[Update III] 'NEC wil Kadioglu niet verkopen'

BvdPloeg, 15-06-2017 om 15:00, 101061 views, De Gelderlander/AD | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax is volgens De Gelderlander geïnteresseerd in hét toptalent van NEC, Ferdi Kadioglu. De zeventienjarige middenvelder debuteerde afgelopen seizoen in de Eredivisie en maakt een goede indruk.

Ondanks de goede prestaties van Kadioglu degradeerde de club uit Nijmegen naar de Jupiler League, het tweede niveau in Nederland. Zodoende lijkt de kans klein dat de talentvolle tiener nog een jaar in het shirt van NEC te bewonderen zal zijn. Ajax zou van de ontstane situatie gebruik willen maken door de middenvelder in te lijven.

Echter zijn er kapers op de kust: FC Utrecht en verscheidene buitenlandse clubs zouden ook geïnteresseerd zijn in Kadioglu. Het toptalent staat nog tot medio 2019 onder contract bij NEC.

Update - 19.37 uur (13 juni 2017)
Remco Oversier, de nieuwe technisch directeur van NEC, wil niet dat er nog spelers van zijn club vertrekken deze zomer. 'In principe is hier helemaal niemand te koop, of er moeten buitenproportionele bedragen betaald worden. Anders houden we die jongens binnenboord.'

'We willen spelen om promotie', vervolgt Oversier tegenover FOX Sports. 'Daar hebben we ze keihard bij nodig. En als ze nog maar een jaar vastliggen, dan zij dat maar zo. Het grootste deel van onze ploeg heeft een doorlopend contract en veel spelers vertegenwoordigen waarde. Daar kan de club mogelijk beter van worden.'

Uit de woorden van Oversier kan logischerwijs worden afgeleid dat Ajax de hoofdprijs zou moeten betalen voor Ferdi Kadioglu. De huidige waarde van de centrale middenvelder wordt door Transfermarkt geschat op zo'n anderhalf miljoen euro.

Update II - 20.51 uur (14 juni 2017)
In de nieuwe Voetbal International valt te lezen dat Ajax inderdaad belangstelling heeft voor NEC-speler Ferdi Kadioglu. Bronnen in zijn omgeving laten aan het weekblad weten dat de Amsterdamse club de talentvolle middenvelder wil laten rijpen bij Jong Ajax.

Verder meldt VI dat NEC lange tijd hoopte Kadioglu langer te binden, maar de jongeling had er niet het goede gevoel bij. De spelmaker en zijn omgeving sturen nu naar verluidt aan op een vertrek vanwege de trage handelswijze van de NEC-leiding en het onduidelijke toekomstplaatje van de Nijmeegse club, die onlangs degradeerde naar de Jupiler League.

Update III - 15.50 uur (15 juni 2017)
Ferdi Kadioglu kan rekenen op belangstelling van Ajax, maar heeft over interesse verder ook niet te klagen. Tegenover het Algemeen Dagblad laat NEC-technisch directeur Remco Oversier weten dat Vitesse inmiddels geïnformeerd heeft. 'En dat is ook de status. Er is geen concreet bod neergelegd. We zijn absoluut niet in de fase van onderhandelen', stelt Oversier, die Kadioglu op dit moment niet wil verkopen. Het talent moet bij NEC juist uitgroeien tot clubicoon.

Toch lijkt de aanvaller op weg naar de uitgang, nu NEC gedegradeerd is en veel clubs hem willen. 'Er is een overweldigende belangstelling, ook uit het buitenland. Daar worden andere transfersommen betaald. Maar vooralsnog bestaat ons antwoord aan elke club uit drie letters: Nee.' 

Bestel nu twee prachtige boeken voor Vaderdag en bespaar 10 euro!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JHM
Die gaat denk ik wel komen. NEC is gedegradeerd, en hebben geld nodig en kunnen geen gedemotiveerde speler gebruiken.
0 0
ajaxminimax
Off topic: Kakkies zijn weer aan het huilen over de knjb... ze moeten vaak uitspelen na een CL wedstrijd.... hahahaha
3 0
RaynoFischer
En wij deden het zelfs na EL wedstrijden waar 2 dagen minder tussen zit, lekker janken zoals altijd ....
1 0
Joseph
Feyenoord is dan ook geen topclub, ik snap dat wel, maar dat de aanhang er ook zo over denkt, vind ik vreemd..
2 0
Redrum
Dat hebben wij al jaren..
2 0
ajaxminimax
Achja hun zijn het niet gewend he..
3 0
DaenerysTargaryen
Dat zouden ze hier toch ook doen?
0 -1
ajaxminimax
Wij komen niet met die complottheorieën tegen de bond.. Sneu volk, laat ze eens blij zijn dat ze weer cl hebben. Kunnen ze straks weer 20jaar opwachten.
4 0
RusselWestbrook
Dat doen we hier niet?

