CNN Portugal: 'Vertonghen onderhandelt met Anderlecht'

door NielsOpdam 29

Bron CNN Portugal

CNN Portugal: 'Vertonghen onderhandelt met Anderlecht'

door NielsOpdam 29

Bron CNN Portugal

Laatst geüpdatet

Anderlecht wil Jan Vertonghen overnemen van Benfica. Dat schrijft Bruno Andrade, journalist bij CNN Portugal en UOL Esporte, op Twitter. De Belgische club schijnt in onderhandeling te zijn met de Portugese topclub.

'Bij het verlaten van Benfica onderhandelt Vertonghen met Anderlecht. Gesprekken zijn gevorderd', schrijft Andrade op Twitter. Volgens de CNN-journalist houdt Mallorca de situatie van Vertonghen ook in de gaten. Echter is de Spaanse club niet de eerste keuze van de centrale verdediger.

Vertonghen is al een tijdje onderweg naar de uitgang in Lissabon. Onder de nieuwe trainer Roger Schmidt krijgt de oud-Ajacied weinig speeltijd en daar lijkt weinig verandering in te komen. Onlangs vertelde de Duitse oefenmeester nog dat Vertonghen niet op veel speeltijd hoeft te rekenen bij Benfica.

'Vertonghen wil met het oog op het WK speelminuten maken'

Eerder meldde Het Nieuwsblad al dat Vertonghen aan een vertrek bij Benfica dacht. De oud-Ajax-verdediger wil met het oog op het WK speelminuten maken en is in Portugal geen onbetwiste basisspeler meer. Volgens de Belgische krant was er interesse uit de Premier League en daarnaast ook vanuit de top van het Belgische voetbal.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties