Promes speelt ondanks rechtszaak 'gewoon' negentig minuten bij Spartak

door Bauke van Elk 7

Bron Sport-Express

Promes speelt ondanks rechtszaak 'gewoon' negentig minuten bij Spartak

door Bauke van Elk 7

Bron Sport-Express

Laatst geüpdatet

Quincy Promes heeft in de verliespartij tegen FK Krasnodar 'gewoon' de hele wedstrijd afgewerkt. De linksbuiten begon in de basis bij Spartak Moskou en werd niet naar de kant gehaald door zijn trainer. Spartak Moskou verloor met 2-1.

Zijn plek in de basisopstelling is opvallend te noemen: afgelopen week stond Promes volop in de negatieve belangstelling omdat het Openbaar Ministerie bekend maakte de voetballer te vervolgen. Het inmiddels bekende verhaal van de steekpartij werd in alle media breed uitgemeten, maar dat lijkt geen reden voor het passeren van de aanvaller.

De onverstoorbaarheid die bij Quicy Promes toont zorgde niet voor een positief wedstrijdbeeld. De linksbuiten heeft in de wedstrijd tegen concurrent FK Krasnodar geen verschil kunnen maken in de verliespartij in de vorm van een goal of assist. Promes beleeft nog niet zijn hoogtij dagen die hij eerder meemaakte bij de Russische club.

'Promes is volledig gefocust op de komende wedstrijden'

De mediastorm rondom Quincy Promes gaat er dus voorlopig niet voor zorgen dat de voetballer uit de selectie wordt gehouden. De voormalig Ajacied blijft zijn wedstrijden spelen totdat er concrete stappen volgen. Woordvoerder Dmitry Zelenov gaf dit aan in gesprek met het Russische Sport-Express: ' 'Promes is volledig gefocust op de komende wedstrijden', zegt hij. 'Wat de berichten in de media betreft, gaat Spartak alleen af op officiële verzoeken van de bevoegde autoriteiten en dergelijke verzoeken zijn niet door de club ontvangen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties