Telegraaf haalt uit: 'Bosz scoort onvoldoende'

BVeenstra, 20-03-2017 om 07:20, 25921 views, De Telegraaf | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

In dagblad De Telegraaf heeft men hard uitgehaald naar Ajax-trainer Peter Bosz. De ochtendkrant schrijft dat het eerste seizoen van de oefenmeester - ondanks de kwartfinaleplaats in de Europa League - op een deceptie lijkt uit te draaien. Dankzij het gelijkspel bij Excelsior lijken de kampioenskansen volgens de krant minimaal te zijn geworden.

De krant schrijft dat Bosz, op Jasper Cillessen, Mike van der Hoorn en Arek Milik na, de beschikking had over hetzelfde elftal dat vorig seizoen onder Frank de Boer vlak voor de finish struikelde bij De Graafschap. Bovendien trok directeur spelersbeleid voor ruim 35 miljoen euro uit aan nieuwe spelers. En ondanks de knappe Europese prestatie zou de oogst heel mager zijn: een vroege bekeruitschakeling, maar mocht Feyenoord zondag 2 april winnen van Ajax is daar de definitieve knock-out in de titelstrijd. 'In speelronde 28...De Boer werd vier keer kampioen en verspeelde in zijn laatste seizoen de titel op de valreep.'

Verder schrijft men dat Ajax dit seizoen conditioneel kwetsbaar is en, op Kopenhagen na, nog geen enkele keer in staat is geweest een tegenstander écht zijn wil op te leggen. Bovendien wijst de krant nog eens op de gebrekkige communicatie van Bosz en noemt daarbij de mislukte relaties met Anwar El Ghazi en Riechedly Bazoer als voorbeelden. Bovendien zouden nu ook Kenny Tete, Jaïro Riedewald en Vaclav Cerny willen vertrekken.

Tenslotte vraagt de krant zich af in hoeverre het spel onder Bosz aantrekkelijker is geworden ten opzichte van het laatste seizoen onder De Boer. 'Inmiddels heeft Bosz echter niet alleen twee punten minder dan vorig seizoen onder zijn voorganger, maar Ajax ook tien keer minder laten scoren. Dus hoezo aantrekkelijker?'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
brullie
Zwaar onvoldoende!! Hij lijkt steeds arroganter te worden. Kut Traore heb je niks aan en maar blijven opstellen! Halsstarrig vasthouden aan linkspoot op rechts en andersom. Kap daar nou mee!! Waar zijn Cerny en Nouri??...Bosz je hebt lopen kloten dit seizoen!!
0 0
RvhC74
als Bosz geen prijs pakt op staande voet ontslaan. straks pest hij Tete en Riedewald ook weg. Kotsmisselijk word ik van deze eigenwijze zelfingenomen trainer. Als híj Traore en Younes nou eens niét opstelde. Stel je eens voor dat het aan professor Bosz ligt.... dat kan natuurlijk niet. Wat een klootviool. Grossiert in de verkeerde keuzes en hét voetbal is écht nóg niet beter. Afscheid nemen van deze gozer!!!
2 0
Pierre Heno
Dit is nog de enige manier waarop de (sport)redacteuren van dit 'NSB schmierkrantje' het hoofd boven water hopen te kunnen houden. Eén grote afvalput van zieken en zuigen en dat noemen ze dan 'de goedemorgen Nederland' krant. Feit: ze kunnen eenvoudigweg niet beter. Zielig zooitje. Altijd al geweest ook trouwens.
0 0
Biss

Voor alle mensen met zoveel kritiek op Bosz en daarbij 'Bosz out' roepen: kritiek mag, maar Bosz out? noem dan ook eens een waardige vervanger.
Het is namelijk hetzelfde idiote gedrag als tijdens het laatste jaar van F de Boer, elke week las ik wel 100 reacties van mensen die de Boer weg wilde hebben, maar nooit las ik een reactie waarin iemand een alternatief aandroeg, zelfs niet als ik er (meerdere keren soms) naar vroeg! Het enige alternatief wat ik heb gehoord in die tijd was, jawel; Peter Bosz.
Dus nu Bosz ook weg moet, wie moet er voor terug komen dan?? F de Boer?
Kap is met roepen dat alles kut is en iedereen weg moet of kom dan ook met alternatieven/oplossingen voor je probleem.

Mijn mening; Bosz mag blijven, minimaal nog een seizoen. Hij is aan het bouwen en het is Ajax onwaardig om deze man nu op straat te zetten. we zijn geen fucking Chelsea
1 -1
Boer Gijs
Van Gaal graag
0 0
Eduard
Al die kritiek op Bosz is echt onzin!! Er is af en toe weer beter voetbal gespeeld dan dat ik in lange tijd gezien heb. De resultaten blijven dit jaar uit. Er is een gerede kans dat we derde worden. Maar wat ze in Europa hebben gedaan is knap. Ik hoop op een overwinning op Schalke. Geef m de tijd en we worden de komende jaren heus wel kampioen.

Al die kritiek op de Boer is ook onzin. 4X kampioen is knap. Het spel was minder. Maar toch erg knap en ook erg nodig.

Ik hoop dat supporters gewoon achter hun club blijven staan. Wat is er nou mooier dan Kluivert zo te zien voetballen, de Ligt etc etc. Dat hebben ze toch nergens. Ja mooi zo'n Toornstra maar wil je ruilen ....... Nee toch !!!

Heb vertrouwen. Deze groep gaat ons nog wel verrassen en mij verrassen ze al met af en toe heel moii voetbal zoals tegen Copenhagen.
4 -2
Hanne
Onder de Boer 4x kampioen maar wel met vreselijk voetbal. Is nu ook niet altijd goed maar zie wel beter spel. Ik erger me dood aan de instelling en mentaliteit van die gasten. Ligt echt niet alleen aan Bosz, ook al ben ik geen fan van de persoon Bosz. 1e helft is 9 van de 10x slecht. 2e helft gaat meestal beter. Je moet verdorie het gras opvreten wil je 010 nog inhalen en kampioen worden.
1 -2
ajaxminimax
Nog 1 keer zal ik reageren deze week op topics over Peter Bosz. Het allerergste vind ik dat er veel mensen zijn hier, die maanden niks van zich lieten horen en nu opeens vreselijk Bosz de grond in trappen. Dit zijn mensen die pro de Boer waren en nu eindelijk de kans schoon zien om negatief te zijn over Bosz. Is natuurlijk hun goed recht, maar ik ben van mening als dat wel laf is. Laten we verdomme eens achter de club blijven staan en Bosz steunen want dit heeft gewoon helaas meer tijd nodig! Het is wel behoorlijk hypocriet als je eerst hosanna zingt en een paar dagen later het complete beleid de grond intrapt.....
5 -5
dennalafca
Goed stuk. Ergens wel goed. De kritiek die al die idioten op De Boer hadden was niet terecht.
5 -3
geDaante
Haha doe normaal man, De Boer met zijn verschrikkelijke voetbal en geen enkele intentie dat aantrekkelijker en beter te maken, allemaal laf resultaatvoetbal met het saaiste en meest laffe voetbal ooit gespeeld. En altijd alles buiten zichzelf leggen, altijd lag het aan het veld, zijn spelers, of wat dan ook, en altijd was het niet zo slecht als aanschouwers het vonden. En schaamteloos de afgesproken visie en Plan Cruijff verloochenen en maling aan hebben, zat er volledig voor zichzelf, niet voor Ajax.

Bosz wil wél naar goed en aantrekkelijk voetbal, en naar zo goed en aantrekkelijk mogelijk voetbal, dus altijd beter willen, en zijn visie komt daarbij ook overeen met Cruijff, en dus des Ajax. Verder zegt hij het gewoon als het slecht was, en is daar ook flink chagrijnig van.

Wat Bosz wil spelen, en geregeld al speelt, is het moeilijkste spelletje om te spelen, en dat met een zeer jonge selectie/elftal, en dat met ook nog spelers voor de basis daarbij die niet echt geschikt zijn. Veelal punten laten liggen aan het begin, na het overnemen van De Boer; verkeerde type spelers, totaal andere mentaliteit en speelwijze.

Die kritiek op De Boer was meer dan terecht, al die successupporters konden dat niet verkroppen omdat De Boer Lucky kampioenschapjes regelde. Bosz krijgt veel te voorbarig kritiek. Natuurlijk kunnen er dingen beter, maar gezien de omstandigheden is tweede staan achter een ontketend Feijenoord met een zeer sterke teamgeest en ervaring, en daarbij in de kwartfinale van de Europa League sinds een eeuwigheid gewoon knap, en met daarbij al vlagen van heel goed voetbal. De jeugd is wisselvallig, sommige basisspelers zijn niet echt geschikt, en het spelletje moet er nog wat meer ingeslepen worden.
5 -4
AnAlyzZz
Ik begrijp alle commentaar op Peter Bosz echt niet... geef 'm nou gewoon nog even de tijd.
Je kunt van Bosz niet verwachten dat hij binnen een seizoen alles op de rit heeft... zeker niet met de manier van voetballen die hij voor ogen heeft.
En dat we afscheid hebben genomen van El Ghazi en Bazoer... Prima! Er is geen enkele voetballer groter en belangrijker dan onze club.
Bazoer loopt overal weg waar hij z'n zin niet krijgt en Ghazi, wannabee Ronaldo, missen we ook als kiespijn. Ik denk dat we die beide mannen binnen een paar jaar weer terug zien op huurbasis bij een club in het rechter rijtje. En als Tete en Riedewald, de net droog zijn achter hun oren, ook vinden dat ze onheus worden behandeld... dhaaagg!
Voor Bosz z'n manier van spelen heb je een team nodig met gasten die voor elkaar door het vuur gaan...
Nu Bosz een seizoen met het team heeft gewerkt weet hij wat voor vlees hij in de kuip heeft en kan hij team meer naar z'n hand zetten en doorselecteren en eventueel gericht aankopen.
Ik weet zeker dat het volgend seizoen helemaal goed gaat komen...!!
3 -3
Boer Gijs
Nog even de tijd geven? Die tijd heeft aan het begin van het seizoen al genoeg gekost. Dat zorgde voor uitschakeling CL en titel, want de thuiswedstijden tegen Roda en Willem II kosten je nu 5 punten.

Nog even de tijd? Het voetbal is na de winterstop steeds slechter. Bosz weet er gewoon geen team van te maken waarin de sterke punten van spelers boven komen drijven. De zelfopgeleide talenten krijgen geen kans, terwijl voorin Traore en Youness het mogen blijven proberen ondanks tekort aan rendement.

Nog even de tijd? Ja, voor Bosz dan misschien, maar ook voor Overmars? Het bedrag van de investering zegt me niks, het gaat er om of er spelers staan die het elftal van Ajax sterker maken. Nou, dat geldt niet voor Neres en Traore en in zekere zin niet voor Ziyech die niet optimaal in zijn kracht gebruikt wordt. Maar goed zowel een huurling als een dure aankoop in de winterstop horen spelers te zijn die echt iets toevoegen. Die spelers weet Overmars al jaren niet aan te trekken. Spelers als Elia, Jorgensen en Berghuis waren voor Ajax toch ook haalbaar geweest?

Nog even de tijd? Volgend jaar rond deze tijd wachten we al bijna 4 jaar op een nieuwe titel. Dat is Ajax onwaardig. Zeker gezien de mogelijkheden die er (o.a. financieel, maar ook qua opleiding) zijn.

Nog even de tijd? Met dit wan-transfer en selectiebeleid helpt tijd echt niet om tot een attractief, veel-scorend, winnend Ajax te komen.

Nog even de tijd? Het is tijd voor verandering. Het is tijd voor...Louis van Gaal?
3 -3
ajaxminimax
Jij hebt het over de de zelfopgeleide talenten. En dan het raar vinden dat we geen elia, jorgensen of berghuis gehaald hebben. Jorgensen is echt een goede spits dat geef ik toe, maar wij hebben Dolberg en die heeft gewoon meer potentie. En die andere 2 hoef ik niet te zien bij Ajax. En waarom kunnen we volgend jaar geen kampioen worden? Alleen maar omdat Bosz trainer blijft... Wij hebben in jaren niet meer zoveel potentie als nu binnen Ajax. Ik ben er van overtuigt dat het straks alleen maar beter gaat. Als je nu weer een andere trainer voor de groep gooit, dan moet die weer zijn eigen stijl er in slijpen, dus dan gaat daar ook weer tijd over heen. Maar Bosz heeft 1 nadeel en dat is zijn feyenoord verleden als hij een ajax verleden had, dan was het geschop tegen zijn stoel veel minder groot geweest.
1 0
talent020
aan het begin van het seizoen is het logisch dat hij niet veel wilde veranderen, Voorronde CL stond voor de deur, en om dan je hele basis op de schop te gooien is ook niet handig,


Bosz had toen ook de pech dat hij binnenkwam op een moment waarop de hele club in minneur was en er ook nogeens een kut selectie stond,

talenten krijgen wel degelijk een kans om zich te laten zien, De Ligt en Kluivert hadden onder Frank nog gewoon in de A1 gevoetbald.bijv, daarnaast volgt hij elke pot van Jong Ajax, hij mag van mij vaker rouleren maar om te zeggen dat de jeugd geen kans krijgt is onzin.
0 -1
afcas
wauw hoe je met zo weinig verstand zoveel onzin kan praten door mensjes na te praten die ook geen verstand hebben...
0 -2
Johan1
Noem het gestook, maar er zit natuurlijk wel een grote kern van waarheid in. Zoveel goede wedstrijden heb ik onder Bosz niet gezien. We hebben de beste selectie van Nederland, maar punten verliezen tegen Roda, Willem 2, Groningen en Excelsior kan niet, dan doe je als trainer veel fout. Ook de onrust binnen de selectie komt door het falen van Bosz. Deze zomer afscheid nemen van onze professor lijkt me het beste. Ik wil een echte Ajaxtrainer met Ajaxbloed en niet een gemaakte trainer die wat boekjes over Ajax heeft gelezen.
5 -1
skinny hein
En ik heb tig betere wedstrijden gezien onder Bosz dan onder DeBoer...wie dat niet ziet is blind.
2 -3
Duif63
Noem ze eens op dan want ik heb allen genoten tegen PEC, NEC, Kopenhagen en 2 bekerwedstrijden. Voor de rest is het iedere week ergeren aan het lage tempo, het gebrek aan doelpunten en het mislukken van corners en vrije trappen.
2 0
skinny hein
het grote gestook gaat beginnen ....vorige week nog fantastisch nu alles afkraken.
Had Ajax gisteren gewonnen hadden we net zoveel punten als vorig jaar..wordt ook niet vermeld.Nu heb je wel TWEE punten minder...fok off
2 -3
geDaante
Als een paar goals meer maken betekent dat je spel ook aantrekkelijker is, wat een belachelijke figuren zijn het toch he, ongelooflijk.
2 -2
Boer Gijs
Een paar goals? Tien minder! En vorig jaar waren het er al niet veel. Er staat bij Ajax geen team, maar individuele spelers. Sommige werken samen, anderen voor zichzelf. Wie er is ook al weer de persoon om er één geheel (inclusief de wisselspelers) van te smeden?
2 0
RaynoFischer
Wat dacht je van de spelers die echt met 0 mentaliteit op het veld staan te kutten ... slappe zakken
Vind Bosz ook falen (zeker met constant zijn lievelingetje Traore te laten staan), maar er mag ook eens gekeken worden naar wat er op het veld staat.
4 0
A Cohen
Klaaroré het vriendje van Bosz faalde gisteren ook tegen Excelsior.
Noodgedwongen begon hij in de spits. Wat mij betreft op de bank en niet meer in de basis.
Hij gaat terug naar Londen.

Het is rust, Ajax speelt slecht, komt nagenoeg niet voor de goal van Excelsior.
Waarom gaat Bosz de kostbare wissel gebruiken: Sanchez - Viergever ?
Waarom niet de wissel Klaaroré - Cassierra / Neres ?
Cassierra is ook geen zekerheid en mogelijk was Neres al inmiddels te lang getergd door onze Bosz dat hij zijn gelijk had kunnen laten zien / halen op het veld.

Schöne en Ziyech brachten niets, waarom hen niet eerder gewisseld voor Frenkie de Jong en Nouri.
Klaassen ook weinig tot niet gezien, maar die had donderdag niet gespeeld.

Maar nee Bosz wacht weer veel te lang om nieuwe impulsen te geven aan zijn elftal en wederom brachten de wissels niet het gewenste effect.
Waarom kan Bosz een wedstrijd door inbreng van nieuw bloed een wedstrijd niet doen laten kantelen.
Waarom is Bosz in zijn 1e seizoen niet in staat de spelersgroep zodanig te prikkelen dat er met een andere instelling de wedstrijd wordt gespeeld, wetende dat 010 weer gewonnen had dankzij de winnende treffer van ene Vilhena.

Echt schandalig dat Vilhena kon spelen, vanwege dat hoger beroep waar geen tijd voor was in Zeist ?? Maar dit is slechts een bijkomstigheid.

Dat Tete en Riedewald ook van plan zijn om te vertrekken is een trieste constatering van feiten.
Tete speelde gisteren ook niet zijn beste wedstrijd maar is onze beste rechtsback.
Dat Cerny ook weg wil, dat begrijp ik wel.
Cerny heeft een aantal kansen gehad en liet zien dat hij nog niet aan Ajax-1 toe was.
Daarnaast speelt hij in jong Ajax ook niet de pannen van het dak.

Uit tegen Excelsior afhaken in de titelrace is echt een grove schande.
Maar het lichtpuntje is dat meneer Bosz zegt dat de race om de titel nog niet gelopen is, haha.

4 -2
Rinus M.
De journalistiek van de Telegraaf scoort al jaren een onvoldoende, de artikelen zijn dagkoersen, geen lijn in te ontdekken.
4 -2
Nagilahava
Over jouw uitspraak met de telegraaf ben ik het volledig eens. Echter zijn dit pure statistieken en feiten en derhalve toch behoorlijk aannemelijk. Het is gewoon niet om aan te gluren.

Onder Frank de Boer was het voetbal ronduit saai te noemen, maar vindt het onder Bosz zeker niet aantrekkelijker. Kan aan de kwaliteit liggen van het elftal, maar in zekere zin ook aan de kwaliteiten van Bosz. Het wisselbeleid en de motivatie zijn gewoon ronduit slecht.

Onder F. de Boer werd in ieder geval iemand anders opgesteld als die week na week faalde.
3 0
RusselWestbrook
Absurd selectief geheugen. Volgens mij hebben we een kleine 2 jaar, misschien wel 3, mogen genieten van Kolbein Sigthorsson. De man met zo'n slechte aanname dat het verschil tussen een pass en een aanname volledig verdwijnt.
2 0
hetzijnmaar
Ik vind de telegraaf behoorlijk mild ,ten eerste wie zet er een Opper kakkerlak eerste klas als Kapitein aan het roer bij de mooiste club van de wereld
De zogenaamde 2e belangrijke plaats voor Ajax voor voorronde Champions league is een wassen neus
terwijl alle dreigmails al zijn verstuurd dat je je seizoen kaart op tijd moet betalen is de selectie al jaren!!! pas na puntverlies competitie en uitschakeling Champions league rond
Younes Traore Schone hebben niks bij deze club te zoeken spelen 9 van de 10 keer onder de ondergrens
Peter Bosz had nooit aangesteld mogen worden en er gelijk met de rest van dat zootje na Cambuur uit al uitgegooid moeten worden


1 -5
ajaxminimax
Behoorlijk mild? De telegraaf lult maar wat... komt omdat ze minder ingangen hebben nu bij Ajax. Als Ajax gister had gewonnen stond er niks in over vertrekkende spelers en niks over de zogenaamde zwakte van hoofdtrainer Peter Bosz. Dit was een artikel die ze al een aantal maand klaar hadden liggen en hebben gewacht op een geschikt moment om te plaatsen. Ik denk dat Driessen en Verweij gewoon hebben gejuicht na het laatste fluitsignaal van Pol van Boekel. Gewoon pure zwakte van de telegraaf. Bosz heeft op dit moment 2 punten minder dan vorig seizoen onder de boer, toen haalde de boer de meeste punten onder zijn leiding.
2 -1
afca95
Je ziet toch dat Ajax elke keer door de ondergrens zakt na een europees duel. De trainings intensiteit moet veel verder omhoog. Maar dat vindt het zogenaamde technisch hart niet nodig..
5 0
Hanne
Helemaal mee eens. De meeste van die gasten willen naar topclub in het buitenland. Daar gaan ze het echt niet redden hoor als ze hier al niet 2x per week kunnen spelen.
1 0
jarenfan
Met deze instelling (arrogantie) gaat zelfs plek 2 een probleem worden.
3 -1
Woodenshoe
2e of 3e maakt ook geen donder uit. Focus op de Europa League, daar ligt een unieke kans!
0 -2
V020
Het is te lang rustig bij Ajax. De telegraaf heeft gewoon een crisis nodig om de begroting rond te krijgen! Ik vermaak me dit seizoen prima en heb er het volste vertrouwen dat dit de juiste weg is voor Ajax.
En wat betreft die klagende mannetjes (als dat al zo is)... Als je het niet laat zien en de kansen die je krijgt niet pakt, heb je geen recht van spreken. Je moet absoluut de beste zijn, klaar.
4 -6
Gregoboy
Laten wij als Ajacieden aan de telegraaf bewijzen dat wij er niet zo overdenken ! Wij gaan niet janken na wat falende wedstrijden ! wij blijven supporters tot in de dood !!
4 -2
3*stars*3
Zo is het!
Tuurlijk. maakt Bosz ook wat foutjes maar het is duidelijk dat ze bij Telegraaf vanaf begin klaar stonden met geslepen messen en Driessen,met zijn rattenkop helemaal.
Hij noemde bij natafelen Krüzen aan begin van seizoen; "Ook zo eentje uit het oosten van het land".

Zijn allemaal van die kleine dingen waar je aan kon zien dat ze Bosz niet moeten.

Gewoon 2e plekkie vasthouden en kijken wat in EL gaat gebeuren.
Kijken wat weg gaat en bijkomt en vaste kern behouden en het komt vanaf volgend seizoen goed!
2 -3
Koenniiee
Ajax heeft dit seizoen al net zoveel kansen gecreëerd als onder Frank de Boer vorig seizoen (400). Ook haalt Ajax dit seizoen meer balbezit (plus 4%) en krijgt het tot dusver vier doelpunten minder tegen. Daarentegen scoren we bijna dertig doelpunten minder (81 in heel seizoen vorig jaar, nu 55), maar er zijn nog wat wedstrijden te gaan. Het Ajax van vorig seizoen scoorde relatief veel van schoten buiten de zestien (El Ghazi, Gudelj, Bazoer) en moest het meer hebben van doelpunten uit standaardsituaties.

Feit is dat we tegen ingravende tegenstanders tegenwoordig veel leukere wedstrijden zien dan vorig seizoen. Dat kan niemand hier ontkennen, denk ik. Ondanks dat gaan we nog te vaak de rust in met 0-0 en scoren we moeizaam, ondanks de kansencreatie. Tegen aanvallende teams lukt het Ajax wél om (behoorlijk) frivool te spelen. Het lukt tegen deze tegenstanders wel omdat er dan minder dubbele dekking is, meer ruimte en we spelen sneller en directer vooruit waardoor we profiteren.

Conclusie: Bosz zal wat moeten verzinnen om de doelpuntenproductie omhoog te helpen (dit kan - in theorie (!!) - ook vertrouwen zijn, dus bv. aan Traoré) en te zorgen dat wedstrijden tegen inzakkende teams minder stroperig verlopen!
1 -4
dumperPattiruhu
Jouw conclusie vind ik niet kloppen,want het is gewoon gebrek aan kwaliteit. Traore en younes krijgen heel het seizoen al vertrouwen zo'n 40 wedstrijden alles bij elkaar opgeteld.
4 -1
Koenniiee
Huh!? En waarom klopt de conclusie niet. Feit is toch dat Bosz er wat op moet verzinnen, want dat staat er. Er staat niet dat Traoré moet spelen, maar dat zie je als je begrijpend leest. Ik baseer me op de feiten en ik stel dat Bosz aan bepaalde zaken moet werken. Dat is de strekking.

En het passeren van Younes noch Traoré heeft geen enkele zin. Kluivert scoort gister ook pas voor de eerste keer. De buitenspelers moeten teveel vanaf de zijlijn spelen waardoor gegroepeerde tegenstanders vaak met dubbele rugdekking spelen. Zeg je dat tegen Ronaldo, die instructie, dan scoort hij er ook geen 10 in Ajax 1.

PS: Leuk al die minnetjes alleen omdat er 'Koenniiee' staat. Er staan louter feiten in die reactie..
0 -1
dumperPattiruhu
Hallo, hij zal niets bijschaven aan zijn instructies anders had hij dat al wel gedaan. Het ligt gewoon aan de poppetjes, als je ziet hoeveel kansen zij missen of de mogelijkheden hebben gehad om een assist te geven maar niet zien of voor eigen eer gaan.Dat komt bij mij over als gebrek aan kwaliteit.

Het rendement is gewoon slecht en als jij dat afschuift op de instructies van bosz ben je niet scherp.


Die vergelijking met Ronaldo slaat kant noch wal.
1 0
MSwertz92
Als onze links en rechts buitens hun werk doen, en onze vrije trappen die weer op een kleine 25 meter liggen er eindelijk weer is ingaan kom je al snel aan die 30 goals.
1 0
Gregoboy
Mee eens ! Het spel is veel aantrekkelijker om naar te kijken. Team willen nu juist meer verdedigen omdat Ajax het snelle spel wilt maken. Ik denk niet dat dit aan Bosz ligt (eigenlijk totaal niet). Er moet wat meer vertrouwen komen in het team naar elkaar toe en het komt heus wel goed. Ik ben blij dat Bosz onze trainer is en ik hoop dat hij dat ook een tijdje blijft ! Laten we dat kampioenschap van 010 maar even verpletteren met een Europa League trofee !! dat zou het ideale antwoord zijn. 010 wint Nederland en Ajax Europa, dat is een zwarte vlek voor die gasten :D
1 -1
AdK
Wat een gezeur weer idd!
Begrijp me niet verkeerd hoor, vind het enorm balen van de afgelopen twee keer gelijk.
Maar ik heb in dit seizoen meer voetbal gezien, dan in die 4 kampioenschappen "balletje-breed".
En begrijp me daarin ook niet verkeerd, want die 4 schalen waardeer ik enorm (vooral de 30e), maar het is gewoon tijd voor ander voetbal.
Met meer risico.

En we hebben gezien waar het toe kan leiden, een fantastische wedstrijd vol druk zetten thuis.
Maar gevolg is (nu nog) dat de mentale fitheid daarna minder is. Dat zal volgend jaar echt beter moeten.

Ik hoop dat de wisselspelers hiervan leren en gaan begrijpen dat ze dan (na een zware ec-wedstrijd) juist voorop in de strijd mee moeten gaan doen.
1 -1
AgeM
Toch speelt het ook mee dat Ajax een duiventil is geworden met het komen en gaan van spelers .
Ieder keer transferperikelen en je ziet dat de motivatie bij sommige spelers wisselt .
Het zijn slechts enkelen die echt zoals Klaassen voor hun cluppie gaan .
Daarom Ajax neem een coach die in ieder geval een echt Ajax (Cruyff)hart heeft en geen ex-Feyenoorders meer . Johan kan nu niet meer naast de falende coach op de bank gaan zitten !
Bosz had zijn elftal beter moeten voorbereiden op deze wedstrijd . Hij weet hoe het er toegaat op Woudenstein . En ook nog vlak na een goede prestatie tegen Kopenhagen 3 dagen eerder .Er is bijna altijd terugval . maar in dit geval zijn voldoende getalenteerde hongerige spelers om dit op te vangen Dat is jouw hoofdtaak Bosz !
3 0
Adam24
Onbegrijpelijk van Bosz dat hij gister Viergever eruit haalt ten faveure voor Sinkgraven en De Ligt. Had het gewoon lekker laten staan. Daarnaast was de wissel voor Sanchez ook vreemd (geen blessure toch?). Ik zei het na Groningen ook al maar de resultaten verbloemen veel van het matige spel. Ajax is al maanden lang in de eredivisie aan het zwijnen. Ik heb maar 3 goede potten gezien dit seizoen (Beker - Willem 2, PSV, Kopenhagen), verder is het echt heel armoedig.
1 -1
Ferd
Als je zag hoe Viergever aan het hinken was 3 dagen eerder is het helemaal niet zo onbegrijpelijk.
2 0
Duif63
NEC thuis was ook een goede wedstrijd, maar voor de rest is het inderdaad allemaal zeer matig.
2 0
ajaxminimax
Gadverdamme. Ben hier echt klaar mee, telkens als ajax verliest dan gaat de telegraaf weer los over Bosz. En staat er altijd in dat er spelers willen vertrekken. Het is nu dus wel duidelijk dat Mike Verweij alles doorkreeg van Frank de Boer. En dat gebeurt nou niet meer, dus is hij op zijn pikkie getrapt. Misselijkmakend vind ik dit stuk
2 -2
Panama
Sinds mike verweij met frank zijn bronnetje kwijt is, wordt peter om het minste en geringste de grond in getrapt. Alle laatste ajax nieuwtjes waren ook eerder getweet door freek jansen van VI dan door mike of de telefraaf. Nare rotkrant
3 -1
afcajawa
Daar gaan we weer, tijd voor onrust stoken. De enigen die het hebben verkloot zijn die gepamperde lamzakken die donderdag 150% gaven en gisteren 50%. Geen inzet geen beleving niks. Je trekt een Ajax shirt aan en het gaat vanzelf denken de heren. Nou nee dus.
1 0
Bazenvan95
Sorry maar wat de punten of scoren betreft.. oke. Maar op het gebied van die spelers, moet je gewoon eerlijk zijn. Ook onder nog een seizoen de Boer zou Bazoer vanwege zijn zwakke spel en terugval op de bank zitten, mede vanwege een vertekend beeld door zaakwaarnemers gecreeerd willen die jongens dan snel weg. Gudelj daar hoeft niemand een woord over vuil te maken. Cerny heeft werkelijk niets laten zien. Tete was gewoon niet goed, en speelt nu weer. Riedewald is voorbij gestreeft door de Ligt en eerder Viergever. Op Viergever is werkelijk niets aan te merken dit seizoen.. hij is 1 van de sterkhouders en wordt blijkbaar al heel lang zwaar onderschat. Ook op linksback is hij van grote waarde zoals je tegen Kopenhagen kon zien.. Veltman/Tete is de enige discussie die ik logisch vindt. Ook el Ghazi kon niet een basisplaats afdwingen in zijn 3e seizoen. Maar dat die jongens dan weggaan biedt ook ruimte om door te selecteren naar spelers die echt willen en veel talent hebben, meer dan die generatie.
Liever Nouri, vd Beek en De Jong Dan Bazoer of Gudelj. Liever Kluivert dan Cerny of el Ghazi. etc
1 0
ST
Bosz heeft te maken gehad met de erfenis van Overmars en De Boer. Hij heeft geprobeerd er wat van te maken maar het is hem niet op tijd gelukt. Jammer. Ik vind hem een minder laffe coach dan Frank.
2 -2
Suarez16_
Bla Bla Bla.... Als Peter Bosz nu alles wint eindigt hij op 84 punten. Dat zijn meer punten dan De Boer in zijn beste seizoen en Bosz dealt ook nog met Europees voetbal waar we onder De Boer in de 1/16de finale of groepsfase er uit lagen tegen Molde, Rapid Wien, Red Bull, Steaua en Dnipr. En ja Peter heeft 30 miljoen uitgegeven, maar dat kan ook als je Milik, Bazoer, Cillessen, Gudelj, Dijks, El Ghazi, Fischer, etc. voor een miljoen of 85 verkoopt. Misschien moeten we realistisch zijn en zeggen dat feyenoord het gewoon fantastisch doet. Ze liggen op koers om 90 (!) punten te pakken. Nou sorry hoor, maar dan kun je nog zoveel winnen, maar dat gaat (bijna) nooit genoeg zijn. Ik zag dat feyenoord 12 vd laatste 13 wedstrijden had gewonnen en ze wonnen de eerste 7 wedstrijden. Als je zulke reeksen neerzet dan kan je er gewoon niet veel aan doen als Ajax zijnde. Als Bosz de halve finale van de EL haalt doet hij het prima. Dat is alweer 20 jaar geleden. Verder als Ajax volgende week de klassieker wint dan zet je er toch druk op. feyenoord krijgt nog utrecht thuis en pec, excelsior en vitesse uit. Daar kun je best 2x gelijkspelen.
1 -1
NouridolbergNeres34
Je kunt best gelijkspelen een keer maar niet tegen Excelsior en ook niet de manier waarop, we hebben gewoon 0,0 kansen gecreeerd, Schande gewoon Van de selectie maar ook van bosz en de staf ,iedereen moet naar zichzelf kijken.
1 0
wladimir
Feyenoord heeft verloren bij Sparta. Gelijk tegen Excelsior na een overwinning op Kopenhagen afgelopen donderdag. Dat was gewoon te verwachten. Het is ook te verwachten dat Ajax geen kampioen wordt, omdat actief zijn in de Europa League te veel kracht kost.

Ajax heeft zich onder Peter Bosz voor het eerst gekwalificeerd voor de kwartfinale van de Europa League. Onder de Boer is Ajax drie keer uitgeschakeld toen ze de laatste 8 konden bereiken.

Als Ajax 80 punten haalt heeft Bosz het redelijk gedaan. Wanneer Feyenoord en PSV meer punten halen is dat knap van hun.

Bazoer en El Ghazi zijn vertrokken. Het zier ernaar uit dat Tete en Riedewald ook gaan vertrekken. Misschien leveren ze minder op. Desalniettemin vertegenwoordigen Dolberg, Klaassen en de Ligt een enorme waarde.


0 -2
Leprechaun
Ze zaten bij de Telegraaf weer in de startblokken om bij de eerste tegenslag venijnig de pen te kunnen heffen tegen Bosz.
1 -2
AFCSANCHEZ
Ik heb niks met de Telegraaf maar dit artikel klopt volledig. Als we uitgeschakeld worden in de EL is het seizoen volledig mislukt. De Boer werd kampioen met een mindere selectie, daarnaast is het spel onder Bosz ook niet om aan te gluren op een enkele keer na. En dat was bij Frank ook zo, we hebben ook goede wedstrijden onder hem gespeeld. Ook het feit dat we veel minder scoren geeft aan dat het spel onder Bosz helemaal niet vernieuwend is, want zo werd Bosz wel binnengehaald. De man die Ajax zou redden.

We kunnen allemaal wel zeggen dat Bosz de kwartfinale van de EL heeft gehaald en De Boer niet, maar met zo'n lucky loting als nu had Frank het ook gehaald. Bosz is gewoon niet de juiste trainer voor Ajax.
6 -3
AdK
Hij gaat Ajax ook redden!! Vooruit voetballen!!!

Als je het verschil in voetbal, tussen Bosz en Frank, niet weet te zien, kun je je afvragen of je geen successupporter blijkt te zijn.

Al die balletjes breed toen in de laatste linie, gadverdamme, dat is geen Ajax!
1 -1
Ajax#1900
Nee. Bij met name de laatste kampioenschappen faalde de concurrentie opzichtig. We haalden niet meer punten dan nu en Europees was het een drama. Nu is het Europees goed en is Feyenoord gewoon constanter gebleken.
2 0
foroloca
Ik zei nog we gaan De Boer missen, die won tenminste nog wat en de cijfers laten een ander verhaal zien. Hoewel Bosz dit gekots ook weer niet verdient. We moeten ook beseffen dat we nog steeds wat kunnen winnen, kampioenschap is ver weg, maar EL kan misschien als troost bieden en daarbij hebben ze alle steun nodig.
0 -1
Leviathan
Ik mis er niets aan hoor. Dan hadden we sowieso gehoord bij elke verloren wedstrijd dat we gedomineerd hadden. Bosz is gewoon duidelijk ontevreden. Daarbij miste ik vooral Europees succes en dat hadden we zeker niet onder Frank. En het voetbal was de afgelopen 2 jaar echt veel slechter maar dat wordt snel vergeten. Onder Frank 2x met 71 punten geëindigd 1x met 76 1x met 82 en 1x met 73 punten dit seizoen na 27 wedstrijden 63 punten met nog 7 wedstrijden te gaan kan je nog 84 punten halen al verlies je van Feyenoord en Psv en je wint er 5 eindig je nog met 78 wat hoger is dan 4 seizoenen onder Frank.. Je koopt er niets mee maar dat zegt wel wat over prestaties.
1 0
Suhusu89
Iets met de waan van de dag...
0 -1
Duif63
De Telegraaf is niet mijn krant, maar met dit artikel slaan ze de spijker op z'n kop. Wat mij betreft hadden ze wel het falende aan- en verkoopbeleid van Overmars aan dit artikel toe moeten voegen.
1 -2
NoPants
Welk falend aankoopbeleid heb je het over? Ajax heeft het beste aan- en verkoopbeleid van nederland.
0 0
Duif63
Haha dat geloof je toch zeker zelf niet. Remember Sana, Sanogo, Zimling, Heitinga, en dit seizoen Traore, Heiko, Cassierra. En wanneer gaan we de klasse van Neres zien, of heeft hij die niet....?
0 0
NoPants
Ik weet genoeg als je doelbewust alleen die namen opnoemt. Je kan ook een dolberg, schone, sanchez, milik etc benoemen om een evenwichtig beeld te schetsen, maar als een echte azijnzeiker kies je ervoor om alleen de slechte te benoemen.

