'Niet gezegd dat ik niet opgeroepen wil worden'

giobelloni, 14-11-2017 om 15:00, 8832 views, FOX Sports Africa | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

André Onana claimt dat hij nooit heeft gezegd dat hij niet opgeroepen wil worden voor het nationale elftal van Kameroen. Dat vertelt hij in een interview met FOX Sports Africa. Maar volgens Onana vertelt bondscoach Hugo Broos iets heel anders tegen de pers.

'Ik heb zelf niet gezegd dat ik niet wil opgeroepen wil worden. Ik heb met de coach gesproken en hij heeft me gezegd dat hij me niet meer zou bellen. Daarna zegt hij tijdens de persconferentie heel wat anders', aldus de 21-jarige Kameroense doelman. 'Dit is mijn land, maar ik zit al drie jaar bij het nationale elftal en ik heb maar heel weinig gespeeld. Waarom zou ik nu dan ineens gaan klagen?'

Onana maakte in 2016 zijn debuut voor Kameroen, maar kwam daarna nauwelijks meer voor zijn land uit. Dat komt mede doordat hij zich afmeldde voor de Afrika Cup van 2017. De doelman koos toen voor zijn kansen bij Ajax.   

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
smokum
Is het voor Onana nog mogelijk zich te laten naturaliseren tot Nederlander, omdat hij zo weinig heeft gespeeld voor Kameroen? Of is dat uitgesloten als je al een interland hebt gespeeld voor een ander land?

Zou top zijn, hij is beter dan de huidige keepers die we hebben :-D
0 0
hakkietjakkie
Nee anders was die Yildirim jaren geleden ook wel voor Turkije gaan spelen. Werd wijsgemaakt om voor Oranje te kiezen. 1 interland heeft hij gespeeld....
0 0
geendagsvlieg
Waarom zou Onana minimaal vijf jaar in Nederland willen blijven?
0 -1
Suarez16_
Zit er na dit seizoen al 3,5-4 jaar, dus 1 seizoen er aan plakken en hij is er 5 jaar volgens mij.
0 0
geendagsvlieg
Januari 2020. Bij een goed bod is die komende zomer al weg.
0 0
Biss
Omdat het een prachtig land is met een fantastische hoofdstad waarin de mooiste club van de wereld gevestigd is met een van de beste jeugdopleidingen. De club waar hij de #1 keeper van mag zijn voor een salaris waar de meeste Nederlanders hun schoen voor opeten.
0 0
FlyingDutchMan
En stamppot boerenkool met worst, dat houdt Andre aan zijn contract!
0 0
Biss
Jij snapt het
0 0
Suarez16_
Verreweg de beste Afrikaanse keeper als je het mij vraagt. Dan zit je naar Marokko-Ivoorkust te kijken en die hebben nog slechtere keepers als Alblas in het doel en dat zijn dan de beste van hun land. Verder kan ik niet zo 1, 2, 3 een goede Afrikaanse keeper bedenken op Onana na. Belachelijk en onbegrijpelijk dat Onana in Kameroen op de bank zat/zit ten koste van Ondoa de 2de keeper van Sevilla B als ik het goed heb.
0 0
Michelinho
Kinderachtig mannetje, die Broos. Zit nogal diep dat Onana ervoor paste om in de Africa Cup als derde keeper te fungeren terwijl hij bij Ajax een stap in zijn carrière kon maken. Als hij nou een vaste waarde in het nationaal elftal zou zijn was het een ander verhaal.
4 0