Je hebt het hele afgelopen seizoen in coma gelezen ofzo?
0 -1
Leprechaun
Haha, de enige reden dat ze nu CL spelen is omdat wij ook iedere keer een uitwedstrijd na een Europese wedstrijd voor de kiezen kregen .
1 0
Daantje Makkes
Of beter gezegd; Ajax wil Kadioglu niet kopen
0 -1
MarcOndertwix
Waaruit maak je dat op?
0 0
Leprechaun
Waar concludeer je dat uit?
0 0
MennoJerry
Kopen en gelijk een seizoen terugverhuren aan NEC. Dan volgend jaar naar Jong.
0 0
DaishRedan
Nee kopen en in Jong laten spelen, Jong speelt ook Jupiler League als je het nog wist..
1 0
Rockpotje
Je weet wel dat het slecht met je is gesteld als club als een jongen van 17 het boegbeeld moet worden. Stel dan maar meteen Leiwakabessy aan als trainer.
0 0
Mokum31
Clubicoon hahaha
3 0
Bram410
Zou die jongen er graag bij hebben, groot talent, jaartje jong AJAX en dan AJAX 1. Voor zo'n 2mil is hij echt wel los te wekken bij dat clubje hoor!
0 0
RH1900
Laatste stuiptrekkingen van nec om zo'n hoog mogelijk bedrag te krijgen.
3 0
Myers
Als hij naar Ajax wil, kan hij er gewoon een zaak van maken bij de arbitragecommissie volgens mij. Ze kunnen nee zeggen en 100 miljoen eisen, gaat niet gebeuren.
0 -1
CPLP
Zou je dit ook zeggen als het om een speler van Ajax zou gaan???
0 0
Ajax#1900
Ik vind dit altijd zo'n dom argument. Iedereen weet dat Ajax misschien wel de beste club is voor jonge spelers. Als spelers hier op de leeftijd vertrekken zijn ze of niet goed genoeg of uit op geld.
0 0
Michels
Volgens mij zouden ze hem gewoon aan z'n contract kunnen houden. Kan hij wel een zaak aanspannen, maar hij heeft met z'n volle verstand een contract getekend, en dan geen woekercontract van 12 jaar ofzo. Dus het lijkt me dat hij geen poot heeft om op te staan. Als NEC hem aan zijn contract wilt houden, is dat hun volle recht.
0 0
AFCZlatan
Wanneer hij bij Ajax beduidend meer kan verdienen, zal een rechter akkoord gaan. Zolang dit niet het geval is, zal het lastig worden om het via een rechtszaak te regelen.
1 0
JesusZoonVanGod
In de praktijk gebeurt het maar zelden dat de arbitragecommissie de speler in het gelijk stelt hoor. Suarez kon bij Ajax ook meer gaan verdienen en de broertjes de Boer konden zelfs 5x zoveel gaan verdienen. Beide zaken werden afgewezen....
0 0
Michels
Lijkt me niet. Dan moet er meer aan de hand zijn: problemen met je coach, problemen met de trainerstaff, geen goed toekomstperspectief... Als het enkel om de centen zou gaan, heeft een contract ook geen waarde meer. Zou wat zijn zeg! Stel je voor: ik zit bij KPN en lig daar nog voor 2 jaar vast, maar ik krijg een aanbieding van Ziggo waar ik maar 1/3 van mijn huidige kosten zou hebben. Daar gaat een rechter niet mee akkoord hoor. "Dan had u van te voren beter moeten nadenken meneer 'Michels'..." zou hij/zij dan zeggen.
0 0
AFCZlatan
Ik heb het over verdienen... Niet over kosten. Als iemand echt beduidend meer kan verdienen (bijvoorbeeld zoals Bosz bij Dortmund), dan kan deze persoon naar de rechter gaan.

Als Ajax dus niet had toegestemd met het vertrek van Bosz, had Bosz naar de rechter kunnen gaan. De rechter had hem dan gelijk gegeven, omdat hij 5x zoveel zou gaan verdienen.

Ik weet niet vanaf welk percentage het mogelijk is om een rechtszaak te starten, maar ik weet in elk geval wel dat het mogelijk is en af en toe voorkomt.
0 0
JesusZoonVanGod
Is NEC in een positie om NEE te zeggen? Begroting gaat fors omlaag in Nijmegen en ik neem aan dat je toch een aantal belangrijke spelers wilt behouden om te zorgen dat ze direct weer promoveren. Dan moeten er dus ook gewoon euro's in het laatje komen. Boekhoorn heeft aangegeven zijn handen van NEC af te trekken, dus uit die hoek is de geldkraan dicht.
1 0
kleinedraaicirkel
NEC heeft niets te willen.

Ferdi goeie aankoop. Past ook in het doorschuif systeem. Als Donny, Appie, Frenkie en Carel de komende 3-4-5 jaar het middenveld controleren dan is Ferdi bij een definitieve doorbraak 20, zoals we nu ook hebben.
0 -1
Ajax748
Je hebt net Jensen gehaald (zelfde type), waarom zou je deze jongen halen?
2 -1
Jayq
Het gaat mij niet zo zeer om dat Jensen net is gehaald. Maar meer om het aantal middenvelders van rond 17/18 jaar dat we al hebben.

Wat voegt Kadioglu nu precies toe?
Waarbij je ook in het achterhoofd moet houden dat we met vd Beek, Nouri, de Jong en Eiting nog wel een paar jaar vooruit kunnen. Van dit rijtje zijn er 2, misschien 3, die het eerste gaan halen. Ik ben benieuwd of Kadioglu dan bij die beste 3 zal zitten.

28-01-1998 Dani De Wit
03-03-1998 Reda Boultam
27-05-1998 Teun Bijleveld
01-08-1998 Zian Flemming
17-06-1999 Noa Lang
07-10-1999 Ferdi Kadioglu
07-11-1999 Sebastian Pasquali
01-01-2000 Antonio Trograncic
08-02-2000 Victor Jensen
22-02-2000 Giovanni de la Vega
05-04-2000 Jurgen Ekkelenkamp
27-09-2000 Szabolcs Schön

Het feit dat Kadioglu al een aantal eredivisiewedstrijden heeft gespeeld, betekent niet dat het een megamega talent is. Dat komt vooral om dat hij de talentvolste speler was bij een degradatiekandidaat en daarom vroeg bij het eerste wordt gehaald (bij gebrek aan kwaliteit in de A-selectie van NEC).

Eigenlijk zouden we geleerd moeten hebben van Zivkovic. Als je op je 16/17e in het eerste van Groningen speelt betekent dat niet dat je beter bent dan een 17-jarige spits die nog in de Ajax jeugd speelt.

Van de andere kant kan het ook niet heel veel kwaad als hij gehaald wordt. Zal niet veel kosten, wat dus ook geen groot verlies kan opleveren als andere jongens beter blijken te zijn. En op dit moment is het prima aanvulling voor Jong Ajax, want de generatie '98 is niet zo bijzonder naar mijn mening.
7 -1
Joseph
Mooi dat je even de opsomming gemaakt hebt, was wel benieuwd hoe we nou in de middenvelders zaten..

Deze groep moet volgens mij samen met Eiting, Jong Ajax en 019 bezetten, dat lijkt mij niet overdreven. Het is natuurlijk veel, maar zo hoort het toch ook? Om het eerste te halen moet je echt iets speciaals hebben, velen zullen na jong doorschuiven naar andere clubs. Flemming is trouwens als spits bezig toch de laatste tijd?
0 0
BobaAjax
Deze jongen kan echt heel goed voetballen . Stak vorige interland met kluivert er bovenuit in zijn leeftijdsklasse. Ik denk dat je de gok moet wagen. Ik kom vaker bij nec , omdat ik in Nijmegen woon , techniek ,actie , trap ,inzicht en bravoure het zit er allemaal bij hem in. Hij wordt als aanvallende middenvelder neergezet maar denk dat hij als buitenspeler verder kan komen .

Als hij in jong kan wennen , zelfde als met frenkie de jong , kan het echt een topper worden.

1 -1
Ozymandias
Iemand heeft een hekel aan Kadioglu want elke positieve reactie over hem krijgt binnen een paar minuten tien minnetjes of meer.
0 0
Mokum31
Gewoon halen
1 -1
Fredschuit1
Nog niet genoeg overtuigd van zijn kwaliteiten. Krijg er een beetje een Viktor Sikora gevoel bij. Was niet eens basisklant van een enorm slecht NEC. Een buitenproportioneel bedrag zou ik er zeker niet voor neer leggen.
5 -3
Toekomst1900
Schandalig inderdaad dat je op je 17e bij een ploeg wat tegen degradatie VECHT niet altijd in de basis staat. Stond Frenkie de Jong eigenlijk altijd bij Willem II in de basis?
6 -2
Fredschuit1
Dat is ook weer zo. Maar zou geen buitenproportioneel bedrag betalen voor hetgene wat hij tot nu toe heeft laten zien.
1 0
pizzapunt
Als hij vertrekt bij NEC dan het liefst naar Ajax! Dit forum onderschat Kadioglu enorm.
0 -1
zivkabrimovic
Kadiouglu Jensen
Eiting

Koekoek
3 -3
Ozymandias
Ik neem aan dat Jensen in de A1 zal beginnen en dat Lang doorgeschoven wordt naar Jong Ajax.
3 0
Joseph
Ik geloof dat het middenveld komend jaar niet geweldig bezet is bij jong Ajax, dus ik vind dit geen vreemde aankoop.
1 -6
iammike
Lijkt me prima. Hij kan daar net als bij Nec in de Jupiler League spelen en ook bij het eerste invallen. Ik hoor veel mensen over Zivkovic maar vergeet niet dat in die seizoen je bij het eerste maar 7 wisselspelers op de bank mag laten zitten en dat zijn er nu 12. Zo heeft Frenkie de jong zich ook veel beter ontwikkeld vorig jaar.
1 -10
godenzonenssuper
Doet me denken aan ene zivkovic.
14 -6
ram
Want?
3 -2
iammike
Mij aan ene Frenkie de jong
5 -16
Freddy Al
2 miljoen zou hij zeker waard zijn,niet buitensporig voor Ajax.
1 0
BGB
Wat is buitenproportioneel? Die Deen die laatst is aangekocht kostte 3,5miljoen dus Ajax heeft weinig moeite met dergelijke bedragen voor jonge spelers.
0 0
gi0vanni
En terecht. Ajax kan niet concurreren met clubs als City. Dan maar goede jeugdspelers kopen. En verder opleiden. Zeg maar een Eriksen model.
1 0
godenzoon92
Niet kopen wat je zelf kunt opleiden. Klaar.
14 -3
Leviathan
Je kan alles zelf opleiden, maar of dat ook lukt? En om aan te haken bij de (sub)top in europa moet je op meerdere paarden gokken. Zoveel grote talenten redden het uiteindelijk niet.