Als je kijkt naar alle spelers die goedkoop of gratis zijn aangetrokken, en het rendement wat daaruit komt is het per saldo gewoon positief.
0 0
Jaimy26
Weer lekker stoken, wat blijft het toch ook een misselijke foute krant de Televaag.
1 -2
Restored
Gisteren was echt een totale offday, ik kan werkelijk geen enkele Ajax speler noemen die lekker in de wedstrijd zat. Van een dramatisch Traoré tot een stuntelende Ziyech. De Ligt die de bal niet goed raakt, Tete die de bal aanraakt in eigen doel en een onzichtbare Klaassen, werkelijk alles ging fout gister..

Het enige wat je Bosz echter kan verwijten is zijn eindeloze misplaatste vertrouwen in Traoré, die ondanks 10 falende medespelers nog steeds de slechtste man op het veld was. Hij heeft het onmogelijke gedaan door in 65 minuten werkelijk geen bal goed te raken. Het is maar te hopen voor hem dat Chelsea die zaadpot niet heeft gezien want anders hebben ze meteen zijn contract door de papierversnipperaar gedaan. Door de uitval van Dolberg stonden we eigenlijk al 0 - 1 achter: Neres en Cassierra hadden beide al een wedstrijd in de benen waardoor Kluivert opeens mocht opdraven, dat is een speler die graag buitenom gaat waardoor Tete, die sinds de blessure van Veltman ook vaak buitenom komt, aanvallend niet uit de verf kwam. Tactisch allemaal niet sterk...

Ik blijf er echter bij dat Bosz het niet slecht doet, 6-7 punten meer op dit moment t.o.v. de kampioensjaren van FdB en een kwartfinale in de EL (waar we vorig jaar werden uitgeschakeld tegen Celtic Molde en Fener). Bovendien is het spel (behalve gister) echt wel beter dan vorig jaar, toen viel ik de helft van de thuiswedstrijden in slaap!
3 -4
Michels
Telegraaf heeft hier gewoon gelijk.
8 -2
BrandjeXL
Tsja, dit ga je krijgen en begrijpelijk. Waar ik blij was toen Bosz kwam heeft hij achteraf zo'n beetjes alles fout gedaan wat hij fout kon doen. Waar Bazoer, Tete en Riedewald heel snel werden geslachtofferd maar Schöne bijvoorbeeld heeft zijn basisplaats te danken tegen een heel zwak W2. Traore en younes die alles fout mogen doen. Elke wedstrijd als makke schapen over het wel lopen. Nee Petertje heeft gefaald.
3 -2
Dwergje48
Iedereen was blij met de wisseling van de basiself, inclusief Schöne. Nu het resultaat tegen valt is dat weer een fout geweest. Zo kan Bosz het ook nooit goed doen.
1 -1
Lars0344
Spreek voor jezelf, ik was er absoluut niet blij mee
0 0
DannTheDon020
Je snapt wel als Schone er niet in had gestaan je nu 3de was en verder achter had gestaan? Met Utrecht uit als hoofdrol.
0 0
DannTheDon020
Bosz doet het hartstikke goed voor zijn eerste seizoen! Iedereen had verwacht dat hij geen kampioen zou worden. Win je over twee weken van Feyenoord doe je nog steeds mee om het kampioenschap. Daarentegen vind ik dat hij de juiste personen heeft laten vertrekken die alleen nog het betonvoetbal van Peter onder de knie hebben. Riedewald en Tete behoren hier ook nog tussen en hebben soms een leuke opleving, maar veel wedstrijden zijn ze bedroevend slecht
0 -2
gebruikersnaam
Hé daar hebben we de Telegraaf weer
1 -1
Ajaxbrl
zo is het geen titel is falen KLAAR
0 -1
3sterrenAjax1
mensen zeiken op de telegraaf? zij zien het fout gaan! hoe trouw waren waren ze wel niet aan onze johan? laat ze jonk naar voren schuiven! die kan ons redden hoor! bosz out jonk in!!!
1 -4
Broekzak
Haha volgens mij is Mike op zijn kleine pikkie getrapt tijdens de persconferentie. Tenminste dat lees ik her en der. Weet iemand de precieze strekking van dat verhaal?
1 -3
Ajacied33
Wat een sensatie weer zeg. Het voetbal van Bosz en die van de Boer vergelijken is een belediging voor Bosz. Ben blij met onze trainer. Negativiteit heerst bij de TG,want wij gaan winnen van Feyenoord. Dan sta je met 6 wedstrijden nog 3 punten achter
3 -5
NouridolbergNeres34
Eigenlijk sta je dan 4 punten achter door dat doelsaldo dusja....
0 0
arigold
Cijfers liegen niet en het spel tegen Groningen en Excelsior was bedroevend.
5 -1
Ajacied33
Volgens mij kunnen we gewoon goede cijfers overleggen hoor. En F de Boer heeft in 5 jaar 3 a 4 heerlijke potjes op de mat gelegd,dat aantal zit Bosz al overheen in nog geen 1 volle seizoen
3 -2
Afc22
De boer heeft in de eerste 2 jaar best wel wat leuke potjes op de mat gelegd. De laaste 2 jaar was het inderdaad slecht, maar hij had toen ook geen speler als ziyech die wel echt nodig is een om een beetje leuk voetbal te spelen.

Het spel van bosz vind ik op dit moment ook niet super goed als je naar het hele seizoen gaat kijken, het is soms een wedstrijd of een helft zoals Donderdag toen we echt fantastisch speelde.
1 0
DannTheDon020
Die had hij zeker wel, maar zat op de bank. Namelijk Sinkgraven.
1 -2
Koenniiee
Haha, wat een zielig krantje is het geworden. Mike kreeg op de persconferentie een sneer van Peter Bosz. En natuurlijk moet de TG dan even op deze manier reageren. Sneu, heel sneu.

De ontwikkeling van betonvoetbal naar Bosz-voetbal kost tijd. Dat heeft begin dit seizoen vijf punten gekost en tel daarbij de fout op van De Ligt (Excelsior) en Onana (FC Groningen). Dan zit het Bosz niet mee en stel ik hem zelf totaal niet verantwoordelijk. Tel daarbij nog eens op wat voor kansen we creëren en het zwakke rendement en ik kom tot de conclusie dat de boys eerder Peter in de steek laten dan andersom.

Ja, het spel kan altijd beter. Ja, Traoré is rijp voor een wissel en ja ik had ook graag een andere omgang gezien met een talent als Cerny. Maar tegenwoordig lijken spelers alleen te wijzen naar anderen en te wachten op extrinsieke motivatie. Schandelijk!
5 -5
LeonardoAjaxx
Precies. Elke seizoen wel eens wedstrijden waarin niks lukt en je punten verliest. Je wint tenslotte geen 34 duels. Ook geen 30. Dat gebeurt. Maar Ajax idd genoeg wedstrijden dit seizoen te weinig gekregen en te slordig geweest. En alsnog veel punten gepakt en Europees succes. Die knvb beker interesseert mij al jaren niet.

Als zo'n Traore ook speelt zoals je zou verwachten in het begin van het seizoen, was je koploper geweest. Het is ook gewoon zuur voor ons dat Feyenoord goed presteert en die niet de maand augustus nodig hadden om te bouwen. Plus die vreselijke voorronde CL waar je direct volle bak moet en geen tijd hebt om aan je spel te werken.
4 -1
Leviathan
Puur onrust stoken dit. Voor het seizoen had iedereen getekend voor dit puntenaantal en kwartfinale EL. Er zijn wel degelijk de nodige veranderingen doorgevoerd ondanks het nog niet altijd even goed is is het voetbal wel aanvallender geworden. Een team bouwen kost tijd
3 -1
klopper
Hij maakt veel te veel verkeerde keuzes. Jeugd is de levensader van Ajax. Bazoer, El Ghazi...in de zomer waarschijnlijk Riedewald en misschien zelfs ook Tete en Cerny. Ook Kluivert en Neres krijgen te weinig speeltijd. De man is gewoon ongeschikt voor dit niveau.
2 -3
DaenerysTargaryen
Als bazoer en el ghazi basisspelers waren en cerny af en toe had mogen invallen hadden we nu maximaal derde gestaan (ik vrees nog lager zelfs).
1 -1
Leviathan
Bazoer had laatste seizoen onder Frank ook geen basisplaats meer altijd en dat lag puur aan de instelling van Bazoer dan een seizoen verder moet je door selecteren. El Ghazi heb ik nooit een echt groot talent gevonden en raakte ook geen pepernoot meer.. Hij mag in zijn handjes knijpen dat Bosz hem vergaf toen ie m een duw gaf of iets. Riedewald werd gewoon minder en Sanchez en viergever doen het gewoon goed en Schöne op 6 ook nu misschien even wat minder maar heeft zich toch wel bewezen. En linksback Riedewald ben ik niet zo'n fan van alhoewel Sinkgraven ook geen uitgemaakte zaak is. En wat betreft Cerny die heeft in Ajax 1 niets laten zien in de kansen die hij kreeg ik ben bang dat het niks meer gaat worden ook.. Tete speelde tegen kopenhagen goed maar eerder dit seizoen speelde hij ook eens drama gewoon wisselvallig helaas, want ik het toch wel grote verwachtingen.

En Kluivert weinig speeltijd?! Hij is 17 elke minuut in Ajax 1 is gewoon bonus voor hem ondanks ik hem ook wel graag wat meer zie spelen komt hij niks tekort. En Neres zou ik ook wel graag meer zien maar schijnbaar is hij gehaald voor volgend seizoen en is dit half jaar even laten wennen en naar mate het seizoen vordert misschien meer minuten of keer basis. Zo verkeerd is het ook niet als hij nu basis staat en het loopt allemaal niet is hij gelijk door 3/4 van de pers en aanhang afgeschreven.
2 -1
Ajax4life020
en als je de nekslag krijgt van feye sta je ook 3e gelijk
2 0
Marcoryn
Tja, volgens 'de kenners' hier gaan we makkelijk winnen.
Denk dat het nog knokken wordt om plek 3.
3 -1
Ajacied33
Makkelijk zal het niet worden. Maar Feyenoord zien winnen in de Arena is alsof je Ajax in Nou Camp ziet winnen. Vrij onmogelijk dus gezien de cijfers
1 -2
DannTheDon020
Uit bij Feyenoord had je zelfs makkelijk moeten winnen, of herinner je die wedstrijd niet meer? We waren 10x beter, alleen hadden we toen Dijksie in het veld staan waardoor Kuyt makkelijk kon inkoppen.
1 -2
DeWijsneus
Ik kan me ergens inmiddels er ook wel in vinden. Ik had meer progressie verwacht. Daarentegen had ik wel verwacht lager op de ranglijst te staan omdat het toch eerste seizoen is van Bosz. Had ik mee kunnen leven als het spel meer vooruitgang had getoond. Maar het veldspel vind ik nog steeds zwaar onder de maat en dat reken ik toch Bosz aan. Vreemde tactiek: buitenspelers functioneren niet, backs komen er niet overeen en we missen mijn inziens een passer op het middenveld. Ook wisselbeleid vind ik slecht.
2 0
insectenverdelg
Dit artikel lag al weken oo pde plank even wat bijschaven op de dag voor publicatie alleen. Dat de telegraaf een Hetze heeft tegen Bosz is duidelijk. Vraag me alleen af waarom.
5 -1
Rsv
Volledig mee eens. Zo ontzettend veel beter is het voetbal allemaal niet geworden.
3 -1
LeonardoAjaxx
De maand augustus is een dure gebleken. Is dat Bosz aan te rekenen? Vind ik niet. Bosz had terecht even tijd nodig. Uiteindelijk net iets teveel (ligt ook aan dat vreselijke middenveld begin van het seizoen en een niet draaiende voorhoede). Ajax vanaf komst Ziyech nagenoeg gelijk aan Feyenoord en Europees nog eens verder.
3 -2
M.Olsen
Absoluut waar. Tel daarbij op dat ajax op gister na ieder verloren punt had moeten pakken omdat we beter waren maar de kansen niet benutten. Daar kan peter niet veel aan doen denk ik.
0 -2
robert R.
Waarom krijg ik de indruk dat de schrijver niet objectief is... Haha MIKE VERWEIJ gedrocht dat je dr rond loopt.

6 -1
Dennis126
4 dagen geleden was het allemaal hosanna in de krant en nu dit...
Heeft weinig met journalistiek te maken. Puur waan van de dag.
3 -1
Yo
De boer heeft in 5 jaar 1 seizoen meer punten gehaald dan wat we nu hebben...
ik vind het spel we degelijk beter geworden, alleen wisselt dat zich steeds af op dit moment
6 -3
afca1985
En daar gaan ze weer
0 -1