Van der Gijp verbaasd over totstandkoming doelpunt Haller: 'Dit kan echt niet!'

door Jesse ter Haar 34

Bron Veronica Inside

Van der Gijp verbaasd over totstandkoming doelpunt Haller: 'Dit kan echt niet!'

door Jesse ter Haar 34

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

René van der Gijp heeft met grote verbazing gekeken naar het doelpunt van Sébastien Haller tijdens de ontmoeting tussen Ajax en sc Heerenveen van afgelopen zaterdag. Volledig vrijstaand kon de spits de bal in het doel werken en daar kan de analist van Veronica Inside met zijn hoofd niet bij.

'Als back van sc Heerenveen kan het dat je een bal van Blind verkeerd inschat, maar dan moeten bij die twee die tussen Haller in lopen toch alle alarmbellen afgaan? Dit kan echt niet!', aldus de oud-voetballer. 'Je bent met z’n tweeën, dan loop je hem toch gewoon dicht? Ze hebben blijkbaar gedacht dat hij (Dusan Tadić, red.) hem aan iemand anders zou geven, maar ik zou niet weten aan wie.'

De voormalig speler van onder meer PSV is in bredere zin niet te spreken over het verdedigende niveau in Nederland. Een doelpunt zoals die van Haller ziet hij in een andere competitie dan ook niet zo snel gebeuren.

'In de vierde divisie in Engeland liggen er gewoon twee tegen je aan', oordeelt de zestigjarige oud-international. 'Die glijden je gewoon omver, allebei. Dit doelpunt maak je niet in de vierde divisie in Engeland.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.