Zeg hiermee niet dat hij perse gehaald moet worden ik heb hem niet gevolgd en niet gecheckt ook verder.
1 0
Thijsson
Aanvullen met gerichte talentvolle aankopen. zoals Frenkie de Jong. Was een goede zet imo. Als Kadioglu oke is met rijpen bij jong Ajax, zie ik geen probleem in zijn komst
1 0
zivkabrimovic
Ben benieuwd wie er wordt gehaald wanneer Veltman én Tete weg gaan..
0 -1
Ozymandias
Het zou mij niet verbazen als Schouten en Zeefuik naar het eerste worden gehaald en Ajax geen nieuwe rechtsback koopt. Het was ideaal geweest als Zeefuik nog één seizoen met Jong Ajax in de Jupiler League had gespeeld. Het zou alleen zonde zijn om een nieuwe rechtsback te kopen aangezien hij volgens mij zo goed als klaar is voor een basisplaats in het eerste. Schouten kan dan als zijn concurrent, back-up en basispeler van Jong Ajax in de Jupuler League fungeren. Met drie doelpunten en acht assists had die afgelopen seizoen een goede productiviteit in de Tweede Divisie.
0 0
iammike
Ik ook. Zou Anita haalbaar zijn en rechtsback willen gaan spelen? Troupée zou kunnen maar is ook nog heel erg jong. Van der Wiel terug naar Mokum, maar of die nog de kwaliteiten heeft of iig de motivatie om bij ons te spelen vraag ik me af.
0 -2
BlueDuke
Goede vraag
0 0
AFCSANCHEZ
Tik die miljoen maar af. Boeit ook niet. Hebben toch geld zat. 1 miljoen voor een talent van een Jupiler League club lijkt me eigenlijk nog veel maar goed.
0 0
Piejotter
Nieuwe technisch directeur moet zich bewijzen. Wat een sukkeltje ! Zijn ploeg zit in de jupiler league en wat heeft hij dan van zijn spelers te eisen? En meer dan 5 miljoen vragen voor een speler uit een klasse lager? Waar praten we over?
0 0
godofajax1900
Marc dat is je zak geld per week hahahaha
0 0
WyZynDeBeste
Als de speler weg wilt heb je als club geen keus. Dan sta je machteloos. Als Ajax het dus slim speelt haal je zo'n speler gewoon voor een goed bedrag binnen.
0 0
DannyK
Buitenproportioneel bedrag?
Ik zeg 3 a 4 ton
Kunnen we makkelijk lijden want we gaan ook buitengewoon goed verdienen aan klaassen (terrecht!)
Nu hopen datwe sanchez de ligt en dolberg kunnen behouden!

0 0
ram
Ik vond het prima als ze weer mee willen doen om promotie. Kopen we hem (en Grot!) nu en verhuren we ze beide nog een jaartje aan NEC. Prijskaartje iets lager en iedereen happy.
2 -12
altijdwelwat
Serieus Grot ?? Kadioglu is al behoorlijk overbodig omdat we al een overschot aan getalenteerde middenvelders hebben, maar Grot kan er helemaal niks van. Is enkel aan de grote kant, maar heeft geen balaanname , balcontrole, techniek , overzicht, positioneel matig, geen startsnelheid en geen wendbaarheid. Is in echt helemaal niets een Ajax spits !! Dus Zivkovich die niet goed genoeg is gebleken sturen we weg, en deze prutser die nog 5 klasse minder is moeten we ophalen man man man....
1 -1
ram
Kadioglu is absoluut niet overbodig. Zo'n talent is nooit overbodig en Jong Ajax kan wel weer wat 'opvulling' gebruiken.

