Ziyech klaar voor nieuw seizoen: 'Voel me geweldig en scherp'

door BartVeenstra 26

Bron Chelsea

Ziyech klaar voor nieuw seizoen: 'Voel me geweldig en scherp'

door BartVeenstra 26

Bron Chelsea

Laatst geüpdatet

Hakim Ziyech zit naar eigen zeggen lekker in zijn vel. De oud-Ajacied won vorig seizoen met Chelsea de Champions League, al was zijn aandeel in de winst van die Europese prijs gering. In het komende seizoen hoopt hij op meer minuten voor de Londense ploeg.

Tegen Peterborough maakte Ziyech onlangs een hattrick en in het oefenduel met AFC Bournemouth (1-2 winst) stond hij in de basis. 'In deze tijd moeten we genieten van elk moment op het veld, zeker met het publiek in het stadion. Het was een mooie avond', aldus Ziyech tegenover de digitale kanalen van Chelsea.

In zijn eerste seizoen kreeg Ziyech onder Frank Lampard nog geregeld speelminuten, maar onder de huidige manager Thomas Tuchel moet hij het vooral doen met invalbeurten. De Marokkaans international wil zich laten zien in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 'Ik voel me geweldig en scherp. Het heeft een goed effect gehad op iedereen dat we even vrij hebben gehad. We zijn er allemaal weer klaar voor om het beste van onszelf te laten zien. Iedereen is hongerig en scherp.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties