'Younes wil contract bij Napoli ontbinden'

BVeenstra, 13-03-2018 om 14:40, 15480 views, AeroNapoli | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax-aanvaller Amin Younes doet er volgens AeroNapoli alles aan om zijn getekende contract bij Napoli te laten ontbinden. De Duitse buitenspeler zou volgens het Italiaanse medium al met vier advocaten hebben gesproken over de contractontbinding.

Younes tekende enkele weken geleden een contract voor vijf seizoenen bij de Italiaanse club, maar de aanvaller heeft zich inmiddels bedacht. Ook Napoli lijkt geen plannen (meer) te hebben met Younes. De Italianen zouden hem het liefst in de zomer direct willen verkopen.

Wat Younes wel van plan is, is niet bekend. De Duitser, die afgelopen zondag in het duel met sc Heerenveen weigerde vlak voor tijd in te vallen, liet onlangs weten een contractverlenging bij Ajax niet uit te sluiten. Verder zou ook Borussia Mönchengladbach geïnteresseerd zijn.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MankeNelis
Dan hebben de maffioso hem mooi bij z'n ballen. Die gaan Younes uitknijpen.
0 0
Oliveira
Op dit moment veruit mijn minst favoriete speler. Wat een eikel is het toch. Nergens duidelijkheid bieden en iedereen maar op een dwaalspoor zetten.
5 -1
Ajaxtrouw
Wordt tijd dat meneer eens openheid van zaken geeft
1 0
NouridolbergNeres34
Succes ermee, ben blij als hij opgerot is.
5 -2
PetrusKeizer
dat er maar snel een eind mag komen aan deze KLUCHT
3 0
Hagmag
Net als bij Viergever is hier ook weer sprake van "MISMANAGEMENT".
Voor Viergever had Ajax makkelijk nog 5 miljoen euro kunnen vangen.
Voor Younes ook minimaal 5 miljoen euro.
Hou ik het nog aan de lage kant.
5+5 = 10 miljoen euro misgelopen, leg dat eens uit Marc ?
3 -7
ovopiet
aan jou? haha
0 -1
Leviathan
Viergever hadden we goed kunnen gebruiken maar helaas geblesseerd al een tijd. Ik sluit niet uit dat we met viergever meer punten hadden gehad aangezien we erg dun zaten met verdedigers..
0 0
NoPants
Hadden ze viergever in de zomer verkocht en had gebleken dat wober toch niet zo goed was, dan had jij hier geroepen ‘MISMANAGEMENT om de enige goede en ervaren linksbenige verdediger te verkopen!’

Goed van je captain hindsight.
2 0
Ferd
Net als bij je domme nickname is hier weer sprake van pure domheid.
6 -1
falonso
Wat heeft overmars fout gedaan dan? Younes kon weg in de winter voor 5 miljoen, maar wie trok de stekker er uit? Inderdaad, Amin. Wat betreft Viergever snap ik niet dat zijn contract niet wordt verlengd, maar daar zullen vast redenen voor zijn.

En je kan nou eenmaal niet altijd winst maken op spelers, je kan ze ook niet altijd verkopen. Er moet natuurlijk interesse zijn en de speler moet ook nog maar willen.
3 0
Mikey Stormram
Laatste keer dat Ajax ooit zaken doet met die club uit de maffia stad mag ik hopen. En voor Younes, tja... die heeft eigenhandig zijn hele carriere verkloot en zien we nooit meer terug bij Die Mannschaft.
3 0
falonso
Hoezo dan? Ik vond het met Milik prima zaken doen met Napoli!
2 0
ovopiet
Als ik tussen de regels door lees, dacht Younes in de winter naar Napoli te gaan en daar te spelen. Ajax zou hier nog een bedrag aan over houden.
Napoli heeft hem voor de gek gehouden en wil hem pas in de zomer transfervrij hebben, om hem meteen door te verkopen. Nooit de bedoeling hebbende hem te laten spelen.
Ennu voelt Younes zich genaaid.
2 0
afcas
aan de andere kant denk ik, als napoli zegt dat het contract dat younes tekende geldig is, dan zou napoli ook de deal met ajax moeten naleven. de een kan in principe nooit rechtsgeldig zijn zonder de ander.
1 0
falonso
Er is geen afspraak met Ajax. De afspraak die Napoli als rechtsgeldig ziet, is de afspraak waarin Younes na afloop van zijn contract naar Napoli gaat.
1 0
@Maar7en
Dat is ook wel een naaistreek van Napoli als dit zo is.
0 0
JanTa
Soms heb je van die zaken waarbij je achteraf denkt........., waar ben ik nu mee bezig. Younes had zo'n periode.
0 0
Redrum
Tja, ik denk dat zowel Napoli als Younes fout zitten in deze hele situatie. Maar als puntje bij paaltje komt heeft Ajax het waarschijnlijk allemaal gedaan volgens de 'kenners'.
2 0
swing
gewoon bijtekenen
0 -4
Heiko
Ik ben helemaal klaar met deze jongen. Was al niet zo`n fan van hem, nu helemaal niet meer.
2 -1
Ajaxvooraltijd
Van mij mogen ze Napoli ook ontbinden.
1 0
atalantanio
Hij had zonder problemen naar Swansea gekund afgelopen winter. Had Ajax er wat aan overgehouden, 10 miljoen dacht ik, had Younes in de Premier League gespeeld en had hij volop kans om geselecteerd te worden voor het WK. Nu heeft hij een vaag contract bij Napoli waar hij vanaf wil, is hij reserve bij Ajax, weigert hij zelfs in te vallen en kan hij het WK wel op zijn buik schrijven.
4 0
X-RaY
Kijk daar is de welbekende 'staart' die het verhaal Younes gaat krijgen. Als het klopt.

Mij benieuwen of Napoli zijn poot stijf houdt en Younes zwicht of dat hij door blijft procederen.
Dit gaat geld kosten, veel geld denk ik.

Dit is een bijzondere soap. Heerlijk!
1 0
Rsv
Hij is lekker bezig zeg allejezus
2 -1
chuckie88
Jammer zoals het gelopen is... alhoewel wij supporters natuurlijk niet precies van de hoed en de rand weten hoe alles gelopen is... maar aangezien er geen toekomst zit in hem bij Ajax, en ook geen opbrengsten dan wat mij betreft gewoon afscheid nemen van elkaar. Deze jongen heeft blijkbaar andere toestanden aan zijn hoofd en belemmerd eventueel een plekje voor een jeugdspeler.... afschrijven dus maar
2 -2
RobbertAjax32
je bent de zwakste schakel tot ziens!!
4 -2
theflyingdutchm
Wat een soap zeg ..... tjonge jonge.

Ik stel voor om gewoon geen zaken meer te doen met Napoli de komende 10 jaar.
7 -1
altijdwelwat
En dat wil hij dan weer wel .....
2 0
Ajaxvooraltijd
Jammer voor hem. Kan er niet meer wakker van liggen van deze arrogante werkweigeraar die afgelopen seizoen niets klaargespeeld heeft in de kleredivisie.
12 -2
10ajax10
Begint zich langzaamaan te ontwikkelen tot een walgelijke persoonlijkheid. Neemt altijd een dankbaar en lieve houding aan, maar blijkbaar een schijnheilig ventje. Kansen zat gehad, rendement van een F-junior. Pleur gauw op aub. Kluivertje van 18 heeft meer rendement dan deze overschatte zaalvoetballer.

Al zou hij in minuut 98 moeten invallen, gewoon je bek houden en het veld op.
12 -2
Suarez16_
Toen Low hem op de Confederations Cup 2 minuten voor tijd in liet vallen hoorde je hem niet.
10 -2
Wereld
Dat is nu wel wat je een 'beloning' noemt. Net als wanneer het Noa Lang oid was.
Je laat Müller ook niet 2 min. voor tijd in een oefenwedstrijd tegen Servië, stand 4-1, invallen.
1 -2
ajax_janneman
Ik denk dat hij in elk geval weg is bij Ajax als z'n contract afloopt. Hij gaat nooit meer verlengen, dus veel plezier in het buitenland Duitse Sjaak Swart.
3 -2
Lazell
Eigen schuld. Geen medelijden mee. Prima speler, maar mijn geduld met hem is op.
5 -2