Wat betreft Grot: ik vind het wel een mooie speler hoor. Groot, sterkt, snel voor z'n fysiek en wel degelijk een vrij goede techniek. Ik geef toe: het is een gokje maar ik zie wel wat in hem.
0 -3
JPC40
Ben ik ook al weer mee eens wat iedereen zegt, haal hem maar op voor 2 miljoen.
0 -9
Minsc
Anderhalf miljoen maar? Dat kunnen we met briefjes van 10 betalen, peanuts.
0 0
WestlandforAjax
Voor en jeugdspeler van 17, die Jensen wordt 3,5 m betaald, wat ik overigens een goeie zaak vind want er moeten zoveel mogelijk toptalenten naar Ajax komen. Dan vind ik dat Ferdi Kadiglu ook wel kan komen voor 2 miljoen. Als je dat bied heb je hem sws. Gewoon een jaar verhuren.
1 0
Caparzo
Halen en stallen bij JA. Niet te vee betalen (dat is Marc wel toevertrouwd), maar het ook niet op één/twee ton laten klappen (één/twee duizendste van wat er op de bank staat).
1 0
Minsc
Typfoutje, moet zijn 'niet je vee betalen' (naar wij dachten).
0 0
Ajaxamersfoort
de laatste 2 transfers van nec naar Ajax waren wel een succes
2 -2
Ajaccus
Anticiperen en vooruit denken. Die jongen is een prima investering voor de tweede lijn op de manier dat Frenkie de Jong dat was en is. Zorgen dat er concurrentie is maakt dat je beter wordt.
2 0
Jensajax14
wait, centrale middenvelder?
0 0
Rockpotje
Hij is voornamelijk een nummer 10 en zal bij Jong Ajax Nouri's rol overnemen denk ik zo.
2 -1
pizzapunt
Ik heb aardig wat wedstrijden van NEC gekeken vorig seizoen, en hij is één van de weinige (zeg gerust enige) die wat snelheid aan het spel toevoegt daar. Niet voor niks is hij een publiekslieveling. Die jongen is nog geen 18 jaar en trekt kwalitatief daar al de kar. Fysiek kon hij het nog niet aan, waardoor hij vaak wissel stond of werd gewisseld. Ferdi is een zeer interessante speler voor Ajax in de toekomst. Ik hoop dan ook dat hij bij NEC blijft of naar Ajax gaat; in een ander shirt zie ik hem liever niet lopen!
1 0
Ardoe
Dat kwam meer omdat de rest van het team gewoon echt bedroevend slecht is en deze jongen nog gretig is. Ajax zou wellicht kunnen, maar denk dat hij bij een Groningen/Twente/Heerenveen/AZ beter tot zijn recht komt.
1 0
Dastaan
Anderhalf miljoen euro voor een speler dat gedegradeerd is naar de Jupiler league? Het wordt toch wel steeds gekker op de markt. Je zou denken om het Nederlands voetbal om hoog te krijgen dat clubs wel willen mee werken....maar nee meteen de hoofdprijs vragen. Verbaasd me dat ze nog geen 10 miljoen euro vragen
1 -4
Knalpot
heb je zn doelpuntje gezien tegen ons? De klasse van die goal is de prijs al waard.
0 -1
Jorisbman
Jij hebt er ook totaal geen kijk op hè.
Deze jongen is pas 17 jaar en heeft zich in de Eredivisie al "bewezen" als talent.
Wat deze jongen op deze leeftijd en in zo'n korte tijd op dit niveau heeft laten zien is bijzonder en laat zien dat het een super talent is.
Voor zo'n speler is 1,5 miljoen een marktconforme prijs.
2 -1
Chesterson93
Amen
0 -2
CPLP
Hahaha, ben je serieus??? Clubs moeten hun spelers maar voor weinig verkopen aan de 'topclubs' omdat dat beter zou zijn voor het NL voetbal??? Het is juist beter dat er meer geld in NL blijft zodat alle clubs kunnen groeien. Mss moeten ze maar wat meer vragen...
4 -1
Mokum31
Ze ruiken weer poen
0 0
GvanderK
voor max. 2,5 miljoen moet dit toch goedkomen lijkt mij.
1 0
Mikes
En wat is buitenproportioneel?? 0.5 miljoen voor een jupiler league club? 1 miljoen? Overigens is kadioglu nog lang niet klaar voor Ajax, dus moet dan wel minimaal 2 jaar geduld hebben
0 0
Knalpot
is nivo kluivrt jr. dus waarom niet?
0 0
3*stars*3
Buitenproportioneel is natuurlijk prijs omhoog krikken als Ajax aanklopt.
Denk dat meneer Oversier nog niet beseft dat NEC in augustus start in de Jup League.
Stoere praatjes maar hij mag blij zijn met 1.5 en met bonussen, oplopend tot 2.5/3mil.
2 0
CPLP
Je gaat voor deze speler toch geen 2,5/3 miljoen betalen? Daar komt bij dat hij juist niet in de JL wil voetballen. Waarom zou hij dan überhaupt naar Ajax willen???
0 0
3*stars*3
Bonussen...
0 0
Suarez16_
Met 2 miljoen gaan ze al akkoord. Meer kunnen ze niet vragen.
1 0
Ajax#1900
Klopt, dit zijn gewoon de standaard praatjes van een td van een provincieclub.
1 0
Sallons@AS
Met Keizer aan het roer kan je verwachten dat de Jong en Nouri vast bij het eerste zullen zitten. Dan kan je Kadioglu gewoon oppikken voor Jong Ajax. Hij speelt op hetzelfde niveau als NEC en speelt wekelijks. Hoeveel is buitenproportioneel? 2? Misschien 3,5 mil? Ajax legde dat niet zolang geleden nog neer voor Victor Jensen. Moet kunnen.
2 -1
Ardoe
Ben nog lang niet overtuigd. Heb veel van dit soort jongens voorbij zien komen de afgelopen jaren.
Dus succes met de promotie!
2 0
Christiano91
Gewoon de prijs wat opvoeren
0 0
Daantje Makkes
NEE
7 0
Hillie99
Zivkovic 2?
6 -2
ST
In geen enkel opzicht te vergelijken.
2 -6
Chesterson93
Geen aankopen doen dan maar?
0 -3
trainerdv
Nec was ongeveer van het niveau Jong Ajax afgelopen jaar en daar deed hij het aardig voor zo'n jonkie. Maar goed, niet te vergelijken met Ajax. Aantrekken kan altijd, verhuren later ook.
0 0
Joseph
Halen voor jong Ajax, daar is wel plek volgens mij. Daarna natuurlijk maar zien wat er van terecht komt..
0 0
Danivr
Het is inderdaad een goede speler voor Utrecht. Geloof er niets van dat deze jongen het bij Ajax gaat maken.
0 0
Rujar
Laat maar komen. Veel branie goede techniek. Misschien dat het er ooit nog uitkomt dat talent
4 -1
Freddy Al
Dat zou een slimme zet zijn,die jongen kan wat en heeft een goede instelling.
Ajax zou een ideale club voor hem zijn.
3 -2
Mokum31
Goede speler! Hopelijk komt hij naar Ajax
2 -2
@Maar7en
terecht! Veel talent heeft ie, snel.behendig en mooi schot. Hoop dat het lukt!
2 -1
Leprechaun
Groot talent die na degradatie niet al te duur zal zijn. Lekker een jaar basis in Jong Ajax en dan rustig kijken of hij de stap naar het eerste aankan.
0 0
Labrador
Kopen en meteen verhuren. Hebben we op dit moment niets aan.
0 0
Rood Gevaar
lekker in Jong Ajax laten spelen nu donny frenkie en appie doorschuiven naar het eerste
0 0
chrisjuhhh
Die zitten al in het1e !
0 0
Pierre Heno
Tja als FC Utrecht ook al geïnteresseerd is dan kunnen wij wel inpakken...Het toptalent van NEC nog wel....
0 0
NoPants
Tja, frenkie was ook maar het toptalent van Willem2, vooralsnog net zo'n groot talent als donnie en appie..
3 0
3*stars*3
Idd, ik blijf mij verbazen om Frenkie.
Echt een lust voor het oog, hoe hij zo soepel beweegt.
Vraag me telkens af of hij een laatbloeier is of dat de rest van NL al die tijd lag te pitten.

