[Update III] 'NEC wil Kadioglu niet verkopen'

BvdPloeg, 15-06-2017 om 15:00, 104513 views, De Gelderlander/AD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax is volgens De Gelderlander geïnteresseerd in hét toptalent van NEC, Ferdi Kadioglu. De zeventienjarige middenvelder debuteerde afgelopen seizoen in de Eredivisie en maakt een goede indruk.

Ondanks de goede prestaties van Kadioglu degradeerde de club uit Nijmegen naar de Jupiler League, het tweede niveau in Nederland. Zodoende lijkt de kans klein dat de talentvolle tiener nog een jaar in het shirt van NEC te bewonderen zal zijn. Ajax zou van de ontstane situatie gebruik willen maken door de middenvelder in te lijven.

Echter zijn er kapers op de kust: FC Utrecht en verscheidene buitenlandse clubs zouden ook geïnteresseerd zijn in Kadioglu. Het toptalent staat nog tot medio 2019 onder contract bij NEC.

Update - 19.37 uur (13 juni 2017)
Remco Oversier, de nieuwe technisch directeur van NEC, wil niet dat er nog spelers van zijn club vertrekken deze zomer. 'In principe is hier helemaal niemand te koop, of er moeten buitenproportionele bedragen betaald worden. Anders houden we die jongens binnenboord.'

'We willen spelen om promotie', vervolgt Oversier tegenover FOX Sports. 'Daar hebben we ze keihard bij nodig. En als ze nog maar een jaar vastliggen, dan zij dat maar zo. Het grootste deel van onze ploeg heeft een doorlopend contract en veel spelers vertegenwoordigen waarde. Daar kan de club mogelijk beter van worden.'

Uit de woorden van Oversier kan logischerwijs worden afgeleid dat Ajax de hoofdprijs zou moeten betalen voor Ferdi Kadioglu. De huidige waarde van de centrale middenvelder wordt door Transfermarkt geschat op zo'n anderhalf miljoen euro.

Update II - 20.51 uur (14 juni 2017)
In de nieuwe Voetbal International valt te lezen dat Ajax inderdaad belangstelling heeft voor NEC-speler Ferdi Kadioglu. Bronnen in zijn omgeving laten aan het weekblad weten dat de Amsterdamse club de talentvolle middenvelder wil laten rijpen bij Jong Ajax.

Verder meldt VI dat NEC lange tijd hoopte Kadioglu langer te binden, maar de jongeling had er niet het goede gevoel bij. De spelmaker en zijn omgeving sturen nu naar verluidt aan op een vertrek vanwege de trage handelswijze van de NEC-leiding en het onduidelijke toekomstplaatje van de Nijmeegse club, die onlangs degradeerde naar de Jupiler League.

Update III - 15.50 uur (15 juni 2017)
Ferdi Kadioglu kan rekenen op belangstelling van Ajax, maar heeft over interesse verder ook niet te klagen. Tegenover het Algemeen Dagblad laat NEC-technisch directeur Remco Oversier weten dat Vitesse inmiddels geïnformeerd heeft. 'En dat is ook de status. Er is geen concreet bod neergelegd. We zijn absoluut niet in de fase van onderhandelen', stelt Oversier, die Kadioglu op dit moment niet wil verkopen. Het talent moet bij NEC juist uitgroeien tot clubicoon.

Toch lijkt de aanvaller op weg naar de uitgang, nu NEC gedegradeerd is en veel clubs hem willen. 'Er is een overweldigende belangstelling, ook uit het buitenland. Daar worden andere transfersommen betaald. Maar vooralsnog bestaat ons antwoord aan elke club uit drie letters: Nee.' 

Bestel nu twee prachtige boeken voor Vaderdag en bespaar 10 euro!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JHM
Die gaat denk ik wel komen. NEC is gedegradeerd, en hebben geld nodig en kunnen geen gedemotiveerde speler gebruiken.
0 0
ajaxminimax
Off topic: Kakkies zijn weer aan het huilen over de knjb... ze moeten vaak uitspelen na een CL wedstrijd.... hahahaha
3 0
RaynoFischer
En wij deden het zelfs na EL wedstrijden waar 2 dagen minder tussen zit, lekker janken zoals altijd ....
1 0
Joseph
Feyenoord is dan ook geen topclub, ik snap dat wel, maar dat de aanhang er ook zo over denkt, vind ik vreemd..
2 0
Redrum
Dat hebben wij al jaren..
2 0
ajaxminimax
Achja hun zijn het niet gewend he..
3 0
DaenerysTargaryen
Dat zouden ze hier toch ook doen?
0 -1
ajaxminimax
Wij komen niet met die complottheorieën tegen de bond.. Sneu volk, laat ze eens blij zijn dat ze weer cl hebben. Kunnen ze straks weer 20jaar opwachten.
4 0
RusselWestbrook
Dat doen we hier niet?

Je hebt het hele afgelopen seizoen in coma gelezen ofzo?
0 -1
Leprechaun
Haha, de enige reden dat ze nu CL spelen is omdat wij ook iedere keer een uitwedstrijd na een Europese wedstrijd voor de kiezen kregen .
1 0
Daantje Makkes
Of beter gezegd; Ajax wil Kadioglu niet kopen
0 -1
MarcOndertwix
Waaruit maak je dat op?
0 0
Leprechaun
Waar concludeer je dat uit?
0 0
MennoJerry
Kopen en gelijk een seizoen terugverhuren aan NEC. Dan volgend jaar naar Jong.
0 0
DaishRedan
Nee kopen en in Jong laten spelen, Jong speelt ook Jupiler League als je het nog wist..
1 0
Rockpotje
Je weet wel dat het slecht met je is gesteld als club als een jongen van 17 het boegbeeld moet worden. Stel dan maar meteen Leiwakabessy aan als trainer.
0 0
Mokum31
Clubicoon hahaha
3 0
Bram410
Zou die jongen er graag bij hebben, groot talent, jaartje jong AJAX en dan AJAX 1. Voor zo'n 2mil is hij echt wel los te wekken bij dat clubje hoor!
0 0
RH1900
Laatste stuiptrekkingen van nec om zo'n hoog mogelijk bedrag te krijgen.
3 0
Myers
Als hij naar Ajax wil, kan hij er gewoon een zaak van maken bij de arbitragecommissie volgens mij. Ze kunnen nee zeggen en 100 miljoen eisen, gaat niet gebeuren.
0 -1
CPLP
Zou je dit ook zeggen als het om een speler van Ajax zou gaan???
0 0
Ajax#1900
Ik vind dit altijd zo'n dom argument. Iedereen weet dat Ajax misschien wel de beste club is voor jonge spelers. Als spelers hier op de leeftijd vertrekken zijn ze of niet goed genoeg of uit op geld.
0 0
Michels
Volgens mij zouden ze hem gewoon aan z'n contract kunnen houden. Kan hij wel een zaak aanspannen, maar hij heeft met z'n volle verstand een contract getekend, en dan geen woekercontract van 12 jaar ofzo. Dus het lijkt me dat hij geen poot heeft om op te staan. Als NEC hem aan zijn contract wilt houden, is dat hun volle recht.
0 0
AFCZlatan
Wanneer hij bij Ajax beduidend meer kan verdienen, zal een rechter akkoord gaan. Zolang dit niet het geval is, zal het lastig worden om het via een rechtszaak te regelen.
1 0
JesusZoonVanGod
In de praktijk gebeurt het maar zelden dat de arbitragecommissie de speler in het gelijk stelt hoor. Suarez kon bij Ajax ook meer gaan verdienen en de broertjes de Boer konden zelfs 5x zoveel gaan verdienen. Beide zaken werden afgewezen....
0 0
Michels
Lijkt me niet. Dan moet er meer aan de hand zijn: problemen met je coach, problemen met de trainerstaff, geen goed toekomstperspectief... Als het enkel om de centen zou gaan, heeft een contract ook geen waarde meer. Zou wat zijn zeg! Stel je voor: ik zit bij KPN en lig daar nog voor 2 jaar vast, maar ik krijg een aanbieding van Ziggo waar ik maar 1/3 van mijn huidige kosten zou hebben. Daar gaat een rechter niet mee akkoord hoor. "Dan had u van te voren beter moeten nadenken meneer 'Michels'..." zou hij/zij dan zeggen.
0 0
AFCZlatan
Ik heb het over verdienen... Niet over kosten. Als iemand echt beduidend meer kan verdienen (bijvoorbeeld zoals Bosz bij Dortmund), dan kan deze persoon naar de rechter gaan.

Als Ajax dus niet had toegestemd met het vertrek van Bosz, had Bosz naar de rechter kunnen gaan. De rechter had hem dan gelijk gegeven, omdat hij 5x zoveel zou gaan verdienen.

Ik weet niet vanaf welk percentage het mogelijk is om een rechtszaak te starten, maar ik weet in elk geval wel dat het mogelijk is en af en toe voorkomt.
0 0
JesusZoonVanGod
Is NEC in een positie om NEE te zeggen? Begroting gaat fors omlaag in Nijmegen en ik neem aan dat je toch een aantal belangrijke spelers wilt behouden om te zorgen dat ze direct weer promoveren. Dan moeten er dus ook gewoon euro's in het laatje komen. Boekhoorn heeft aangegeven zijn handen van NEC af te trekken, dus uit die hoek is de geldkraan dicht.
1 0
kleinedraaicirkel
NEC heeft niets te willen.

Ferdi goeie aankoop. Past ook in het doorschuif systeem. Als Donny, Appie, Frenkie en Carel de komende 3-4-5 jaar het middenveld controleren dan is Ferdi bij een definitieve doorbraak 20, zoals we nu ook hebben.
0 -1
Ajax748
Je hebt net Jensen gehaald (zelfde type), waarom zou je deze jongen halen?
2 -1
Jayq
Het gaat mij niet zo zeer om dat Jensen net is gehaald. Maar meer om het aantal middenvelders van rond 17/18 jaar dat we al hebben.

Wat voegt Kadioglu nu precies toe?
Waarbij je ook in het achterhoofd moet houden dat we met vd Beek, Nouri, de Jong en Eiting nog wel een paar jaar vooruit kunnen. Van dit rijtje zijn er 2, misschien 3, die het eerste gaan halen. Ik ben benieuwd of Kadioglu dan bij die beste 3 zal zitten.

28-01-1998 Dani De Wit
03-03-1998 Reda Boultam
27-05-1998 Teun Bijleveld
01-08-1998 Zian Flemming
17-06-1999 Noa Lang
07-10-1999 Ferdi Kadioglu
07-11-1999 Sebastian Pasquali
01-01-2000 Antonio Trograncic
08-02-2000 Victor Jensen
22-02-2000 Giovanni de la Vega
05-04-2000 Jurgen Ekkelenkamp
27-09-2000 Szabolcs Schön

Het feit dat Kadioglu al een aantal eredivisiewedstrijden heeft gespeeld, betekent niet dat het een megamega talent is. Dat komt vooral om dat hij de talentvolste speler was bij een degradatiekandidaat en daarom vroeg bij het eerste wordt gehaald (bij gebrek aan kwaliteit in de A-selectie van NEC).

Eigenlijk zouden we geleerd moeten hebben van Zivkovic. Als je op je 16/17e in het eerste van Groningen speelt betekent dat niet dat je beter bent dan een 17-jarige spits die nog in de Ajax jeugd speelt.

Van de andere kant kan het ook niet heel veel kwaad als hij gehaald wordt. Zal niet veel kosten, wat dus ook geen groot verlies kan opleveren als andere jongens beter blijken te zijn. En op dit moment is het prima aanvulling voor Jong Ajax, want de generatie '98 is niet zo bijzonder naar mijn mening.
7 -1
Joseph
Mooi dat je even de opsomming gemaakt hebt, was wel benieuwd hoe we nou in de middenvelders zaten..

Deze groep moet volgens mij samen met Eiting, Jong Ajax en 019 bezetten, dat lijkt mij niet overdreven. Het is natuurlijk veel, maar zo hoort het toch ook? Om het eerste te halen moet je echt iets speciaals hebben, velen zullen na jong doorschuiven naar andere clubs. Flemming is trouwens als spits bezig toch de laatste tijd?
0 0
BobaAjax
Deze jongen kan echt heel goed voetballen . Stak vorige interland met kluivert er bovenuit in zijn leeftijdsklasse. Ik denk dat je de gok moet wagen. Ik kom vaker bij nec , omdat ik in Nijmegen woon , techniek ,actie , trap ,inzicht en bravoure het zit er allemaal bij hem in. Hij wordt als aanvallende middenvelder neergezet maar denk dat hij als buitenspeler verder kan komen .

Als hij in jong kan wennen , zelfde als met frenkie de jong , kan het echt een topper worden.

