Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

[Update] Ajax O15 derde op Marveldtoernooi

BartVeenstra, 21-05-2017 om 17:00, 6187 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax O15 zet tot nu toe een prima reeks neer tijdens de 28e editie van het Marveldtournament. De Amsterdammers wonnen vier van de vijf wedstrijden, waarbij de punten één keer gedeeld werden. Zodoende gaan de Amsterdammers naar de kruisfinales.

Ajax O15 zal zondag de nummer twee van de overige poule treffen, waarna de finale aan het eind van de middag rond 15.45 uur volgt. Om 16.45 uur staat de prijsuitreiking gepland. Hieronder volgt het overzicht van de tot nu toe gespeelde wedstrijden.

Vrijdag:
Right To Dream Ghana - Ajax: 1-1 (eigen goal)
Ajax - Benfica: 1-0 (Bryan Brobbey)

Zaterdag:
Real Madrid - Ajax: 0-2 (Naci Unuvar, Bryan Brobbey)
Ajax - Benfica: 3-0 (Naci Unuvar, Sontje Hansen, Soulyman Allouch)
Ajax - FC Kopenhagen: 2-1 (Sontje Hansen 2x)

Selectie: Raatsie, Hoever, Kasanwirjo, Warmerdam, Scholten, Taylor, Allouch, Gravenberch, Brobbey, Unuvar, Hansen, Dieker, Aksit, Beelen, Pynadath, De Waal, Hoogewerf, El Kadiri, Rensch, Bonnah.

Update - 17.00u (21 mei 2017)
Ajax O15 is als derde geëindigd op het Marveldtoernooi. In de halve finale verloren de Ajacieden van Red Bull Brasil, maar in de strijd om de derde plek werd Anderlecht met 1-4 verslagen. Bryan Brobbey (2), Sontje Hansen en Soulyman Allouch waren trefzeker voor de Amsterdammers. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouriVandeBeek
Onverdiend de halve finale verloren. Red Bull Brasil was effectief en Ajax mistte te veel kansen. Geen enkel team was beter dan Ajax op dit toernooi. Dat is meer aard dan winst.
0 0
SP
Ik vond Ghana een stuk beter. Hadden een zeer goede nr. 10, net als vorig jaar. Achterhoede van Ajax bleek erg kwetsbaar in de wedstrijden dat ze tegenstand kregen, Ghana was als team veel minder kwetsbaar.

Bij Ajax een matige Brobbey en Gravenberch. Hansen en Unuvar (hoewel door de trainer gemakshalve op de flank geposteerd) deden het beter.
0 0
wolterx
Ik vond RtD iets te veel op snelheid en kracht voorin spelen, stond zeer goed georganiseerd achterin en middenveld had 2 spelers die wel degelijk goed konden voetballen maar het meeste gevaar kwam.door een fysieke overhand (in de vorm van snelheid en kracht) waar ik over het algemeen geen fan van ben. Denk zodoende ook dat Ajax de meeste voetballende capaciteiten had, kwam er niet altijd uit mede door verkeerd positioneren van spelers en spelers die simpelweg niet thuisgaven.
0 0
Mikes
Ik vond Ajax beter dan Ghana, ajax tikte rb brasil bij vlagen echt weg, alleen ze maakten de kansen niet. Met name Brobbey miste echt veel kansen, kreeg ook de indruk vsn motivatie gebrek. De nr 10 van Ghama vond ik idd ook erg goed( is volgens mij ook speler van het toernooi geworden).
0 0
jeugdvolger
Jammer dat spelers die Future cup hebben gespeeld, bij de C1 niet thuis geven... gebrek aan motivatie?

Wie waren naast Hansen en Unuvar de uitblinkers? Taylor, Beelen, Warmerdam?
0 0
NouriVandeBeek
Brobbey is trash. Je moet alles op Sontje Hansen zetten.
1 -1
Mikes
Minnetje is per ongeluk van mij. Ben het juist volledig met je eens. Ik vind Hansen ook een veel groter talent dan Brobbey. Op dit moment is Brobbey misschien verder door zijn lichaam enzo, maar ald je naar de techniek, snelheid en loopacties kijkt van Hansen dan heeft die veel meer dan Brobbey.
0 0
DaishRedan
Mee eens! Zie Brobbey bij de A of Jong al afhaken.
0 0
Dybala
Moet zeggen dat vooral sontje hansen me vandaag opviel. Erg goede speler met paar leuke acties. Verloren helaas onverdiend van Red Bull Brasil.
0 0
Mikes
Heb de halve finale en de troostfinale van ajax gezien. Lieten van de 4 ploegen in halve finale het beste voetbal zien en verloor zwaar onverdient in de halve finale. Mooi dat ze de troostfinale eigenlijk vrij eenvousig wonnen van Anderlecht. Tip voor de organisator van het toernooi is om het wel bij een andere club te houden of het hoofdveld aan te pakken. Dit hoofdveld is een kunstgrasveld uit 1990 ofzo, was echt geen goed voetbal op te spelen. Het leek echt net een stuiterbal waar ze mee voetbalden.
0 0
FlyingDutchMan
Denk dat de troostfinale beter zijn dan de uiteindelijke finale. Knap om Anderlecht zo weg te zetten
0 0
NouriVandeBeek
Ze hebben een geweldige selectie en lieten dat vandaag ook zien.
0 0
edwin3009
Wel knap hoor,als je kijkt naar de teams waar ze van winnen.
En nou de halve finale en finale nog winnen.
0 0
wolterx
De o13 heeft het McDonald's Challenge achtig iets van PSG gewonnen met 2-0.
0 0
wolterx
Kruisfinale morgen is tegen RedBull, Anderlecht de andere groepswinnaar speelt tegen Right to Dream.
0 0