'Younes kan terugkeren naar M'gladbach'

BVeenstra, 13-03-2018 om 07:25, 13358 views, BILD | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax-aanvaller Amin Younes lijkt er een transferoptie bij te hebben. Het Duitse medium BILD schrijft dat de buitenspeler kan terugkeren bij zijn oude club Borussia Mönchengladbach.

Dat Younes deze zomer gaat vertrekken bij Ajax lijkt vast te staan. Het contract van de Duitser loopt na dit seizoen af en over een nieuwe verbintenis werd geen overeenstemming bereikt. Afgelopen januari leek Younes voor een bedrag van ongeveer vijf miljoen euro naar Napoli te verkassen, maar deze transfer ging op het laatste moment niet door. Nog altijd is niet helemaal duidelijk waarom de transfer niet doorging.

Napoli beweert dat Younes een contract heeft getekend bij de Italiaanse topclub en daarom transfervrij naar Italië verkast. BILD schrijft echter dat Borussia Mönchengladbach de hoop op de komst van Younes niet opgeeft. Younes speelde tussen 2000 en 2015 ook al voor de Duitse club, waarna hij in 2015 naar Ajax vertrok. Na een goed begin in Amsterdam komen er steeds meer scheurtjes in het 'huwelijk'. Afgelopen zondag weigerde hij vlak voor tijd in te vallen in het thuisduel met SC Heerenveen.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Armin Poenes
0 0
echtgras
Zoiets had ik al verwacht. Younes wilde wel naar Napoli denk ik maar toen er interesse kwam vanuit Duitsland is ie van gedachten veranderd en wil hij niet meer.
Alleen heeft ie een contract getekend waar hij nu onderuit probeert te komen. Heb je aan die Italianen een goede haha...
Maar voor Ajax is het nu wel klaar neem ik aan. Spelers die niet willen verlengen, spelen niet meer in het eerste en daar valt dit ook onder. Hij wil transfervrij weg en niet een jaar verlengen zodat Ajax nog wat geld kan verdienen, tja dan zit je niet meer bij het eerste.
Heel even bekruipt mij de gedachte dat Ten Hag dit expres zo heeft gedaan. Zou dat kunnen, dat ie dacht ik laat hem invallen wat hij toch niet wil en dan heb ik een goede reden om hem weg te sturen? Of geef ik Ten Hag dan teveel credits? Hij heeft gewoon steeds rare fratsen en denkwijzes dus ik hoop denk ik gewoon dat er wel een gedachte achter zit.
0 0
NouridolbergNeres34
Wat mij betreft mag hij daar nu direct heen, ben dit mannetje helemaal zat met zijn rare streken.
5 -8
3sterren
Zo kun je het ook bekijken, maar er is maar één mannetje met rare streken bij Ajax: M.O. ...
0 -4
Ajacied33
Mike Obiku?
2 0
AjaxMH
Ja, dat is 'm. Die Mike, weg ermee. Vond ik nooit echt een Ajacied.
0 0
AjaxMH
Mike Oldfield?
1 0
AjaxMH
Michelle Obama?
1 0
AjaxMH
Morten Olsen?
1 0
X-RaY
Dit verhaal gaat een staart krijgen. Napoli is de messen al aan het slijpen.
Geniet nu al.

Ciao
4 0
Babayaka
Hij heeft toch een contract bij Napoli ?
4 0
Ajacied33
Het is heel vaag allemaal. We zullen het zien allemaal
2 0
Harrie Nak
We hadden toch een optie tot verlenging met een jaar?
1 -4
Leviathan
Alsjeblieft niet zeg.
7 -2
insectenverdelg
Onze Duitse Sjaakie Swart.Dat hij dat ooit heeft durven te zeggen....
9 0
PetrusKeizer
hahaha, dat heeft hij zelf gezegd? je meent t!
0 0
Leviathan
Dat vond ik toen al een domme uitspraak maar nu zeker
3 0