'De Jong laat zich niet wegjagen en blijft definitief bij FC Barcelona'

door Bart Veenstra 24

Bron Voetbal International

'De Jong laat zich niet wegjagen en blijft definitief bij FC Barcelona'

door Bart Veenstra 24

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Frenkie de Jong blijft bij FC Barcelona. Dat meldt Voetbal International woensdagmiddag. De voormalig middenvelder van Ajax werd de hele zomer gelinkt aan een vertrek naar een andere club, maar hij blijft 'gewoon' in Camp Nou.

Zelf liet De Jong al vele malen weten niet te willen vertrekken bij FC Barcelona. Onder meer Manchester United, de nieuwe club van Erik ten Hag, en ook Chelsea wilde De Jong graag overnemen van Barça. Zelf zag De Jong een transfer naar deze clubs niet zitten en zodoende blijft hij gewoon spelen bij de Catalaanse topclub.

Salaris De Jong op straat

In de afgelopen maanden is er bovendien veel te doen geweest om het contract van De Jong bij FC Barcelona. De club zette hem onder druk om salaris in te leveren, zodat Barça meer aankopen kon doen. De Jong en zijn zaakwaarnemer Ali Dursun lieten zich echter niet gek maken en zwichtten niet voor voorzitter Joan Laporta. 'Het contract is waterdicht', schrijft Voetbal International.

Laporta en ook trainer Xavi spraken in de afgelopen periode altijd enorm positief over De Jong. In de komende periode zal blijken hoeveel die woorden waard zijn. De Jong kwam in de eerste drie competitiewedstrijden elke keer in actie, maar wel twee keer als invaller.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.