Ajacieden vieren kerst en vakantie (deel 4)

BvdPloeg, 26-12-2017 om 13:00, 14600 views, AS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Sommige spelers van Ajax vieren kerst dit jaar 'gewoon' thuis, terwijl anderen juist de zon opzoeken in hun thuisland of op vakantie. Ajax Showtime verzamelde enkele leuke kerstkiekjes, ook van enkele oud-Ajacieden, en brengt een overzicht op deze Tweede Kerstdag. Hierbij deel vier (link voor app-gebruikers).

 

Christmas got us like ... 💃🎄! #AjaxVrouwen #MerryChristmas

Een bericht gedeeld door Ajax Vrouwen (@ajaxvrouwen) op

 

Familia 😀👨‍⚕️🥂

Een bericht gedeeld door Lisandro Magallán (@licha.magallan) op

 

Merry Xmas

Een bericht gedeeld door Edgar Davids (@edgardavidsofficial) op

 

Tweede Kerstdag? Dat betekent voor @vincegino #Dekker gewoon weer keihard trainen! 💪⚽ #revalidatie #comeback #Ajax #JongAjax

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

 

#boxingday #wembley #COYS @marjobutz

Een bericht gedeeld door Herman Pinkster (@herman020) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Magallan? Heb ik iets gemist? Is toch niet meer dan een gerucht? Net zoals De Ligt nu al bij Barça speelt...
3 0
Keffie L
Ja dacht ook al zoiets, misschien weet ASal meer :,)
2 0
Mikey Stormram
Je kan zeggen wat je wilt over Vince Gino Dekker maar tering hee, wat werkt hij hard. Gun het hem heel erg als je ziet hoe gemotiveerd hij is (ondanks dat z’n pa zwemt in het geld) om te slagen. Hoop dat ie nog een mooie, blessurevrije carriere tegemoet gaat bij Ajax of een andere mooie club. Jongen heeft een van de beste voorzetten binnen Ajax
3 -1
Dexy
Hoop uit de grond van mijn hart dat die jongen weer kan terugkeren op het niveau dat hij in de A1 haalde. Toen was hij echt goed. Die periode bij Jong viel hij toch een beetje tegen en daarna raakte hij zwaar geblesseerd.

Ik denk nog steeds dat hij makkelijk omgeturnd zou kunnen worden tot een moderne linksback. Hij heeft veel spelinzicht, een goede actie buitenom en een prima voorzet. Als hij net zo fel op de bal zou kunnen zijn als Sinkgraven (was oorspronkelijk ook geen linksback), denk ik dat Dekker prima die positie in zou kunnen vullen. Als linksbuiten is hij toch wat eenzijdig (alleen maar buitenom).
5 0
FlyingDutchMan
Die jongen heeft echt de gunfactor, overal keihard werken om zich terug te knokken en een voorzet waar menig eredivisie speler jaloers op is..
5 0