1 -1
Ozymandias
Iemand heeft een hekel aan Kadioglu want elke positieve reactie over hem krijgt binnen een paar minuten tien minnetjes of meer.
0 0
Mokum31
Gewoon halen
1 -1
Fredschuit1
Nog niet genoeg overtuigd van zijn kwaliteiten. Krijg er een beetje een Viktor Sikora gevoel bij. Was niet eens basisklant van een enorm slecht NEC. Een buitenproportioneel bedrag zou ik er zeker niet voor neer leggen.
5 -3
Toekomst1900
Schandalig inderdaad dat je op je 17e bij een ploeg wat tegen degradatie VECHT niet altijd in de basis staat. Stond Frenkie de Jong eigenlijk altijd bij Willem II in de basis?
6 -2
Fredschuit1
Dat is ook weer zo. Maar zou geen buitenproportioneel bedrag betalen voor hetgene wat hij tot nu toe heeft laten zien.
1 0
pizzapunt
Als hij vertrekt bij NEC dan het liefst naar Ajax! Dit forum onderschat Kadioglu enorm.
0 -1
zivkabrimovic
Kadiouglu Jensen
Eiting

Koekoek
3 -3
Ozymandias
Ik neem aan dat Jensen in de A1 zal beginnen en dat Lang doorgeschoven wordt naar Jong Ajax.
3 0
Joseph
Ik geloof dat het middenveld komend jaar niet geweldig bezet is bij jong Ajax, dus ik vind dit geen vreemde aankoop.
1 -6
iammike
Lijkt me prima. Hij kan daar net als bij Nec in de Jupiler League spelen en ook bij het eerste invallen. Ik hoor veel mensen over Zivkovic maar vergeet niet dat in die seizoen je bij het eerste maar 7 wisselspelers op de bank mag laten zitten en dat zijn er nu 12. Zo heeft Frenkie de jong zich ook veel beter ontwikkeld vorig jaar.
1 -10
Freddy Al
2 miljoen zou hij zeker waard zijn,niet buitensporig voor Ajax.
1 0
BGB
Wat is buitenproportioneel? Die Deen die laatst is aangekocht kostte 3,5miljoen dus Ajax heeft weinig moeite met dergelijke bedragen voor jonge spelers.
0 0
gi0vanni
En terecht. Ajax kan niet concurreren met clubs als City. Dan maar goede jeugdspelers kopen. En verder opleiden. Zeg maar een Eriksen model.
1 0
godenzoon92
Niet kopen wat je zelf kunt opleiden. Klaar.
14 -3
Leviathan
Je kan alles zelf opleiden, maar of dat ook lukt? En om aan te haken bij de (sub)top in europa moet je op meerdere paarden gokken. Zoveel grote talenten redden het uiteindelijk niet.

Zeg hiermee niet dat hij perse gehaald moet worden ik heb hem niet gevolgd en niet gecheckt ook verder.
1 0
Thijsson
Aanvullen met gerichte talentvolle aankopen. zoals Frenkie de Jong. Was een goede zet imo. Als Kadioglu oke is met rijpen bij jong Ajax, zie ik geen probleem in zijn komst
1 0
zivkabrimovic
Ben benieuwd wie er wordt gehaald wanneer Veltman én Tete weg gaan..
0 -1
Ozymandias
Het zou mij niet verbazen als Schouten en Zeefuik naar het eerste worden gehaald en Ajax geen nieuwe rechtsback koopt. Het was ideaal geweest als Zeefuik nog één seizoen met Jong Ajax in de Jupiler League had gespeeld. Het zou alleen zonde zijn om een nieuwe rechtsback te kopen aangezien hij volgens mij zo goed als klaar is voor een basisplaats in het eerste. Schouten kan dan als zijn concurrent, back-up en basispeler van Jong Ajax in de Jupuler League fungeren. Met drie doelpunten en acht assists had die afgelopen seizoen een goede productiviteit in de Tweede Divisie.
0 0
iammike
Ik ook. Zou Anita haalbaar zijn en rechtsback willen gaan spelen? Troupée zou kunnen maar is ook nog heel erg jong. Van der Wiel terug naar Mokum, maar of die nog de kwaliteiten heeft of iig de motivatie om bij ons te spelen vraag ik me af.
0 -2
BlueDuke
Goede vraag
0 0
AFCSANCHEZ
Tik die miljoen maar af. Boeit ook niet. Hebben toch geld zat. 1 miljoen voor een talent van een Jupiler League club lijkt me eigenlijk nog veel maar goed.
0 0
Piejotter
Nieuwe technisch directeur moet zich bewijzen. Wat een sukkeltje ! Zijn ploeg zit in de jupiler league en wat heeft hij dan van zijn spelers te eisen? En meer dan 5 miljoen vragen voor een speler uit een klasse lager? Waar praten we over?
0 0
godofajax1900
Marc dat is je zak geld per week hahahaha
0 0
WyZynDeBeste
Als de speler weg wilt heb je als club geen keus. Dan sta je machteloos. Als Ajax het dus slim speelt haal je zo'n speler gewoon voor een goed bedrag binnen.
0 0
DannyK
Buitenproportioneel bedrag?
Ik zeg 3 a 4 ton
Kunnen we makkelijk lijden want we gaan ook buitengewoon goed verdienen aan klaassen (terrecht!)
Nu hopen datwe sanchez de ligt en dolberg kunnen behouden!

0 0
ram
Ik vond het prima als ze weer mee willen doen om promotie. Kopen we hem (en Grot!) nu en verhuren we ze beide nog een jaartje aan NEC. Prijskaartje iets lager en iedereen happy.
2 -12
altijdwelwat
Serieus Grot ?? Kadioglu is al behoorlijk overbodig omdat we al een overschot aan getalenteerde middenvelders hebben, maar Grot kan er helemaal niks van. Is enkel aan de grote kant, maar heeft geen balaanname , balcontrole, techniek , overzicht, positioneel matig, geen startsnelheid en geen wendbaarheid. Is in echt helemaal niets een Ajax spits !! Dus Zivkovich die niet goed genoeg is gebleken sturen we weg, en deze prutser die nog 5 klasse minder is moeten we ophalen man man man....
1 -1
ram
Kadioglu is absoluut niet overbodig. Zo'n talent is nooit overbodig en Jong Ajax kan wel weer wat 'opvulling' gebruiken.

Wat betreft Grot: ik vind het wel een mooie speler hoor. Groot, sterkt, snel voor z'n fysiek en wel degelijk een vrij goede techniek. Ik geef toe: het is een gokje maar ik zie wel wat in hem.
0 -3
JPC40
Ben ik ook al weer mee eens wat iedereen zegt, haal hem maar op voor 2 miljoen.
0 -9
Minsc
Anderhalf miljoen maar? Dat kunnen we met briefjes van 10 betalen, peanuts.
0 0
WestlandforAjax
Voor en jeugdspeler van 17, die Jensen wordt 3,5 m betaald, wat ik overigens een goeie zaak vind want er moeten zoveel mogelijk toptalenten naar Ajax komen. Dan vind ik dat Ferdi Kadiglu ook wel kan komen voor 2 miljoen. Als je dat bied heb je hem sws. Gewoon een jaar verhuren.
1 0
Caparzo
Halen en stallen bij JA. Niet te vee betalen (dat is Marc wel toevertrouwd), maar het ook niet op één/twee ton laten klappen (één/twee duizendste van wat er op de bank staat).
1 0
Minsc
Typfoutje, moet zijn 'niet je vee betalen' (naar wij dachten).
0 0
Ajaxamersfoort
de laatste 2 transfers van nec naar Ajax waren wel een succes
2 -2
Ajaccus
Anticiperen en vooruit denken. Die jongen is een prima investering voor de tweede lijn op de manier dat Frenkie de Jong dat was en is. Zorgen dat er concurrentie is maakt dat je beter wordt.
2 0
Jensajax14
wait, centrale middenvelder?
0 0
Rockpotje
Hij is voornamelijk een nummer 10 en zal bij Jong Ajax Nouri's rol overnemen denk ik zo.
2 -1
pizzapunt
Ik heb aardig wat wedstrijden van NEC gekeken vorig seizoen, en hij is één van de weinige (zeg gerust enige) die wat snelheid aan het spel toevoegt daar. Niet voor niks is hij een publiekslieveling. Die jongen is nog geen 18 jaar en trekt kwalitatief daar al de kar. Fysiek kon hij het nog niet aan, waardoor hij vaak wissel stond of werd gewisseld. Ferdi is een zeer interessante speler voor Ajax in de toekomst. Ik hoop dan ook dat hij bij NEC blijft of naar Ajax gaat; in een ander shirt zie ik hem liever niet lopen!
1 0
Ardoe
Dat kwam meer omdat de rest van het team gewoon echt bedroevend slecht is en deze jongen nog gretig is. Ajax zou wellicht kunnen, maar denk dat hij bij een Groningen/Twente/Heerenveen/AZ beter tot zijn recht komt.
1 0
Dastaan
Anderhalf miljoen euro voor een speler dat gedegradeerd is naar de Jupiler league? Het wordt toch wel steeds gekker op de markt. Je zou denken om het Nederlands voetbal om hoog te krijgen dat clubs wel willen mee werken....maar nee meteen de hoofdprijs vragen. Verbaasd me dat ze nog geen 10 miljoen euro vragen
1 -4
Knalpot
heb je zn doelpuntje gezien tegen ons? De klasse van die goal is de prijs al waard.
0 -1
Jorisbman
Jij hebt er ook totaal geen kijk op hè.
Deze jongen is pas 17 jaar en heeft zich in de Eredivisie al "bewezen" als talent.
Wat deze jongen op deze leeftijd en in zo'n korte tijd op dit niveau heeft laten zien is bijzonder en laat zien dat het een super talent is.
Voor zo'n speler is 1,5 miljoen een marktconforme prijs.
2 -1
CPLP
Hahaha, ben je serieus??? Clubs moeten hun spelers maar voor weinig verkopen aan de 'topclubs' omdat dat beter zou zijn voor het NL voetbal??? Het is juist beter dat er meer geld in NL blijft zodat alle clubs kunnen groeien. Mss moeten ze maar wat meer vragen...
4 -1
Mokum31
Ze ruiken weer poen
0 0
GvanderK
voor max. 2,5 miljoen moet dit toch goedkomen lijkt mij.
1 0
Mikes
En wat is buitenproportioneel?? 0.5 miljoen voor een jupiler league club? 1 miljoen? Overigens is kadioglu nog lang niet klaar voor Ajax, dus moet dan wel minimaal 2 jaar geduld hebben
0 0
Knalpot
is nivo kluivrt jr. dus waarom niet?
0 0
3*stars*3
Buitenproportioneel is natuurlijk prijs omhoog krikken als Ajax aanklopt.
Denk dat meneer Oversier nog niet beseft dat NEC in augustus start in de Jup League.
Stoere praatjes maar hij mag blij zijn met 1.5 en met bonussen, oplopend tot 2.5/3mil.
2 0
CPLP
Je gaat voor deze speler toch geen 2,5/3 miljoen betalen? Daar komt bij dat hij juist niet in de JL wil voetballen. Waarom zou hij dan überhaupt naar Ajax willen???
0 0
3*stars*3
Bonussen...
0 0
Suarez16_
Met 2 miljoen gaan ze al akkoord. Meer kunnen ze niet vragen.
1 0
Ajax#1900
Klopt, dit zijn gewoon de standaard praatjes van een td van een provincieclub.
1 0
Sallons@AS
Met Keizer aan het roer kan je verwachten dat de Jong en Nouri vast bij het eerste zullen zitten. Dan kan je Kadioglu gewoon oppikken voor Jong Ajax. Hij speelt op hetzelfde niveau als NEC en speelt wekelijks. Hoeveel is buitenproportioneel? 2? Misschien 3,5 mil? Ajax legde dat niet zolang geleden nog neer voor Victor Jensen. Moet kunnen.
2 -1
Ardoe
Ben nog lang niet overtuigd. Heb veel van dit soort jongens voorbij zien komen de afgelopen jaren.
Dus succes met de promotie!
2 0
Christiano91
Gewoon de prijs wat opvoeren
0 0
Daantje Makkes
NEE
7 0
Hillie99
Zivkovic 2?
6 -2
ST
In geen enkel opzicht te vergelijken.
2 -6
trainerdv
Nec was ongeveer van het niveau Jong Ajax afgelopen jaar en daar deed hij het aardig voor zo'n jonkie. Maar goed, niet te vergelijken met Ajax. Aantrekken kan altijd, verhuren later ook.
0 0
Joseph
Halen voor jong Ajax, daar is wel plek volgens mij. Daarna natuurlijk maar zien wat er van terecht komt..
0 0
Danivr
Het is inderdaad een goede speler voor Utrecht. Geloof er niets van dat deze jongen het bij Ajax gaat maken.
0 0
Toon meer reacties