Kotarski maakt definitieve overstap naar HNK Gorica

door Justin Fokkens 51

Bron Ajax.nl

Kotarski maakt definitieve overstap naar HNK Gorica

door Justin Fokkens 51

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Dominik Kotarski maakt de definitieve overstap naar het Kroatische HNK Gorica, zo meldt Ajax via de officiële website. De doelman kwam het afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor de ploeg die het afgelopen seizoen als nummer zes in Kroatië eindigde, maar heeft nu een meerjarige verbintenis ondertekend.

De doelverdediger uit Kroatië kwam in 2018 over van Dinamo Zagreb, maar heeft de verwachtingen in Amsterdam nooit weten waar te maken. In het voorjaar van 2018 maakte Kotarski zijn debuut in het betaald voetbal voor Jong Ajax. Met de beloftenploeg werd op Sportpark De Toekomst met 0-3 van Jong PSV verloren.

De 22-jarige doelman kwam niet tot een officieel optreden voor het eerste elftal van Ajax, maar kwam wel tot een totaal van zestig wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Met deze ploeg wist hij in 2018 beslag te leggen op het kampioenschap in de Eerste Divisie. In Kroatië wist Kotarski een basisplaats te veroveren en kwam hij gedurende het vorige seizoen tot 28 wedstrijden. De sluitpost had in Amsterdam nog een contract tot 2023.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties