'Van der Sar en Bergkamp controleren zichzelf'

door giobelloni 36

'Van der Sar en Bergkamp controleren zichzelf'

door giobelloni 36

Laatst geüpdatet

In De Telegraaf is te lezen dat het technisch hart geen enkel recht heeft om Marcel Keizer te ontslaan zonder zelf ook op te stappen. Het bestuur en het technisch hart zouden volgens de krant veel te veel in elkaar verwikkeld zijn, zo vindt Valentijn Driessen.

Voor Ajax is Bayern München op dit moment een van de voorbeeldclubs. Voor trainer Marcel Keizer belooft dat weinig goeds als hij zondag met Ajax verliest in Heerenveen. ‘De overeenkomsten tussen Ancelotti en Keizer zijn levensgroot. Waar Bayern de Supercup won, een keer verloor in de Champions League en derde staat in de competitie, staat Ajax er nog slechter voor', schrijft Driessen in een column.

Daarom zou het bestuur van Ajax ook maatregelen moeten nemen, maar de vraag is: heeft Keizer wel een selectie onder zijn hoede die sterk genoeg is? ‘Het vertrek van onder andere Klaassen, Traoré en Sànchez is niet goed opgevangen en op de linksback positie moet Keizer het doen met Mitchell Dijks. Daarnaast beschouwt hij de miljoenenaankopen Neres, Orejuela en Wobër nog als niet klaar voor de basis.’

Maar zijn de slechte resultaten dan niet mede te danken aan het technisch hart? ‘Van der Sar controleert als directeur zichzelf als lid van het technisch hart. Bergkamp doet dit ook bij zichzelf, maar hij kijkt als lid van het technisch hart naar zichzelf als assistent en ook naar Keizer als hoofdtrainer.’

Bestel FIFA 18 en ontvang een gratis pizza!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.