Off-Las ook tweet van Verweij en 30mil voor Klaassen zou toppie zijn.
1 0
chrisjuhhh
wow wat is Verweij weer lekke snel zeg hahahaha .
Hij heeft niets meer !
0 0
afca1985
Als ze toch middenvelders gaan halen zie ik liever die Japanner Doan en die nieuwe Hagi Morutan halen, die laatste kost maar 2Miljoen bv en die Jap zal ook niet veel kosten. 2 leuke spelers in ieder geval. Ben zelf in ieder geval niet overtuigd van die Kadioglu
0 0
johnd
Leuke speler met potentie, is afwachten natuurlijk.
0 0
Ajaxbrl
Doorschakelen naar Keizer , Sneijder , Nigel en Vermaelen en het seizoen kan beginnen!
1 -2
AFCA1510
Die Kadioglu heeft kwaliteiten, maar wordt toch weer heel snel de hemel in geprezen. Moet het nog maar zien met die jongen.
1 0
Ajax418
Zou dit talent zeker aantrekken als ik Ajax was, heerlijke voetballer en nog ontzettend jong. Ook heeft ie een beetje die Amsterdamse schijt
0 0
NouriVandeBeek
Ajax snapt het. Geen cadeautjes meer. Ze betalen de volle mep of anders niks. 25-30 miljoen zou geweldig zijn voor Klaassen
0 0
Suarez16_
Marc bruto hé!
1 0
Panama
30miljoentjes voor onze kaptein. Mooi bedrag, al gok ik dat het 25+bonussen wordt. Maargoed prima prijs voor een prima speler.
1 0
AFCAWZAWZDB
Klaassen op weg naar Everton. Ajax wil 30 miljoen. Aldus Mike Verweij.
0 0
NouridolbergNeres34
Als het allemaal rondkomt is het hem gegund hoop dat hij het gaat maken in engeland. Zijn belangrijke doelpunten gaan we wel missen denk ik, mooi bedrag 30 mil voor deze echte Ajacied, Zijn vervanger(s) hebben we al in huis donny frenkie nouri.
0 0
dumperPattiruhu
Ja voor ajax mooi! Toch vind ik het wel een beetje jammer dat hij voor everton kiest. Zij spelen geen CL en ze komen niet verder dan plaats 7 in de PL. Tuurlijk speelt geld een rol en de intensiteit plus de hele entourage van de PL maken het helemaal.
0 0
Ajax#1900
Lijkt mij de perfecte club voor hem. Die 30 miljoen kunnen we mooi investeren in andere posities. Ik denk dat Ziyech zijn rol volgend jaar kan overnemen.
0 0
MortenOlsen
Als we het dan toch hebben over een speler die zich nog maar eerst moet bewijzen... dat geldt vind ik ook voor Ziyech. Heeft nog lang niet de verwachtingen waargemaakt.
0 0
Ajacied33
Halen en dan eventueel verhuren lijkt me de beste optie op dit moment
8 -1
NouridolbergNeres34
Gewoon halen en bij Jong Ajax laten spelen.
11 0
geDaante
Of bij Utrecht stallen, op eredivisie niveau. Utrecht moet ook presteren in Europa, dus zie ik graag versterkt worden. Utrecht speelt niet des Cruijffs of des Ajax. Maar wil ook graag combineren.
0 -1
Nosky
Helemaal geen rare gedachte.
Als Ajax toch spelers wilt verhuren, stal er dan een paar bij Utrecht. Spelen leuk voetbal, subtop Nederland en gaan Europees spelen.

In het belang van Nederlands voetbal, en dus ook Ajax, zou het goed zijn als Utrecht de poulefase Europa League haalt. Als Ajax daar 2-3 spelers kan stallen die net niet in aanmerking voorhet eerste komen, kan dat zomaar eens win-win zijn.
1 -1
echtgras
Uhm want Utrecht is ook altijd zo aardig voor ons?
0 -1
Nosky
Nee, Utrecht is een kutclub. Maar dat neemt niet weg dat er wel bepaalde belangen zijn.
Ik zie Utrecht graag die EL halen en daar relatief succesvol zijn, niet omdat ik de club zo leuk vind, maar omdat de punten hard nodig zijn. Als dit bereikt kan worden met wat Ajax talenten, is dat toch win-win?
1 0
RusselWestbrook
Doorslaand succes, die duimpjes.
3 -23
Minsc
Vind die minnetjes ook zinloos, behalve als het over Serero gaat.
0 -1
Bensco
Die minnetjes en plusjes zijn echt een zwaar ruk systeem.
6 -13
FlyingDutchMan
Doe altijd via AS app checken, nooit last van :p
0 0
iammike
Laat maar komen en doen we het Frenkie De Jong traject bij hem!
15 -1
Ajacied0343
Maar dan wel versneld!
4 -1
Restored
Ik denk dat Kadioglu zelf ff en accountje heeft gemaakt die wil graag naar ajax komen
20 -4
AFCSANCHEZ
Alleen worden alle positieve reacties over Kadioglu duimpje naar beneden gegeven. En alle negatieve berichten van mensen die hem niet willen krijgen duim omhoog.
1 -14
Suarez16_
Zit hier iemand nou serieus met 10 accounts te minnen en te plussen?
5 -14
AFCSANCHEZ
Dit jah, hoe diep kan je zinken dat je die moeite doet op je zondagavond. Zeker zuur dat hij morgen moet werken.
4 -10
Suarez16_
Hahahahaha inderdaad. Staan ergens 2 of 3 reacties onder mekaar die iets zeggen in de trend van:"Top, laat maar snel komen." en die hebben allemaal exact hetzelfde minnetjes en reacties die zeggen:"Zou het niet doen" krijgen dan weer exact hetzelfde aantal plusjes. Dat je hier serieus je voldoening uit haalt.... Wauw....
3 -2
Suarez16_
Hahahahaha inderdaad. Staan ergens 2 of 3 reacties onder mekaar die iets zeggen in de trend van:"Top, laat maar snel komen." en die hebben allemaal exact hetzelfde minnetjes en reacties die zeggen:"Zou het niet doen" krijgen dan weer exact hetzelfde aantal plusjes. Dat je hier serieus je voldoening uit haalt.... Wauw....
2 -2
ram
Misschien is het een NEC'er of Feyenoorder.

Maar goed, zo erg is het natuurlijk niet. AS kan dit soort dingen misschien wel opsporen. Verder vind ik de duimpjes altijd een hele goede toevoeging!
2 -2
ram
Dat idee heb ik ook. Het is onmogelijk dat zó veel Ajacieden tegenstanders zijn van de komst van zo'n geweldig talent (die ook nog erg goed past in onze speelwijze).
2 -8
Suarez16_
Inderdaad.
1 -2
Jornnn
Gaat natuurlijk niet bij Jong spelen. Ajax zal hem kopen en 2jaar verhuren aan een club als PEC, Twente of Heracles. Hij was het enige lichtpuntje bij NEC en heeft op zijn 17e al meer eredivisie ervaring als Nouri en De Jong.
Wie weet ontwikkelt hij zich snel en kan hij al na een jaar aansluiten bij Ajax.
4 -4
Jornnn
Meer ervaring dan*
6 -1
AFCSANCHEZ
Wat veel minnetjes binnen zo'n korte tijd. Zeker iemand met meerdere accounts. Niet geheel toevallig ook steeds rond de 30 seconden dat er steeds een nieuw minnetje bij komt. In-uitloggen, haha. Hoe triest ben je dat je die moeite doet.
4 -22
altijdwelwat
Viel mij ook al op idd , maar kan ook zijn dat veel mensen er hetzelfde overdenken en gewoon hun twijfels hebben. Er lopen al genoeg getalenteerde middenvelders en we hebben er net ook nog één gekocht voor 3,5 miljoen.
16 -2
AFCSANCHEZ
Zoveel minnetjes en plusjes heb ik nog nooit zo snel voorbij zien komen. En dat op zondagavond, ik geloof niet dat dat verschillende mensen zijn. Maar goed, diegene doet maar lekker. Vraag me alleen af waarom je die moeite zou doen.
1 -10
Ozymandias
Kadioglu is één van de meest talentvolle spelers van zijn lichting. Het lijkt me ideaal om hem een seizoen met Jong Ajax in de Jupiler League te laten spelen. Samen met Eiting en Lang kan hij een middenveld vormen wat bijna net zo veel potentieel heeft als het middenveld wat Jong Ajax dit seizoen had met Nouri, Vd Beek en De Jong.

Kadioglu heeft zo een seizoen de tijd om zich klaar te stomen voor het eerste van Ajax. Vergeet niet dat Kadioglu ongeveer twee en een half jaar jonger is dan Nouri. Hij kan dus nog meer dan genoeg leren van een seizoen in de Jupiler League. Zeker als hij met regelmaat met het eerste mee mag trainen en met het eerste op trainingskamp mag.
11 -7
altijdwelwat
Niet overtuigd , die jongen speelt daar bij ernstig gebrek aan concurrentie zijn niet voor niks gedegradeerd. Daarnaast is dat middenveld al aardig overbevolkt, en lopen er grotere talenten rond.
16 -6
AFCSANCHEZ
Zou een goede aankoop zijn. Laten spelen in Jong en dan zien we het wel. Ziyech, Klaassen en Schone zullen nog net 1 jaar van waarde zijn, Klaassen gaat misschien al weg. Dan heb je naast Nouri, Van de Beek en De Jong gewoon nog een talent. Prima toch.
3 -16
Keizer020
Contracteren en verhuren aan een club als FC Twente of SC Heerenveen
2 -7
foensai
precies wat ik dus direct na de degradatie van NEC aangaf. Halen deze jongen. Past straks perfect in Jong Ajax. Nouri, Vd Beek en de Jong vast naar 1.
3 -14
AFCA-pride
Tja.. Leuk talent, maar die hebben we al een paar. Ook geen blessure gevoelige Vermaelen halen aub.

Off. topic: competitie programma heb ik al ingezien. Eerst uit bij Nac op 12 augustus.
1 -12
jollie18
Nog niet halen veel te vroeg om al naar Ajax te komen
17 -6
ram
Jij wil wachten tot Chelsea 25 miljoen voor hem wil betalen?
1 -12
Danivr
Als dat tegenwoordig de motivatie is....
0 -1
ram
Ehm, ja. Natuurlijk. En niet alleen tegenwoordig maar altijd al. Moet ik dit nu echt gaan uitleggen of kun je zelf e.e.a. uitvogelen...?
0 0
jollie18
Nee dat niet maar ik vind hem nog niet goed genoeg voor Ajax. Zo goed is hij nu ook weet niet vind ik tenminste
17 -4
ram
Huh... Hij is 17... Hij hoeft helemaal nog niet goed genoeg te zijn voor Ajax!

Hij heeft al heel veel geweldige dingen laten zien. Overduidelijk een groot talent. Als het aan mij ligt debuteert ie pas over twee jaar. Eerst een jaartje Jong Ajax en een jaar verhuur aan een Eredivisieploeg ofzo.

Ik snap helemaal niets van het gestrooi aan minnetjes van mensen. Iedereen is tegen de aankoop van een Nederlands toptalent maar wél voorstander van aankoop van buitenlandse talenten als Dolberg enzo?
2 -5
NouridolbergNeres34
Is gewoon een troll met meerdere accounts die loopt te minnen.
1 0
Jood074
voor jong
8 -1
jollie18
Dat had ik zelf ook nog wel door. Niet voor Ajax 1 want daar lopen er genoeg. Je kunt het altijd proberen anders word het misschien een Chadli enz verhaal.
8 -3
ram
Net zeg je nog dat ie niet goed genoeg is voor Ajax... Heel apart.
0 0
jollie18
Dat denk ik wel ja! Maar je kunt het altijd toch proberen. Misschien verrast hij mij wel.
0 0
Ajax#1900
Het is de vraag of hij dat wel ziet zitten. Anders krijg je een situatie zoals bij Zivkovic. Vind dit altijd lastig, je wilt hem misschien ook niet laten lopen, want het is wel een aardig talent schijnt het.
5 -3
ram
Goh, verrassend. Tuurlijk moet je hem halen!
Eerst voor Jong Ajax en dan maar verder kijken. En neem Grot ook gelijk mee.
0 -18
Ajaxstockholm
inderdaad
1 -17
masterrr
Groot talent, zeker halen
1 -11
MJ98
Kopen en direct verhuren. Als hij uiteindelijk niet in ons team past maak je waarschijnlijk nog winst op hem!
1 -10
Tomvdvelde
Prima, kan ook niet te duur zijn dit talent van nec.
Indien Klaassen wordt verkocht zal Donny en misschien Nouri/Frenkie wel worden doorgeschoven. Een jaar in jong zal hem ook goed doen.
0 0
3*stars*3
@AS redactie, iets gaat al een tijdje mis bij plaatsen van reacties.
Heb 1min geleden een reactie geplaatst maar zie nu dat bericht om 22:10 is geplaatst.
0 0
Suarez16_
Klopt en op de app worden er 2 van de eerste 5 berichten vaak dubbel geplaatst terwijl dat op de site niet zo is.
0 0
***1900***
Jup en reacties verversen door de slepen werkt bij mij al maanden niet meer. Weet niet of dat bij iedereen zo is. Moet steeds terug naar artikel en dan weer naar reacties.
0 0
Suarez16_
Als ik ververs of een reactie plaats dan worden alle berichten opeens verdubbeld. Zeer irritant.
0 0
FlyingDutchMan
Inderdaad, dat heb ik ook..
0 0
***1900***
te slepen*
0 0
3*stars*3
Klopt, ook nog zoiets.
Nu zit ik ff op laptop en viel het mij op, dat tijd niet klopt.
Soms reageer je op iemand en dan staat een reactie erop ook weer ver onderaan.

Beetje ingewikkeld allemaal maar zou mooi zijn als AS, ff wat eraan doet.
0 0
Suarez16_
Inderdaad. Niet dat het "heel vervelend" is ofzo, maar lijken me simpele bugs om op te lossen.
0 0
Einstijn
Talentvolle jongen, maar op 't middenveld hebben we al zoveel talent lopen....hebben we hem nodig? Ik weet 't niet.
11 -1
Tomvdvelde
Klaassen gaat dit jaar. Ziyech volgend jaar en Schone gaat dan echt te kort komen. Deze jongen pas 17 lijkt me een prima middenvelder.
1 0
3*stars*3
Apart dat onze concurrenten niet hebben toegeslagen en hem binnen hebben gehaald.
Geweldig talent maar we hebben al heel wat middenvelders.
Of we moeten hem kopen en nog een jaar verhuren aan NEC.

Weet niet hoe hij het doet vanaf de flanken?
0 0
heinp
Inpikken die gast ,heel goed .
0 -11
Suarez16_
Laat maar komen. Uitstekend talent.
1 -11
Hammerzeit
Snel handelen, Marcie!
0 -11