kunnen spellen, hoogleraren hebben zich daar al meermaals over uitgesproken). Daarbij heeft een zeer kleine minderheid dyslexie (iets van 5%). Normaliter corrigeer ik mensen niet zo snel, maar ik ga er zeker geen rekening mee houden dat deze persoon "misschien wel dyslexie heeft" en of die het wel prettig vindt. Taal is in mijn ogen te belangrijk om voor zo'n argument te laten verkwanselen.

Net als hierboven, iemand schrijft "peintje".

What the fuck man. Dat doet pijn aan je ogen om dat zo te lezen en jij doet alsof het niet erg is. Het is een extreme vorm van lui- laks- of domheid om het op die manier te schrijven. Spelling onderschrijft het onderscheidend vermogen van de taal. Zonder klare rechtlijnige spelling verzeilen we in een taalnoodlottige begripsvervaging en begripsverwarring met alle gevolgen van dien!
3 -3
Frederiksperwer
What the fuck? Niet zo stoer doen, Bkei.
0 -1
afca_sittard
Waarom zou jij de aangewezen persoon zijn om mensen te verbeteren, kan je me dat ook even uitleggen? Ik moet kotsen van mensen zoals jouw die denken dat ze alles uitgevonden hebben. Laat mensen lekker in hun waarde, is veel belangrijk dan een woordje verkeerd typen op een fan site van ajax.
2 -1
Bky
Dus mensen maar niet corrigeren omdat je ze in hun waarde moet laten? Dat lijkt mij juist de omgekeerde wereld. Laat mensen maar gewoon simpel en dom, boeiend. Niets van zeggen, probeer ze vooral niet beter te laten worden. Feedback is gemeen. Kritiek al helemaal. Sommige mensen moet je maar met fluwelen handschoentjes gaan behandelen en dus blijkbaar anders (!) behandelen dan andere mensen. Heb je wel enig idee hoe idioot dat is?

En waarom ik de aangewezen persoon ben? Omdat ik met je communiceer. Jij richt jouw communicatie op mij (ik gebruik hier jij/je in algemene vorm, niet persoonlijk gericht). Jij gooit teksten mijn richting uit waar ik mij maar aan moet ergeren omdat jij het geduld niet hebt om even een normaal tekstje in elkaar te flansen. Voor jou is het lekker makkelijk, maar jij zadelt andere mensen op met een tekst die zij daarna moeten gaan interpreteren. Het gaat niet om jou, het gaat om de andere persoon. Het is een vorm van fatsoen en respect. Communicatie heeft meer dan één partij. Anders is het geen communicatie.

En ik heb niets uitgevonden. Spelling is simpel een stelsel van regels. Dat bestond al, daar is niets uitgevonden aan.
3 -2
afca_sittard
Jij hebt gewoon een te hoge pet van je zelf op, nogmaals dit is gewoon een ajax forum, geen ABN forum. Dus laat mensen hier gewoon hun mening geven, niemand komt hier om even bijles te krijgen van jou.
2 -1
Bky
Op de uitzondering na (dus net bij jou wat ironisch was bedoeld) corrigeer ik niemand.

Maar als iemand hier, iemand anders corrigeert en iemand anders gaat die persoon, die de andere persoon probeert te HELPEN, aanvallen, dan zeg ik er wel wat van ja. Iemand aanvallen die iemand anders probeert te verbeteren/helpen, dat noem ik nou simpelweg te koop lopen met je domheid. Het aanvallen van iets dat simpelweg de norm zou moeten zijn. Het is letterlijk het aanvallen van het "goede".

En ja, het is een Ajax forum, maar op dit forum gebruiken we taal om te communiceren. Het juist gebruik van taal is inherent aan het goed verloop van een communicatieproces. Daarmee is dit forum dus overduidelijk ook een forum waar ABN de norm hoort te zijn.
2 -4
3sterren
”Het JUISTE gebruik”
en:
”EEN goed verloop”
of:
”het GOEDE verloop”

; )
2 0
Bky
Pff wijsneus!1!11!
0 0
Ajaxbrl
Bky , Chill out mate! Straks is er geen 'Redding' meer aan! ;) (Nu stop ik er echt mee hoor haha).
1 0
afca_sittard
Ach hou toch op, je snapt zelf toch ook wel dat het heel vervelend kan zijn als je moeite hebt met ABN typen, dat het niet heel prettig is als mensen je op een ajax forum de hele tijd gaan verbeteren? Jij ziet dat als hulp maar ooit bij nagedacht dat de persoon die jij wilt helpen dat misschien heel anders kan zien?
2 -1
Bky
Ik zie niet constant "mensen hele tijd verbeteren".

En als het gebeurt juich ik het toe ja.
1 -3
afca_sittard
En de hele tijd verbeteren bedoel ik niet specifiek jouw, maar. Ik zie het heel vaak voorbij komen hier.
0 -1
afca_sittard
Maar waarom ben je hier dan? Om over ajax je mening te geven? Of je mening te geven hoe hier iemand een verhaal typt? Het gaat mij gewoon erom dat de meeste mensen hier gewoon komen om over hun geliefde club te praten, en of je nu dom of slim bent dyslexie hebt of niet.
2 -1
Bky
Ik ben hier om te discussiëren, het liefst over Ajax, maar over een ander onderwerp wil ik het ook hebben. Wat dus net gebeurd is.
0 -2
afca_sittard
Nou goed, misschien wou jij mensen helpen en komt het anders over op mij. Maar ben je ook blij met de aankoop van blind?
1 0
Bky
Ja, ik vind het zelfs een betere aankoop dan Tadic.
0 -3
Web
Ik maak heel veel fouten, ben van heel ver gekomen. Dit is nog iets wat ik kan, discuseren over onze mooie club, zou het echt erg vinden als ik hier door moet stoppen.
2 0
3sterren
Fouten maken is menselijk.
Daar is niets mis mee.
Ga gewoon lekker door met reageren ...
0 0
jackwolf
Moeten jullie niet eten?
1 0
afcasven1995
Opvallend is wel dat voor zijn 1e klaplong hij echt nooit geblesseerd was.
1 0
Web
Daarna ook nooit meer zijn nivaue gehaald.
1 0
Ajacied33
Jezus Siem de Jong.....Begint wel een treurig verhaal te worden, toch? Die jongen is vaker geblesseerd dan fit
7 0
AdK
Pijnlijk voor hem is telkens een blessure... Hij zou eens met Robben moeten gaan praten, wellicht heeft die nog wat tips om terug in échte vorm te komen...
2 0
Oliveira
Moet toch best wel pijnlijk zijn voor Siem de Jong. Terug gekomen en al vervangen voordat hij weg is. Waarom zou Ajax anders Labyad hebben gehaald?
1 0
Redrum
Ik vind de hele situatie Siem extreem pijnlijk ja. Ik had persoonlijk ook wel iets meer van hem verwacht, maar hij loopt erbij als een routinier van 38 die al 20 jaar profvoetbal heeft gespeeld. Hij is gewoon al op lijkt wel. Pijnlijk, want ik heb nog steeds veel respect voor hem.
6 0
korem
Zeker respect voor hem. Het is nooit echt een topper geweest maar had ook wel het idee dat hij nog wel iets kon brengen toen ze hem haalde, maar in en in triest om hem te zien spelen helaas en denk dat het verstandig is dat deze jongen stopt bij Ajax, gaat nu ten kosten van een plek in de selectie voor een talent !
2 0
GerardAjax26
Vraag mij meer af waarom Siem is gehaald.. die man is zo vaak geblesseerd.
3 0
Oliveira
Helaas zullen we daar waarschijnlijk nooit antwoord op krijgen. Misschien wel een constructie in zijn contract? Ik heb echt geen idee.
0 0
amstardammer020
inderdaad, wel als enige middenvelder wat fysiek(lengte) itt tot t beoogde trio voor komend seizoen. Blijf me toch afvragen waarom nigel de jong niet terug mocht, iedereen zag dat cvm nodig was en met zo n fysiek zwakke ploeg met als cv een 18 jarige en nu iedereen wegholt met echte ajacied daley die t niet redt als cv en te weinig brengt als middenvelder
0 -1
Ajaxbrl
Lichte transferklachten.. (behalve Lasse)
0 0
SoAFCA
lekker dan.
0 0
Redrum
Ja daar heb je het gedonder al. Siem bereidt zich voor op zijn aanstaande transfer naar Barca. Overmars is eindelijk gezwicht voor die 50 miljoen.
1 -1
Ajaxbrl
Voor 80M mogen ze Siem laten gaan XD
0 0