Kotarski maakt week na vertrek bij Ajax alweer volgende transfer

door Jesse ter Haar 28

Bron Voetbal International

Kotarski maakt week na vertrek bij Ajax alweer volgende transfer

door Jesse ter Haar 28

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Dominik Kotarski maakt zijn tweede transfer binnen een week, zo schrijft Voetbal International. De goalie uit Kroatië werd precies een week geleden door Ajax verkocht aan HNK Gorica, maar zijn verblijf daar was wel van érg korte duur. PAOK Saloniki klopte aan voor de keeper en wordt zijn nieuwe club.

Gedurende het vorige seizoen speelde Kotarski al voor HNK Gorica, maar toen was het nog op huurbasis. Na het seizoen nam de club uit zijn thuisland hem vervolgens over. Kotarski tekende een meerjarige verbintenis. Zodoende leek hij zich op te maken voor een dienstverband bij de club, maar niets blijkt minder waar. Een week later vertrekt hij alweer.

Op vrijdag landde Kotarski in Griekenland, waar hij meteen een interview gaf. Hij deed niet geheimzinnig over de naderende overstap en vertelde uit te kijken naar het spelen voor PAOK Saloniki. 'Ik ben heel ambitieus en wil hier prijzen pakken. Dat kan bij PAOK. Een van de belangrijkste redenen om naar deze club te komen, zijn de mensen hier. PAOK heeft de grootste supportersschare in Griekenland. Het is een prachtige uitdaging voor me.'

Ten tijde van zijn officiële overstap van Ajax naar HNK Gorica gingen er al geruchten over de volgende transfer. Zodoende maakt de club uit Kroatië binnen no-time winst op Kotarski. Het betaalde Ajax naar verluidt één miljoen euro, terwijl PAOK Saloniki een bedrag van minimaal twee miljoen euro voor hem betaalt. Dit bedrag kan zelfs nog oplopen tot drie miljoen euro.

'Spelers en trainers van PAOK hebben me gevraagd te komen'

Het leven van Kotarski is momenteel een rollercoaster, maar aan zijn motivatie zal het niet liggen. Hij wil snel aan de slag in Griekenland en zijn beste beentje voor zetten. 'Zowel spelers als trainers van PAOK hebben me gevraagd om te komen. Ik kan beloven dat ik honderd procent ga geven. Hopelijk is dat genoeg om mooie dingen te bereiken.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.