'Niet normaal, wat een beest is dat zeg'

SJvanveen, 12-05-2017 om 07:05, 65647 views, Telegraaf |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Kenny Tete is blij dat Davinson Sanchez bij Ajax speelt. De Colombiaan speelde uit bij Lyon weer een dijk van een partij en de ingevallen rechtsback ziet ook in dat de aankoop van afgelopen zomer een echte rots in de branding is dit seizoen.

'Niet normaal, wat een beest is dat zeg. Het is heerlijk om hem naast je te hebben', is Tete lovend in gesprek met De Telegraaf. Zelf viel de international in voor Joël Veltman, wat Tete weer wat minuten opleverde. 'We gaan naar Stockholm. Ik ben blij dat ik mocht spelen. Eerst teleurstelling, maar ik ben blij dat ik alsnog kon spelen. Ik hoop dat ik nog zoveel kan spelen. Iedereen weet wat ze aan mij hebben.' 

Donny van de beek komt ook voor de camera's van De Telegraaf ter sprake over Ajax. Ook hij viel weer in en Van de Beek sprak over de spanning, die overal te voelen was. 'Het was op het veld al een beetje spannend, laat staan op de tribunes.' De middenvelder schoot overigens weer op de lat, net als in de thuiswedstrijd tegen Schalke 04. 'Qua schoten zit het niet echt mee. Maar hij gaat een keer vallen. Het was een goed schot.' 

OOOOOOOH AJAX AMS-TER-DAAM! FINALE! Haal nu hét shirt voor in Stockholm! 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouridolbergNeres34
Sanchez was niet te stoppen gisteren! Wat hij er allemaal heeft uitgehouden met onana samen en hoe hij die gasten van Lyon opzijdrukte als kleine schoolkinderen echt GeWeldig! Wat een eindbaas!
3 0
mdeV
graag in de finale met tete en vd beek beginnen
6 0
Finidi en Nwanko
Zeker met tete. Met veltman loop je geheid tegen een gele kart aan en dat kost je dan weer een wissel. Is helaas niet kien genoeg, komt te kort om een volwaardig speler van het eerste elftal te zijn.
0 0
JesperOlsen74
Voorzichtig, dat mag je hier voor sommige niet zeggen!
Maar ik ben het 100% met je eens.
0 0
NouridolbergNeres34
Dan maar die goal in de finale don!
1 0
jeugdtoekomst
Ik heb toch echt liever kenny tegenover martial staan dan veltman
4 0
RaynoFischer
Bijna onmenselijk die gozer voor zijn leeftijd ;)
En dat te betekenen dat hij meteen door moest vanuit Zuid-Amerika omdat hij daar de Copa had, stond er zo goed als meteen weer en een vrijwel constant seizoen op een paar wedstrijden na
1 0
ajaxinho
Echt ongelooflijk!

Heb hem nog die Copa Libertadores finale zien spelen.

Hopelijk neemt hij die ervaring mee om de prijs binnen te halen.
1 0
Ajaxbrl
DAVINSON HELD
6 0
Joseph
Sanchez is echt goud waard, die moet behouden blijven, maakt in de Champions League ook zeker het verschil volgend jaar.
Met nog 4 jaar contract, kunnen we over 2 jaar ook nog 50 miljoen vragen :)
2 0
Lekiam
Als er deze zomer toch clubs komen voor Sanchez, De Ligt, Ziyech, Onana of Dolberg dan lach je die toch gewoon kei hard uit. Ik zou als ik Ajax was echt gewoon lachen als iemand die wil kopen en vragen of ze nog ergens een 100miljoen hebben liggen. Zou ze gewoon niet verkopen (of er moet echt iemand zeggen ja we hebben 100miljoen voor over, maar dat lijkt me niet).
1 0
wladimir
Wanneer een medewerker een veelvoud kan verdienen bij een nieuwe werkgever die bereid is het bestaande contract tegen een marktconforme prijs af te kopen dan kun je iemand niet uitlachen.
0 0
AjaxCitizen
Sanchez was echt de enige met Onana die zijn niveau haalde. Wat een beest. Hield Ajax echt op de been. Klasbak.

2 0
Salamis
vd Beek ook
0 0
robertomalone
Ik vond Klaassen ook erg goed spelen.
1 0
SoNick
Schöne krijgt hier altijd wel weinig krediet. Juist dankzij zijn rust en ervaring kwamen we in de eerste helft uitstekend aan voetballen toe. Na de krankzinnige 44e minuut werden de ruimtes te groot en was een wissel logisch. Schöne is belangrijker dan menigeen denkt.
Tete daarentegen gewoon vast erin!
12 -4
Youri08
Bracht weinig rust hoor, bezorgde zelfs paar hachelijke momenten omdat hij te traag handelde. In de loop van de 1e helft werd het beter omdat Lyon het niet meer wist en er meer ruimtes vielen rondom hem. In de 2e helft zakte hij gelijk door het ijs toen Lyon aan ging zetten. Qua coaching kan ik niet inschatten hoe groot zijn inbreng is, wellicht groter dan ik denk dus daar heb je wel een punt. Maar puur voetballend op dit nivo legt hij het al af tegen Donny.
1 0
ambtenaar
Maar als eerlijk ben, donny of schone ?
0 0
SoNick
Gewoon zo het seizoen uitspelen: Schöne basis, vd Beek na een klein uur erin voor nieuwe energie. Het is de vraag of vd Beek direct vanaf de aftrap ook dat kan brengen wat hij brengt als invaller. Met vd Beek achter de hand kun je iemand inbrengen met energie en kracht. Dat brengt Schöne niet meer, ook niet als invaller.
Volgend jaar kunnen de rollen wel eens andersom zijn (maar dan heb je aan Schöne niet de energieke invaller die je zoekt).
0 0
Ajax4life16
Ja, maar Donny heeft laten zien dat hij (met name in Europa) gewoon een stukje beter is. Leeftijd moet niet uitmaken, en Bosz moet ook geen schuldgevoel krijgen om Schone eruit te halen, want de beste moet gewoon spelen.
4 -1
blessure
Zo is dat.
0 0
gras
Echt niet mee eens hoor. Hij deed het vaak goed in de opbouw, maar draaide ook een aantal keren heel ongelukkig weg, was traag in zijn aanname en bracht zijn eigen doelman in gevaar op zo'n moment.

En zonder bal was het echt dramatisch slecht. Zelden iemand zo zwak zien duelleren in zo'n belangrijk duel.

Dus voetballend kan hij mee, maar Donny was een klasse beter. In de passing, positionering op ballen op te pakken, duels, aansluiting naar voren en doordekken.
1 -2
ck69
ik vond schone een beetje te traag in alles wat ie deed
2 -3
ajaxajaxajax
Hij kan het op Europees niveau niet bijbenen, in de Nederlands competitie kan hij nog fluitend mee.
2 -1
Web
Wat heerlijk wakker worden, op naar zondag nu.

Maar wat hebben wij het onnodig moeilijk gehad, door de wissel van Veltman, kon Bosz geen verdediger meer inbrengen, en dat is een smetje op gisteren, Bosz laat eens zien dat Tete eerste keus is, ik denk dat hij dan betekent.

Ik begrijp dat Bosz voor Schone kiest, maar het lastige is dat je alweer een wissel kwijt bent, en vd Beek is Schone voor bij.

Ik hoop echt dat vd Beek en vooral Tete starten tegen Man U, maar ik ben daar niet van overtuigd, Bosz is daar best eigenwijs in.

Maar lekker genieten nu.
1 0
ferrari2009
Na het eind signaal was ik helemaal van het dollen, ik kreeg gewoon tranen van
0 0
WyZynDeBeste
Donny en Tete zijn aantoonbaar beter dan Veltman en Schone.

Er is geen reden niet met hen te starten.
6 0
insectenverdelg
Peter Bosz is aanzienbaar beter dan dat jij dat bent als trainer. er is geen reden om te denken dat jij t beter weet, ondanks dat ik sommige keuzes ook niet geheel snap.
1 -2
zivkabrimovic
Heerlijk
0 0
KingJames23
Laat die jongen zijn mening geven en begin er niet over te zeiken man. We gaan naar de finale!!!
1 0
AFCZlatan
Ik mag toch wel hopen dat Veltman nu heeft bewezen totaal niet geschikt te zijn voor in de Europa League. Gewoon lekker met Tete starten tegen United, dan kan iedereen er rustiger zitten.
4 0
insectenverdelg
aub nog 1 jaar Sánchez! hoor overal verhalen over van Dijk voor 60 miljoen, maar als ik t circa t zeggen had bij een topclub, dan wist ik t wel....
0 0
Teun34
Schiet em maar binnen in de finale donny
2 0
gi0vanni
Uitstekend idee. En als we een prijs winnen willen er misschien weer wat meer talenten naar Ajax. Ze moeten nu al beginnen om de jongere teams van genoeg talenten te voorzien.
0 0
AFCZlatan
Anders een puntertje van Kluivert
2 0
DanielAFCA
Dit zou wat zijn
0 0
gi0vanni
Maar dan wel na te zijn ingevallen en in de 85e minuut bij een 0-0 stand.
1 0
mickey2602
Zou evengoed juichen als Kluivert de bal binnen puntert in de 89e minuut bij een 1-1 stand hoor;-)
1 0