'Leuk dat Van der Sar op Twitter zijn frustratie van zich afgooit'

door NickOoms 7

'Leuk dat Van der Sar op Twitter zijn frustratie van zich afgooit'

door NickOoms 7

Laatst geüpdatet

Henk Spaan vindt het leuk dat Edwin van der Sar naar aanleiding van een uitzending van Veronica Inside zijn frustratie op Twitter heeft afgereageerd. De columnist van Het Parool is ook van mening dat Ajax niet zijn schouders moet ophalen voor de actie van de algemeen directeur.

Maandag gedurende de uitzending van Veronica Inside haakten Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen wederom in op de situatie omtrent André Onana. Spaan vindt het leuk dat Van der Sar naar aanleiding daarvan een Tweet heeft verstuurd. 'Dit twitterde Van der Sar het volgende. "Wat word er soms een hoop onzin verteld op tv door mensen die niet weten waar ze het over hebben." Op zich is dit juist.'

'Ook is het leuk dat een ceo zijn frustratie meteen van zich afgooit zonder een heel pr-apparaat in te schakelen, hoewel dat apparaat die gruwelijke taalfout er hopelijk zou hebben uitgehaald', gaat de columnist verder over de actie van de algemeen directeur van Ajax. 'Het dopingverhaal van Onana, waarover de tweet ging, is niet iets waarover een voetbalclub zijn schouders zou moeten ophalen.'

Van der Sar liet vorige week in een video weten het niet eens te zijn met de strafeis van Onana en gelooft dat de doelman het middel niet expres heeft ingenomen. Spaan vindt dat het bagatelliseren van doping al snel op de lachspieren werkt in de profsport. "Hij dacht dat het een andere pil was." Hoe vaak hebben we geen huilende wielrenners gezien, van Leipheimer tot Hincapie, van Merckx tot Zoetemelk, wier antwoord nooit verder kwam dan "Ik heb het niet gedaan". Natuurlijk hadden ze het wel gedaan.

Denk jij dat Ajax na penalty's wint van PSV? Zet in en krijg 17,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.