Bergsma verbaasd over instelling van MVV

BvdPloeg, 15-02-2017 om 08:55, 5069 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Leon Bergsma had dinsdagavond meer verwacht van tegenstander MVV Maastricht. De nummer vier van de Jupiler League groef zich in op De Toekomst en kwam nog goed weg ook met een 1-1 gelijkspel tegen Jong Ajax.

'In de eerste helft zijn we eigenlijk niet in de problemen gekomen. We hebben heel volwassen gespeeld en geen kans weggegeven. Zij stonden heel compact, maar we bleven geduldig en maakten uiteindelijk een goede 1-0. Vooraf had ik verwacht dat MVV voor de drie punten zou gaan, omdat ze het gat met VVV moesten dichten. Maar tijdens de wedstrijd kreeg ik het gevoel dat ze met een puntje ook wel tevreden waren', vertelt Bergsma in gesprek met Ajax.nl.

Na rust beet de tegenstander iets meer van zich af en kreeg Jong Ajax de rekening gepresenteerd voor het feit dat er niet meer kansen waren benut. 'In mijn ogen was MVV nog steeds niet de betere ploeg, het was slordiger aan onze kant maar we kregen allebei slechts één of twee kansjes. Over het algemeen denk ik toch dat we hier met drie punten van het veld af hadden moeten stappen. Ik zie de laatste wedstrijden wel als een incident. Tegen Fortuna Sittard was een drama, echt een schande. Maar tegen deze tegenstander kan het gebeuren dat je 1-1 speelt. We hebben vandaag redelijk goed veldspel op de mat gelegd en daar kunnen we verder mee. Vrijdag uit bij Achilles'29 moeten er weer 'gewoon' drie punten worden gehaald.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Allemaal janken dat Jong-Ajax mee doet en dan vervolgens als echte kerels gaan verdedigen. Voetbal kent geen trots meer, geen schaamte en geen eergevoel.
0 0
FlyingDutchMan
MVV weet gewoon hun plek, dat ze alleen fysiek mee kunnen en verder kansloos zijn tegen een goed Jong ajax.
0 0