Ajax Vrouwen rollen Rigas op in voorronde CL

BvdPloeg, 22-08-2017 om 13:25, 2298 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De Ajax Vrouwen zijn het seizoen flitsend begonnen. In de voorronde van de Champions League werd in Estland tegen het nietige Rigas een 6-0 zege geboekt. 

Van den Bighelaar was al na vier minuten de eerste die het net vond. Een welkome start voor Ajax, dat daarna de wedstrijd naar zich toe trok. Van de Most raakte nog de paal, maar de vele kansen resulteerden uiteindelijk in 2-0. Van Dongen was vlak voor tijd trefzeker.

Na rust ging het snel. Eerst zorgde Philtjens voor 3-0 en nog geen vier minuten later zorgde Van Dongen met haar tweede treffer voor de 4-0. Na een eigen doelpunt zorgde Romero twee minuten voor tijd voor de zesde en laatste treffer van de middag. Een goede start voor Ajax, dat echter nog niets heeft.

De Amsterdammers spelen over drie dagen tegen op hetzelfde complex tegen Pärnu Jalgpalliklubi en weer drie dagen later staat het treffen met Standard Luik op het programma. Alleen de nummer één uit de kwalificatiepoule plaatst zich voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dwergje48
Lekker begin, zo'n klinkende overwinning. Laat ook aan de andere teams zien dat ze rekening met je moeten houden.

Wordt dit ergens uitgezonden, of is dat alleen het hoofdtoernooi? Dat wordt uitgezonden op Eurosport toch?
1 0
AFCAsphere
Volgens mij word alleen de knock-out fase op Eurosport uitgezonden. Ik weet verder niet of ze bij Eurosport ook wedstrijden op hun website uitzenden.
0 0
14Abdelhak14
Zitten er al mensen op de tribunes tegenwoordig naast wat familieleden?
Of had Nederland gewoon weer even zin in een feestje en boeit ons nu weer helemaal niks? Wat mij betreft gaat AS niet teveel mee in deze hype en zullen ze de berichtgeving tot een minimum beperken. Als er genoeg animo is zal er vanzelf een aparte site voor de (Ajax)vrouwen komen.
1 -7
chrisjuhhh
Ajax is Ajax , of het nu het 1e , JA , O19 t/m O10 , vrouwen 1 het maakt niets uit want het is Ajax nieuws .

Voor enkel het 1e mag jezelf een site aanmaken , maar dan ook niets melden over JA ,O19t/m O10 of vrouwen he
3 0
AFCAsphere
Ajax Vrouwen behoren gewoon tot de club Ajax, net als de jeugdspelers. Ik ga ervan uit dat ze artikelen zullen blijven plaatsen over het vrouwenteam, ongeacht van de mening van de gebruikers hier. Als je het niet wilt lezen, dan klik je er niet op.
5 0
14Abdelhak14
Ze mogen best af toe wat plaatsen, ik vraag ze alleen om het niet overdrijven als gevolg van zo'n gehyped ek. De f1 en de zaterdagamateurs vallen ook onder de club Ajax maar ik hoef daar ook niet elke week de details van te lezen. Jong Ajax en de A1 is een ander verhaal omdat vee ajacieden dit boeit (gezien de bezoekersaantallen). Als de vrouwen serieuze bezoekersaantallen krijgen mogen ze die aandacht hebben, maar nu is het vaak kunstmatig veel aandacht voor een nichemarkt waar ik niet op zit te wachten.
0 -4
SnakeDoc
Je hoeft het toch niet te lezen? Gewoon niet klikken, simpel.
2 0
aissati
ok.
1 -6
chrisjuhhh
als Standaard op het laatst komt dan lukt het deze meiden het wel .
0 0