Zal het dan toch nog?

door Opa Spoor 1

Zal het dan toch nog?

door Opa Spoor 1

Laatst geüpdatet

Heracles thuis: winnen en afwachten wat er in Tukkerland gaat gebeuren. Alhoewel, hoe kan een matig team winnen in Enschede? Twente heeft geloof ik een keer gelijk gespeeld thuis en de rest gewonnen, net als Ajax trouwens. Iedereen lacht om de kakkies. Kakkiesfans die willen dat hun team gaat verliezen. Zo vreemd is dat toch niet allemaal; verliezen went namelijk ook.

‘Oerbie’ Emanuelson begint, net terug van een blessure, op de bank. Voor de rest weinig nieuws. Net als woensdag begint Dennis Rommedahl in de basis. Als de spelers het veld opkomen is het op Vak410 een beetje rokerig. En ik maar denken dat de Arena rookvrij is. Ajax begint een beetje nerveus. Heracles peert alle ballen direct naar voren en Ajax komt de eerste minuten moeilijk aan een normale aanval toe.

Gregory van der Wiel leidt een paar maal balverlies. Na een dikke 5 minuten kopt Siem de Jong uit een vrije schop over. Pantelic krult even later de bal in de handen van de keeper. Na 20 minuten is het feest. Gregory zet de bal mooi voor van rechts en Siem (weer hij!) scoort koppend de belangrijke openingsgoal. Weer is hij onmisbaar. Ajax raakt op stoom. De aanvalsgolven zijn niet te tellen. Het tweede doelpunt kan niet uitblijven en valt dan ook.

Luis Suarez kn...
...lees verder via onderstaande link!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.